Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

crnov
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la crnov » 22 sep 2014, 21:50

Vise je ovdje ljudi na slici protiv Maribora nego sto cete vi imati za 15 domacih utakmica!

slika

:beba:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 sep 2014, 21:51

Nisi ispravno napisao.Trebao si napisati-vrijeDŽaš nas.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 sep 2014, 21:54

tepsija je napisao/la:
staragarda je napisao/la: a ljudi se mrtvi hladni nekome rugaju,jbt :shock: :shock: ..a lafo se za evropu bore....onaj pacenik neke kupove i desetine hiljada ljudi i to na gostovanjima doziva....jedan od dvojice iz 7c ovdje po forumu lozi raju da se svi skupe sa foruma pa na tekmu.....booozzeeeeeeeeeee :facepalm: :facepalm:
kod nas 3000 bilo i ljudi s.j.e.b.a.n.i posjetom....propast ce ko kauc
Ništa mi nema draže kad se 'fanovi' Slobode,Olimpica i zrinskog udruže.
Kakvo je nevrijeme bilo baš prije utakmice,malo ko je se nadao da će se igrati.Nije to ona tuzlanska kišica,to je bilo pravo nevrijeme koje je umalo dovelo da se utakmica ne odigra.Mislim,Sarajevo je imalo 1.000 ljudi protiv Olimpica,vi kao nikad nabrijani 3.500...ovi treći slave naslov prvaka pred 950 ljudi uz roštilj gratis.Svi su protiv vas,nije vam lako. :salut:
a inace bude par hiljada ljudi :urnebes: :urnebes: ..jes,jes...do vremena je :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 22 sep 2014, 21:54

Ja ne znam kako ove ultrase i fukare nije stid da se oglašavaju oko navijačkih tema.Prvima je razvaljen njihov ultras pub usred grada :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: a druge proganjaju sve navijačke grupe nevažno da li igraju u tuzli ili na strani i uvijek je bježaona :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 sep 2014, 21:55

Može nas biti i 35 ali niko nam nikad neće doći i napraviti nas levatima.

Divi ovo :beba:
Šta će ti 17.000 ovakvih?Da popune brojku?

[youtube][/youtube]

A kad dođu mrge :urnebes:

[youtube][/youtube]

Smijurija.
Vječno u našim srcima.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 22 sep 2014, 21:55

Molim te pogledaj prognoze "becke filharmonije" za proslo kolo i sve ce vam biti jasno sa kim raspravljate.. :mrgreen:
wienultras je napisao/la:
velez-slavija x velez je navikana ekipa,uglavnom dizu sami sebe,diveci se sebi iz 80-tih,ni igre,ni nista,sve nesto na hampu,a vjecito tavore pri dnu,ili setaju cvajtom,sve je to u dvije bobe,ko i citava kukuruz liga 1-1

sloboda-zeljo 1 maksimalno spremni docekujemo ovu utakmicu, igraci ce sigurno dati 200 posto,uz veliku podrsku sa tribina, nadam se upisujemo tri boda koja nas priblizavaju gornjem dijelu tabele,sto bi,s obzirom na igracki kadar kojim raspolazemo,bio veliki uspjeh.dosta trke,vjerujem bice nervozna tekma,sa puno sitnih prekrsaja,sjeckanja igre. sansu vidim u nasim brzim bokovima,i napadu,koji mogu odigrat dobru kontru.1-0 dosta :salut:
Kakav prognozer sunce ti poljubim... :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 sep 2014, 21:56

Crvenarmija je napisao/la:Ja ne znam kako ove ultrase i fukare nije stid da se oglašavaju oko navijačkih tema.Prvima je razvaljen njihov ultras pub usred grada :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: a druge proganjaju sve navijačke grupe nevažno da li igraju u tuzli ili na strani i uvijek je bježaona :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
to mora da su vam sarajlije ispricale a vi ono otvorenih usta upijate svaku rijec :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 sep 2014, 21:57

Ebo vas idol, opet ce temu zakljcuat radi vasih gluposti. Kad se na forumu price o nekom ultra-fazonu, majko mila :urnebes:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 sep 2014, 21:57

staragarda je napisao/la:
Crvenarmija je napisao/la:Ja ne znam kako ove ultrase i fukare nije stid da se oglašavaju oko navijačkih tema.Prvima je razvaljen njihov ultras pub usred grada :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: a druge proganjaju sve navijačke grupe nevažno da li igraju u tuzli ili na strani i uvijek je bježaona :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
to mora da su vam sarajlije ispricale a vi ono otvorenih usta upijate svaku rijec :D :D
Našao sam vam ratkapu od autobusa.Treba li vam?
Vječno u našim srcima.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 22 sep 2014, 21:58

tepsija je napisao/la:Kakva li je tek mlada garda,kad je stara ovakva?DoDŽem,poDŽem,ubijeDŽen sam.
Još u tandemu sa onim ultrasom iz Beča aka bečka raja :rol:
Šta ćeš Sloboda je veliki klub koji je igro 1.ligu u YUGI,samo što neće da kažu za što su služili u toj ligi?Služili za brisanje guzice Zvezdi,Partizanu i po potrebi Hajduku i Dinamu.Sad im je neobično pa im preostala samo ova braća iz epruvete što im djecu dočekuju po Rodoču i pale im autobuse.Ali šta će oni su ugroženi niko ih ne voli a Velež i Željo im nisu htjeli pustiti bodove,treba li ste braći lizat šupak pa bi možda i ostali.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 sep 2014, 22:05

