Pa ti ako furas navijacki fazon prestani molim te, jer si sramota za taj pokret
I da uopste razumijes te sukobe znao bi da se na ove kornjace ide samo sa bakaljama i kamenjem a ne šakama i nogama

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ako sam dobro shvatio, ti ovdje potenciraš da su se Manijaci trebali fizički obračunati sa policijom, pregaziti ovih 15-20 specijalaca i izazvati veliku tragediju sa smrtnim posljedicama? Momak ti imaš ozbiljne probleme u glavi.staragarda je napisao/la:ljude im odvode sa tribine a oni naravno ko najveca bagra prstom nisu mrdnuli
A bacanje ventila i baklji su isto tako htjeli izbjec tragediju sa smrtnim posljedicama ?Virtu4l je napisao/la: Ako sam dobro shvatio, ti ovdje potenciraš da su se Manijaci trebali fizički obračunati sa policijom, pregaziti ovih 15-20 specijalaca i izazvati veliku tragediju sa smrtnim posljedicama? Momak ti imaš ozbiljne probleme u glavi.
djete drago...pure jesti moras..pura je zdrava....de malo procitaj sta si napisao i ukljuci mozak..ako mozesVirtu4l je napisao/la:Ako sam dobro shvatio, ti ovdje potenciraš da su se Manijaci trebali fizički obračunati sa policijom, pregaziti ovih 15-20 specijalaca i izazvati veliku tragediju sa smrtnim posljedicama? Momak ti imaš ozbiljne probleme u glavi.staragarda je napisao/la:ljude im odvode sa tribine a oni naravno ko najveca bagra prstom nisu mrdnuli
To i ja napisa,al niko beje 2%...haman zanimljiviji manijaci od nas samihnesvrstani je napisao/la:umjesto sto ovdje laprdate sa manijacima ( od kojih velika vecina nije ni bila na utakmici ali su na forumu najjaci )
zapitajte se zasto je stadion bio prazan i gdje nestade pun sjever...
ne pijem...vjera mi ne dozvoljava...a necu ni na grbavicu...strah me je ici na gostovanja...bojim se da gdje batine ne zakacim...malo ovdje kenjarim po forumu i tako...dzesi tiAlipasino je napisao/la:O dzesi stara gardo.Sta ima oko.Hos ti doc na tekmu na Grbavicu.Hajde ba pa da maznemo koju pivu malo o fudbalu i to je to ako si stara garda.
staragarda je napisao/la:eo na ovom se snimku odlicno vidi kakve su to p.i.c.k.e.t.i.n.e u stvari...ruke mu se pozlatile ko je ovo snimio jer su strumfovi vec poceli bajke ispredat ko na gazimestanu....usli su bez kotrola,popalili baklje i gadzali gledaoce umiksano sa nekim ventilima i koji su sjedili 50 metara od njih...usla interventna i to njih 20 jer je vecina bila skoncentrisana na sjeveru i oni ko p.i.c.k.e.t.i.n.e zadnje...znaci,mirni ko bube......napisao sam da su poslije ulaska interventne samo nesto skandirali...ljude im odvode sa tribine a oni naravno ko najveca bagra prstom nisu mrdnuli...Zodiac je napisao/la:[youtube][/youtube]
To je ta "najgora" bagra.
![]()
![]()
...nije ni cudo sto su ih lesevi razmontirali
![]()
..i jos se ovim cinom nesto k.u.r.c.e ,jbt
![]()
...kao,objasnili su nam
![]()
....cega se pametan stidi,budala se ponosi....jazavci
let3 je napisao/la:odavno nisam procitao gluplji post
pa sta hoces da ti se napiseemirzlaTu je napisao/la:To i ja napisa,al niko beje 2%...haman zanimljiviji manijaci od nas samihnesvrstani je napisao/la:umjesto sto ovdje laprdate sa manijacima ( od kojih velika vecina nije ni bila na utakmici ali su na forumu najjaci )
zapitajte se zasto je stadion bio prazan i gdje nestade pun sjever...![]()
![]()
kao i tinesvrstani je napisao/la:let3 je napisao/la:odavno nisam procitao gluplji post
to je tvoj problem, sto ti samo citas i pises, za tebe je suljo soson a dok ti je ekipa bila
na tusnju ti si piskarao iz toplog doma na forumu
de nemoj ga...zna momak sve...on je mjerilonesvrstani je napisao/la:let3 je napisao/la:odavno nisam procitao gluplji post
to je tvoj problem, sto ti samo citas i pises, za tebe je suljo soson a dok ti je ekipa bila
na tusnju ti si piskarao iz toplog doma na forumu
let3 je napisao/la:kao i tinesvrstani je napisao/la:let3 je napisao/la:odavno nisam procitao gluplji post
na tusnju ti si piskarao iz toplog doma na forumuu životu nikad nisi otišao na gostovanje, al' si zato prvi kad treba režati na manijake i prijetiti preko tastature
![]()
pa tako je to...cudo nisi napisao da sam komplesas.....to je IN sadNydalen je napisao/la:Ovaj stara garda pravi cirkusant
dugo dugo dugo nisam pisao ovdje,ovo sad kad sam vidio samo cu reci,Azmire jedes gov.na ogromna,Sloboda nije tvoje privatno vlasnistvo nit ce ikad bit,soson jedan on ce nesto ukinut,fujtinaslafkr je napisao/la:
ovo mu nije trebalo jbg..
Ovom izjavom gubi najvatrenije navijace koji su uz klub uvijek bilizla2 je napisao/la:dugo dugo dugo nisam pisao ovdje,ovo sad kad sam vidio samo cu reci,Azmire jedes gov.na ogromna,Sloboda nije tvoje privatno vlasnistvo nit ce ikad bit,soson jedan on ce nesto ukinut,fujtinaslafkr je napisao/la:
ovo mu nije trebalo jbg..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.