Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
a inace bude par hiljada ljuditepsija je napisao/la:Ništa mi nema draže kad se 'fanovi' Slobode,Olimpica i zrinskog udruže.staragarda je napisao/la: a ljudi se mrtvi hladni nekome rugaju,jbt![]()
..a lafo se za evropu bore....onaj pacenik neke kupove i desetine hiljada ljudi i to na gostovanjima doziva....jedan od dvojice iz 7c ovdje po forumu lozi raju da se svi skupe sa foruma pa na tekmu.....booozzeeeeeeeeeee
![]()
![]()
kod nas 3000 bilo i ljudi s.j.e.b.a.n.i posjetom....propast ce ko kauc
Kakvo je nevrijeme bilo baš prije utakmice,malo ko je se nadao da će se igrati.Nije to ona tuzlanska kišica,to je bilo pravo nevrijeme koje je umalo dovelo da se utakmica ne odigra.Mislim,Sarajevo je imalo 1.000 ljudi protiv Olimpica,vi kao nikad nabrijani 3.500...ovi treći slave naslov prvaka pred 950 ljudi uz roštilj gratis.Svi su protiv vas,nije vam lako.
Kakav prognozer sunce ti poljubim...wienultras je napisao/la:
velez-slavija x velez je navikana ekipa,uglavnom dizu sami sebe,diveci se sebi iz 80-tih,ni igre,ni nista,sve nesto na hampu,a vjecito tavore pri dnu,ili setaju cvajtom,sve je to u dvije bobe,ko i citava kukuruz liga 1-1
sloboda-zeljo 1 maksimalno spremni docekujemo ovu utakmicu, igraci ce sigurno dati 200 posto,uz veliku podrsku sa tribina, nadam se upisujemo tri boda koja nas priblizavaju gornjem dijelu tabele,sto bi,s obzirom na igracki kadar kojim raspolazemo,bio veliki uspjeh.dosta trke,vjerujem bice nervozna tekma,sa puno sitnih prekrsaja,sjeckanja igre. sansu vidim u nasim brzim bokovima,i napadu,koji mogu odigrat dobru kontru.1-0 dosta
to mora da su vam sarajlije ispricale a vi ono otvorenih usta upijate svaku rijecCrvenarmija je napisao/la:Ja ne znam kako ove ultrase i fukare nije stid da se oglašavaju oko navijačkih tema.Prvima je razvaljen njihov ultras pub usred grada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a druge proganjaju sve navijačke grupe nevažno da li igraju u tuzli ili na strani i uvijek je bježaona
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Našao sam vam ratkapu od autobusa.Treba li vam?staragarda je napisao/la:to mora da su vam sarajlije ispricale a vi ono otvorenih usta upijate svaku rijecCrvenarmija je napisao/la:Ja ne znam kako ove ultrase i fukare nije stid da se oglašavaju oko navijačkih tema.Prvima je razvaljen njihov ultras pub usred grada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a druge proganjaju sve navijačke grupe nevažno da li igraju u tuzli ili na strani i uvijek je bježaona
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šta ćeš Sloboda je veliki klub koji je igro 1.ligu u YUGI,samo što neće da kažu za što su služili u toj ligi?Služili za brisanje guzice Zvezdi,Partizanu i po potrebi Hajduku i Dinamu.Sad im je neobično pa im preostala samo ova braća iz epruvete što im djecu dočekuju po Rodoču i pale im autobuse.Ali šta će oni su ugroženi niko ih ne voli a Velež i Željo im nisu htjeli pustiti bodove,treba li ste braći lizat šupak pa bi možda i ostali.tepsija je napisao/la:Kakva li je tek mlada garda,kad je stara ovakva?DoDŽem,poDŽem,ubijeDŽen sam.
Još u tandemu sa onim ultrasom iz Beča aka bečka raja
ja sam post napisao nasem dragom antifasisti...posto se,pogotovo na nasoj temi kurci velezom,desetinama hiljada navijaca....volio bi da mi objasni ovu silnu armiju od 150 ljudi....i nabroji bilo koji uspjeh veleza od 1991 do danas...tepsija je napisao/la:Ne znam odakle ovog 'bečlije' sa Majevice i ovog Starohana Garde u ovoj priči?
A nikako ne pišu o Slobodi?WTF?Pustite nas i tzv. zrinjevce da se malo..![]()
Pogledajte ljude koji prate Sarajevo,Želju,Zvijezdu,Čelika...ljudi se ne mješaju.
Vas dvojica isto dvije tetkice.
Ne,ismijavamo nerede na tribinama.Napade na nemoćnog trubadura iz Brage,a kad dođe runjav nos,niđe te.Malen.Galion je napisao/la:Dičiti se klipovima s neredima na tribinama![]()
Vi ''navijači'' koji se dičite kako razbijate po gradu i gonjate druge grupe po tribinama oružje u ruke i pravac u Ukrajinu, Izral, Siriju i ostala ratišta pa se tamo ****. Ovo je sportski forum, a ne huliganski.
'alo momak jel ti mozak u funkciji?shearer je napisao/la:Ovo sve naopako otišlo. Ovi iz Tuzle se ližu sa ultrasima i udružuju se sa njima a ovi njima vraćaju paljenjem buseva i davanjem degeneka po rodoču itd...
ko se lize sa ultrasima....shearer je napisao/la:Ovo sve naopako otišlo. Ovi iz Tuzle se ližu sa ultrasima i udružuju se sa njima a ovi njima vraćaju paljenjem buseva i davanjem degeneka po rodoču itd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.