FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 23 sep 2014, 10:48

obostrana je krivica. ali igrač kojeg trener treba ložiti i motivisati da opet igra ligu šampiona neće daleko.

evo vidjećemo dokle će svraka kad se riješio glupog dine i zlog amara osima, sad ga niko ne koči više.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 23 sep 2014, 10:51

Kriv je i Svraka, ali i trener koji mu ne zacepi usta da ne prica sta ne treba i ne siri negativnu energiju medju ekipom... Da ne pricamo kako je lutao sa pozicijama igraca, kakve je izjave davao, taktika, priprema utakmica i sl.
FORZA ZELJO

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 23 sep 2014, 11:06

ChWilla je napisao/la:nećemo vjerovatno ni imati. ali eto, nekako dobijamo zasad. prošle godine nismo dobili nijednu ovakvu utakmicu.

napredak svakako postoji. da nije bilo onog neobjašnjivog zeljkovićevog gafa (a vjerovatno ga ne bi bilo bez prekida), mi bismo sad ovdje pisali da je odbrana odigrala savršenu utakmicu i to u sastavu koji je prvi put igrao.
Meni je zabrinjavajuće da skoro svaku utakmicu neko napravi kardinalnu grešku koja ne može završtiti osim golom. Mijenjaju se krivci, ali svaka tekma neko kiksa. Mi se dobro napatimo da damo go, a primamo ko šale. Evo nek se igra kako se igra pa ako šta upadne dobro jest, ali daj majku mu neka prestanu praviti dječije greške.
Hajd kad dobiješ tekmu i pored greške pa se to zaboravi, ali plače mi se kad se sjetim kakve smo golove primili od Slavije i Širokog pa i Zrinjskog prvi, pa Marijanove bravure itd.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 23 sep 2014, 11:32

Ko je bio u lozi na tusnju gledam sliku samo Siljka znam !?!?! Zapravo samo njega mogu prepoznati ...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 sep 2014, 11:46

ne znam jel ovo iko ranije objavljivao, ali eto stariji smo nego što se misli :D

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 23 sep 2014, 11:56

Je li u srijedu tekma ili za vikend?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 23 sep 2014, 11:56

Ne treba da stvaramo sami sebi neki pritisak.Treba da idemo od utakmice do utakmice, a ne da unaprijed upisujemo neke sigurne pobjede.Svaka tekma ce biti teska za nas, bez obzira ko je protivnik.Jer cim stavimo letvicu mako visocije, velika je mogucnost da cemo nakon jedne lose tekme traziti smjenu Adzema.I na kraju da kazem ono sto je meni bitno je da Varea igra sve bolje i bolje i da ce on biti prevaga u nasu korist.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 23 sep 2014, 11:58

S obzirom da smo bez Stane i Tomice, kakav sastav mozemo ocekivati sta mislite i sa kakvom formacijom bi mogli na teren izaci protiv Zvijezde?
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 23 sep 2014, 12:28

flwz je napisao/la:S obzirom da smo bez Stane i Tomice, kakav sastav mozemo ocekivati sta mislite i sa kakvom formacijom bi mogli na teren izaci protiv Zvijezde?
-----------------------------Nedo-----------------
Nuspahic,Bucan-------------Varea-----------Bajic

----------------------Dado----------Eldar---------

Kvesic----------Kosoric-----Zeljkovic/Sadikovic---Memija
-----------------------------Antola-------------------------
ovo bi ja volio vidjeti al sumnjam,prije da ce Varea na lijevo krilo Bajic iza Nede na krilu Memija a na beka Cola
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 23 sep 2014, 12:53

Dobro mi ovo guramo iz kola u kolo i drago mi je da se kod nas vratio taj pozitivan osjecaj, sto kod navijaca, koji sada imamo potpuno drugaciju sliku, sto kod same ekipe koja je dobila potrebno samopouzdanje.
Kako idemo iz utakmice u utakmicu, sami sebe iznenadjujemo. Ovakav niz pobjeda mogli smo ocekivati kada su igrale bolje generacije, bolji igraci od ovih koje sada imamo. To je fakat. Siguran sam da niko poslije evrope i uvodnih par kola nije ocekivao ovakav trenutan polozaj na tabeli i jedan lijepi osjecaj kod nas navijaca. Osjeca se zadovoljstvo, ali jos mi je draze kada se ne vidi euforija. Ovo se dugo nije desilo. Tacno svi znamo koliko zapravo nemamo pojma o tome koliko ova ekipa moze i koliki joj je limit u ovoj ligi. Nepoznanica nam je iz razloga sto nismo mogli da zakljucimo koliko pojedinacno mladi igrac moze da daa ovoj ekipi i kako ce se snaci Memija,da li ce napredovati Bajic i Sadikovic, onaj ostatak tima iskusnijih igraca koji nije doslovno uspio da se proda, pa su ostali, a mi se pitali sa kakvim motivom od njih mozemo bilo sta da ocekujemo, jer trunu u ovakvoj ligi sa malim primanjima, pa smo imali rekonvalescente, od koji nismo znali sta da ocekujemo, i koliko brzo mogu da se vrate u staru formu. Milion je tu upitnika bilo i realno los pocetak ove sezone, sa novim mladim i neiskusnim trenerom, koji isto tako uci iz utakmice u utakmicu, mijenja sisteme igre, mnogo rotira igrace, trazi ono idealno, od igraca koji su mu ostali na raspolaganju.

