Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 22 sep 2014, 15:38

bordobijeli je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:I znaci,ovdje bi neki trebali da se odjave sa foruma,razumijem ja da je forum i sve ali ipak ne mozes svasta baljezgat ni na forumu,moras bar malo vodit racuna o obrazu.
Sto miliona teorija pade u vodu,idol pozva Spahica da mu spasava glavu.
Pa kako,pa zasto...
Hoce li se raznorazni novinarcici i raznorazni insajder-forumasi izviniti ljudima?
Mislim obraz i to? :oops:
pa ne znam rusilac ovo koliko pape radi da sebe sacuva toliko je dobro i za spahu da se vrati u repku i da pokaze da su te vase price o kriminalu u reprezentaciji o sukobima igraca samo forumske izmisljotina a da je spaha s selektorom u sasvim korektnim odnosima ,cisto sumnjam da je safet tele kao sto ga vi nazivate da bi veliki kapiten i ljudina spahic pristao da se vrati pod njegovu palicu .
Toliko su kontradiktorne te neke teorije da je to smijesno. Kazu Susic otjerao Spahica a bili su kontaktu i nakon njegovog oprastanja, a sada ga jos i opet pozvao. Ne vidite ovdje kontradikciju? Druga stvar, kazu Susic jedini krivac za poraz od Kipra a onda hladno napisu da nam je odbrana suplja i da je dobro sto se Spahic vraca jer je nas najbolji stoper, sto je 100% tacno. Ali ni ovdje oni ne vide kontradikciju? Ako nam je odbrana suplja onda nije Susic jedini krivac za poraz ili? Normalno da je Susic kriv ali daleko od toga da je jedini. Fudbal je timska igra, a porazi su dio svega toga. Bilo ih je i bice ih opet.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 15:39

bordobijeli je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:I znaci,ovdje bi neki trebali da se odjave sa foruma,razumijem ja da je forum i sve ali ipak ne mozes svasta baljezgat ni na forumu,moras bar malo vodit racuna o obrazu.
Sto miliona teorija pade u vodu,idol pozva Spahica da mu spasava glavu.
Pa kako,pa zasto...
Hoce li se raznorazni novinarcici i raznorazni insajder-forumasi izviniti ljudima?
Mislim obraz i to? :oops:
pa ne znam rusilac ovo koliko pape radi da sebe sacuva toliko je dobro i za spahu da se vrati u repku i da pokaze da su te vase price o kriminalu u reprezentaciji o sukobima igraca samo forumske izmisljotina a da je spaha s selektorom u sasvim korektnim odnosima ,cisto sumnjam da je safet tele kao sto ga vi nazivate da bi veliki kapiten i ljudina spahic pristao da se vrati pod njegovu palicu .
Kolega ne spinuj molim te.Spahic se dostojanstveno oprostio od reprezentacije,dobio je zahvalu navijaca u vidu velikog transparenta i otisao u legendu,sa svim svojim vrlinama i manama(kao i svaki covjek,je li).
Ovdje se radi o potezu ocajnika(Safeta)koji je shvatio(da li prekasno to cemo vidjeti)neke stvari.

Sa drugim dijelom tvoga posta se slazem,to sam pisao i prije,Spahic nikada nije rusio Susica,da ga je htio srusiti sigurno je mogao.
Kao neoboriv dokaz sam naveo rezultatski nebitnu utakmicu sa Iranom koju je Spahic sa svojim Zmajevima,izmedju ostalog,odigrao i za Safeta,odnosno za negov ostanak na klupi Zmajeva.
Da su htjeli srusiti Safeta,nisu imali bolju priliku od nebitne utakmice sa Iranom.
Moje misljenje je da igraci ne zele otjerati Safeta vec zele ono sto zelimo svi mi,da poziva najbolje igrace,da igraju najbolji,da ne gura bratice,amidzice i raznorazne poluigrace koji nemaju kvalitet,da ganja nasu djecu po Evropi,da ima korektan odnos sa igracima,da skautira protivnike i ozbiljno priprema utakmice,da ne izvodi takticke vratolomije nepoznate u svijetu fudbala,drugim rijecima,sve ono sto bi jedan pravi,posteni selektor trebao raditi.