Ne znam odakle ovog 'bečlije' sa Majevice i ovog Starohana Garde u ovoj priči?
A nikako ne pišu o Slobodi?WTF?Pustite nas i tzv. zrinjevce da se malo.. :D
Pogledajte ljude koji prate Sarajevo,Želju,Zvijezdu,Čelika...ljudi se ne mješaju.
Vas dvojica isto dvije tetkice.
Vječno u našim srcima.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 22 sep 2014, 22:10

Dičiti se klipovima s neredima na tribinama :clap:
Vi ''navijači'' koji se dičite kako razbijate po gradu i gonjate druge grupe po tribinama oružje u ruke i pravac u Ukrajinu, Izral, Siriju i ostala ratišta pa se tamo ****. Ovo je sportski forum, a ne huliganski.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 22 sep 2014, 22:14

tepsija je napisao/la:Ne znam odakle ovog 'bečlije' sa Majevice i ovog Starohana Garde u ovoj priči?
A nikako ne pišu o Slobodi?WTF?Pustite nas i tzv. zrinjevce da se malo.. :D
Pogledajte ljude koji prate Sarajevo,Želju,Zvijezdu,Čelika...ljudi se ne mješaju.
Vas dvojica isto dvije tetkice.
ja sam post napisao nasem dragom antifasisti...posto se,pogotovo na nasoj temi kurci velezom,desetinama hiljada navijaca....volio bi da mi objasni ovu silnu armiju od 150 ljudi....i nabroji bilo koji uspjeh veleza od 1991 do danas...
znaci bez komunizma...opet ti kazem,6 finala kupa,tri put igrali evropu...a gdje je velez... :?:
prosjek u pl nam je 3 milje gledalaca...koliko je vama....slobodu je na dvije utakmice duge lige gledalo vise ljudi nego velez za dvije sezone u pl...
kada se necim kurci,neka to bude nesto poslije tita i partije..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 sep 2014, 22:16

Galion je napisao/la:Dičiti se klipovima s neredima na tribinama :clap:
Vi ''navijači'' koji se dičite kako razbijate po gradu i gonjate druge grupe po tribinama oružje u ruke i pravac u Ukrajinu, Izral, Siriju i ostala ratišta pa se tamo ****. Ovo je sportski forum, a ne huliganski.
Ne,ismijavamo nerede na tribinama.Napade na nemoćnog trubadura iz Brage,a kad dođe runjav nos,niđe te.Malen.
Rat je neukusno i degutantno spominjati na ovoj temi.To mogu oni koji ne znaju šta je to.
Vječno u našim srcima.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 22 sep 2014, 22:17

@Tepsija Moraju se sad vama navaliti na kosti, Zelju su "uspjesno" apsolvirali sad ste im vi na redu... :mrgreen:

Hocete vi da slabo igrate protiv Goska, sad snosite posljedice Pred 7000 - 10000 usplahirenih gledalaca na Tusnju, od toga sigurno 6000 na zapadnoj tribini najokorjelijih navijaca Slobode prerusenih u penzionere, djedove, bake, nene, i djecu...Koji izmedju ostalog protezama zasipaju svecanu lozu ako gosti slucajno dadnu neki pogodak :opaopa: :rol:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 22 sep 2014, 22:21

Ovo sve naopako otišlo. Ovi iz Tuzle se ližu sa ultrasima i udružuju se sa njima a ovi njima vraćaju paljenjem buseva i davanjem degeneka po rodoču itd... :roll:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 sep 2014, 22:23

shearer je napisao/la:Ovo sve naopako otišlo. Ovi iz Tuzle se ližu sa ultrasima i udružuju se sa njima a ovi njima vraćaju paljenjem buseva i davanjem degeneka po rodoču itd... :roll:
'alo momak jel ti mozak u funkciji?

ovo je jbeni forum, ljudi pisu postove, zayebaju se, o cem ti svega ti.... e bozeee.. :crazy:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 22 sep 2014, 22:23

shearer je napisao/la:Ovo sve naopako otišlo. Ovi iz Tuzle se ližu sa ultrasima i udružuju se sa njima a ovi njima vraćaju paljenjem buseva i davanjem degeneka po rodoču itd... :roll:
ko se lize sa ultrasima.... :crazy: ko je popio degenek u rodocu.... :crazy:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 sep 2014, 22:28

wien, ne trudi se majke ti

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 22 sep 2014, 22:38

Zadnje kolo Sarajevo-Sloboda , da li će se Sarajevo krivit ako ispadne Sloboda iz lige il će opet kriv biti Željo ?
1921 !
05.06.1998

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.