http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=53520" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaze onaj bordobijeli,ma to je pape dao sansu Spahicu da se casno oprostiGoalgetter je napisao/la:Pazi sad sto se pripisuje Safetu ovo pozivanje Spahica.![]()
Pape se svjesno rjesio Ibricica, Misketa i Spahica, i ovo sto on sada radi je ocajnicki potez da spasi selektorsku poziciju, koju ce izgubiti ne pobjedi li Wales i ne remizira sa Belgijom. Nego, Pape je taj koji je kao uslov postavio da se odstrani Spahic iz reprezentacije, da bi ovaj produzio ugovor, to ste zajedno potvrdili, a moram priznati, i ja sam to cuo iz jednog izvora.
Tako da po meni, citav scenario ove price je da je Safet kleknuo i zamolio Spahu da se vrati i spasi repku.
Isti oni novinari koji su pisali da je TSS defanzivni vezni, da Susica trazi Barcelona, da je Susic doveo Hajrovica, kolasinca , Bicakcica, da je Susic vrhunski strucnjak, da Hadzica trazi Palermo, da nema ni jednog Germana u reprezentaciji, da je Midhatt Dzeko kriv za debakl u Inzbruku...emir79 je napisao/la:Potvrda prva, moj komentar koji sam prenio sa oficijelne stranice Spahica, ko ga je otjerao iz repke, sad ce i ostale, ne brinite
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=53520" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakve su vam to price svega vam? Po vama u reprezentaciji pravi rat, niko nikog ne podnosi, Zasto sirite takve gluposti? Susic, Spahic, Dzeko i ostali, to su normalni ljudi koji zele dobro reprezentaciji. Svi su oni u mnogo boljim odnosima nego sto vi mislite. Jedno vrijeme sam nazalost i ja povjerovao pojedinim novinarima da ima nekakvih sukoba ali brzo sam shvatio da su to uglavnom gluposti.Rusilac je napisao/la:Kaze onaj bordobijeli,ma to je pape dao sansu Spahicu da se casno oprostiGoalgetter je napisao/la:Pazi sad sto se pripisuje Safetu ovo pozivanje Spahica.![]()
Pape se svjesno rjesio Ibricica, Misketa i Spahica, i ovo sto on sada radi je ocajnicki potez da spasi selektorsku poziciju, koju ce izgubiti ne pobjedi li Wales i ne remizira sa Belgijom. Nego, Pape je taj koji je kao uslov postavio da se odstrani Spahic iz reprezentacije, da bi ovaj produzio ugovor, to ste zajedno potvrdili, a moram priznati, i ja sam to cuo iz jednog izvora.
Tako da po meni, citav scenario ove price je da je Safet kleknuo i zamolio Spahu da se vrati i spasi repku.![]()
Mislim,ja odoh skocit s balkona![]()
Savez mu je dao nalog da popusi Spahi i zamoli ga da se vrati, ili gubi selektorsku pozicijuRusilac je napisao/la:Kaze onaj bordobijeli,ma to je pape dao sansu Spahicu da se casno oprostiGoalgetter je napisao/la:Pazi sad sto se pripisuje Safetu ovo pozivanje Spahica.![]()
Tako da po meni, citav scenario ove price je da je Safet kleknuo i zamolio Spahu da se vrati i spasi repku.![]()
CIMIROT, je*bo ze dilaverStipe je napisao/la:Susicu dozovi se i napravi ovakav spisak!!!! S tim da neki moraju papirologiju srediti, al sve se moze kad se hoce!!
Asmir Begovic
Jasmin Fejzic
Jasmin Buric
Ermin Bicakcic
Dino Arslanagic
Ervin Zukanovic
Emir Spahic
Toni Sunjic
Mensur Mjudza
Sead Kolasinac
Sejad Salihovic
Emir Dilaver
Muhamed Besic
Mario Vrancic
Sanjin Prcic
Semir Stilic
Miralem Pjanic
Senad Lulic
Izet Hajrovic
Haris Medunjanin
Edin Dzeko
Vedad Ibisvic
Milan Djuric
ja sam to namjerno napisao i ako ne mislim tako .to sam od vas pokupio okretanje teza ,ovo sam napisao bezz .ovo je bas bilo u vasem stilu okreceš pricu kako tebi odgovara to je najlakse budeš tvrdoglav i tjeraš svojeRusilac je napisao/la:Kaze onaj bordobijeli,ma to je pape dao sansu Spahicu da se casno oprostiGoalgetter je napisao/la:Pazi sad sto se pripisuje Safetu ovo pozivanje Spahica.![]()
Pape se svjesno rjesio Ibricica, Misketa i Spahica, i ovo sto on sada radi je ocajnicki potez da spasi selektorsku poziciju, koju ce izgubiti ne pobjedi li Wales i ne remizira sa Belgijom. Nego, Pape je taj koji je ko uslov postavio da se odstrani Spahic iz reprezentacije, da bi ovaj produzio ugovor, to ste zajedno potvrdili, a moram priznati, i ja sam to cuo iz jednog izvora.
