Safet Sušić - Pape

sanlituncay
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la sanlituncay » 22 sep 2014, 18:34

Virto,ako se neko treba ovdje stiditi zbog bilo čega,onda si ti prvi u redu... Pa svi mi ostali :bih:
Smiri se bolan ne bio,isp'o si smiješan,ja bi barem šutio na tvom mjestu!
Takvi k'o ti i ne trebaju ici na tekme,nit je nekome potrebna tvoja podrška! Danas jednog ližeš,sutra ga pljuješ i tako u krug!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2014, 18:37

Daj nam još jednu iz dnevnog boravka :njanjanja:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 18:37

Virtu4l je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Zato se covjek vise i ne oglasava.
Dobro ti znaš zašto se Ivica Osim ne oglašava i neka te je stid što njegovu bolest koristiš za ovakve komentare.
Ne pravi se pametan,ovo je izjavio prije nego je Susic izabran ponovo i puno prije nego se razbolio.Tad je rekao i za Bajevica,ako je Dusko zainteresovan za selektora onda to treba jasno reci.
Safet je izabran,Spahic i Miske se oprostili a covjek vise nije ni rijeci progovorio.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 22 sep 2014, 18:40

bordobijeli je napisao/la:a sutra kad bi spahic rekao ne vracam se ti bi isto rekao svaka cast spaha sto ne igras za ovog kriminalca ,hocu da kazem da vama ovdje nije bitno vise ni ko sta kaze ni ko sta uradi ,ni jeli to ispravno ili neispravno uvijek je safet kriv i tu je kraj price .
Safet je u svakom slucaju kriv, jer je palica u njegovim rukama, a neke stvari su se otele kontroli.
Treba se biti covjek od rijeci, necu vise da igram i tacka, nema povratka. Necu da zovem igrace bez kluba i nemoj zvati pa taman da Dzeko ili Pjanic ostanu bez kluba nemoj ih zvati, budi od rijeci...ovako jedu svoja gov.na, a mi to moramo gledati.

A ovaj klip savrseno opisuje situaciju u kojoj se svi mi kao nacija nalazimo

" onclick="window.open(this.href);return false;

Djuro legenda... :urnebes: mi smo ba prinudjeni da ovo gledamo :urnebes:
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 22 sep 2014, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2014, 18:40

Džaba spinuješ bubnjaš, Ivica Osim se uvijek oglašavao, ovaj put ga je loše zdravstveno stanje spriječilo u tome.
Voli te tvoje Sarajevo.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 18:43

Virtu4l je napisao/la:Džaba spinuješ bubnjaš, Ivica Osim se uvijek oglašavao, ovaj put ga je loše zdravstveno stanje spriječilo u tome.
Mislim da raja znaju na sta si ti sve spreman,koji si manipulator i spiner,tako da nema potrebe da ti vise odgovaram sto se ovoga tice.
Sve sto sam napisao moze se provjeriti.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 22 sep 2014, 18:45

Virtu4l je napisao/la:Daj nam još jednu iz dnevnog boravka :njanjanja:
Jel te stid ??? :kafa: Navijaj za Vels i Belgiju,ubleho... :salut: Želi zlo repki zlo zato što se Spaha vratio! Fuj!!! Sad mi je barem jasno zašto niko ne želi da se s tobom druži... :bih:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 sep 2014, 18:46

Je li ovo Pape opet dijeli pljuske?

Joj gledaj komentara :mrgreen: APARATI, APARATI :mrgreen:

Samarcina za sve lazi , izmisljotine, manipulatore, da je Safet otjerao Spahica, jos jedan dokaz.
Pape i Spaha su uputili i jednu veliku samarcinu gubi zvanoj Velid Spaho, koja ce ga drzati dok je ziv.
Sto je najjadnije kada vidim, da umjesto da se ovdje raduje povratku Spahica, mnogi seruckaju.
Jasno je nama, da pojedini zele propast vlastite reprezentacije, jer vam smeta Safet, ali jadnici jadni, zar se tako navija za domovinu?

