AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

farukzidane
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la farukzidane » 23 sep 2014, 23:10

ma vise srece sljedece sezone,,,uz jos par pojacanja i pokusati se pribliziti se juventusu...pozz :tokralju:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 23 sep 2014, 23:13

Ma kakvi, nema pomoci kad su u pitanju bonera, Muntari pa i De sciglio u zadnje vrijeme. Daj Armera nek pokaze sta moze, zao mi i Ramia, mogu mislit sta misli o Boneri. Poli izgubljen, nema od njeg nikakve koristi, dezorjentisano djeluje skroz. Abate, Torres, Honda i Menez odlicni, iako Honda moze jos i bolje. Bonaventura se trudi, nije los. Pippo donosi cudne odluke, sigurno je pod necijim uticajem. Steta, trebat ce nam ovakvi bodovina kraju, bice teska borba iako je tesko reci za sta cemo se boriti u ovom trenutku.. Idemo dalje..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 sep 2014, 23:19

abate - rami - zapata - armero
de jong - honda - bonaventura
menez - torres - saravi

ovo hocu da vidim protiv cesene i ima da uvale odmah 5 komada, moraju se nekako iskupiti. I neka im je jasno da nemamo mi bas taj luksuz da prosipamo bodove tamo gdje nikako ne smijemo.
al' opet imam osjecaj da ce bonera i muntari igrati, pa ovo vise nije humano :facepalm:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 23 sep 2014, 23:22

Ma i profa je isto radio.
Mislim ćelavci sastavlju ekipu to je sada kristalno jasno i ne vrijedi se više sekirati oko toga, ali eto, čovjek ne moze vjerovati pa mora da se nasekira... Fuj.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 23 sep 2014, 23:46

Tesko da i jedna ozbiljna ekipa ima ovakav disbalans izmedju napada i odbrane, i kao takvi tesko da mogu igrati ozbiljniju ulogu u prvenstvu, predvidjam vam slicnu sezonu kao onu nasu pod Stramalom :mrgreen: bit ce odlicnih utakmica, ali isto tako prosutih bodova gdje se to najmanje ocekuje.
Menez vam je extra pojacanje pa usudio bi se reci u najboljoj formi u Milanu.
Za razliku od De Scliglia, za kojeg sam hajd cekao duze vremena pa da ga "popljujem", ali mislim da nikad od njega nekog igraca, jednostavno nevidljiv i beskoristan, gledao sam dosta vasih utakmica i ne pamtim da je i u jednoj barem nesto pokazao, Abate je klasa za njega.

Budite pozdravljeni i nastavite ovako :tralala:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 23 sep 2014, 23:46

nisam gledao utakmicu pa da pitam da li je Van Ginkel igrao i kakakv je bio:D nemam snage da citam komentare unazad pa onako ukratko sta i kako je bilo :D
FORZA MILAN

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 23 sep 2014, 23:51

Hattrick123 je napisao/la:nisam gledao utakmicu pa da pitam da li je Van Ginkel igrao i kakakv je bio:D nemam snage da citam komentare unazad pa onako ukratko sta i kako je bilo :D
Van Ginkel has sprained his right ankle. He'll be examined tomorrow to know the extent of his injury [Sky] :facepalm:
Izasao u 31. minuti,ide nas s povredama fino

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 sep 2014, 23:56

Honda veceras najbolji bio.Vidi se da se vec privikao na Italijanski nogomet.
Steta zbog Meneza i prečke, a ovom Boneri pippo haman pippa zenu pa ga makar pusta da igra ovako.Sta je sa Ramijem pa i Mexesom ??
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 sep 2014, 00:02

Dobro da nije sta ozbiljnije, ja sam pomislio da opet nije sjebo koljeno. Al' steta za malog, mislio sam da bi nam bio od velike koristi sa jos malo utakmica u nogama.

Ma nemamo mi toliku losu odbranu, jednostavno postavi dva standardna stopera koji ce uvijek pocinjati, izbaci Boneru iz svih mogucih kombinacija i doci ce do evidentnog poboljsanja. Ne moze na hajr kad Bonera igra i kad ti svaku utakmicu pocinje novi par stopera, nije ni cudo sto se prima bruka smijesnih golova.