I to laste,sretan let.Povedi I @nihcudina to jest @ogara jezivog.Rusilac je napisao/la:Kaze onaj bordobijeli,ma to je pape dao sansu Spahicu da se casno oprostiGoalgetter je napisao/la:Pazi sad sto se pripisuje Safetu ovo pozivanje Spahica.![]()
jarane najjaci si, samo tako nastavi.bordobijeli je napisao/la:ja sam to namjerno napisao i ako ne mislim tako .to sam od vas pokupio okretanje teza ,ovo sam napisao bezz .ovo je bas bilo u vasem stilu okreceš pricu kako tebi odgovara to je najlakse budeš tvrdoglav i tjeraš svojeRusilac je napisao/la:Kaze onaj bordobijeli,ma to je pape dao sansu Spahicu da se casno oprostiGoalgetter je napisao/la:Pazi sad sto se pripisuje Safetu ovo pozivanje Spahica.![]()
Pape se svjesno rjesio Ibricica, Misketa i Spahica, i ovo sto on sada radi je ocajnicki potez da spasi selektorsku poziciju, koju ce izgubiti ne pobjedi li Wales i ne remizira sa Belgijom. Nego, Pape je taj koji je ko uslov postavio da se odstrani Spahic iz reprezentacije, da bi ovaj produzio ugovor, to ste zajedno potvrdili, a moram priznati, i ja sam to cuo iz jednog izvora.
.
Igraci su normalni ljudi koji zele dobro reprzentaciji a Susic zeli dobro prvo sebi i svojoj familiji pa ako usput bude dobro i reprezentaciji dobro i jest.calcio je napisao/la:Kakve su vam to price svega vam? Po vama u reprezentaciji pravi rat, niko nikog ne podnosi, Zasto sirite takve gluposti? Susic, Spahic, Dzeko i ostali, to su normalni ljudi koji zele dobro reprezentaciji. Svi su oni u mnogo boljim odnosima nego sto vi mislite. Jedno vrijeme sam nazalost i ja povjerovao pojedinim novinarima da ima nekakvih sukoba ali brzo sam shvatio da su to uglavnom gluposti.Rusilac je napisao/la:Kaze onaj bordobijeli,ma to je pape dao sansu Spahicu da se casno oprostiGoalgetter je napisao/la:Pazi sad sto se pripisuje Safetu ovo pozivanje Spahica.![]()
Jedini koji je ovdje dobio pljusku jeste Sušić. Toliko se borio da se riješi Spahića. Svakakve svinjarije su o momku izlazile u žutim biltenima. Čak mu je bio i uvjet u ugovoru da ode Spahić iz reprezentacije. No vidi vraga sad. Stolica se trese. Javnost je sita nepotizma, javašluka i kriminala. Došlo glave eksperimentiranje, vanzemaljske formacije i igrači iz bratove agencije. Valja se posuti pepelom pa zovnuti onog kojeg si otjerao da ti posao spašava jer si svjestan da bez četiri boda u naredne dvije utakmice letiš a niko ne šalje ponude za drugi angažman.emir79 je napisao/la:Je li ovo Pape opet dijeli pljuske?
Joj gledaj komentaraAPARATI, APARATI
![]()
Ti sam sebi djelis pljuske sa takvim postovima. Susic se borio da se rijesi Spahica???revan je napisao/la:Jedini koji je ovdje dobio pljusku jeste Sušić. Toliko se borio da se riješi Spahića. Svakakve svinjarije su o momku izlazile u žutim biltenima. Čak mu je bio i uvjet u ugovoru da ode Spahić iz reprezentacije. No vidi vraga sad. Stolica se trese. Javnost je sita nepotizma, javašluka i kriminala. Došlo glave eksperimentiranje, vanzemaljske formacije i igrači iz bratove agencije. Valja se posuti pepelom pa zovnuti onog kojeg si otjerao da ti posao spašava jer si svjestan da bez četiri boda u naredne dvije utakmice letiš a niko ne šalje ponude za drugi angažman.emir79 je napisao/la:Je li ovo Pape opet dijeli pljuske?
