NK Zvijezda Gradačac

redwhite

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la redwhite » 22 sep 2014, 21:43

IB2000 je napisao/la:Moze li mi neko reci ako je bio na tekmi Zvijezda-Radnik na sta je licila igra Radnika? :)
Na forum "NK Zvijezda",isto kao i igra Zvijezde.
Sve za banovati na neodredjeno i zabraniti daljne radnje.

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 23 sep 2014, 07:26

email22 je napisao/la:zapade mi za oko ovo oko trenera sto porede plate i znaju za koju platu ovaj trener radi, za koju je doro itd... pa ljudi znatel vi uopste kako je ovaj trener i dosao do Zvijezde, na ciju molbu, sta su mu prioriteti ovdje??? znate vi vraga ista ne mislim na sve forumase ali ima 2-3 pojedinca koji sve znaju, a u stvari nemaju pojma...izace Zvijezda iz ove krize i nije istina da nemamo para, imamo onoliko kolko nam je i potrebno
Pa sto si tako sebican,aj podijeli sa nama to sto znas.
Na ciju molbu je dosao ovaj trener?
Sta su mu prioriteti ovdje?
Ko je taj tajni obozavatelj Zvijezde?
Je li to Zvijezda ima svog mecenu?!
Ajd bolan pa ovo je sport nije Zvijezda KGB,pa da se bojimo pricat o svemu sto se desava oko nje.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 23 sep 2014, 07:50

ma ovdje svi laprdaju osim ovog email-a,kakve pare,kakve 4000,covjeku nije do para da jest sigurno nebi dosao zvijezdu,covjek koji je vodio klubove u njemackoj,da dodje u zvijezdu da raddi za 2000 eura,pa u njemackoj petoj lizi bi imao vise,ljud sta vam je,a sto se tice para,para je doslo,ensar novalic odlicno radi svoj posao,dobili smo za bogdanovica 20 000 km,itd,para je doslo,al dugovi su ostali i polako se rjesavaju,suadi su ocistili dugovanje za prijevoz itd..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 23 sep 2014, 08:47

crvenobijeli je napisao/la:ma ovdje svi laprdaju osim ovog email-a,kakve pare,kakve 4000,covjeku nije do para da jest sigurno nebi dosao zvijezdu,covjek koji je vodio klubove u njemackoj,da dodje u zvijezdu da raddi za 2000 eura,pa u njemackoj petoj lizi bi imao vise,ljud sta vam je,a sto se tice para,para je doslo,ensar novalic odlicno radi svoj posao,dobili smo za bogdanovica 20 000 km,itd,para je doslo,al dugovi su ostali i polako se rjesavaju,suadi su ocistili dugovanje za prijevoz itd..
E sad ti ja moram po dobrom starom forumskom obicaju reci da si ti i email ista osoba :mrgreen:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 23 sep 2014, 09:05

rasta1922 je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:ma ovdje svi laprdaju osim ovog email-a,kakve pare,kakve 4000,covjeku nije do para da jest sigurno nebi dosao zvijezdu,covjek koji je vodio klubove u njemackoj,da dodje u zvijezdu da raddi za 2000 eura,pa u njemackoj petoj lizi bi imao vise,ljud sta vam je,a sto se tice para,para je doslo,ensar novalic odlicno radi svoj posao,dobili smo za bogdanovica 20 000 km,itd,para je doslo,al dugovi su ostali i polako se rjesavaju,suadi su ocistili dugovanje za prijevoz itd..
E sad ti ja moram po dobrom starom forumskom obicaju reci da si ti i email ista osoba :mrgreen:
logicno bi bilo :rol: :rol: :rol: al nismo :lol:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 23 sep 2014, 09:52

Polako ljudi doce to na svoje.Tesko je preko noci uvesti nove kodekse ponasanja,nove metode treniranja,novo ustrojstvo kluba.Mene licno ohrabruje recimo da je za sefa omladinskog pogona postavljen momak koji je mlad i adekvatan za tu funkciju sa potrebnim licencama i znanjem,dalje novi sekretar je koliko ja znam po prvi put pravnik tako da je i on adekvatan za posao koji radi,novi trener covjek koji dolazi iz Njemacke dovoljno je samo da je gledao sta se tamo radi .U ovom momentu je bitno samo drzat korak za konkurentima za opstanak do polusezone kada ce sigurno doci do osvjezenja igrackog kadra,a doce i nove investicije u klub.Ono sto nas iskrene navijace i simpatizere Zvijezde ponekad ovdje uzruja je prepucavanje bivsih uposlenika koji su spravom ostranjeni i koji na kraju sami potvrde da su VOLILI SEBE U ZVIJEZDI,A NE ZVIJEZDU U SEBI.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 23 sep 2014, 10:01

e jbg kod nas na temi izgleda sve bivši treneri,bivša uprava i poneki bivši igrač izgleda da se na prste jedne ruke mogu nabrojati navijači koji nisu bili aktivni članovi Zvijezde.E sad vi što se prepucajete riješite te nesuglasice negdje na kafi.Što se tiče dovođenja trenera,doveo ga je čovjek koji je doveo i Japanca,čovjek je rodom iz Sladne kod Srebrenika i veliki je fan Zvijezde,radi u Njemačkoj i da on ga i plaća...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 23 sep 2014, 10:21

