Gledat cemo sanduke zavijene u petokrake.Goalgetter je napisao/la:Spaha se vratio, jugonostalgicari na aparatima.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Gledat cemo sanduke zavijene u petokrake.Goalgetter je napisao/la:Spaha se vratio, jugonostalgicari na aparatima.
u ja bih to volio, jer bas selim tamo dole na ilidzuAragon je napisao/la:Hoce li sad pripreme opet u Hrasnici biti?
Jel' se ovo Ahmo vratio?Samkara je napisao/la:Citam vase komentare nego zar ovoga Virtuala nije stid ali dobro pravi trol...
Kakav Ahmo ?Nerminovic je napisao/la:Jel' se ovo Ahmo vratio?Samkara je napisao/la:Citam vase komentare nego zar ovoga Virtuala nije stid ali dobro pravi trol...
aleksandar_veliki je napisao/la:Mjesto stanovanja vas dvojiceCartman je napisao/la:Gledat cemo sanduke zavijene u petokrake.Goalgetter je napisao/la:Spaha se vratio, jugonostalgicari na aparatima.
Brzo će oktobar, isto kao što je brzo došao i juniAragon je napisao/la:Volio bih vidjeti samo IP adrese svih ovih koji podrzavaju psihopatu, iz kakvih li vi vukoyebina dolazite kuknjava kuknjava kuknjava
Gledaj ga na tom avataru, isti Tom Cruise.Nitro je napisao/la:Spaha radi mene komotno nek bude igrač-selektor.![]()
Tu su negdje i po karakteruCartman je napisao/la:Gledaj ga na tom avataru, isti Tom Cruise.
I jos neka bude na celu saveza, a burazera neka malo unaprijedi i neka mu on bude novi Bakovic ili PilavNitro je napisao/la:Spaha radi mene komotno nek bude igrač-selektor.![]()
+Nitro je napisao/la:Spaha radi mene komotno nek bude igrač-selektor.![]()