Zato sa ovim trenutkom moramo biti prezadovoljni. Mi i dalje ne znamo koliko ova ekipa moze ili ne moze. Slazem se sa nekim gore napisanim tekstom i konstatacijom da ne bi trebali analizirati i kalkulisati vec sada za kraj prvenstva i kako mozemo proci kroz cilj. Ne treba se furati u tom smjeru. Oprezno i jako u svaku utakmicu, kao da nam je svaki protivnik najjaci protivnik i samo maksimalnim zalaganjem se moze doci do rezultata. Adzem je to uspio da napravi za sada. Hrabrost se nagradjuje sa ovakvim pristupom koji trenutno igraci imaju. Mi mozemo kroz analize razmisljati i napisati da je neki igrac odigrao losu utakmicu, da ga nije islo, da je kiksao itd. To se i desava, kao na primjer sa Zeljkovicem u zadnjoj tekmi. Ali svi vidimo da se taj Zeljkovic uvijek bori kada dobije sansu, a vala i svi drugi igraci. Vidi se ta borba, kao sto se nekad vidi i znanje i neznanje kod pojedinih. Pa je svijetli primjer kada neko zna lopte Varea. To je samo primjer.

Nasa ekipa je izjednacena u nekom svom kvalitetu. Mladost je hrabra i to jako raduje, oni napreduju i uce u svakoj utakmici. Stariji im i pomazu i ne pomazu. Ali i stariji guraju dobro sa trkom. Ne vidim nikoga bez voljnog momenta kao sto je to bio "Svraka".
Adzemov prvi intervju mi je u sjecanju kada je rekao da je zatekao strasno zapustenu ekipu u svakom smislu. Njegov prvi zadatak je bio da im kroz treninge i te prve pripreme vrati osmijeh na lice. To je dugotrajan proces. Adzem se borio sa mnogo pocetnih zahtjeva. Morao je vratiti ekipu u dobro raspolozenje, morao je nesto promijeniti u sistemu zbog rostera igraca koji mu je nametnut. Morao je poci u proces podmladjivanja a da proba da rezultat ne pati i da se borimo za vrh, morao je podici ozbiljnost citave radne okoline, vezano za rad u teretani, nabavku suplemenata, hiljadu drugih stvari, u kojima mu naravno sasvim sigurno pomazu i ljudi oko njega i uprava. Da bar dobije one osnovne uslove za tako ozbiljan rad, gdje je prvi on na nozu kod navijaca. Da nemamo ovakve rezultate, vjerujem da bi Adzem do sada mogao biti i bivsi, zbog pritiska koji mu se namece najvise od nas navijaca, koji nismo toliko svjesni ogromnog truda koji Adzem ulaze da sve kockice budu kako treba a da je vezano za igrace, za psihu, za razgovore sa njima, za postavljanje tima i taktike, za promociju mladosti, kojima je usadio ono nesto sto je on imao kada je bio na pocetku karijere u mnogo ozbiljnijoj ligi. A to je da se igraci bore za sebe. Bez straha i bez kompleksa, igrac je igrac i sa 18 godina. Skolovan igrac koji treba da krunise svoju skolu i da se bori za sebe i za svoju ekipu. To je Adzem uspio.