zmaj348 je napisao/la:e jbg kod nas na temi izgleda sve bivši treneri,bivša uprava i poneki bivši igrač izgleda da se na prste jedne ruke mogu nabrojati navijači koji nisu bili aktivni članovi Zvijezde.E sad vi što se prepucajete riješite te nesuglasice negdje na kafi.Što se tiče dovođenja trenera,doveo ga je čovjek koji je doveo i Japanca,čovjek je rodom iz Sladne kod Srebrenika i veliki je fan Zvijezde,radi u Njemačkoj i da on ga i plaća...
:thumbup: i naravno dosle su pare
za japanca,bilo je bitno samo da ima ugovor sa zvijezdom,da bi zvijezda dobila pare....evo i ti zmaje dobro zboris :shh:

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 23 sep 2014, 10:30

zmaj348 je napisao/la:e jbg kod nas na temi izgleda sve bivši treneri,bivša uprava i poneki bivši igrač izgleda da se na prste jedne ruke mogu nabrojati navijači koji nisu bili aktivni članovi Zvijezde.E sad vi što se prepucajete riješite te nesuglasice negdje na kafi.Što se tiče dovođenja trenera,doveo ga je čovjek koji je doveo i Japanca,čovjek je rodom iz Sladne kod Srebrenika i veliki je fan Zvijezde,radi u Njemačkoj i da on ga i plaća...
Odlicne vijesti,hoce li taj covjek ulagati u Zvijezdu u vidu infrastrukture ili ce se zadrzati samo na dovodjenju igraca i trenera? Ima li taj covjek ime? Cime se bavi?
Zmajevac,ko je novi trener mladjih kategorija?
Svi nesto u siframa, dajte ljudi potpune informacije nama koji nismo u carsiji non stop.

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 23 sep 2014, 10:49

zmajevac je napisao/la:Polako ljudi doce to na svoje.Tesko je preko noci uvesti nove kodekse ponasanja,nove metode treniranja,novo ustrojstvo kluba.Mene licno ohrabruje recimo da je za sefa omladinskog pogona postavljen momak koji je mlad i adekvatan za tu funkciju sa potrebnim licencama i znanjem,dalje novi sekretar je koliko ja znam po prvi put pravnik tako da je i on adekvatan za posao koji radi,novi trener covjek koji dolazi iz Njemacke dovoljno je samo da je gledao sta se tamo radi .U ovom momentu je bitno samo drzat korak za konkurentima za opstanak do polusezone kada ce sigurno doci do osvjezenja igrackog kadra,a doce i nove investicije u klub.Ono sto nas iskrene navijace i simpatizere Zvijezde ponekad ovdje uzruja je prepucavanje bivsih uposlenika koji su spravom ostranjeni i koji na kraju sami potvrde da su VOLILI SEBE U ZVIJEZDI,A NE ZVIJEZDU U SEBI.
e ovo si debelo upravu :clap:
Post Postao/la rasta1922 dana 23 sep 2014, 09:30

Odlicne vijesti,hoce li taj covjek ulagati u Zvijezdu u vidu infrastrukture ili ce se zadrzati samo na dovodjenju igraca i trenera? Ima li taj covjek ime? Cime se bavi?
Svi nesto u siframa, dajte ljudi potpune informacije nama koji nismo u carsiji non stop.

pa ti bi to trebao znat, cim raspolazes platnim listama itd.... al haj da ti odgovorim ko covjeku. sto se tice tog covjeka ne bi o njem pisao da se i o njem ne pokrene neka losa prica. sto se tice mladjih kategorija kako se ja sjecam za sefa omladinskog pogona je postavljen Denis

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 23 sep 2014, 10:58

rasta1922 je napisao/la:
ne mogu se sjetiti imena,ali ne vjerujem da će on lično ulagati u infrastrukturu,čovjek vodi menadžersku agenciju i ovog Japanca je odveo u Šturm,čuo sam da mjesečno izdvaja po 2000 eura e sada da li taj novac ide na trenera ili nešto drugo ne bi ti znao reći,možda da pitaš ove stare uposlenike ovdje na forumu :)

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 23 sep 2014, 11:47

Email22 nemoj se odmah ljutit,ja sam cesto odsutan i sve sto cujem to su info od mojih prijatelja,i ovdje ponekad iznesem te informacije cisto da vidim vase reakcije i da vidim koliko su te informacije tacne.
A to da se oko Zvijezde sve desava pod velom tajne to ce potvrdit mnogi ovdje,jer ako je ona udruzenje gradjana zar ne bi trebalo to sve biti javno i dostupno svim gradjanima.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 sep 2014, 14:37

