Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ma skonto sam druže, nego zezancija malopinoglavi je napisao/la:@plavipatriota ironično sam Džeko reko
Nevjerovatno da je napadač i da onako slabo puca penale.Salihović je doktor što se toga tiče
Lulic ne zna dat normalan pas, a ne da penale izvodi.plavipatriota je napisao/la:mislim kako igra u zadnje vrijeme da se ne bi trebali previše pouzdati ni u njega.. ocm treba asmira probatCartman je napisao/la:Sejo najbolji ja mislim.plavipatriota je napisao/la:zna li ijedan naš penal šutat![]()
![]()
![]()
![]()
il lulića npr
ma i ibisevic promasi svaki drugi.plavipatriota je napisao/la:ma skonto sam druže, nego zezancija malopinoglavi je napisao/la:@plavipatriota ironično sam Džeko reko
Nevjerovatno da je napadač i da onako slabo puca penale.Salihović je doktor što se toga tiče![]()
![]()
al stvarno nemamo igrača da je u formi trenutno za penala.. Ibišević dok je igrao zabijao, al ne valja penal dat nekom ko je u lošoj formi.. Znam da je Kolašinac za mlađe Švabe pucao..
Kakva si ti samo sifraVirtu4l je napisao/la:On mnogo bolje pravi penale, nego što ih izvodiveć ih je sedam napravio
Nabroji tih 7 penala.Virtu4l je napisao/la:Ne vidim da sam nešto slagao.
Cekamo.Cartman je napisao/la:Nabroji tih 7 penala.Virtu4l je napisao/la:Ne vidim da sam nešto slagao.
Onda je Baggio vala niko i nista. A i Maradonna.pinoglavi je napisao/la:Penali nisu lutrija,imaš svo vrijeme svijeta da se namjestiš,uzmeš zalet i pogodiš gornje uglove sa 11 metara.Ako se profesionalno baviš i ne možeš ovo uradit,onda ne znam..
kakvo razmisljanjepinoglavi je napisao/la:Penali nisu lutrija,imaš svo vrijeme svijeta da se namjestiš,uzmeš zalet i pogodiš gornje uglove sa 11 metara.Ako se profesionalno baviš i ne možeš ovo uradit,onda ne znam..
Ma on kad to kaze misli na golmane iz cetvrtih liga,ono nabij mu je jako u ugao i nema teorije da je stigne,jos nije cuo za vrhunske golmane.bordobijeli je napisao/la:kakvo razmisljanjepinoglavi je napisao/la:Penali nisu lutrija,imaš svo vrijeme svijeta da se namjestiš,uzmeš zalet i pogodiš gornje uglove sa 11 metara.Ako se profesionalno baviš i ne možeš ovo uradit,onda ne znam..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako je a evo i video koji to dokazujepinoglavi je napisao/la:Penali nisu lutrija,imaš svo vrijeme svijeta da se namjestiš,uzmeš zalet i pogodiš gornje uglove sa 11 metara.Ako se profesionalno baviš i ne možeš ovo uradit,onda ne znam..
Ma špicoka pa gdje završipinoglavi je napisao/la:Penali nisu lutrija,imaš svo vrijeme svijeta da se namjestiš,uzmeš zalet i pogodiš gornje uglove sa 11 metara.Ako se profesionalno baviš i ne možeš ovo uradit,onda ne znam..
Ovaj lik je poginuo u saobracajci.Sabinho je napisao/la:Tako je a evo i video koji to dokazujepinoglavi je napisao/la:Penali nisu lutrija,imaš svo vrijeme svijeta da se namjestiš,uzmeš zalet i pogodiš gornje uglove sa 11 metara.Ako se profesionalno baviš i ne možeš ovo uradit,onda ne znam..
[youtube][/youtube]