Naravno, sa svakim narednim kolom treba biti oprezan. Bas kako nas je krenulo, tako moze i da nas stane, pa da napravimo i negativan niz. To je uvijek moguce, jer je ova vrsta rada tek na pocetku i mi to moramo da prepoznamo. To je nas zadatak. Da ih podrzimo, u dobru i u zlu. Kada se prepozna dobar pravac rada, cak i ako ne igramo kvalitetno, dacemo igracima vjetar u ledja i disati sa njima, pa da npr. mladi Memija osjeti taj nas navijacki dah, kada napravi los potez, kada pogrijesi, da mu damo do znanja da je on nas, da ga poguramo da on shvati kako tu pripada i kako ce vec sljedecim potezom ili borbenoscu natjerati sebe da se izbori za svoj status, da se bori za sebe i da napreduje. Tako i sa svakim igracem. Adzem po meni radi ogroman i dobar posao. Samo neka nastave iz utakmice u utakmicu, neka daju pristup, znanja onoliko koliko imaju, da se bore za sebe, da se bore jedni za druge, da se bore za nasa srca i za nas koji dolazimo da ih gledamo. Oni to rade. Ja sam nekako ponosan. Neki ce kvalitet iz ovoga izrasti ako ovako nastave. Nikad mi nece biti krivo da na taj nacin izgube pa evo i u narednom kolu protiv Zvijezde, gdje smo apsolutni favoriti po svima nama. Fudbal je, eto, prosto takav. Polako, iz kola u kolo.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 23 sep 2014, 13:16

:clap: :clap: :clap: :clap:

Odavno ga nisam vidio i onda ovakav tekst kakav samo on moze napisati jednostavno vrijedi procitati od pocetka do kraja, vise puta. Svaka cast majstore!

Edit: Jel nam @boccaccio aktuelni forumas godine? :D On tu titulu ne smije izgubiti!
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 23 sep 2014, 13:28

Da i ja nešto švrljnem. POšto su @boccacio i @FKZ1921 uglavnom sve rekli opširno kao što sam htio i ja samo ću dodati neke stvari.
Bez obzira što ima pojedinaca koji su malo poletitli nakon ovih dobrih rezultata velika većina vas me oduševljava koliko je na zemlji. Ipak smo mi Manijaci sad pokazali razum što me iznimno raduje. To su Željovci pravi. Zbog svega ovoga što je @boccacio npisao mi nemamo prava da kažemo da smo najjači itd. Nego jako od tekme do tekme sa 100% i samo tako nešto možemo napraviti.

Ista je situacija vezano i za ''nerede'' u Tuzli. Odmah su ovdje svi počeli osuđivati ekipu koja je gore otišla jer su ugrozili rezultat, a onda su nakon objašnjenja pojedinaca koji su bili gore ipak malo i dali podršku momcima koji su otišli. Sve je to prenapuhano gore. Gledao sam one klipove i vidio nekoliko naših koji se drže za glavu nakon izlaska sa stadiona i gdje ih vode da se vidi jel sve ok. Policija je najodgovornija za tih nekoliko prebačenih kamenica i baklji i sa jedne i sa druge strane ali ono nisu nikakvi neredi pa ni blizu ozbiljnih. POnovit ću ova ekipa Željovaca sa juga me oduševljava nekim stvarima ali jednostavno se vidi da im fali pravi vođa neko ko će reći idemo svi sad navijati, idemo se tući itd, ali sve u pravo vrijeme a ne bez kontrole. Isto tako i izbor pjesama mora malo ići u istoriju a ne sv enovije što ne znaju pjevati raja koja dođe povremeno. Nikakv belaj ja nisam vidio sem što su neki naši pojedinci bacali tamo među raju. Isto tako su i njihovi, ali mi moramo biti navijači koji će biti primjer u svemu u ovoj BiH ali isto tako koji će pregaziti svakoga ko im stane na put ali u pravo vrijeme u pravom momnetu a ne kada su tri bobe tu. Zbog toga trebaju i oni unutar sebe sankcionisati pojedince koji bacaju ako se kaže da se ne baca mada je to teško izbjeći u onakvim situacijama. Ja sam vidio pravo miran ulazak i izlazak naših sa stodiona. Nikakve sukobe ili bilo šta. Velika većina vas ovdje ovako razmišlja i to mi je drago. Naravno ima pojedinaca koji nekad od do nekima, ali vala nekad ti isti to i zasluže.

