FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja sam već prije pisao 40% navijača (kad kažem navijača u ovom kontekstu mislim na navijačke grupe) dolazi zbog kluba i da pruži podršku tom istom ostatak je tu iz nekih drugih razloga (da bude viđen, da pravi sranja, da se opija i drogira, istresa svoje frustracije, samo u grupi od +10 ima muda da nešto uradi...) ovakvi navijači kao u BiH svojim klubovima samo odmažu. Svake sedmice klubovi plaćaju savezu hiljade maraka zbog idiota koji "su podrška". Puno veća šteta se nanosi nego se doprinosi.
Ovi navijači otjeraše i ono malo svjeta što dolazi na stadione, ne treba normalnom čovjeku sranje. Kako mislite da ljudi dovode djecu na stadion da ih naviknu da idu na utakmice i da ta djeca u budućnosti budu ti navijači kad je svaka druga pjesma svake navijačke grupe u BiH je-be, k*rac, pi*ka....
Jeste pročitali?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvezda-n ... a/141029
i onda neko ima muda se nazivati nekom grupom navijača, na jbn 60 utakmica u ligi se nije skupilo 70k ljudi.
Ja sam prvi zato da se ukinu gostovanja jer se ne znamo ponašati, bolje i to da ne bi mrtva glava pala. Navijači Željezničara već drugi puta napadaju obične ljude Tuzle, ne Fukare znači obične ljude, sljedeći puta kad neko izvadi utoku i kad se desi Vedran Puljić bit će kasno a ako se ovako nastavi desit će se samo je pitanje vremena.
Dozovite se ljudi pameti, ako volite svoj klub pomažite mu svojim prisutvom i kupovanjem ulaznice i klubskih suvenira.
Ovi navijači otjeraše i ono malo svjeta što dolazi na stadione, ne treba normalnom čovjeku sranje. Kako mislite da ljudi dovode djecu na stadion da ih naviknu da idu na utakmice i da ta djeca u budućnosti budu ti navijači kad je svaka druga pjesma svake navijačke grupe u BiH je-be, k*rac, pi*ka....
Jeste pročitali?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvezda-n ... a/141029
i onda neko ima muda se nazivati nekom grupom navijača, na jbn 60 utakmica u ligi se nije skupilo 70k ljudi.
Ja sam prvi zato da se ukinu gostovanja jer se ne znamo ponašati, bolje i to da ne bi mrtva glava pala. Navijači Željezničara već drugi puta napadaju obične ljude Tuzle, ne Fukare znači obične ljude, sljedeći puta kad neko izvadi utoku i kad se desi Vedran Puljić bit će kasno a ako se ovako nastavi desit će se samo je pitanje vremena.
Dozovite se ljudi pameti, ako volite svoj klub pomažite mu svojim prisutvom i kupovanjem ulaznice i klubskih suvenira.
Husić je rekao da želi da se na Tušanj dolazi porodično, da se stvori takva atmosfera, da se kupuju ulaznice i da se pomaže klubu, da na stadionu ne bude vulgarnosti, da se ne pale baklje, ili radi nešto drugo što će dovest' do toga da klub biva kažnjavan! ako se sjećate, kada je Husić tek došao u Slobodu, rekao je da su Fukare naša velika podrška i ako se budu ponašali korektno (dakle da klub ne biva kažnjavan zbog baklji, da se ne lome stolice i tako neke druge stvari) da će imat' dobar odnos! ovaj intervju je dao negdje u kafiću, potražite na youtube, naći ćete
Ovi sto kenjaju za Husica kao nije mu to trebalo(izjava). Isto tako nije mu trebalo da ulupa desetine hiljada eura iz svog dzepa za Slobodu. Covjek koji koliko-toliko zeli nesto napraviti za Slobodu vam ne valja? Koji ce mu k.... kvazinavijaci koji mu svako kolo kuci prave ceh cca 3-5 hiljada maraka po usima?!?? Sem toga jad i bijeda od navijanja, 2, 3 psovke. 2 in Memoriam strofe i to je to. Koje crno navijanje? dno-dna!!! Dodje saka manijaka i ocita im lekciju iz navijanja za 10 minuta....
- HeavensWonder
- Kontakt:
Pa i Englezi kad su otjerali huligane sa stadiona, iako to nije urađeno do kraja, su osjetili slast od prodaje ulaznica, porodičnih dolazaka na utakmice i novac od prodaje rekvizita. Ovo ako urade, BiH i ima šansu. Sa navijačima, organizovanim na sadašnji način, ovaj čovjek vam ode do kraja ove sezone.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovo je Bosna,pa nama drzava nigdje veze...a da se uradi engleski fazon.U subotu momka na sjever nisu htjeli da puste sa sezonskom kartom
ziva istina.Pola drzave nepismeno!!!