Jos se tvrdi kako imamo najbolje navijace na svijetu, piiiiiih.
Na pitanje da li će se Spahić odazvati na njegov poziv nakon što se oprostio od državnog dresa, Sušić je odgovorio:
„Hoće. Sve smo dogovorili. Zvao me uoči utakmice sa Kiprom i poželio mi sreću. Nakon što smo izgubili ja sam njega nazvao odmah i pitao ga da se vrati u reprezentaciju. Ostavio sam mu nekoliko dana da razmisli. Kontaktirali smo nekoliko puta i u subotu sve definitivno dogovorili. Dakle, Spahić će ponovo biti član reprezentacije BiH i bit će nam od velike koristi u narednim utakmicama kvalifikacija za EURO 2016. Bez njega naša odbrana je puno lošija, a i ova dva mlada stopera uz njega bolje igraju. Vidio sam to u meču sa Kiprom i zato sam odlučio ponovo pozvati Spahića“.

Toliko o sukobu Spahica i Susica!

APARATI :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 22 sep 2014, 18:47

Ividca Osim se oprostio od NFSBiH, nakon sto su mu iza ledja donijeli odluku o ostanku Safet Susica. Poznato je da je zagovarao postavljanje Bajevica.
Osim jeste otisao u Grac, na rutinsku kontrolu, a ostao je tamo da se sklonio od onoga sto je ocekivao da ce se desiti i sto se desilo. Osim se oprostio od bagre iz NFSBiH, Susica i bh fudbalskog blata;)
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2014, 18:50

hogarstrasni je napisao/la:Ividca Osim se oprostio od NFSBiH, nakon sto su mu iza ledja donijeli odluku o ostanku Safet Susica. Poznato je da je zagovarao postavljanje Bajevica.
Osim jeste otisao u Grac, na rutinsku kontrolu, a ostao je tamo da se sklonio od onoga sto je ocekivao da ce se desiti i sto se desilo. Osim se oprostio od bagre iz NFSBiH, Susica i bh fudbalskog blata;)
ne lupaj ziv bio ,tako si i neki dan rekao da bajevic ne zeli nista da ima sa savezom jel ga nisu zvali kad su produzili papetu ugovor ,a bajevic dodje na sastanak u savez i podrza safeta kao selektora .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2014, 18:50

Rusilac je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Džaba spinuješ bubnjaš, Ivica Osim se uvijek oglašavao, ovaj put ga je loše zdravstveno stanje spriječilo u tome.
Mislim da raja znaju na sta si ti sve spreman,koji si manipulator i spiner,tako da nema potrebe da ti vise odgovaram sto se ovoga tice.
Sve sto sam napisao moze se provjeriti.
Nema se šta projeravati, nije ovo prvi put da koristiš bolest Ivice Osima u korist svojih nebuloza.
Voli te tvoje Sarajevo.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 22 sep 2014, 18:51

emir79 je napisao/la:Je li ovo Pape opet dijeli pljuske?

He, he, svaki put ste dolijali, ti i tvoj idol nitkov ! Susic postavio uslov da Spaha ide iz reprezentacije ;) :lol:
A kako i dolikuje nitkovima i ljudima bez obraza, svaku situaciju cete pokusati okrenuti na svoju stranu.
Dobro vas poznajemo :D
Pape dijeli pljuske i zahtjeva odlazak Spahe !
Pape dijeli pljuske i pusi mu ga da se vrati ! :lol:
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 22 sep 2014, 18:59, ukupno mijenjano 3 puta.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 18:51

sanlituncay je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Daj nam još jednu iz dnevnog boravka :njanjanja:
Jel te stid ??? :kafa: Navijaj za Vels i Belgiju,ubleho... :salut: Želi zlo repki zlo zato što se Spaha vratio! Fuj!!! Sad mi je barem jasno zašto niko ne želi da se s tobom druži... :bih:
Pa takvi su ti svi koji su pljuvali po Spahicu,zajednicka osobina im je da zele zlo reprezentaciji,od novinara do forumasa.
Oni bi sad halalili Euro samo da se Spahic ne vraca.To je peta kolona ili u nasem narodu popularniji termin,prodane duse.
A prodane duse mogu da nam....

