Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AlfredBorden
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
zahvaljujem, ma meni je za pocetak dosta novi 2k, fifa i onaj destiny koji svi hvale skoro ko najbolju igricu ikad napravljenu cini mi se, ko da je nestvarno nesto 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
ako budes kupovao, pogledaj ima dosta tzv. bundle-ova PS4+Destiny pa se i tu da usteditiAlfredBorden je napisao/la:zahvaljujem, ma meni je za pocetak dosta novi 2k, fifa i onaj destiny koji svi hvale skoro ko najbolju igricu ikad napravljenu cini mi se, ko da je nestvarno nesto

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- AlfredBorden
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:ako budes kupovao, pogledaj ima dosta tzv. bundle-ova PS4+Destiny pa se i tu da usteditiAlfredBorden je napisao/la:zahvaljujem, ma meni je za pocetak dosta novi 2k, fifa i onaj destiny koji svi hvale skoro ko najbolju igricu ikad napravljenu cini mi se, ko da je nestvarno nesto

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Čuj uništili... Pa ko nije makar nešto razbio igrajući taj nije ni igro... Što se mene tiče desetak puta je pepeljara zaplatila sve radi CS 1.6 ... Dalje laptop 3 puta od zid radi CSGO (mijenjao ekran)... radi DOTA2 modem je zaplatio pa dalje ne znam ni ja koliko čaša i jedan tepih (progoren) radi yebenog team fight-a...Neutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jeste li vi ikad uništili nekad igrajući neku igru?
Tako da u zadnja dva mjeseca sam samo jednu partiju dote odigrao...
Ybg skup sport...

Uuuu Plave boje, Njima ja sam obojen.
Jesam li ja jedini bolesnik koji je igrao CoD 1.1 (a igrao skoro svaku seriju) i ostao na tom CoD-u vec punih 10 godina. 
Jesam.

Jesam.

Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
- Ponos Torina
- Kontakt:
sto lazu narod bezveze
http://sportsport.ba/blabla/dzeko-posta ... ika/141158
sire dezinformacije
ja poceo igrati fifu ima vec 3 dana

http://sportsport.ba/blabla/dzeko-posta ... ika/141158
sire dezinformacije

ja poceo igrati fifu ima vec 3 dana
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
@zIzOoO
Miš, tastatura i mislim tri monitora,
Najjače je bilo prije 10+ godina igrati u internet klubu cs-a, medala, kako je samo gorilo. Tu su ljudi šutali centralne kao da su lopte,
Nakon Warcraft-a 3, ništa više nije bilo kao prije:

Miš, tastatura i mislim tri monitora,

Najjače je bilo prije 10+ godina igrati u internet klubu cs-a, medala, kako je samo gorilo. Tu su ljudi šutali centralne kao da su lopte,

Nakon Warcraft-a 3, ništa više nije bilo kao prije:

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
eh kad sam ja jednom bio u visokom davno,mislim bilo neko visocko ljeto kako vec se zova taj vaserR32 je napisao/la:![]()
ja naisao na PES5 balkan league edition, tako nekako, i dodjem kuci nastimam a ono nasi klubovi, himne od nasih klubova, ma predobro, tad sam nacio himne Crvene Zvezde, Partizana, Hajduka eee
samo nisam mogao s Arsenalom igrati, crashala igra stalno ko uzme arsenal
Ima li išta novo, dobro i ne previše zahtjevno? Ništa ne upratih od pes-a 13-ke.
Zadnje što sam igr'o je spomenuti pes, bf3, CoD BO II i NFS MW. Sve sam batalio otkad sam skont'o da mi haman neće moći CoD Ghosts i BF4.
I btw imal šta dobro za Android? Igro sam Virtua Tennisa, Thora, Dark Knighta, oba Pajdermena, Modern Combata (tricu i četvorku), Asphalt 8, fifu i to je haman to.

Zadnje što sam igr'o je spomenuti pes, bf3, CoD BO II i NFS MW. Sve sam batalio otkad sam skont'o da mi haman neće moći CoD Ghosts i BF4.

I btw imal šta dobro za Android? Igro sam Virtua Tennisa, Thora, Dark Knighta, oba Pajdermena, Modern Combata (tricu i četvorku), Asphalt 8, fifu i to je haman to.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BluesForever
- Kontakt:
Svaki CoD na temu 2sv rat je beton, a ovo sada što prave ovo nešto Modern War to je za mene smeće obično,šteta je zaista što više ne prave CoD na temu 2 sv rat.flwz je napisao/la:Jesam li ja jedini bolesnik koji je igrao CoD 1.1 (a igrao skoro svaku seriju) i ostao na tom CoD-u vec punih 10 godina.
Jesam.

