RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MoR
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MoR » 22 sep 2014, 22:00

Priča se ovo ono, plus kažu da on kaže nešto po gradu.

Momčino nije ti ovo gloria.hr.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 22 sep 2014, 22:04

miki651 je napisao/la:Priča se da će vam Vladavića zaboliti neka loža pa teško da zaigra u subotu a i kažu da sopstvene izjave dane proljetos, danas demantira po gradu.....
U svakom slučaju bolje da igra slađe će bit..
Priča se da vam ćaće dolaze na utakmicu odvojeno,hebiga ljubav stara nema zaborava :rol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 22 sep 2014, 22:09

emil02in je napisao/la:
miki651 je napisao/la:Priča se da će vam Vladavića zaboliti neka loža pa teško da zaigra u subotu a i kažu da sopstvene izjave dane proljetos, danas demantira po gradu.....
U svakom slučaju bolje da igra slađe će bit..
Priča se da vam ćaće dolaze na utakmicu odvojeno,hebiga ljubav stara nema zaborava :rol:
Sa parolom "IZRODI" :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 22 sep 2014, 22:11

Pošto smo mi dobili samo 250 karata za svoj stadion koji je ujedno ogroman, vi ćete za gostovanje i na 30 puta manjem dobiti 50 karata pa se flisajte ko će ići. Ili možda po poluvrijeme, prvih 50 pa drugo poluvrijeme drugih 50.

Bola gdje ćete dati 250 karata za gradski derbi? Da se bombama gađamo a ne pjesmama, reala bi bila oko 500.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 22 sep 2014, 22:15

shaman7 je napisao/la:Pošto smo mi dobili samo 250 karata za svoj stadion koji je ujedno ogroman, vi ćete za gostovanje i na 30 puta manjem dobiti 50 karata pa se flisajte ko će ići. Ili možda po poluvrijeme, prvih 50 pa drugo poluvrijeme drugih 50.

Bola gdje ćete dati 250 karata za gradski derbi? Da se bombama gađamo a ne pjesmama, reala bi bila oko 500.
Brato to si trebao napisat na njihovoj temi ne na nasoj :lol:
KLUB SVIH NAS.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 22 sep 2014, 22:18

RezervniGolman je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Pošto smo mi dobili samo 250 karata za svoj stadion koji je ujedno ogroman, vi ćete za gostovanje i na 30 puta manjem dobiti 50 karata pa se flisajte ko će ići. Ili možda po poluvrijeme, prvih 50 pa drugo poluvrijeme drugih 50.

Brato to si trebao napisat na njihovoj temi ne na nasoj :lol:
Više prate našu temu nego svoju, razumijem ih

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 22 sep 2014, 22:18

Kralju ovo za 250 karata je dezinformacija, odmah RAja da znate, do sada nema nikakvog ogranicenja sto se tice karata, a ako ga bude znat ce se tek u srijedu ili cetvrtak. Tako da nemojte sirit dezinformacije... :wave:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 22 sep 2014, 22:27

Ma ZGAZITE IH RODJENI!!!! :bih:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 22 sep 2014, 22:31

visokohz je napisao/la:Ma ZGAZITE IH RODJENI!!!! :bih:
Ma nećemo nismo mi takvi

prije subote naravno :wave:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 22 sep 2014, 23:00

[youtube][/youtube]

Golovi Velez-Slavija 2:0
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 sep 2014, 23:05

Molim sve navijače Veleža da se okane teme premier liga-općenito. Ono je dno dna šta se tamo piše. Gdje je admin da malo smiri strasti. nemojte padati u zamku primitivizma i nacionalizma. Ima naš Pdf i bujrum ovdje pišite o našem starcu, a i drugi dobronamjernici su dobrodošli bez provokacija.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 sep 2014, 23:11

Nemojte odgovarati na svakakva pisanja, samo IGNORE. Bitna je subota i ulazak u tekmu hladne glave.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 22 sep 2014, 23:23

Malo zagrijavanja. Slike sve govore kad se Armija naljuti
[youtube][/youtube]

1312
KLUB SVIH NAS.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 23 sep 2014, 03:22

MostaracVelezovac je napisao/la:
Eagles_OldSchool je napisao/la:
nisko je napisao/la:Pitanje jedno Ko je dobar sa Enesom Vukoticem??? Covjek ima arhivu Velezovi tekmi na VHS-u (od sportski pregleda pa nadalje...) Dobro bi bilo pitati ga da taj materijal prebaci na DVD ili tako nesto ....Poslje rata je imao videoteku u Mahali sve sam to pregledo.

Drug covjek je napravio knjigu tj isprintao sve dogadaje sto se tice veleza iz novina i napravio finu zbirku svega toga ... napravio 50 primjeraka slagacu ti mozda i manje u Mostaru je samo 7 prodao .. Raja loze a kad treba kupiti nigdje nikoga ...

