A Ibisevic je u formi je li? Igrati bez Edina je ravno samoubistvu.autogol je napisao/la:--------------- Begovic -------------------
Mujdza -- Sunjic -- Spaha -- Salihovic
------------ Besic -- Pjanic --------------
Hajrovic -- Medunjanin ---------- Visca
---------------- Vedo -------------------
Ja bih nesto novo probao.Dzeko nije u formi i cuvao bih ga za zadnjih pola sata.Lulic jako lose igra u zadnje vrijeme,ne pamtim kad je uputio dobar centarsutMoze i Tino umjesto Lulica,ali Visca ima prednost zbog brzine
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dobro neko primjeti i rece, Medo dosta vise trci nego prije. Ozbiljnija liga, odgovornost, **** ga. Tako ti to hoda. 

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Jos ima ljudi koji bi stavljali Susica u prvih 11
On je poluprofesionalni igrac i da je pravde ne bi bio ni blizu reprezentacije kao ni suigrac mu Avdija.
Dajte,budimo ozbiljni ljudi.

On je poluprofesionalni igrac i da je pravde ne bi bio ni blizu reprezentacije kao ni suigrac mu Avdija.
Dajte,budimo ozbiljni ljudi.
Belgija ima kvalitetne igrace ali kao i mi sa onim trenerom nemaju igru isto kao mi, nemislim da su neki favoriti nego individualno mogu Hazard,Lukaku itd nam donjeti stete nasoj odbrani pogotovo nego sto mogu Dzeko,Hajrovic,Pjanic njihovoj odbrani sa igracima kao Kompany,Vertonghen,Van Buyten...
mislim da je nasa sredina bolja sa Besicem i Pjanicom a njihova krila i stoperi...oba imamo lose bekove
mislim da je nasa sredina bolja sa Besicem i Pjanicom a njihova krila i stoperi...oba imamo lose bekove
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ne bih ja to nazvao zadnji vezni, po poziciji jeste naravno, ali za mene zadnji vezni znači igrač koji kvari igru a naprijed šta uradi kao Bešić, to je više igrač koji prosleđuje lopte na krila ili glavnom playmakeru, nešto kao Modrić u Reala, ono svugdje ga ima, trčkara i daje lopte Di Mariji (Pjaniću u našem slučaju) koji organizuje igru. Tu poziciju Medunjanin po meni ne može igrati, jer njegova igra je uvijek na granici da izgubi loptu pošto je carini i uvijek ima igrača na sebi jer je spor. Jedino Medunjanina na 10 a Pjanića do Bešića, to je jedina varijanta koju bih stavio prije ove Bešić-Sušić. A i to je upitno kako bi se Medo snašao al' eto.Ajax je napisao/la:Sta bi ti Susica na zadnjem veznomFaraonTM je napisao/la: Nisam pametan, šta god da Safet uradi biće kritika, ja da biram ja bih izabrao ovu varijantu Bešić-Sušić i Pjanić na 10.
I da se razumijemo, svaka normalna formacija koja ne uključuje Vršajevića i Hadžića u prvih 11 je ok.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
sta vam je momci, u velsu slavimo abd, 100% sam siguran....a s belgijom ce biti tjesno, mada ne vjerujem u pozitivan rezultat.......hajmoooooooooooooooooo
Stilic da igra iza napadaca pored zivog Pjane ,a sa druge strane kritikujemo selektora.... 

Ja ocekujem Besic-Medunjanjin i Pjanic protiv Velsa,ne vidim bolji izbor..Al naci ce on ponovo sistem koji ce odusevit svijet 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Genije Safetahmic je napisao/la:Ja ocekujem Besic-Medunjanjin i Pjanic protiv Velsa,ne vidim bolji izbor..Al naci ce on ponovo sistem koji ce odusevit svijet

Ove dvije utakmice ce biti totalno rasulo, daj boze da se varam, vratio je u reprezentaciju uz sebe glavnog krivca za blamažu protiv Nigerije i za ogavne odnose među igračima, mogu oni maloj djeci pričat i cerekat se pred kamerama al na utakmici se vidi da niko ni s kim plus je vratio kreveljastog kapitena da se i dalje može kreveljit po svlačionici.
-
- Kontakt:
protiv welsa 4-5-1 begovic stoperi -spahic-sunjic bekovi mujdza i salihovic dva zadnja vezna pjanic i besic prednji vezni medunjanin krila lulic i višca i centarfor dzeko .ovdje mi je salihovic najkriticni posto ne igra al ne znam ko bi tu mogao igrati ,ako bi nekim slucajem bio loš rezultat ima uvesti ibisevica,hajrovica pa i prcica ili sušica .višcu sam stavio na krilo zato sto je bolji u defanzivi od hajrovica a trebce bejla cuvati tu bi on dosta pomagao mujdzi .
- hogarstrasni
Veceras, u pobjedi protiv Evertona, trojica Velsana u prvoj postavi Swansea.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad smo vec kod Velsana, Bale opet zabio gol za Real. U strasnoj je formi.hogarstrasni je napisao/la:Veceras, u pobjedi protiv Evertona, trojica Velsana u prvoj postavi Swansea.
Avdija likes this.Goalgetter je napisao/la:Kad smo vec kod Velsana, Bale opet zabio gol za Real. U strasnoj je formi.hogarstrasni je napisao/la:Veceras, u pobjedi protiv Evertona, trojica Velsana u prvoj postavi Swansea.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ukoliko ga Avdija bude cuvao:HariTz je napisao/la: Avdija likes this.

Nije jos puno ostalo do dvomeca 

Oslanjate se na raspalog Mujdzu dok je Vrsajevic barem standardan 

Balboa, jesi to ti ili mi se konj odvez'o ?Roki11 je napisao/la:Oslanjate se na raspalog Mujdzu dok je Vrsajevic barem standardan
Balboa? :SHariTz je napisao/la:Balboa, jesi to ti ili mi se konj odvez'o ?Roki11 je napisao/la:Oslanjate se na raspalog Mujdzu dok je Vrsajevic barem standardan
jacky ili neki njegov rođak opet dobio slobodan dan 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Confiance, COYGBiH, Edincapitano, Google Adsense [Bot] i 81 gost.