Treba samo malo misliti svojom glavom a ne nasjedati na konstrukcije raznoraznih frustriranih likova koji samo zbog toga sto su oni nebitni i neostvareni zele da razvale i reprezentaciju koja je bitna i vazna ljudima.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 22 sep 2014, 15:43, ukupno mijenjano 2 puta.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2014, 15:39

hogarstrasni je napisao/la::lol:
Susicevi medijski i forumski nitkovi, pozurili su da promijene pricu, pa je od mrskog kabadahije, koji se mijesa u izbor igraca, placa mafiju da terorise istinske patriote, tuce policajce , Spaha postao najbolji Susicev prijatelj i saborac za dobrobit Bih fudbala.
Sve za odbranu mafijaske porodice Susic
No ne brinite, sve ce doci na svoje , kao i do sada. ;)
sve je i doslo na svoje ,vasa prica da igraci ne zele safeta i da je kriminalac i tele i ološ i sta sve ne ,propade ovim povratkom spahica koji je po vama bio glavni taj borac protiv papeta a vidi cuda momak se nakon telefonskog razgovora vratio da pomogne svojoj reprezentaciji i selektoru sušicu ,kako sad to pojasniti da ti fini momci dzeko ,spaha ,pjanic nikad ne progovorise o safetovim kriminalnim radnjama .

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 sep 2014, 15:45

Bordobijeli,

Lijepo je to sto ti volis Sarajevo i sto volis legende Sarajeva. I lijepo je to sto ti uvazavas Papeta Susica kao legendu FKS, jer on kao igrac to jeste bio (ali samo kao igrac). Tako to treba i to je sve u redu.

Ali ono sto nije lijepo od tebe je sto se pravis corav pored ociju i negiras neke cinjenice koje svak ziv vidi ako zeli da ih vidi - i takvo ponasanje ce cini spinerom i lazovom.

Pape se dokazao kao nizerazredan trener jer je sa generacijom Zmajeva koji su mogli cuda uciniti na SPu, ispao od Nigerije jer je ostavio na klupi najjaceg beka Bundeslige da bi mu bratic igrao u srednjem redu - a mi upravo tim putem, gdje je taj bek falio, primamo gol i bivamo izbaceni sa SPa. TO JE PONASANJE I GRESKA AMATERSKOG TRENERA. On je svoj amaterski pristup trenerskoj poziciji dokazao i porazom od Egipta i Kipra samo da bi njegovi puleni igrali - takvo omalovazavanje grba BOSNE I HERCEGOVINE se ne moze tolerisat nikome.

Mozda Pape tebi jeste idol kao igrac, ali kao trener on je osvojio:
0 titula prvaka
0 kup titula
0 utakmica u ligi prvaka

I izvini ti, i svi ostali nerealni i neiskreni likovi koji mu cuvaju ledja po forumima (svih 10-15 njih ukupno) - ali MOJA BOSNA I HERCEGOVINA ZASLUZUJE BOLJE. PUNO BOLJE.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 22 sep 2014, 15:47

Pazi ti nitkova lazovskog, poslije sastanka u NFSBiH, Susic izjavljuje da je sa Spahom dogovorio da ce ga zvati ako zatreba, da ga je zvao odmah sutra poslije Kipra , da je dogovorio da se vrati, ali eto, o tome se Sutilo do danas. Jeste, eto cekao je da mu svi spomenu familiju, da ga pozovu na raport... :roll:
Da je on imao dogovor sa Spahom, obznanio bi to on sutra, poslije Kipra , kada je, navodno , dogovorio sa Spahom. Naredjeno mu je da Spahu mora pozvati i izvaditi sto se moze.. ;)
Dobro je sto je Spaha u reprezentaciji, lose je sto se tone dublje u lazi , manipulacije ... da se zadrzi mir u kuci, do sada to nije donijelo dobre rezultate,
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 22 sep 2014, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2014, 15:55

MostaracVelezovac je napisao/la:Bordobijeli,

Lijepo je to sto ti volis Sarajevo i sto volis legende Sarajeva. I lijepo je to sto ti uvazavas Papeta Susica kao legendu FKS, jer on kao igrac to jeste bio (ali samo kao igrac). Tako to treba i to je sve u redu.

Ali ono sto nije lijepo od tebe je sto se pravis corav pored ociju i negiras neke cinjenice koje svak ziv vidi ako zeli da ih vidi - i takvo ponasanje ce cini spinerom i lazovom.

Pape se dokazao kao nizerazredan trener jer je sa generacijom Zmajeva koji su mogli cuda uciniti na SPu, ispao od Nigerije jer je ostavio na klupi najjaceg beka Bundeslige da bi mu bratic igrao u srednjem redu - a mi upravo tim putem, gdje je taj bek falio, primamo gol i bivamo izbaceni sa SPa. TO JE PONASANJE I GRESKA AMATERSKOG TRENERA. On je svoj amaterski pristup trenerskoj poziciji dokazao i porazom od Egipta i Kipra samo da bi njegovi puleni igrali - takvo omalovazavanje grba BOSNE I HERCEGOVINE se ne moze tolerisat nikome.

