FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Znaš kako kažu, kada čovjek nešto nezna, uvijek možeš očekivati da će naučiti, ali kada neko nešto neće, e to je onda već bezobrazluk, mene je kod svih uprava kluba najviše nervirala nezainteresovanost, eto ima toliko akcija koje se mogu pokrenuti za dobro kluba u kojima bi mogli da učestvuju svi koji vole Borac, ali niko ničim da mrdne, to je ono što me najviše izbije, a onako usput, eno momci treniraju na pomoćnom u snijegu, ništa nije očišćeno, znači privikavaju se na ovakve uslove za Čelik...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
hmmm to je dobro, da je srece to su trbeali jos na pripremama dijelom raditi , trenirati na terenima kakvi ce biti u prvenstvuVB 1987 je napisao/la:Znaš kako kažu, kada čovjek nešto nezna, uvijek možeš očekivati da će naučiti, ali kada neko nešto neće, e to je onda već bezobrazluk, mene je kod svih uprava kluba najviše nervirala nezainteresovanost, eto ima toliko akcija koje se mogu pokrenuti za dobro kluba u kojima bi mogli da učestvuju svi koji vole Borac, ali niko ničim da mrdne, to je ono što me najviše izbije, a onako usput, eno momci treniraju na pomoćnom u snijegu, ništa nije očišćeno, znači privikavaju se na ovakve uslove za Čelik...
TREĆI PUT ČASTIMO !
е то је % оно % ' " $ ", $ ? се $ о " ? незнању, ? ово је прво у "...VB 1987 je napisao/la:Znaš kako kažu, kada čovjek nešto nezna, uvijek možeš očekivati da će naučiti, ali kada neko nešto neće, e to je onda već bezobrazluk, mene je kod svih uprava kluba najviše nervirala nezainteresovanost, eto ima toliko akcija koje se mogu pokrenuti za dobro kluba u kojima bi mogli da učestvuju svi koji vole Borac, ali niko ničim da mrdne, to je ono što me najviše izbije, a onako usput, eno momci treniraju na pomoćnom u snijegu, ništa nije očišćeno, znači privikavaju se na ovakve uslove za Čelik...
а % се " ", ај $ се ? " " " " за & терен... ' " % 5-6 $
"" ПУТ ""
-
- Kontakt:
jel neko citao clanak u blicu ?
kaze da ce ona dvojic asudija biti kaznjeni jer su sudili tendenciozno u korist domacina i da su direktno uticali na rezultat u trebinju.
kao nezvanicna informacija, clanovi takmicarske komisije pregledali snimak pa to utvrdili, pa pominje nedosudjeni penal, ofsajde, priliku za borac iz auta koji onda pomocnik ponistava kao neregularan. itd.
a u drugom clanku, trener modrice proziva sipovca
kaze da ce ona dvojic asudija biti kaznjeni jer su sudili tendenciozno u korist domacina i da su direktno uticali na rezultat u trebinju.
kao nezvanicna informacija, clanovi takmicarske komisije pregledali snimak pa to utvrdili, pa pominje nedosudjeni penal, ofsajde, priliku za borac iz auta koji onda pomocnik ponistava kao neregularan. itd.
TREĆI PUT ČASTIMO !
Pa meni se čini da je nezainteresovanost, jer kako drugačije okarakterisati to da evo već više od deset godina nije zamijenjena ni jedna sijalica na reflektorima i oni rade sa možda 60 posto snage, pa je kod stuba između istoka i ove montažne tribine djelimični mrak, jer na stubu ne radi više od 50 posto rasvjete, a i ono što radi nije izbalansirano nego onako svijetli... Reflektori su prvi put nakon rata ( ne računam onaj kup sa Rudarom, prvi dan) upaljeni ja mislim 2000 godine kada je predsjednik kluba bio Zoka Kalinić i to u utakmici prve lige RS protiv Modriče koju smo u toj utakmici ubili 6-0,
, nisu ljudi izgleda navikli bili na reflektore
, ali zlo je recimo da od tada na popravci reflektora nije urađeno ama baš ništa... to je za mene bezobrazluk...