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa eto bas su mu odani ovi sa zapada, cim jedan poraz pola ih nema.. Ako hoce takve onda okej
tuzlak druže, fulaš poentu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Poenta je da nas vec ima malo da bi nekog gubili.. Ide nam sada pet sezona poraza, kad upadnemo u monotoniju opasti ce jos posjeta. Slazem se da svako mora platiti!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Azmir Husic pokusava u BiH progurati neki americki fazon,te se druzi sa menadzerima(Husara) u nadi da ce mu ovaj dati ispod cijene nekog igraca ako ovaj zauzvrat potpise nekog levata,nazalost ne prolazi mu taj fazon a on to jos skontao nije.Pokusava da od Slobode stvori neku franchisu i da privuce gledaoce,a ne konta da u Americi ljudi posjecuju stadione jer imaju sta vidjeti,NFL,MLB,NHL i NBA imaju svako vece makar dvojicu igraca na terenu sa 20 miliona plate,a i ako slucajno nemaju to je zato sto hoce te neke prve pikove,Husic se zajebao sto kod nas nema ni tih plata ni dozvole od navijaca da danas gubis kako bi sutra bio bolji.BiH je hibridna drzava da se tako izrazim i ovdje moras smisliti poseban nacin poslovanja da bi uspio..Da li ce Azmir uspjeti ne znam,ali bi volio da uspije!
Sto se tice sramotne posjete,sasvim opravdana i zasluzena,ljudi samo najavljuju preko neta dolazak a ostaju kuci jer je bolje gledati seriu a na areni nego slobodu na Tusnju..dotakao bi se i cijene karata,cuo sam da je najjeftinija cijena za derbi Milan-Juve bila citavih 6 eura,spram toga,nama trebaju placati da dodjemo na stadion!losa je situacija,vadi je samo dvije pobjede u gostima sa po dva postignuta gola i onda protiv Zvijezde se moze ocekivati nesto vise,bez toga 1000 u vrh glave i to ako bude lijepo vrijeme..
Sto se tice sramotne posjete,sasvim opravdana i zasluzena,ljudi samo najavljuju preko neta dolazak a ostaju kuci jer je bolje gledati seriu a na areni nego slobodu na Tusnju..dotakao bi se i cijene karata,cuo sam da je najjeftinija cijena za derbi Milan-Juve bila citavih 6 eura,spram toga,nama trebaju placati da dodjemo na stadion!losa je situacija,vadi je samo dvije pobjede u gostima sa po dva postignuta gola i onda protiv Zvijezde se moze ocekivati nesto vise,bez toga 1000 u vrh glave i to ako bude lijepo vrijeme..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
- Interni moderator
- Kontakt:
slazem se sa tobom u vecini posta..Husic bas pokusava progurat taj americki sistem navijanja...znaci,porodice i kokice,puni stadioni...na poluvrmenu sendvici i sokovi...pljeskanje i domacinu i gostima na lijepim potezima...to nece proci jer je ovo zemlja seljaka na brdovitom balkanu a kljucno je to sto si spomenuo da za ovaj vid razonode moras imati dole na terenu par igraca sa milionskim transferom...nije kod nas skupa karta od 5 kerma...problem je sto ljudi NECE da daju 5 maraka za NISTA...eo raja je bila u bijeljini....znaci ljudi su najmanje po 20 maraka zijanili...za sta....pricam sa ljudima i kazu da nije do para al gdje ces dan izgubit a ovi za j.e.b.e.n.i.h 90 minuta ne opucaju na gol....i nije ti tacna ta cijena karte za zabarski derbi druze moj...cijene su bile od 22 do 350 eura...kolko repa tolko zikamuSlatinash_7 je napisao/la:Azmir Husic pokusava u BiH progurati neki americki fazon,te se druzi sa menadzerima(Husara) u nadi da ce mu ovaj dati ispod cijene nekog igraca ako ovaj zauzvrat potpise nekog levata,nazalost ne prolazi mu taj fazon a on to jos skontao nije.Pokusava da od Slobode stvori neku franchisu i da privuce gledaoce,a ne konta da u Americi ljudi posjecuju stadione jer imaju sta vidjeti,NFL,MLB,NHL i NBA imaju svako vece makar dvojicu igraca na terenu sa 20 miliona plate,a i ako slucajno nemaju to je zato sto hoce te neke prve pikove,Husic se zajebao sto kod nas nema ni tih plata ni dozvole od navijaca da danas gubis kako bi sutra bio bolji.BiH je hibridna drzava da se tako izrazim i ovdje moras smisliti poseban nacin poslovanja da bi uspio..Da li ce Azmir uspjeti ne znam,ali bi volio da uspije!