rasta1922 je napisao/la:Email22 nemoj se odmah ljutit,ja sam cesto odsutan i sve sto cujem to su info od mojih prijatelja,i ovdje ponekad iznesem te informacije cisto da vidim vase reakcije i da vidim koliko su te informacije tacne.
A to da se oko Zvijezde sve desava pod velom tajne to ce potvrdit mnogi ovdje,jer ako je ona udruzenje gradjana zar ne bi trebalo to sve biti javno i dostupno svim gradjanima.
ovo i jeste najveci problem kod nas(mislim na sve klubove), svi zele znati sta se desava u klubu, a niko ne zeli dati ni marku za klub, i dok svi klubovi ne budu privatizovani, nema napretka kod nas, ni smanjenje lige nece toliko pomoci, jer niko nije budala bacati lovu u nesto sto nije njegovo, ili od cega nece imati koristi, iako ima pojedinaca koji pokusaju nesto napraviti, uloze lovu, ali brzo skontaju da su pogrijesili, i da im to ne treba...
zmaj348 je napisao/la:
rasta1922 je napisao/la:
ne mogu se sjetiti imena,ali ne vjerujem da će on lično ulagati u infrastrukturu,čovjek vodi menadžersku agenciju i ovog Japanca je odveo u Šturm,čuo sam da mjesečno izdvaja po 2000 eura e sada da li taj novac ide na trenera ili nešto drugo ne bi ti znao reći,možda da pitaš ove stare uposlenike ovdje na forumu :)
zove se Alija, i on je doveo i neke igrace, neke i pokusao, npr sa Skahicem je imao sve dogovoreno, da odigra za Zvijezdu ovu sezonu i da ga vodi u Austriju sledece, ali Skaha odabrao Velez...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 23 sep 2014, 14:51

YNWA šta nam je sa Ordagićem,kada ga možemo očekivati na terenu(sredina nam je trenutno raspad sistema)

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 sep 2014, 15:05

zmaj348 je napisao/la:YNWA šta nam je sa Ordagićem,kada ga možemo očekivati na terenu(sredina nam je trenutno raspad sistema)
Poceo je trenirati prosle sedmice, e sad da li je dovoljno spreman da moze igrati za vikend procijeniti ce brko :mrgreen:

a nije mi jasno zasto Demic ne igra, OK, kad je tek dosao, nije bio nesto, igrao pod strahom, ali to je normalno, ipak je imao tesku povredu, ali dosad se trebao osloboditi i biti jedan od glavnih igraca Zvijezde :roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 23 sep 2014, 15:50

Nisam se dugo javljao ali da se malo uključim. Ako vas toliko interesuje ko je čovjek da vam odklonim dilemu. Nije on od juče uz Zvijezdu bio je i prethodnih godina. I nije sad neki sponzor na koje g se može osloniti, da se nezavaravate. Čovjek tu i tamo pomogne koliko je u mogućnosti. Tačno je da je on dovei i Akiya a i ovoga sad trenera. Zove se Alija Škahić.

odevingi
Kontakt:

Post Postao/la odevingi » 23 sep 2014, 16:12

Ovaj Alija je veliki prijatelj zvijezde i nemojte puno trazit info o covjeku jer je to covjek koji zadnje 2 3 sezone placa pola zvijezdinog budzeta,slabo je ko to znao covjek nece da se istice i doveo je ovog segrta a ko god pise o platama u hiljadama eura je cisti glupan,pa covjek ima para moze gradacac kupit na treningu je svim igracima koji nisu imali kopacke cim je doso on uzeo od svojih para kopacke,dao je oko 300 maraka da se kupe kreme sprejevi jer je nas fiziotarapeut imao losu opremu,znaci covjek dao od svojih para,pare ga ne zanimaju a i zna da ih u zvijezdi trenutno nema al bit ce i njemu je ovo sve smijesno jer ne samo mi nego sama liga je cirkus u odnosu na europske 3 4 lige tako da puste ljude nek rade,dodte podrste klub ko hoce i moze a ko nece nek suti najpametnije je ;)

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 23 sep 2014, 16:20

Zvijezda ce opstati u ligi u to ne sumnjam,al samo iz razloga jer ce se u upravu vratiti Nurdin Pestalic. Da se razumijem ne preferiram ga kao sportskog radnika,jer msm da on i ne zna kolko igraca igra na terenu,al kao privrednika da :kafa:
Zao mi je sto zvijezda ovo prozivljava, i kao sto neko vec gore napisa,na banju je nekad znalo doci i do 7000 ljudi,a sada sablasno prazne tribine.
I da se vratim na Pestalica. Najveca greska zvijezdinih navijaca je ta sto su insistirali na njegovom odlasku :-/ Imati covjeka u najvitalnijem organu saveza je u ovakvom stanju u drzavi i u sportu,malo pravo blago :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 23 sep 2014, 18:13

Vidim svašta se piše na forumu, moram ovo ponovo napisat.

1. Svi smo zajedno željeli da Nurdo napusti Zvijezdu, na kraju ispade da će nas upravo on zadržat u PL.

2. Segrta je doveo Fadil, koji se vraća u Zvijezdu.

3. Segrt je u dogovoru sa Fadilom odlučio ostat do kraja sezone, gdje će na polusezoni doći 6 "zvučnih" imena većinom iz Njemačke.

4. Već par dana Segrt i Fadil peču zajedno rakiju, pa ako neko zna tačnu lokaciju neka javi... :clap: :clap:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.