Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mogao bi maleni, poslije Drine kljucati, stare navike!likusa je napisao/la:Jašta vidimo citate je svima redom
KrajPrice je napisao/la:Raduje me utakmica sa sirokim, moze se igrati tamo, uvijek dobri uslovi.
Ekipa nije seljacka, ne brane se , igraju fudbala.
Ako nas pobjede treba cestitati.
Zeljo moze ovo proci, samo hrabro.
realno gledajuci bolje je dobiti mladost i zvjezdu nego široki narocito u ovoj ranoj fazi takmicenjaMinjore je napisao/la:Drago mi je sto smo dobili najorganizovaniju ekipu u drzavi. Sto vise jacih utakmica to je bolje,da se naviknemo na njih. Bolje nego da smo dobili Travnik, Mladost ili Zvijezdu jer bi te utakmice bile teze po nas nego ove. Konkretno govorim zbog losih terena,rizika od povreda i publike. Idemo se nadigravati sa nasim sportskim prijateljima,al prvo liga,subota,zvijezda..
Odlican malac, malo cudne konstrukcije ali ima ono sto krasi veliki broj nasih omaldinaca igra moderan fudbal za razliku velikog broja nasih donedavnih prvotimaca. Imam osjecaj da mu malo kile smetaju igraci ovakve konstrukcije moraju kostantno voditi racuna o ishrani kad vec to klub ne radi. Imam utisak da ce veliki broj ove djece zavrsiti u prvom timu i da ce praviti okosnicu.delpiero502 je napisao/la:
Evo video Behrama, jednog od naših najboljih omladinaca.
Zavisi kako na to gledas. Sa varijantom boljeg izgleda za pobjedu,bolje je naravno dobiti slabiju ekipu. Meni se cini da smo mi u specificnoj situaciji i da ove godine nemamo snage za oba fronta. Evropa nam treba svakako. Ako smo vec dobili u kupu jednu od najjacih ekipa,treba se nadigravati i moze biti i ovako i onako. Ako dobijemo,odmah smo izbacili jednog velikog protivnika,a ako ispadnemo onda nece toliko pasti motiv za dalje u prvenstvu. Bez puno trosenja bi nastavili u prvenstvu i sve svoje ambicije bi okrenuli u tom smjeru.bordobijeli je napisao/la:realno gledajuci bolje je dobiti mladost i zvjezdu nego široki narocito u ovoj ranoj fazi takmicenjaMinjore je napisao/la:Drago mi je sto smo dobili najorganizovaniju ekipu u drzavi. Sto vise jacih utakmica to je bolje,da se naviknemo na njih. Bolje nego da smo dobili Travnik, Mladost ili Zvijezdu jer bi te utakmice bile teze po nas nego ove. Konkretno govorim zbog losih terena,rizika od povreda i publike. Idemo se nadigravati sa nasim sportskim prijateljima,al prvo liga,subota,zvijezda..