![]()
Spahić se naravno ponio gospodski. Prihvatio poziv. Jasno rekao da ga traka ne zanima. Samo i isključivo dobrobit reprezentacije, te tako diplomatski pokazao selektoru pred otkazom hipotetički srednji prst. Neće sigurno reći otvoreno da je bio u sukobu sa selektorom. Pogotovo ne u situaciji gdje ga ovaj moli da se vrati. Naravno, ti nisi sposoban da čitaš između redaka, pa bi Sušića i u Pakao pratio slijepo.
pa da je pape kriminalac koliko ga vi ovdje opisujete ,pa valjda bi neko nekad reagovao na to ,ivica osim ,bajevic,halilhodzic ,dzeko ,spahic,barbarez ,papac niko nista ne rece za taj kriminal sto safet radi ,kako to da niko u 4 godine to nigdje ne spomenu osim ovdje na forumu .revan je napisao/la:Jedini koji je ovdje dobio pljusku jeste Sušić. Toliko se borio da se riješi Spahića. Svakakve svinjarije su o momku izlazile u žutim biltenima. Čak mu je bio i uvjet u ugovoru da ode Spahić iz reprezentacije. No vidi vraga sad. Stolica se trese. Javnost je sita nepotizma, javašluka i kriminala. Došlo glave eksperimentiranje, vanzemaljske formacije i igrači iz bratove agencije. Valja se posuti pepelom pa zovnuti onog kojeg si otjerao da ti posao spašava jer si svjestan da bez četiri boda u naredne dvije utakmice letiš a niko ne šalje ponude za drugi angažman.emir79 je napisao/la:Je li ovo Pape opet dijeli pljuske?
![]()
Spahić se naravno ponio gospodski. Prihvatio poziv. Jasno rekao da ga traka ne zanima. Samo i isključivo dobrobit reprezentacije, te tako diplomatski pokazao selektoru pred otkazom hipotetički srednji prst. Neće sigurno reći otvoreno da je bio u sukobu sa selektorom. Pogotovo ne u situaciji gdje ga ovaj moli da se vrati. Naravno, ti nisi sposoban da čitaš između redaka, pa bi Sušića i u Pakao pratio slijepo.
Znaci oprastas se?Zmaj187 je napisao/la:Ja sam nakon utakmice sa Nigerijom se zakleo da ću pogledati još samo utakmicu sa Iranom i više nijednu utakmicu ako Spahić bude više u timu.
Jedva čekam da čujem rezultat sa Belgijom 2:8 sa Belgiju (ili nešto slično) sa Smetljarem u odbrani.
Dakle, ja sam s reprezentacijom završio. Više nijedan post na ovom forumu, obećavam.
Veze sa vezom.Spahic ni u jednom trenutku nije spomenuo da je njegov odlazak razlog bio Pape.Itekako bi to spomenuo da je bilo razloga.revan je napisao/la:Jedini koji je ovdje dobio pljusku jeste Sušić. Toliko se borio da se riješi Spahića. Svakakve svinjarije su o momku izlazile u žutim biltenima. Čak mu je bio i uvjet u ugovoru da ode Spahić iz reprezentacije. No vidi vraga sad. Stolica se trese. Javnost je sita nepotizma, javašluka i kriminala. Došlo glave eksperimentiranje, vanzemaljske formacije i igrači iz bratove agencije. Valja se posuti pepelom pa zovnuti onog kojeg si otjerao da ti posao spašava jer si svjestan da bez četiri boda u naredne dvije utakmice letiš a niko ne šalje ponude za drugi angažman.emir79 je napisao/la:Je li ovo Pape opet dijeli pljuske?
![]()
Za razliku od smetljara Susica,kojem su uvijek drugi krivi, koji placa novinasrski sljam da radi prljavi posao, Spaha je gospodin koji nikada nije optuzio nikoga , iznio prljav ves , jer bi to narusilo stanje u reprezentaciji, ni sada ga ne proziva nego ce potvrditi da je sve u redu.calcio je napisao/la: Ti sam sebi djelis pljuske sa takvim postovima. Susic se borio da se rijesi Spahica???
Zato su ostali u kontaktu i nakon oprastanja? Zato je Spahic kad se oprostio rekao da je imao dobar odnos sa Susicem? Zato je rekao da Papetu nije lako kada svaki pametnjakovic misli da zna vise i bolje od njega? Zato se vraca u reprezentaciju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.