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Zbog čega taj trener proziva Šipovca?borcev_navijac je napisao/la:jel neko citao clanak u blicu ?
-
- Kontakt:
kaze ako on nastavi tako da prica protiv leotara, pitacu ga sto je bio u trebinju u utorak, sigurno nije da popije kafuSchlager je napisao/la:Zbog čega taj trener proziva Šipovca?borcev_navijac je napisao/la:jel neko citao clanak u blicu ?
TREĆI PUT ČASTIMO !
ebo vas patak kolko pišete jedva sam pročitao 

vjerovatno zato što ima putera na glaviSchlager je napisao/la:Zbog čega taj trener proziva Šipovca?borcev_navijac je napisao/la:jel neko citao clanak u blicu ?
Mislio je na trenera Leotara.a u drugom clanku, trener modrice proziva sipovca
-
- Kontakt:
hahaha da da, moja greska, trener leotara je prozivao sipovcagavra je napisao/la:Mislio je na trenera Leotara.a u drugom clanku, trener modrice proziva sipovca
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
kao SIpovac je bio u utorak u trebinju...
mozda covjek isao na more...pa navratio... 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
- Kontakt:
Čelik se topi i po snijegu
Autor: Dragiša Adžić
srijeda, 10 mart 2010 18:43
Fudbaleri Borca u subotu od 15 časova ugostiće zenički Čelik u meču 18. kola Premijer lige. Jedan od onih koji bi trebalo da poznaje ekipu s "Bilina polja" jeste i Bojan Puzigaća, koji je jesenas nosio dres Čelika, a zimus se ponovo vratio u Borac.
- Čelik ima dobru ekipu i tu nema nikakve dileme, mnogo bolju nego što to trenutni plasman pokazuje.
Pojačali su se dolaskom Darija Purića iz Češke, a tu su Obuća i Duro. Međutim, najveću pažnju trebalo bi posvetiti Branislavu Nikiću. Pravi je majstor s loptom. Tu je i Jamak, a trener Omer Kopić jeste veliki motivator. Neće biti lako, ali i nas se valjda nešto pita. Imamo bolju ekipu, jedino se pribojavam terena koji će vjerovatno biti pod snijegom. To pogoduje ekipama koje se brane, ali u sjećanju mi je još prošlogodišnji susret sa Zeničanima. Uslovi su bili slični, isprašili smo ih s 3:0. Postigao sam gol i jednom asistirao, a imali su bolju ekipu nego sada. To znači da imamo recept kako se topi Čelik i po snijegu - kaže Puzigaća, koji je prokomentarisao i nastup "crveno-plavih" u prva dva proljećna kola.
- Pobjeda i poraz. Mislim da nismo razočarali. Pobjeda nad Laktašima dobiće na težini tek kada se vidi kakvu oni imaju ekipu. Što se tiče Trebinja, manje-više sve je rečeno o tom duelu. Izgubili smo i trebalo bi okrenuti novu stranicu. Od kukanja nema vajde.
Bez obzira na sve imamo ekipu koja može ispuniti postavljene ciljeve. U borbi smo za krunu, a Evropa nam ne bi smjela izmaći - nastavio je Puzigaća.
Jedan od puteva koji vode na međunarodnu scenu jeste i Kup BiH, a Banjolučani su za protivnika dobili Slaviju iz Istočnog Sarajeva.
- Vrlo su nezgodna ekipa i igraju već pet-šest godina zajedno. Jednostavno nam ne leže. Lično bih volio radije i Zrinjski i Želju, ali šta je tu je. Dvije utakmice su pred nama i ako smo pravi neće biti problema - poručio je Bojan Puzigaća, prvotimac Borca.
Od čestitki koristi nema
Iako nerado, Bojan Puzigaća, dotakao se i suđenja koje je već u prva dva kola nagovijestilo da će biti svega i svačega u bh. eliti.
- Ponavljamo kao papagaji da sve ekipe bez obzira na rezultat iz Banje Luke odlaze s riječima "Svaka čast sve je bilo korektno". Lijepo je to čuti, ali mi nemamo nikakve koristi od toga. Međutim, siguran sam da kada bi mi imali takvo suđenje u gostima Evropa bi bila puno bliže nego što je to sada - kaže Puzigaća.
Autor: Dragiša Adžić
srijeda, 10 mart 2010 18:43
Fudbaleri Borca u subotu od 15 časova ugostiće zenički Čelik u meču 18. kola Premijer lige. Jedan od onih koji bi trebalo da poznaje ekipu s "Bilina polja" jeste i Bojan Puzigaća, koji je jesenas nosio dres Čelika, a zimus se ponovo vratio u Borac.
- Čelik ima dobru ekipu i tu nema nikakve dileme, mnogo bolju nego što to trenutni plasman pokazuje.
Pojačali su se dolaskom Darija Purića iz Češke, a tu su Obuća i Duro. Međutim, najveću pažnju trebalo bi posvetiti Branislavu Nikiću. Pravi je majstor s loptom. Tu je i Jamak, a trener Omer Kopić jeste veliki motivator. Neće biti lako, ali i nas se valjda nešto pita. Imamo bolju ekipu, jedino se pribojavam terena koji će vjerovatno biti pod snijegom. To pogoduje ekipama koje se brane, ali u sjećanju mi je još prošlogodišnji susret sa Zeničanima. Uslovi su bili slični, isprašili smo ih s 3:0. Postigao sam gol i jednom asistirao, a imali su bolju ekipu nego sada. To znači da imamo recept kako se topi Čelik i po snijegu - kaže Puzigaća, koji je prokomentarisao i nastup "crveno-plavih" u prva dva proljećna kola.
- Pobjeda i poraz. Mislim da nismo razočarali. Pobjeda nad Laktašima dobiće na težini tek kada se vidi kakvu oni imaju ekipu. Što se tiče Trebinja, manje-više sve je rečeno o tom duelu. Izgubili smo i trebalo bi okrenuti novu stranicu. Od kukanja nema vajde.
Bez obzira na sve imamo ekipu koja može ispuniti postavljene ciljeve. U borbi smo za krunu, a Evropa nam ne bi smjela izmaći - nastavio je Puzigaća.
Jedan od puteva koji vode na međunarodnu scenu jeste i Kup BiH, a Banjolučani su za protivnika dobili Slaviju iz Istočnog Sarajeva.
- Vrlo su nezgodna ekipa i igraju već pet-šest godina zajedno. Jednostavno nam ne leže. Lično bih volio radije i Zrinjski i Želju, ali šta je tu je. Dvije utakmice su pred nama i ako smo pravi neće biti problema - poručio je Bojan Puzigaća, prvotimac Borca.
Od čestitki koristi nema
Iako nerado, Bojan Puzigaća, dotakao se i suđenja koje je već u prva dva kola nagovijestilo da će biti svega i svačega u bh. eliti.
- Ponavljamo kao papagaji da sve ekipe bez obzira na rezultat iz Banje Luke odlaze s riječima "Svaka čast sve je bilo korektno". Lijepo je to čuti, ali mi nemamo nikakve koristi od toga. Međutim, siguran sam da kada bi mi imali takvo suđenje u gostima Evropa bi bila puno bliže nego što je to sada - kaže Puzigaća.
TREĆI PUT ČASTIMO !
Ne objavljuj ovakve clanke jer ce neko zapucati u subotu u 15h na stadion 

