FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

shminka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shminka » 24 sep 2014, 12:34

Široki nije imao sreću sa žrijebom :bih: :bih: :bih:

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 24 sep 2014, 12:34

pitari citaju lekciju 7 godina, isto kao sto ste ocitali Mladosti,Velezu,Travniku,itd...
Zadnja izmjena: KrajPrice, dana/u 24 sep 2014, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 24 sep 2014, 12:37

hahahahahahahahahahahahahahaha :D[/quote]
I kone slave :lol: , ccc ... :clap:[/quote]
vidim i vi slavite :lol: steta sto vas nismo dobili da vam ocitamo fudbalsku lekciju :D :lol: :wave:[/quote]
:guz:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 24 sep 2014, 12:37

likusa je napisao/la:Jašta vidimo citate je svima redom :lolno:
Mogao bi maleni, poslije Drine kljucati, stare navike!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 24 sep 2014, 12:42

Ja bih zrtvovao Kup za ligu, pregurati nekako te dvije utakmice pa sta Bog da. Treba se fokusirati na ligu !
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 24 sep 2014, 12:42

Ne znam, ja ne vidim način, ako ne popravimo igru, kako mi možemo u dvije utakmice izbacit´ Široki. Jedina nam je sreća što tri dana ranije igraju u prvenstvu, vjerovatno, tešku utakmicu protiv kona, pa da ih na foru iznenadimo u prvoj utakmici. :P
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

admirbreza
Kontakt:

Post Postao/la admirbreza » 24 sep 2014, 12:43

KrajPrice je napisao/la:Raduje me utakmica sa sirokim, moze se igrati tamo, uvijek dobri uslovi.
Ekipa nije seljacka, ne brane se , igraju fudbala.
Ako nas pobjede treba cestitati.
Zeljo moze ovo proci, samo hrabro. :bih:

Uvijek bile dobre utakmice sa Širokim. Nit su mesari nit se brane.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 24 sep 2014, 12:47

Nije moglo gore, vise bih volio komsije nego njih

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 sep 2014, 13:05

Dobili smo najtezu mogucu ekipu, ali sta je, tu je. Raduje me posebno cinjenica da su nasi usli u pobjednicki niz, a ujedno vec smo igrali protiv njih, tako da su maske pale, kako kod nas, tako kod njih.

Sa njima se uvijek mogao igrati nogomet, sto nama opet najvise odgovora.

Bice ovo jedan pravi ispit za ove nase momke pred nastavak prvenstva.

Po meni ovo je doslo u pravi momnat...

Jbg, to je upravo taj problem sa nasim razmisljam, sto se odmah 90% navijaca prepalo istog. Pa sta ako je Siroki?
Nije Real da ne mozemo igrati sa njima. Oni realno jesu igracki bolji i jaci, ali nije to nikako velika razlika. Sve ekipe imaju svoje mane i prednosti a mi smo jos sada vec igrali sa njima. Ostalom, treba da im vratimo za 0:3 sa Grbavice i tako treba razmisljati a ne odmah gace skidati.

Kako god da se okrene, ovoj nasoj mladoj ekipi treba jak sparing partner za nastavak prvenstva, cisto jer se protiv jace ekipe utvrde slabe tacke. Tako da, nista ne gubimo, samo dobivamo...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 24 sep 2014, 13:31

tezak zdrijeb realno... tamo zabiti go i onda na grbavici po prolaz. VTŽ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 24 sep 2014, 13:38

Nije drago nama Što smo njih dobili,nije drago njima što su nas dobili.To znaci da se međusobno cijenimo i uvazavamo.Dalje,to znači da su obje ekipe kvalitetne.
Vagajuci timove ,Široki je za nijansu bolji.Puno manje su mijenjali,uigranije su i iskusniji.
Psihološki, mi smo u prednosti.Nemamo puno za izgubiti,odigrali smo s njima neriješeno u periodu u kojem smo bili prilično slabiji nego sto smo sad.Prednost domaćeg terena nije odlučujuća, ali ipak oni ne mogu pobjeći od pritiska da u prvoj utakmici moraju napraviti neku prednost,odnosno pobjediti.
Nama utakmica dolazi u malo boljem momentu nego njima(nama poslije Zvijezde,njima poslije Sarajeva).
Kad sve ovo stavimo na vagu,to je pola - pola.
Vjerujem da naši tako razmišljaju, da se u ovom momentu ne
opterećuju puno kupim i Širokim. Sigurno sad misle samo na Zvijezdu.Ta je utakmica puno bitnije nego ona u Širokom, a i dolazi prije.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 24 sep 2014, 13:43

Moze Siroki. Dvije dobre tekme,oni su mozda jaci igracki,ali mi smo u naletu i druga je na Grbavici.Bice guravo...
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 24 sep 2014, 13:46