Poslije dvije utakmice naslijedio pad, nista strasno, ocekujem da ce vremenom izgledati bolje, drugo poluvrijeme je dokaz da mogu kad hoce.
I kao sto rekoh, nekako mi je utakmica poslije Juventusa dosla prerano, bas nezgodno vrijeme.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 sep 2014, 00:02

Joj gdje bodove gubimo, nisam gledao tekmu ali Empoli da ne možemo dobiti Božee :pray:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 24 sep 2014, 00:05

Po večeras prikazanom Tores bi mogao biti ekstra pojacanje. Ali mislim da je Menez najvece pojacanje koje je doslo u Milan jos od Ibre. Me samo da ima igracke kvalitete nego mi se kod njga sviša i što preuzima ulogu vođe na terenu galami na igrace, trazi loptu, mislim da još od Ibre niko nije zagalamio na nekog od igraca, treba nam takav.
Menez-Tores-Els naapad, a sve ostale gurniti da igraju stopere.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 sep 2014, 00:10

Meni Honda iskreno nista specijalno, al' svaka cast na golu, fino se snasao i donio nam bod.
Torres, Menez i Abate najbolji i to ovim rasporedom. Ostalo slabo (Muntari, Bonera i Siljo bi trebali dobiti kaznu za kriminalnu igru) osim solidnog Bonaventure, bar se trudi i ima muda povuci loptu naprijed.

Ma nije ovom Empoliju uopste lako dati gol, Roma se sa njima prilicno namucila, ali da nismo imali Grandea na nasoj strani, vjerujem da bi ovo dobili. Nije lako ni igracima kad moraju ganjati zaostatak od dva gola i to sve zbog jednog nesposobnog bogalja. :nedam:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 sep 2014, 00:15

Samo me zanima do kada će hadalj igrati i to još biti kapiten :facepalm:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 24 sep 2014, 00:18

A jes vala bonera posto vise nije ni smijesno nego je zalosno pa lik je nesposoban ne zna krisku namazat

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 24 sep 2014, 00:28

FaraonTM je napisao/la:Joj gdje bodove gubimo, nisam gledao tekmu ali Empoli da ne možemo dobiti Božee :pray:
Ako vam je lakše i mi smo isti takvi, jednog Palerma ne možemo dobit :evil:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 sep 2014, 00:31

Biscione je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Joj gdje bodove gubimo, nisam gledao tekmu ali Empoli da ne možemo dobiti Božee :pray:
Ako vam je lakše i mi smo isti takvi, jednog Palerma ne možemo dobit :evil:
Strašno je to sve skupa.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 sep 2014, 00:34

Ma ocigledno je da njega neko gura, nije slucajnost sto su ga sva tri trenera forsirala do iznemoglosti.
Pa da bar vise neki novinar priupita "ZASTO", da se raja pobuni, ali nista, znaju samo ku'rcu svirati sa onim hashtagom #NoBonera. Efikasno, nema sta. :facepalm:

Trebaju se navijaci udruziti, poceti skupljati novac i dati mafiji da ga diskretno udalji sa terena na par mjeseci. :think:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 sep 2014, 00:36

rope11 je napisao/la:Ma ocigledno je da njega neko gura, nije slucajnost sto su ga sva tri trenera forsirala do iznemoglosti.
Pa da bar vise neki novinar priupita "ZASTO", da se raja pobuni, ali nista, znaju samo ku'rcu svirati sa onim hashtagom #NoBonera. Efikasno, nema sta. :facepalm:

Trebaju se navijaci udruziti, poceti skupljati novac i dati mafiji da ga diskretno udalji sa terena na par mjeseci. :think:
Kao da govorimo o nekim balkanskim nižerazrednim ligama a ne o Milanu :thumbdown:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 sep 2014, 00:36

ako vam je lakše, Lazio odigra tri odlične tekme i ima 3 boda nakon tri kola :D

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 24 sep 2014, 02:20

Ako zelite izboriti Evropu uvalite ovog Boneru nekoj ekipi pa makar na posudbu.Pa lik kad god igra sjebe Milan.Pa sta vise vide treneri u njemu nije mi jasno.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.