Smiri se bolan ne bio,isp'o si smiješan,ja bi barem šutio na tvom mjestu!
Takvi k'o ti i ne trebaju ici na tekme,nit je nekome potrebna tvoja podrška! Danas jednog ližeš,sutra ga pljuješ i tako u krug!
Ne pravi se pametan,ovo je izjavio prije nego je Susic izabran ponovo i puno prije nego se razbolio.Tad je rekao i za Bajevica,ako je Dusko zainteresovan za selektora onda to treba jasno reci.Virtu4l je napisao/la:Dobro ti znaš zašto se Ivica Osim ne oglašava i neka te je stid što njegovu bolest koristiš za ovakve komentare.Rusilac je napisao/la:Zato se covjek vise i ne oglasava.
Safet je u svakom slucaju kriv, jer je palica u njegovim rukama, a neke stvari su se otele kontroli.bordobijeli je napisao/la:a sutra kad bi spahic rekao ne vracam se ti bi isto rekao svaka cast spaha sto ne igras za ovog kriminalca ,hocu da kazem da vama ovdje nije bitno vise ni ko sta kaze ni ko sta uradi ,ni jeli to ispravno ili neispravno uvijek je safet kriv i tu je kraj price .
Mislim da raja znaju na sta si ti sve spreman,koji si manipulator i spiner,tako da nema potrebe da ti vise odgovaram sto se ovoga tice.Virtu4l je napisao/la:Džaba spinuješ bubnjaš, Ivica Osim se uvijek oglašavao, ovaj put ga je loše zdravstveno stanje spriječilo u tome.
Jel te stid ???Virtu4l je napisao/la:Daj nam još jednu iz dnevnog boravka
Na pitanje da li će se Spahić odazvati na njegov poziv nakon što se oprostio od državnog dresa, Sušić je odgovorio:
„Hoće. Sve smo dogovorili. Zvao me uoči utakmice sa Kiprom i poželio mi sreću. Nakon što smo izgubili ja sam njega nazvao odmah i pitao ga da se vrati u reprezentaciju. Ostavio sam mu nekoliko dana da razmisli. Kontaktirali smo nekoliko puta i u subotu sve definitivno dogovorili. Dakle, Spahić će ponovo biti član reprezentacije BiH i bit će nam od velike koristi u narednim utakmicama kvalifikacija za EURO 2016. Bez njega naša odbrana je puno lošija, a i ova dva mlada stopera uz njega bolje igraju. Vidio sam to u meču sa Kiprom i zato sam odlučio ponovo pozvati Spahića“.
ne lupaj ziv bio ,tako si i neki dan rekao da bajevic ne zeli nista da ima sa savezom jel ga nisu zvali kad su produzili papetu ugovor ,a bajevic dodje na sastanak u savez i podrza safeta kao selektora .hogarstrasni je napisao/la:Ividca Osim se oprostio od NFSBiH, nakon sto su mu iza ledja donijeli odluku o ostanku Safet Susica. Poznato je da je zagovarao postavljanje Bajevica.
Osim jeste otisao u Grac, na rutinsku kontrolu, a ostao je tamo da se sklonio od onoga sto je ocekivao da ce se desiti i sto se desilo. Osim se oprostio od bagre iz NFSBiH, Susica i bh fudbalskog blata;)
Nema se šta projeravati, nije ovo prvi put da koristiš bolest Ivice Osima u korist svojih nebuloza.Rusilac je napisao/la:Mislim da raja znaju na sta si ti sve spreman,koji si manipulator i spiner,tako da nema potrebe da ti vise odgovaram sto se ovoga tice.Virtu4l je napisao/la:Džaba spinuješ bubnjaš, Ivica Osim se uvijek oglašavao, ovaj put ga je loše zdravstveno stanje spriječilo u tome.
Sve sto sam napisao moze se provjeriti.