Drago mi je sto odma idemo na najaceg protivnika,da se zna na cemu smo.Znaci za 7 dana tekma,obje ekipe igraju kuci za vikend(istina mi sa zvijezdom koja je laksa nego kone koji su njihov protivnik),nadam se da ce se istrosit i da ce kone odigrat muski pa koga i onesposobiti za nasu tekmu.Znaci pobjedom za vikend uvezali bi 6 pobjeda zaredom i bili bi u vrhuncu forme i psihe i zato nezz KAD BI BILI JACI U OVOH SEZONI AKO NISMO SADA.
Taman se i igraci nece opustiti nego ce sad nastaviti jako i muski.
Zato prvo svi na Grbavicu sad s Zvijezdom i onda u Široki da se nadigravamo jedno 2:2 da bude ja zadovoljan.
U ovom dvomecu u kupu vaznu ulogu ce imati navijaci jer ce nasi igraci imati podrsku u OBJE UTAKMICE. :)

19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 sep 2014, 13:51

Samo da je Zvijezdu pobijediti, a protiv Širokog nema tajni, vjerovatno najkvalitetniji tim u državi. Idemo nastaviti niz :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 24 sep 2014, 14:00

Drago mi je sto smo dobili najorganizovaniju ekipu u drzavi. Sto vise jacih utakmica to je bolje,da se naviknemo na njih. Bolje nego da smo dobili Travnik, Mladost ili Zvijezdu jer bi te utakmice bile teze po nas nego ove. Konkretno govorim zbog losih terena,rizika od povreda i publike. Idemo se nadigravati sa nasim sportskim prijateljima,al prvo liga,subota,zvijezda..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 24 sep 2014, 14:12

Kone sretno protiv Lištice.. Kakvo vam je stanje sa kartonima i povredama?? Volio bih da prođete dalje ;)

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 sep 2014, 14:16

Minjore je napisao/la:Drago mi je sto smo dobili najorganizovaniju ekipu u drzavi. Sto vise jacih utakmica to je bolje,da se naviknemo na njih. Bolje nego da smo dobili Travnik, Mladost ili Zvijezdu jer bi te utakmice bile teze po nas nego ove. Konkretno govorim zbog losih terena,rizika od povreda i publike. Idemo se nadigravati sa nasim sportskim prijateljima,al prvo liga,subota,zvijezda..
realno gledajuci bolje je dobiti mladost i zvjezdu nego široki narocito u ovoj ranoj fazi takmicenja

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 sep 2014, 14:17

nama "frontovi" nisu problem, jer imamo dvadesetak igrača skoro jednakih po (ne)kvalitetu :mrgreen:

sa njima bi svakako morali igrati u finalu ili polufinalu, a utješne nagrade za finalistu nema. odigrati, dati sve od sebe pa šta bude. kad ih je mogao čelik dobiti u polufinalu prošle godine možemo i mi.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 sep 2014, 14:18

delpiero502 je napisao/la:

Evo video Behrama, jednog od naših najboljih omladinaca.
Odlican malac, malo cudne konstrukcije ali ima ono sto krasi veliki broj nasih omaldinaca igra moderan fudbal za razliku velikog broja nasih donedavnih prvotimaca. Imam osjecaj da mu malo kile smetaju igraci ovakve konstrukcije moraju kostantno voditi racuna o ishrani kad vec to klub ne radi. Imam utisak da ce veliki broj ove djece zavrsiti u prvom timu i da ce praviti okosnicu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 sep 2014, 14:25

bordobijeli je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Drago mi je sto smo dobili najorganizovaniju ekipu u drzavi. Sto vise jacih utakmica to je bolje,da se naviknemo na njih. Bolje nego da smo dobili Travnik, Mladost ili Zvijezdu jer bi te utakmice bile teze po nas nego ove. Konkretno govorim zbog losih terena,rizika od povreda i publike. Idemo se nadigravati sa nasim sportskim prijateljima,al prvo liga,subota,zvijezda..
realno gledajuci bolje je dobiti mladost i zvjezdu nego široki narocito u ovoj ranoj fazi takmicenja
Zavisi kako na to gledas. Sa varijantom boljeg izgleda za pobjedu,bolje je naravno dobiti slabiju ekipu. Meni se cini da smo mi u specificnoj situaciji i da ove godine nemamo snage za oba fronta. Evropa nam treba svakako. Ako smo vec dobili u kupu jednu od najjacih ekipa,treba se nadigravati i moze biti i ovako i onako. Ako dobijemo,odmah smo izbacili jednog velikog protivnika,a ako ispadnemo onda nece toliko pasti motiv za dalje u prvenstvu. Bez puno trosenja bi nastavili u prvenstvu i sve svoje ambicije bi okrenuli u tom smjeru.
U kupu je uvijek moguce ispasti od realno losije ekipe.Gore bi bilo recimo da smo izvukli Travnik i onda npr. ispali, jer izvlacenjem takvih protivnika ne mozes garantovati prolaz iz hiljadu razloga.
Ovako je po meni dobro. Hadzija ili bos.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, doncarlo, Laudrup, maho_sa i 77 gostiju.