Svidja mi se sto je termin srijeda,zato sto na tim utakmicama bude prava raja....koja bjezi sa posla,skole,faksa,samo da bi gledala i bodrila Borac! 

Treci put castimo
- Милош Обилић
- Kontakt:
Ево $ $ & прозор, опет " $ ". & & ", ' " $ " у $. ' ? & - то терен ", & се " $ ?...орање право.
? & ?, & $ " ње...
-
- Kontakt:
Kajkut u Glasu kaže da se oporavio i da čeka svoju šansu sa čelikom.
TREĆI PUT ČASTIMO !
Opa,Kajkut i Vukelja u napadu...Bice seksa sa Celikom!borcev_navijac je napisao/la:Kajkut u Glasu kaže da se oporavio i da čeka svoju šansu sa čelikom.

Treci put castimo
-
- Kontakt:
zavisi kako ga marić postavi.tatamata je napisao/la:Opa,Kajkut i Vukelja u napadu...Bice seksa sa Celikom!borcev_navijac je napisao/la:Kajkut u Glasu kaže da se oporavio i da čeka svoju šansu sa čelikom.
ako postavi kajkuta za nekog polušpica kao sa bilbijom, nema od njega neke velike korisiti, ali ako ga stavi u sami špic, a vukelju (koji je i inače polušpic) u polušpic , to bi dobro moglo da izgleda na terenu.
Tu je i stevanović ofanzivni veznjak, koji bi trebao da ih srervisira s dobrim loptama.
U svakom slučaju, čelik jeste dobar, ali ima da puken u sreiedu kao lubenica u banjaluci

TREĆI PUT ČASTIMO !
Meni je Kajkut uvijek bio igracina,ove polusezone je malo zakazao,ali sjecam ga se dok je bio u formi stvarno je opasan.Valjda ce i on proraditi,jer Vukelja ne moze sam,to se vidi...Jos Stevanovic plejmejker,i trebalo bi to da valja.borcev_navijac je napisao/la: zavisi kako ga marić postavi.
ako postavi kajkuta za nekog polušpica kao sa bilbijom, nema od njega neke velike korisiti, ali ako ga stavi u sami špic, a vukelju (koji je i inače polušpic) u polušpic , to bi dobro moglo da izgleda na terenu.
Tu je i stevanović ofanzivni veznjak, koji bi trebao da ih srervisira s dobrim loptama.
U svakom slučaju, čelik jeste dobar, ali ima da puken u sreiedu kao lubenica u banjaluci

Treci put castimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.