Glen Rice, Steve Kerr, Wesley Person, Hubert Davis, Pedja, Nash itd. Ma previse je dobrih sutera kroz historijufilip13 je napisao/la:alemsa je napisao/la:suter se obicno mjeri po trici, jer je najtezi sut u kosarci, Scola, Horace Grant ce ti zmireci davati midrange, cijeli dan, pa niko nikad nece reci da su dobri suteri.mirzatele je napisao/la:jel pricamo o sutu ili sutu za 3 poena ?
Zato je Ray Allen jedan od najboljih sutera svih vremena, Reggie Miller, Dell Curry itd.
Bord,petrovic
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Glen Rice, Steve Kerr, Wesley Person, Hubert Davis, Pedja, Nash itd. Ma previse je dobrih sutera kroz historiju[/quote]alemsa je napisao/la:alemsa je napisao/la:suter se obicno mjeri po trici, jer je najtezi sut u kosarci, Scola, Horace Grant ce ti zmireci davati midrange, cijeli dan, pa niko nikad nece reci da su dobri suteri.mirzatele je napisao/la:jel pricamo o sutu ili sutu za 3 poena ?
Zato je Ray Allen jedan od najboljih sutera svih vremena, Reggie Miller, Dell Curry itd.
Bord,petrovic
Kerr je odličan ali on je dosta svojih šuteva imao kad je bio sam na šutu,kad je neko od saigrača bio udvojen a lopta došla do njega
Ne znam zasto sirite beze raspravu
Mnogi ne znaju da su iza njega Parsons,Harden i mnogi drugi,ali nisu ti ljudi tema,nego neki Bogdanovic.
P.S Kerr i zivotu nije sam sebi sut kreirao.

Glen Rice, Steve Kerr, Wesley Person, Hubert Davis, Pedja, Nash itd. Ma previse je dobrih sutera kroz historiju[/quote]filip13 je napisao/la:alemsa je napisao/la:
suter se obicno mjeri po trici, jer je najtezi sut u kosarci, Scola, Horace Grant ce ti zmireci davati midrange, cijeli dan, pa niko nikad nece reci da su dobri suteri.
Bord,petrovic
Kerr je odličan ali on je dosta svojih šuteva imao kad je bio sam na šutu,kad je neko od saigrača bio udvojen a lopta došla do njega[/quote]
jesye bio samo set suter, ali imati 45% kroz karijeru prosjek za 3 poena, a uzeti preko hiljadu i po trica je

@lumani
Svakako, uopste nije lose, bolji je suter od tih kojih se nabrojao + Jamal Crawford recimo I masu drugih
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 20 sep 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj mi Jamala,to je jedan od rijetkih koji zna sa svih pozicija..J.R je isto dobar..
Bolji je Mirza suter od Jamala, jer je Jamal volume suterlumani je napisao/la:Nemoj mi Jamala,to je jedan od rijetkih koji zna sa svih pozicija..J.R je isto dobar..
lumani je napisao/la:Ne znam zasto sirite beze raspravu![]()
Mnogi ne znaju da su iza njega Parsons,Harden i mnogi drugi,ali nisu ti ljudi tema,nego neki Bogdanovic.
Tacno
Pozdrav najboljoj raji koja dok traje NBA sezona nema redovnog sna.
Imamo li kakvu uskoro pripremnu tekmu Netsa, hoće li pohoditi Evropu prije početka sezone ima li šta?
Jedva čekam MT i ono našee " ideeeeeeeee" "too tooooooooo" "BABUKA" i popratni smiley-evi

Imamo li kakvu uskoro pripremnu tekmu Netsa, hoće li pohoditi Evropu prije početka sezone ima li šta?

Jedva čekam MT i ono našee " ideeeeeeeee" "too tooooooooo" "BABUKA" i popratni smiley-evi

http://www.nba.com/nets/schedule" onclick="window.open(this.href);return false;Janez je napisao/la:Pozdrav najboljoj raji koja dok traje NBA sezona nema redovnog sna.![]()
![]()
Jedva čekam MT i ono našee " ideeeeeeeee" "too tooooooooo" "BABUKA" i popratni smiley-evi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jos malo i trpanje

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Too @Otelo legendo hvala

Ko je sad prvi izbor na 3 u Netsima?
Jesu li samo Kirilenko i Bogdanović prave "trice" u ekipi?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ima i mladi Karasev, al' taj minute neće vidjeti vjerovatno.FaraonTM je napisao/la:Ko je sad prvi izbor na 3 u Netsima?
Nama je Željo svetinja jedina.
jedva cekam 6-ti Denver -lejkersi , a 7-og Maccabi -Brooklyn 

- invincible1921
- Kontakt:
J.Crawford je prema rijecima mnogih igraca trenera i strucnjaka jedan od najtelntovnijih igraca koji se ikad pojavio na parketu samo sto ga ubija bolesno mali broj sati treninga, gotovo da uopste nije treniero kroz karijeru .Naravno da neko ne pomisli da nije iso u salu nego nije radio ni blizu koliko je minimum za NBA igraca, strasan je suter i mislim da on i mirza ne mogu u istu recenicu. Uz duzno postovanje mirzi ovdje mnogi daju sebi za pravo da izvale razne gluposti..... O JJ-u bi se vec dalo diskutovat dosta su slicni kada je u pitajnu igra. Cekaju sut i opale bez puno filozfije ili bespotrebnih poteza
=\_1921_/=
- storm_raider
- Kontakt:
Au JJ - Mirza.. nikakve slicnosti. Joe je visegodisnji Allstar, jedan od najboljih u NBA kada je u pitanju da se izbori pozicija i sut. Driblinzi cudni, nisko vodi loptu kada dribla, ali je strasno ucinkovito (vidi Pierce - JJ prije 2 sezone), JJ je jednostavno prvi izbor i to sasvim zasluzeno. Ne vidim igraca u NBA ligi trenutno koji je slican njegovoj igri (jedino mozda taj spomenuti J. Crawford donekle i to samo da je trenirao koliko nije) i u tome svemu je nevjerovatno dominantan, hladan i uvijek tu kada treba (pricamo o NBA karijeri). Ne mozemo ih porediti drugar, nikako. Mirza je 4, JJ takozvana "visoka dvojka".
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nets Media Day

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
e moja budaloNetsDaily.com @NetsDaily 34m
Bojan says with a smile he hopes he's a better shooter than Mirza.

ja sam moro djecu u drugu sobu odvest
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Pa mora se tome nadati, to je jedino sto ga moze zadrzati u NBA vise od trenutnog ugovora....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.