Ja nikad nisam cuo za takvo nesto. Ja bi prvi kupio - i evo kupicu sad odmah ako to i postoji.
Nemozes izac na ulicu i pitat 5 ljudi hoce li neko kupit knjigu i pokrit se dekom i otic kuci kad je neko ne kupi - tako se ne prodaje nista, osim muda pod bubrege. Postoji nesto sto se zove marketing - glupo je praviti bilo sta za prodaju bez nekog plana i neke reklame.

A ti pitaj gdje mogu kupit tu zbirku - ja cu je kupit.
Ima bola doMe.Ja narucio neki dan tu knjigu(ja mislim da je trenutno u zraku negdje iznad velike bare u nekom avionu ide prema meni velikom brzinom ;) ) u kojoj se nalaze sve isjcci iz novina,slike sa utakmica,karte i ostalo do 92' (Enes to marljivo sakupljo)Knjiga kosta 20 Eura i on je napravio veoma malu seriju ,samo za one najvece pacenike :D Slabo izgleda ides na stranicu rodjenim za rodjendan,da si iso tamo bi naso knjigu;

FORZA VELEZ

Mi u subotu idemo na nas stadion po bodove,a oni nek se misle kako ih spasiti nije nas briga :lolno:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 23 sep 2014, 03:26

Tačno me glava zaboli od vaše priče. Zaboli me rac za te mazlume, života mi ni sekunde ne gledam na tu utakmicu kao neki vele derbi. Mali su još, nema tradicije u tom derbiju, sve na silu i samo oni na to mogu da se lože. Naše je samo da ih mlatnemo kao i Slaviju neki dan.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 23 sep 2014, 03:59

Zašto baš svake sezone dopuštamo da se spuštamo na nivo onih kojima su ovakve utakmice povod za izlijev raznih psihičkih bolesti među kojima i ona najteža i neizliječiva, nacionalistička... Ma na stranu (većina njih), ne razumijem NAS, zašto ? Ima li neki poseban razlog da ga čujem/pročitam ?

Ovo može biti samo dodatni povod mladoj garnituri RA momaka koji ionako u nekim stvarima idu u pogrešnom pravcu. (Osim pjesama koje počesto nemaju veze sa NAŠIM SVETIM VELEŽOM, posebno me pogodilo ono bacanje baklji u teren i usprkos tome što se sve desilo na glavnoj tribini i što su ih starija raja zamolila da to ne rade).

Umjesto da mi iskusniji pokažemo ovdje barem svojim komentarima da je naš Velež pravi gradski, radnički klub, da većinskim krkanima pokažemo kako se bodri i voli svoj klub na kulturan a opet strastan način, mi im ovdje svojim komentarima (pojedinci) dajemo sasvim druge putokaze...

IDEMO POD NAŠ PRVI NAJDRAŽI STADION DA PODEREMO GRLA I CIJEPAMO DLANOVE ZA NAŠEG VELEŽA ŠAMPIONA!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 23 sep 2014, 09:19

Najbolji odgovor Branku "sampionu" je pobjeda na nasem stadionu pod Bijelim Brijegom. RAja slazem se sa predhodnim postovima da hladne glavu u ovaj susret moramo uci. Kako struka i igraci tako i mi bolesnici. Svo prepiranje, podjebavanje, psovanje pada u vodu ako se vratimo bez boda/bodova. Vladi svaka cast na odgovoru, neka mu je odgovorio i dao mu do znanja da je on samo doslo kojeg ama bas niko ziv ne j.e.b.e.
Od sada samo koncetracija kako bitku dobiti na terenu i tribinama. To je najbolji odgovor na njihova pojebavanja. Budemo li mi pravi siguran sam da nam nemogu nista.
Prkosni i Ponosni od 1922