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
A sta bi ti da se jos pravi na temu ww2? Sve su ispucali sa dvicom i peticom, od sukoba po rusiji, francuskoj, egiptu i libiji do japana i njemacke.BluesForever je napisao/la:Svaki CoD na temu 2sv rat je beton, a ovo sada što prave ovo nešto Modern War to je za mene smeće obično,šteta je zaista što više ne prave CoD na temu 2 sv rat.flwz je napisao/la:Jesam li ja jedini bolesnik koji je igrao CoD 1.1 (a igrao skoro svaku seriju) i ostao na tom CoD-u vec punih 10 godina.
Jesam.
I MW nikako ne mogu biti smece, nego su beton, kao i black ops. To sto ih ti ne gotivis to je druga stvar.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Prvi COD je stvarno ekstra igra. Sjećam se 2003. kad je izašao. Nevjerojatno dobra stvar. Otpuhao je MoH s mape odmah. Igrao sam COD2, World at War i MW još. Poslije toga sam prestao jer su sve postale samo karbon kopija prethodnih naslova.flwz je napisao/la:Jesam li ja jedini bolesnik koji je igrao CoD 1.1 (a igrao skoro svaku seriju) i ostao na tom CoD-u vec punih 10 godina.
Jesam.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- BluesForever
- Kontakt:
Na temu 2 sv rat možeš napraviti prica koliko hoćeš.messilla je napisao/la:A sta bi ti da se jos pravi na temu ww2? Sve su ispucali sa dvicom i peticom, od sukoba po rusiji, francuskoj, egiptu i libiji do japana i njemacke.BluesForever je napisao/la:Svaki CoD na temu 2sv rat je beton, a ovo sada što prave ovo nešto Modern War to je za mene smeće obično,šteta je zaista što više ne prave CoD na temu 2 sv rat.flwz je napisao/la:Jesam li ja jedini bolesnik koji je igrao CoD 1.1 (a igrao skoro svaku seriju) i ostao na tom CoD-u vec punih 10 godina.
Jesam.
I MW nikako ne mogu biti smece, nego su beton, kao i black ops. To sto ih ti ne gotivis to je druga stvar.
Champions League Winners 2012
možeš, ali nije baš primamljivo.. obzirom da COD nije uradio kako treba velikih inovacija u igri od četvorke, još gora stvar bi bila da se konstantno drže WWII tematike..
daj bacite kakvu dobru i zaraznu igricu da bas ne zahtjeva puno posto mi laptop i nije neka masina 

@QUARESMA Sta se je master lige preslo... Ja bio mlađahan, mozda 14 godina, do tad nisam volio takve igrice, ali kad sam se zarazio to i bi. Pa nekad zapne nece u go i nece 

Mia San Mia
To je za mene neprevazidjena igra, vjeruj znaci igrao sam skoro sve CoD-ove (Sigurno svaki od Infinity Ward-a pa i Ghost), ali i dalje ova igra je predobra i sve te igram i opet na kraju se vratim na dobri stari CoD1.1.messilla je napisao/la:A sta bi ti da se jos pravi na temu ww2? Sve su ispucali sa dvicom i peticom, od sukoba po rusiji, francuskoj, egiptu i libiji do japana i njemacke.BluesForever je napisao/la:Svaki CoD na temu 2sv rat je beton, a ovo sada što prave ovo nešto Modern War to je za mene smeće obično,šteta je zaista što više ne prave CoD na temu 2 sv rat.flwz je napisao/la:Jesam li ja jedini bolesnik koji je igrao CoD 1.1 (a igrao skoro svaku seriju) i ostao na tom CoD-u vec punih 10 godina.
Jesam.
Kad smo vec kod toga, citao sam da Infinity Ward zeli da se vrati na tematiku WWII a da Treyarch (Studio koji je napravio CoD3, CoD World at War, Black Ops 1 i 2, te takodje radio CoDMW3 za Wii) se zadrzi na temi savremenog doba.
Eh sad, da li ce to Activision Blizzard dopustiti, ostaje nam da vidimo, ja bih iskreno volio.
Zeljeznicar 1921
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
+1messilla je napisao/la:A sta bi ti da se jos pravi na temu ww2? Sve su ispucali sa dvicom i peticom, od sukoba po rusiji, francuskoj, egiptu i libiji do japana i njemacke.BluesForever je napisao/la:Svaki CoD na temu 2sv rat je beton, a ovo sada što prave ovo nešto Modern War to je za mene smeće obično,šteta je zaista što više ne prave CoD na temu 2 sv rat.flwz je napisao/la:Jesam li ja jedini bolesnik koji je igrao CoD 1.1 (a igrao skoro svaku seriju) i ostao na tom CoD-u vec punih 10 godina.
Jesam.
Čuj igrati WW2.

Inače @messilla probaj Medal of Honor 2010

I ja pokušavam naći nešto normalno, nezahtjevno a igrivo

Deportivo de La Coruña - Haris Medunjanin!!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.