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prvi korak, pusti vragolastog Denosa. Daj jednog jedinog i najboljeg nalon Huke Soka.
-
- Kontakt:
izvinite,probali smo domace,pa ciru,ali jbg skup,a star...pa denisa neide..
jbm mater ja bi stranca,nekoga sa strane,mladjeg,ko nikad nije slobodu vodio...nesto potpuno novo...neki sok..
jbm ti i jovice i sadikovice,i sokove i sve pm...sok je dobar trener,ali imao je 10 puta jace ekipe,pa smo se borili za opstanak...i dalje od zlatne sredine nismo mogli...svakako se moramo pojacat ko god da dodje,barem daj nesto novo
jbm mater ja bi stranca,nekoga sa strane,mladjeg,ko nikad nije slobodu vodio...nesto potpuno novo...neki sok..
jbm ti i jovice i sadikovice,i sokove i sve pm...sok je dobar trener,ali imao je 10 puta jace ekipe,pa smo se borili za opstanak...i dalje od zlatne sredine nismo mogli...svakako se moramo pojacat ko god da dodje,barem daj nesto novo
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma stvar je i uslova i motivacije..ona ekipa sto je ispala iz lige je duplo jaca od ove koja nece ispast iz lige, ali ljudi nisu imali marke pa nisu htjeli da igraju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
A ovi imaju redovne plate i boli ih, uživaju...Stvarno bolje dat našoj djeci šansu, ako ništa tu će se baš uštediti, a rezultati se neće puno razlikovati.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
kada otpises sedmoricu velicanstvenih iz trenutnog sastava,saberes pare koje su uzeli naruke,i plate,i vratis trojicu u tim iz prosle sezone...pogaddjate koju trojicu....dobijes,minus od 5000 sica u poredjenju stim sto bi sigurno imali sad 13,14 bodova.....stvar je u struci,odabiru....wobly92 je napisao/la:A ovi imaju redovne plate i boli ih, uživaju...Stvarno bolje dat našoj djeci šansu, ako ništa tu će se baš uštediti, a rezultati se neće puno razlikovati.
Kriva mi je uprava...Krivi i sarajevski smradovi iz Zelje nakon onog saopstenja...Eto jadna majko oni nako...Neprijateljska atmosfera i sl...Na utakmicu protiv sirokog sam poveo dijete od 6 godina. Bili smo na zapadu do pocetka kise i onda bjezanija. Nisam ga htio voditi na sjever koji je natkriven radi navijaca...Protiv Zelje sam bi sam, ali kontam sta da sam opet bio sa dijetetom. Uredno platio kartu a kamenice i baklje mi lete oko glave...Posto su iz Zelje insistirali na ulasku njihovih navijaca na stadion sad lijepo neka se dogovore ko je kriv. Zelji ogromna kazna da im vise ne padne na pamet da insistiraju...SLobodi isto kazna, ako ne mozes obezbjediti uslove plati kaznu i gotova stvar...
Ja već napisa da su krive sve tri strane, Sloboda kao organizator, navijači Željezničara koji su napravili problem i MUP TK koji nije bolje pripremio plan, a očigledno ni pregledao gostujuće navijače.
Za ubuduće utakmice protiv Veleža i Sarajeva obavezno dignuti neku ogradu ili barem mrežu i svima će biti bolje, pa nek izgleda kako god hoće.
Što se Azmirove izjave tiče, prvo uzmite u obzir da je izjava u Avazu, drugo ko pomno prati Slobodu zna šta je čovjek govorio i prije i stalno: sve će biti uredu dok se radi u interesu Slobode. Mi u zadnje vrijeme ne radimo u tom interesu.
Izjavu je poslao u kontekstu manijaka, što očigledno većina nije shvatila, a ne znam gdje ova dva-tri lika pročitaše da će Husić ukinuti n. grupe ?
Oni što najviše yebataju i prijete što na internetu što sa tribina, su upravo ovakvi

Za ubuduće utakmice protiv Veleža i Sarajeva obavezno dignuti neku ogradu ili barem mrežu i svima će biti bolje, pa nek izgleda kako god hoće.
Što se Azmirove izjave tiče, prvo uzmite u obzir da je izjava u Avazu, drugo ko pomno prati Slobodu zna šta je čovjek govorio i prije i stalno: sve će biti uredu dok se radi u interesu Slobode. Mi u zadnje vrijeme ne radimo u tom interesu.
Izjavu je poslao u kontekstu manijaka, što očigledno većina nije shvatila, a ne znam gdje ova dva-tri lika pročitaše da će Husić ukinuti n. grupe ?
Oni što najviše yebataju i prijete što na internetu što sa tribina, su upravo ovakvi

Treba vas izbaciti iz lige kad obicnu utakmicu ne znate organizovati, levatine teske, navijaci da su ponijeli sa sobom bombe I puske unijeli bi na tribine. Heeeej utakmicu nisu u stanju organizovati, a nesto laprdaju...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ne vezano za tekst iz novina i nije provokacija. Stvarno vam je ovaj predsjednik fotogenicantinaslafkr je napisao/la:
ovo mu nije trebalo jbg..
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
-
- Kontakt:
oooo vrapcici arena,kakav god je,vise je puta on izasao u novinama,nego sto se RA skupi za jednu sezonu....RezervniGolman je napisao/la:Ne vezano za tekst iz novina i nije provokacija. Stvarno vam je ovaj predsjednik fotogenicantinaslafkr je napisao/la:
ovo mu nije trebalo jbg..
ono,fotogenican covjek,popularniji on sam od komplet veleza...jbg,takva mu karma

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.