Ne volim kritikokvati taktiče varijante, ali sad mi se prvi put učinilo da će Adžem napraviti veliku grešku a to je Enis na stoperu. Ovaj je odigrao odlično ali ne mislim da može tu graditi karijeru. Premal je i nije jak. NIje on ni blizu stabilan na nogama kao Mascerno sa kojim ga je neko uporedio pa čak ni za jače klubove u našoj ligi. Međutim Aežm je trener i ako misli da ovaj to može i npr protiv Zrinje, pitara i sl. neću imati problem jer vjerovatno misli da je to najbolje rješenje. JA bi počeo sa Benjom npr. ali što ja ovo sve pričam?
Nisam problem ja nego ovi koji bi sve od do Adžemu da je ovaj kiksao i onda bi se pričalo isto što je bio Benjo na klupi i sl. ISta stvar je bila i kad je Memija ušao protiv Olimpica na krilo. Da su nam uzeli bod, mi bi sve Adžemu jer je Memijina pozicija bek a ne krilo. Pogodio je Adžem dva puta (ustvari nije pogodio nego je znao da su oni dobro rješenje jer nije imao u tom momentu bolje a škripalo je tu) ali šta da je Enis pogriješio? Mi bi ovdje svi stvarali pritisak svima od Enisa do Adžema. Zbog toga vas molim da kad bude neka ovako nama nelogičana situacija da ne kakimo ako se desi greška, a dešava se boljim trenerima od Ade, a i boljim igračima od Enisa.

MOlim vas da ovaj razum pokazujemo i kad ide loše, a i tad dajemo objektivne kritike kao sada a ne da idemo u pljuvanje kao neki ovdje koji nazivaju Mladena nekim imenima koja neću da spominjem. Čovjek gine svaku tekmu i puno puta nas je spasio pogotovo prošle sezone. Zbog toga ne smije nam jedna greška mijenjati mišljenje o njemu. Možemo reći nije u formi i sl a ne nazivati ga...

POzdrav

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 sep 2014, 13:30

Jel opet trening u 4? Hvala

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 sep 2014, 13:31

boccaccio & zaboljisportuBiH :salut:

užitak je čitati vas, kao i uvijek ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 23 sep 2014, 13:34

Virtu4l je napisao/la:boccaccio & zaboljisportuBiH :salut:

užitak je čitati vas, kao i uvijek ;)
Hvala. Drago mi je da neko čita da nije džaba napisano. Kad kažem da sam htio napisati sve kao @boccacio mislim prije svega na suštinu, a ovako lijepo kao on ipak ne mogu. Nisam imao petice iz pismenih vježbi :)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 sep 2014, 13:45

themaniaks je napisao/la:Je li u srijedu tekma ili za vikend?
Subota, pola 4
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 23 sep 2014, 13:49

http://www.****/sport/nogome ... ezentacije" onclick="window.open(this.href);return false;
Skakao zbog Željine pobjede
• Pratite li igre Željezničara?
"Naravno. U subotu sam svoj klub gledao protiv Slobode u Tuzli. Skakao sam zbog pobjede. Posebno mi je drago što je Varea postigao pogodak. Mjesec prije nego što je došao na Grbavicu, razgovarali smo ovdje u Azerbejdžanu. Rekao mi je da voli Želju, a ja sam poslao SMS tadašnjem kapitenu Svraki i rekao da je odličan igrač. Nedugo zatim potpisao je za Želju i drago mi je što će pomoći mladoj ekipi. Drago mi je što je Adžem na klupi i što ima odlične rezultate, jer je on zaslužio to."

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 23 sep 2014, 14:00

Tacno je merak citati ove postove :D Kao da svi isto razmisljamo, svi smo na zemlji.
P.S. CESTITKE IRMI JUHIC,VJERNOJ NAVIJACICI ZELJE NA ZLATNOJ MEDALJI NA SOI. CESTITKE I ALENU RAMICU NA USPJEHU NA OTVORENOM PRVENSTVU NJEMACKE U JIU JITSU. MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS !
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Devotion
Kontakt:

Post Postao/la Devotion » 23 sep 2014, 14:43

Za nama je osam kola prvenstva, četiri utakmice u Europi i jedna utakmica kupa. Da nije bilo onog rezultatskog kiksa protiv Metalurga, ovo do sada bi se moglo proglasiti jednim od najuspješnijih startova u BH ligi. Da li taj relativno dobar start prate i dobre igre koje uljevaju dodatni optimizam to je stvar gledanja svakoga od nas. Oni koji i pored dobrih rezultata, nisu baš oduševljeni igrama tima upravo ti dobri rezultati za sad i ne daju za pravo. Po meni igre do sada pokazuju da tu ima i određenog kvaliteta, i dosta sreče, ali na žalost i dosta propusta. Drago mi je da bez obzira na sve, pojedinci na forumu unose i dozu pozitivnosti u sve ovo, jer ona će sigurno pomoći i da ovi propusti budu manji.

