Roki11 je napisao/la:Balboa? :SHariTz je napisao/la:Balboa, jesi to ti ili mi se konj odvez'o ?Roki11 je napisao/la:Oslanjate se na raspalog Mujdzu dok je Vrsajevic barem standardan

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Roki11 je napisao/la:Balboa? :SHariTz je napisao/la:Balboa, jesi to ti ili mi se konj odvez'o ?Roki11 je napisao/la:Oslanjate se na raspalog Mujdzu dok je Vrsajevic barem standardan
gori sam ja što citiram, ali ovaj je glup ko sajla.Virtu4l je napisao/la:jacky ili neki njegov rođak opet dobio slobodan dan
Je li istina da će Avdija platiti raskid ugovora sa Hajdukom kako ga ne bi završio na tribinama, šuška se da je na meti Intera, zapamtili su mu onu partiju iz Milana, a pošto igraju 3-5-2 treba im valjda taj pouzdani bek/krilo da trči 90.minuta gore dole i da izluđuje protivničke igrače i navijače.Roki11 je napisao/la:neznam ko vam je jacky ali znam da je avdija bolji trenutno
Evo me trenutno na predavanju, nasmio sam se pravo. Kako da objasnim profesoru...FaraonTM je napisao/la:Je li istina da će Avdija platiti raskid ugovora sa Hajdukom kako ga ne bi završio na tribinama, šuška se da je na meti Intera, zapamtili su mu onu partiju iz Milana, a pošto igraju 3-5-2 treba im valjda taj pouzdani bek/krilo da trči 90.minuta gore dole i da izluđuje protivničke igrače i navijače.Roki11 je napisao/la:neznam ko vam je jacky ali znam da je avdija bolji trenutno
I svoje navijaceFaraonTM je napisao/la:Je li istina da će Avdija platiti raskid ugovora sa Hajdukom kako ga ne bi završio na tribinama, šuška se da je na meti Intera, zapamtili su mu onu partiju iz Milana, a pošto igraju 3-5-2 treba im valjda taj pouzdani bek/krilo da trči 90.minuta gore dole i da izluđuje protivničke igrače i navijače.Roki11 je napisao/la:neznam ko vam je jacky ali znam da je avdija bolji trenutno
Mislim da ti fali Vrsajevic da bi bili onako kompletni, tri musketiragringonjaOnajDrugi je napisao/la: a protiv belgije ovako:
------begovic------
vranjes--sunjic--spahic--bicakcic
mujdza--hadzic--besic--visca
------susic-------
------ibisevic--------
znaci vise se forsirati na odbranu, u napadu ibisevic, jer kompany i drustvo poznaju dzeku i njegovo kretanje, tako da bi mozda vedo bio makar u prvo poluvremenu bolji izbor.....
DonCorleone je napisao/la:Mislim da ti fali Vrsajevic da bi bili onako kompletni, tri musketiragringonjaOnajDrugi je napisao/la: a protiv belgije ovako:
------begovic------
vranjes--sunjic--spahic--bicakcic
mujdza--hadzic--besic--visca
------susic-------
------ibisevic--------
znaci vise se forsirati na odbranu, u napadu ibisevic, jer kompany i drustvo poznaju dzeku i njegovo kretanje, tako da bi mozda vedo bio makar u prvo poluvremenu bolji izbor......
ej jbg, sad si stvarno pretjerao.....trebamo biti realni, ja mislim da bi 50.000 bilo moguce, kao onda u belgiji 2009....Belmin6 je napisao/la:Bit ce kažu izmedju 100.000-150.000 naših navijaca u Kardifu, vidjecemo koliko ce ih na stadion uci..
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ej jbg, sad si stvarno pretjerao.....trebamo biti realni, ja mislim da bi 50.000 bilo moguce, kao onda u belgiji 2009....Belmin6 je napisao/la:Bit ce kažu izmedju 100.000-150.000 naših navijaca u Kardifu, vidjecemo koliko ce ih na stadion uci..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], jasmin10, Proximic i 24 gosta.