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 23 sep 2014, 11:24

imam osjecaj da ce vlada proradit zesce u subotu, nekako je pod rucnom bio ovi 8 kola, mada je ove zadnje 2-3 vec podigao formu malo, ocekujem njegovo najbolje izdanje ove sezone u subotu pod BB! neznam sto se raja bezze obazire na raznorazne komentare i provokacije! za mene najobicnija utakmica, tekma za 3 boda kao i uvijek! jedino sto je cini posebnom i za armiju i za igrace je to da na taj dan utakmice jednom godisnje zaigramo gdje smo oduvijek igrali i trebali i dalje igrat! sam stadion jedino dize vaznost i dozivljaj ove utakmice! na terenu kao i uvjek, 11 protiv 11, 3 bobe u pitanju i treba ic na citav plijen! vazna 3 boda su u pitanju, sa pobjedom se izjednacujemo bodovno sa direktnim konkurentom za top 4 pozicije i evropu, bod bi bio donekle ok, poraz se nebi smjeo desit ni pod kojim slucajem jer bi imali 3-4 ekipe koje bi nam vec bjezale 6-8 bodova i to bi vec bio malo povelik bodovni zaostatak.. realno ako gledamo ja mislim da su siroki i sarajevo bolje ekipe od kona, sa sarajevom smo odigrali nerijeseno sa igracem manje dok smo sa sirokim izgubili na nevidjenu odbrambenu gresku skahica, da im nije poklonio onaj gol ja vjerujem da bi tekma otisla u sasvim drugom toku, ali eto tako je kako je! mi jednostavno imamo ekipu koja je vrlo dobro postavljena defanzivno na terenu i vrlo teska za dobit ali isto tako ekipu koja nije efikasna i zna i ptica na grani da nemamo pravog centarfora! ako blagoje bude igrao ja bi jankovica stavio kao laznu devetku jer ce ova tekma bit tvrda gdje ce i jedni i drugi vise gledat da neizgube nogo sto ce napadat i trazit pobjedu! u tom slucaju su vazni igraci poteza a jankovic ga svakako ima, uz blagoju nas najveci znalac na terenu!

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 23 sep 2014, 12:22

[/quote]

Ima bola doMe.Ja narucio neki dan tu knjigu(ja mislim da je trenutno u zraku negdje iznad velike bare u nekom avionu ide prema meni velikom brzinom ;) ) u kojoj se nalaze sve isjcci iz novina,slike sa utakmica,karte i ostalo do 92' (Enes to marljivo sakupljo)Knjiga kosta 20 Eura i on je napravio veoma malu seriju ,samo za one najvece pacenike :D Slabo izgleda ides na stranicu rodjenim za rodjendan,da si iso tamo bi naso knjigu;

FORZA VELEZ

Mi u subotu idemo na nas stadion po bodove,a oni nek se misle kako ih spasiti nije nas briga :lolno:[/quote]

Ovo nije knjiga ovo su video kasete ima brate svega cak ima i golovi Tuce kad je u Luzernu igrao
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 23 sep 2014, 13:25

mikki21 je napisao/la:imam osjecaj da ce vlada proradit zesce u subotu, nekako je pod rucnom bio ovi 8 kola, mada je ove zadnje 2-3 vec podigao formu malo, ocekujem njegovo najbolje izdanje ove sezone u subotu pod BB! neznam sto se raja bezze obazire na raznorazne komentare i provokacije! za mene najobicnija utakmica, tekma za 3 boda kao i uvijek! jedino sto je cini posebnom i za armiju i za igrace je to da na taj dan utakmice jednom godisnje zaigramo gdje smo oduvijek igrali i trebali i dalje igrat! sam stadion jedino dize vaznost i dozivljaj ove utakmice! na terenu kao i uvjek, 11 protiv 11, 3 bobe u pitanju i treba ic na citav plijen! vazna 3 boda su u pitanju, sa pobjedom se izjednacujemo bodovno sa direktnim konkurentom za top 4 pozicije i evropu, bod bi bio donekle ok, poraz se nebi smjeo desit ni pod kojim slucajem jer bi imali 3-4 ekipe koje bi nam vec bjezale 6-8 bodova i to bi vec bio malo povelik bodovni zaostatak.. realno ako gledamo ja mislim da su siroki i sarajevo bolje ekipe od kona, sa sarajevom smo odigrali nerijeseno sa igracem manje dok smo sa sirokim izgubili na nevidjenu odbrambenu gresku skahica, da im nije poklonio onaj gol ja vjerujem da bi tekma otisla u sasvim drugom toku, ali eto tako je kako je! mi jednostavno imamo ekipu koja je vrlo dobro postavljena defanzivno na terenu i vrlo teska za dobit ali isto tako ekipu koja nije efikasna i zna i ptica na grani da nemamo pravog centarfora! ako blagoje bude igrao ja bi jankovica stavio kao laznu devetku jer ce ova tekma bit tvrda gdje ce i jedni i drugi vise gledat da neizgube nogo sto ce napadat i trazit pobjedu! u tom slucaju su vazni igraci poteza a jankovic ga svakako ima, uz blagoju nas najveci znalac na terenu!
Sumnjam da ce Jankovic igrati laznu devetku iz razloga sto bi Merzic (sudeci po izjvestajima sa zvanicne stranice) trebao biti pod suspenzijom. Po mom proracunu, Merzic je u subotu protiv Slavije dobio zuti karton (treci ove sezone) i nebi trebao imati pravo nastupa u subotu.
Zato mislim da ce Nikolic, Blagojevic i Jankovic formirat vezni red sa Vladom i Anijem na krilima i Popom u spicu. Ako se ispostavi da su izvjestaji sa zvanicne stranice korektni onda suspenzija nastupa Maleticu, Haurdicu, Nikolicu i Pejicu u slucaju zutog kartona.
Prkosni i Ponosni od 1922

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.