Gledano u cjelini našu BH ligu mišljenja sam da je ova sezona do sada najnekvalitetnija, tj. da možda osim Širokog, Zrinjskog i Sarajeva (a nisu ni oni ništa spektakularno) svi ostali timovi su ispod prosjeka ili kao mi negdje oko nekakvog prosjeka. Mi vjerovatno zahvaljujući teškoj materijalnoj situaciji u klubu imamo kvalitet kakav imamo i to se iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu može postepeno poboljšavati. Međutim nije mi jasno šta se desilo sa fizičkom pripremljenošću igrača. Dugo pratim Želju i čini mi se da nikada nismo bili lošije fizički pripremljeni. Kada bi ovaj segment uspjeli podići automatski bi i kvalitet pojedinaca i tima naglo skočio. Pošto je kao što rekoh ova naša liga izuzetno limitirana (možda i najlošija u Europi), to se protiv ispod-prosječnih ekipa toliko i ne odražava, međutim ako izborimo Europu sa ovim trenutnim kvalitetom, a naročito fizičkom spremom igrača, bojim se doživjet čemo ponovo blamažu. Nisam neki kondicioni stručnjak, ali po meni stručnom štabu ovaj segment treba biti prioritet svih prioriteta.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 23 sep 2014, 15:03

zaboljisportuBiH je napisao/la:MOlim vas da ovaj razum pokazujemo i kad ide loše, a i tad dajemo objektivne kritike kao sada a ne da idemo u pljuvanje kao neki ovdje koji nazivaju Mladena nekim imenima koja neću da spominjem. Čovjek gine svaku tekmu i puno puta nas je spasio pogotovo prošle sezone. Zbog toga ne smije nam jedna greška mijenjati mišljenje o njemu. Možemo reći nije u formi i sl a ne nazivati ga...
:thumbup:

Samo gledaju greške, a do one greške su odlično odigrali obojica, Zeljković je imao par odličnih startova. Pojedinci moraju shvatit´ da Mladen silom prilika igra na poziciji štopera, njegova prirodna pozicija je desni bek! Odigrao je, kad´ je došao u Želju, par utakmica na toj poziciji i niko ga nije mogao preći, niti uputiti centaršut. Defanzivno, po meni, je najbolji desni bek u ekipi! Problem je što imamo mnogo igrača na toj poziciji (Čolić, Stanić, Memija), a na štoperskoj poziciji u zadnje vrijeme ne računaju na njega, osim kad nema niko drugi, vjerovatno neće više ni produžiti ugovor sa njim. :(

Htio sam neki dan pohvaliti par igrača ali ne možeš ništa reći od rasprave o navijačima.

- E. Sadiković (iako sam bio veliki skeptik) je odlično odigrao na mjestu štopera, možda i najbolja partija nekog´ na tom mjestu u dosadašnjem toku prvenstva. Šteta što nije za glavu veći kuknjava pa da može konstantno igrati na toj poziciji. Nadam se da će mu Adžem sada davati više šanse na centralnom veznom. Pogotovo u sljedećoj utakmici u kojoj Tomić nema pravo nastupa zbog parnih kartona.

- Stanić definitivno igrač utakmice! Asistencija, spasio vjerovatno čist gol (dva puta), bra´o Stana :clap: .
- Varea (jedna šansa gol), D. Sadiković (asistencija), Memija (borbenost) :clap: , Turković (jedva gol) :thumbup: .

Sve u svemu, utakmicu smo loše odigrali al´, zahvaljujući individualnom kvalitetu pojedinaca smo uspjeli doći do pobjede, još uvijek smo daleko od kvalitetnog kolektiva od kojeg možemo očekivati najviše uspjehe.

Dobro je dok pobjeđujemo al´... Spustite malo loptu na zemlju, svaka čast igračima za pobjede, nije danas nikog lako pobjedit´ al´, ipak treba uzet´ u obzir da su to sve bili davljenici tj. ekipe iz donjeg dijela tabele koji će se boriti za opstanak. Sad nam ide još jedna takva ekipa (Zvijezda) koju bi realno trebali pobjedit´. Poslije toga ide Borac u BL, mnogo ozbiljnija ekipa od ovih zadnjih pet, zatim Velež koji ove godine sigurno spada u sam´ vrh PL, timovi su nam tu negdje. Po meni, dvije teške i neizvjesne utakmice u kojima ne možemo unaprijed upisivati bodove! Protiv kona nam je najbitnija utakmica prvog dijela prvenstva, mada ni Čelik nije baš ekipa protiv koje se unaprijed bodovi upisuju (što su najbolje kone osjetile na svojoj koži), bar ne ako odigraju onako kao protiv kona (moram priznat´da su me pozitivno iznenadili), onakav Čelik nije lako pobjedit´. Prema tome, predstoji nam teška sezona u kojoj bar šest ekipa konkuriše za sami vrh tj. prve tri pozicije, neki sa manjim a neki sa većim šansama da to i ostvare.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.