I ja se slazem sa vecinom posta slatinasa.staragarda je napisao/la:slazem se sa tobom u vecini posta..Husic bas pokusava progurat taj americki sistem navijanja...znaci,porodice i kokice,puni stadioni...na poluvrmenu sendvici i sokovi...pljeskanje i domacinu i gostima na lijepim potezima...to nece proci jer je ovo zemlja seljaka na brdovitom balkanu a kljucno je to sto si spomenuo da za ovaj vid razonode moras imati dole na terenu par igraca sa milionskim transferom...nije kod nas skupa karta od 5 kerma...problem je sto ljudi NECE da daju 5 maraka za NISTA...eo raja je bila u bijeljini....znaci ljudi su najmanje po 20 maraka zijanili...za sta....pricam sa ljudima i kazu da nije do para al gdje ces dan izgubit a ovi za j.e.b.e.n.i.h 90 minuta ne opucaju na gol....i nije ti tacna ta cijena karte za zabarski derbi druze moj...cijene su bile od 22 do 350 eura...kolko repa tolko zikamuSlatinash_7 je napisao/la:Azmir Husic pokusava u BiH progurati neki americki fazon,te se druzi sa menadzerima(Husara) u nadi da ce mu ovaj dati ispod cijene nekog igraca ako ovaj zauzvrat potpise nekog levata,nazalost ne prolazi mu taj fazon a on to jos skontao nije.Pokusava da od Slobode stvori neku franchisu i da privuce gledaoce,a ne konta da u Americi ljudi posjecuju stadione jer imaju sta vidjeti,NFL,MLB,NHL i NBA imaju svako vece makar dvojicu igraca na terenu sa 20 miliona plate,a i ako slucajno nemaju to je zato sto hoce te neke prve pikove,Husic se zajebao sto kod nas nema ni tih plata ni dozvole od navijaca da danas gubis kako bi sutra bio bolji.BiH je hibridna drzava da se tako izrazim i ovdje moras smisliti poseban nacin poslovanja da bi uspio..Da li ce Azmir uspjeti ne znam,ali bi volio da uspije!
Sto se tice sramotne posjete,sasvim opravdana i zasluzena,ljudi samo najavljuju preko neta dolazak a ostaju kuci jer je bolje gledati seriu a na areni nego slobodu na Tusnju..dotakao bi se i cijene karata,cuo sam da je najjeftinija cijena za derbi Milan-Juve bila citavih 6 eura,spram toga,nama trebaju placati da dodjemo na stadion!losa je situacija,vadi je samo dvije pobjede u gostima sa po dva postignuta gola i onda protiv Zvijezde se moze ocekivati nesto vise,bez toga 1000 u vrh glave i to ako bude lijepo vrijeme..![]()
Azmir sigurno zeli dobro Slobodi. Uporan je i sigurno nece odustati. Kritiku na njegov racun imam. Mora biti energicniji po pitanju onih koji trebaju biti u Slobodi, od trenera do igraca.
Mora postaviti i sebi pitanje, zasto mi dolazimo na Tusanj? Jel' da gledamo Slobodu i fudbal, ili samo da platimo ulaznicu? Ako je samo da platimo tih pet maraka, onda da posaljemo postom ili uplatimo na racun? Bar na taj nacin cu ustedjeti za Lexaruine, oticu u prirodu, djeci posvetiti dan, majci staroj otici u nabavku...
Ja svoj dan vise necu pokloniti za gledanje antifudbalera, antitrenera, nesposobnih redara, ranjenih penzionera...
Neka Azmir razyebe taj jad i cemer, jer jedino on to moze. Ako ne zna i ne moze, opet postoji nacin, neka nadje sposobnog saradnika. U svakom slucaju ga podrzavam.
Nama koji gledamo i pratimo Slobodu od '70 ovo oduzim i ono malo zivota sto nam je jos ostalo.
Jos za Fukare. Vidim mnogi nesto imaju protiv Fukara. Sta su oni to uradili sto ne treba pa da ih se kritikuje ovu utakmicu protiv zelje? Nista sto bi trebalo osudjivati.