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 22 sep 2014, 18:54

Tek kad Pape ode s klupe igrači će progovorit :bih: To je jasno ko dan! Dok je on na klupi niko neće reći šta se tačno dešavalo u repki,zato su i donijeli taj žalosni statut neki dan! Ko god bude pričao dok je ovaj tu na klupi,leti iz repke ;)

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 18:54

Samarcina za sve lazi , izmisljotine, manipulatore, da je Safet otjerao Spahica, jos jedan dokaz.
Pape i Spaha su uputili i jednu veliku samarcinu gubi zvanoj Velid Spaho, koja ce ga drzati dok je ziv.
Sto je najjadnije kada vidim, da umjesto da se ovdje raduje povratku Spahica, mnogi seruckaju.
Jasno je nama, da pojedini zele propast vlastite reprezentacije, jer vam smeta Safet, ali jadnici jadni, zar se tako navija za domovinu?

Na pitanje da li će se Spahić odazvati na njegov poziv nakon što se oprostio od državnog dresa, Sušić je odgovorio:
„Hoće. Sve smo dogovorili. Zvao me uoči utakmice sa Kiprom i poželio mi sreću. Nakon što smo izgubili ja sam njega nazvao odmah i pitao ga da se vrati u reprezentaciju. Ostavio sam mu nekoliko dana da razmisli. Kontaktirali smo nekoliko puta i u subotu sve definitivno dogovorili. Dakle, Spahić će ponovo biti član reprezentacije BiH i bit će nam od velike koristi u narednim utakmicama kvalifikacija za EURO 2016. Bez njega naša odbrana je puno lošija, a i ova dva mlada stopera uz njega bolje igraju. Vidio sam to u meču sa Kiprom i zato sam odlučio ponovo pozvati Spahića“.

Sto mijenjas teze,pa vi papetoljupci ste rekli da je Pape postavio uslov savezu da Spahic vise ne igra i da dobije odrijesene ruke? :lol: :lol:
To ste danima trubili ovdje :urnebes:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 sep 2014, 18:55

Pa vi papetoljupci ste govorili da ga je Safet otjerao, kao eto da dokaze neku svoju silu i svoj autoritet (a svi znamo da ga nema). Uvijek sam govorio da jedan Susic nema muda da otjera heroja poput Emira. Nema sanse. Emir je otisao svojo voljom i zbog nevjerovatnih uvreda novinara, "navijaca" i neznalica. Sada su cak i te neznalice skuzile neke stvari i to je to.

Ne znas sta imas dok to ne izgubis, nasim klocevima je trebala samo jedna tekma da vide sta je EMIR SPAHIC.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 sep 2014, 18:57

Pazi sad sto se pripisuje Safetu ovo pozivanje Spahica. :urnebes:

Pape se svjesno rjesio Ibricica, Misketa i Spahica, i ovo sto on sada radi je ocajnicki potez da spasi selektorsku poziciju, koju ce izgubiti ne pobjedi li Wales i ne remizira sa Belgijom. Nego, Pape je taj koji je kao uslov postavio da se odstrani Spahic iz reprezentacije, da bi ovaj produzio ugovor, to ste zajedno potvrdili, a moram priznati, i ja sam to cuo iz jednog izvora.

Tako da po meni, citav scenario ove price je da je Safet kleknuo i zamolio Spahu da se vrati i spasi repku. ;)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2014, 18:57

ja koliko znam a mogu se i postovi naci da su ovdje svi pisali da je spahic otisao samo radi safeta ,a sad se ispostavilo da to nije tacno .

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 sep 2014, 18:58

Hahahahah

cuj mi rekli da je Safet otjerao Spahica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

JE LI VAS STID?

slika
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 22 sep 2014, 19:00

E moje Emire,pa ti i Papetovci ste slavili kad je otpisao Zukanovića sa SP,pa ste se kurcili kako on ima autoritet... Kad je otiš'o Ibričić pisali ste polako dolaze stvari na svoje mjesto,pa ste slavili kad se reklo da će tužiti Zuku,pa ste slavili kad je pljuvao Prcića,pa ste slavili kad je kao Spahu otjer'o... A tek kako je pokazao silu kad je Pandžu nakritikovao a lik rekao kako stvari stoje...
Ti si fakat najograničeniji lik uz Sabinha na ovom forumu :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Burberry46 i 4 gosta.