K'o za susicaMarcus je napisao/la:Evo počeli su pričati o nasljedniku Rodgersa.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
K'o za susicaMarcus je napisao/la:Evo počeli su pričati o nasljedniku Rodgersa.
GloryhunterHendo je napisao/la:Nije odbrana kriva, nego onaj ko ih neuigrava, onaj ko ih dovodi i onaj ko bira 11 igrača na terenu. Moreno je napadački lijevi bek, onaj desni bek sa M je također napadački desni bek a ne defanzivni, Skrtel je nesiguran stoper a Lovren je loš igrač.
Onda ispred njih gurneš sporog i starog Gerarda koji ne može trčati i dodaš mu Lallanu koji ne zna igrati defanzivu ili Coutinha. Henderson je jedini vezni igrač koji može igrati defanzivu i normalno da će odbrana biti šuplja.
Još na to dodaš golmana koji je nesiguran u istrčavanju i loš u skok igri i dobiješ lošu odbranu, koja se nije popravila u odnosu na prošlu sezonu nego je sada lošija.
Liverpool je važniji od svega, neka on popravi tamo gdje griješi i neka ga na klupi. Mene nije briga za lijepu igru niti pas and move tika taku i srceparajuće izjave, nego me interesuju samo trofeji.
Hendo je napisao/la:Nije odbrana kriva, nego onaj ko ih neuigrava, onaj ko ih dovodi i onaj ko bira 11 igrača na terenu. Moreno je napadački lijevi bek, onaj desni bek sa M je također napadački desni bek a ne defanzivni, Skrtel je nesiguran stoper a Lovren je loš igrač.
Onda ispred njih gurneš sporog i starog Gerarda koji ne može trčati i dodaš mu Lallanu koji ne zna igrati defanzivu ili Coutinha. Henderson je jedini vezni igrač koji može igrati defanzivu i normalno da će odbrana biti šuplja.
Još na to dodaš golmana koji je nesiguran u istrčavanju i loš u skok igri i dobiješ lošu odbranu, koja se nije popravila u odnosu na prošlu sezonu nego je sada lošija.
Liverpool je važniji od svega, neka on popravi tamo gdje griješi i neka ga na klupi. Mene nije briga za lijepu igru niti pas and move tika taku i srceparajuće izjave, nego me interesuju samo trofeji.
Stivi ima 140000, Glen 100000kumkalesic je napisao/la:Razumijem ja da je kompleksniji od same neto transfer potrošnje, ali mi opet izgleda nemoguće da klub i dalje posluje u minusu...
Na transfere smo potrošili tih nekih 120 miliona u zadnje tri godine, ali smo samo za prošlu sezonu dobili oko 100 miliona od tv prava za englesku ligu... i opet minus![]()
Dalje, sponzori i potpisivanje ugovora koji su, također, jedni od najboljih u engleskom nogometu...gdje je taj novac od Standard Chartereda, Warriora, ovih Indonežana što se reklamiraju na trening opremi, Carlsberga, Dunkin Donutsa, Jack Wolfskina i drugih sponzora koji sigurno dobro plaćaju vlasnicima... i opet minus![]()
Ove godine će se zaraditi poprilično od tv prava za ligu prvaka i dodatnog novca od sponzora zbog nastupa u ovom natjecanju...i opet minus![]()
Na godišnje plate isto tako ne ide dosta novca...ne znam koliko je sedmična plata Stivena, ali mislim da je i ona smanjena u odnosu na onu prije nekoliko godina...ostali igrači, poslije odlaska Suareza, nisu vrijedni pomena što se tiče novčanih primanja...
Liverpool bi morao svake godine da ima oko 50 miliona za transfere ne računajući zarađeni novac od eventualne prodaje nekog igrača...
Ovaj minus je jedino moguć ako vlasnici uzimaju sebi novac, a prikazuju javnosti neko crno stanje u kojem se klub nalazi![]()
Ovo za stadion je bezveze...bolje da nikako ne diraju ako ne mogu nešto bitno povećati kapacitet...
Jel moze te veceras do pobjede,da ubacim sta na kladarikeno94 je napisao/la:Veceras nece igrati ni Hendo i Coutinho. Vicekapiten ima manju povredu kuka i nece rizikovati sa njim, dok je Cou dobio manji udarac i nece biti u timu za ovu utakmicu.
moze motopnik1 je napisao/la:Jel moze te veceras do pobjede,da ubacim sta na kladarikeno94 je napisao/la:Veceras nece igrati ni Hendo i Coutinho. Vicekapiten ima manju povredu kuka i nece rizikovati sa njim, dok je Cou dobio manji udarac i nece biti u timu za ovu utakmicu.
Evo loše mi je sad kad sam ovo pročito.Caeruleus je napisao/la:Znaci Anfield u novom ruhu uskoro online. Anfield je poznat stadion al nema tradiciju ko Stamford Bridge.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.