He, he, svaki put ste dolijali, ti i tvoj idol nitkov ! Susic postavio uslov da Spaha ide iz reprezentacijeemir79 je napisao/la:Je li ovo Pape opet dijeli pljuske?
APARATI
Pa takvi su ti svi koji su pljuvali po Spahicu,zajednicka osobina im je da zele zlo reprezentaciji,od novinara do forumasa.sanlituncay je napisao/la:Jel te stid ???Virtu4l je napisao/la:Daj nam još jednu iz dnevnog boravkaNavijaj za Vels i Belgiju,ubleho...
Želi zlo repki zlo zato što se Spaha vratio! Fuj!!! Sad mi je barem jasno zašto niko ne želi da se s tobom druži...
Sto mijenjas teze,pa vi papetoljupci ste rekli da je Pape postavio uslov savezu da Spahic vise ne igra i da dobije odrijesene ruke?emir79 je napisao/la:Je li ovo Pape opet dijeli pljuske?
Joj gledaj komentaraAPARATI, APARATI
![]()
Samarcina za sve lazi , izmisljotine, manipulatore, da je Safet otjerao Spahica, jos jedan dokaz.
Pape i Spaha su uputili i jednu veliku samarcinu gubi zvanoj Velid Spaho, koja ce ga drzati dok je ziv.
Sto je najjadnije kada vidim, da umjesto da se ovdje raduje povratku Spahica, mnogi seruckaju.
Jasno je nama, da pojedini zele propast vlastite reprezentacije, jer vam smeta Safet, ali jadnici jadni, zar se tako navija za domovinu?
Jos se tvrdi kako imamo najbolje navijace na svijetu, piiiiiih.
Na pitanje da li će se Spahić odazvati na njegov poziv nakon što se oprostio od državnog dresa, Sušić je odgovorio:
„Hoće. Sve smo dogovorili. Zvao me uoči utakmice sa Kiprom i poželio mi sreću. Nakon što smo izgubili ja sam njega nazvao odmah i pitao ga da se vrati u reprezentaciju. Ostavio sam mu nekoliko dana da razmisli. Kontaktirali smo nekoliko puta i u subotu sve definitivno dogovorili. Dakle, Spahić će ponovo biti član reprezentacije BiH i bit će nam od velike koristi u narednim utakmicama kvalifikacija za EURO 2016. Bez njega naša odbrana je puno lošija, a i ova dva mlada stopera uz njega bolje igraju. Vidio sam to u meču sa Kiprom i zato sam odlučio ponovo pozvati Spahića“.
Toliko o sukobu Spahica i Susica!
APARATI
Pa vi papetoljupci ste govorili da ga je Safet otjerao, kao eto da dokaze neku svoju silu i svoj autoritet (a svi znamo da ga nema). Uvijek sam govorio da jedan Susic nema muda da otjera heroja poput Emira. Nema sanse. Emir je otisao svojo voljom i zbog nevjerovatnih uvreda novinara, "navijaca" i neznalica. Sada su cak i te neznalice skuzile neke stvari i to je to.emir79 je napisao/la:Je li ovo Pape opet dijeli pljuske?
Joj gledaj komentaraAPARATI, APARATI
![]()
Samarcina za sve lazi , izmisljotine, manipulatore, da je Safet otjerao Spahica, jos jedan dokaz.
Pape i Spaha su uputili i jednu veliku samarcinu gubi zvanoj Velid Spaho, koja ce ga drzati dok je ziv.
Sto je najjadnije kada vidim, da umjesto da se ovdje raduje povratku Spahica, mnogi seruckaju.
Jasno je nama, da pojedini zele propast vlastite reprezentacije, jer vam smeta Safet, ali jadnici jadni, zar se tako navija za domovinu?
Jos se tvrdi kako imamo najbolje navijace na svijetu, piiiiiih.
Toliko o sukobu Spahica i Susica!
APARATI
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Burberry46 i 4 gosta.