Mozda Pape tebi jeste idol kao igrac, ali kao trener on je osvojio:
0 titula prvaka
0 kup titula
0 utakmica u ligi prvaka

I izvini ti, i svi ostali nerealni i neiskreni likovi koji mu cuvaju ledja po forumima (svih 10-15 njih ukupno) - ali MOJA BOSNA I HERCEGOVINA ZASLUZUJE BOLJE. PUNO BOLJE.
POTPISUJEM :thumbup: I JA MISLIM DA SAFET NIJE NEKI TRENER ,ali ovdje se ljudi koriste nekim drugim stvarima pricaju o nekom kriminalu ,parama ,teletini ,konjima ,sukobima ,tucama u svlacionici ,o šuškavcu ,frizuri ,kasetama itd ja tu se ne slazem s nekim stvarima i tu repliciram a nikad nekom ko napise normalnu kritiku . pozzz dobite tog zrinjskog :opaopa: :bih:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2014, 16:00

hogarstrasni je napisao/la:Pazi ti nitkova lazovskog, poslije sastanka u NFSBiH, Susic izjavljuje da je sa Spahom dogovorio da ce ga zvati ako zatreba, da ga je zvao odmah sutra poslije Kipra , da je dogovorio da se vrati, ali eto, o tome se Sutilo do danas. Jeste, eto cekao je da mu svi spomenu familiju, da ga pozovu na raport... :roll:
Da je on imao dogovor sa Spahom, obznanio bi to on sutra, poslije Kipra , kada je, navodno , dogovorio sa Spahom. Naredjeno mu je da Spahu mora pozvati i izvaditi sto se moze.. ;)
Dobro je sto je Spaha u reprezentaciji, lose je sto se tone dublje u lazi , manipulacije ... da se zadrzi mir u kuci, do sada to nije donijelo dobre rezultate,
pa rekao je da je se cuo s spahicem odma poslije kipra i da mu je dao dao vremena da razmisli o povratku

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 22 sep 2014, 17:05

calcio je napisao/la: Druga stvar, kazu Susic jedini krivac za poraz od Kipra a onda hladno napisu da nam je odbrana suplja i da je dobro sto se Spahic vraca jer je nas najbolji stoper, sto je 100% tacno. Ali ni ovdje oni ne vide kontradikciju? Ako nam je odbrana suplja onda nije Susic jedini krivac za poraz ili? Normalno da je Susic kriv ali daleko od toga da je jedini. Fudbal je timska igra, a porazi su dio svega toga. Bilo ih je i bice ih opet.
Sve bi ovo bilo lijepo da nisi zaboravio jednu jako bitnu cinjenicu, tj. da smo igrali protiv KIPRA.
I zasto Avdija nije igrao odbranu ako nam je to problem ? Ili zasto nije igrao neko drugi ako ovaj nije za toga ?

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 22 sep 2014, 17:38

Pozvat ce neznalica djavola u ekipu samo da ne dobije otkaz i bude NEZAPOSLEN jer zna poslije ovih bravura niko tko prati fudbal nece htjeti da ga angazuje.

Sve ce da radi i biti poslusnik saveza samo da mu puste da forsira Tina, Avdiju i onog treceg.

Repke postala sprdancija za privatna potkosurivanja ljudi iz saveza i neznalice ... srozase sve sto se toliko godina gradilo. Nije to vise to
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 22 sep 2014, 17:51

Safete izvedi isti tim kao i protiv Kipra pa da se rastajemo. :wave:

Ne budi p..ca, mozes ti to. :thumbup:

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 22 sep 2014, 17:55

Dok je Pape tu, neka i Spahe.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 22 sep 2014, 17:58

Spaha je lud ako prihvati poziv
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 22 sep 2014, 18:01

Joj sto mrzim to kad neko objavi da se oprasta pa se vraca... Ovdje su i Susic i Spahic pojeli vlastito gov.no...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 sep 2014, 18:18

Harrison je napisao/la:Joj sto mrzim to kad neko objavi da se oprasta pa se vraca... Ovdje su i Susic i Spahic pojeli vlastito gov.no...
Samo jedan od njih je pojeo go*no, a on se zove Safet Susic. Spahic je prihvatio da se vrati nazad da pomogne reprezentaciji. Vidis da nece biti ni kapiten. Znaci tu je da pomogne i zato je se vratio iz reprezentativne penzije.

Selektor je pojeo jedno ogromno go*no jer se nije borio vise da zaustavi Spahu posle Brazila da ostane u reprezentaciji. Govorio je Susic kako mu je odluka Spahica razumljiva i da mu zeli sretno il sta vec, bla bla.

Eh posle blamaze, vracaj se kapitenu, gori do krova.

Ova odluka pokazuje samo o kakvoj neznalici i (ne)treneru se radi. A Spahicu svaka cast sto je odlucio da se vrati i pomogne svojoj drzavi. Voljeli nega neki ili ne.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 18:27

sajo10 je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Joj sto mrzim to kad neko objavi da se oprasta pa se vraca... Ovdje su i Susic i Spahic pojeli vlastito gov.no...
Samo jedan od njih je pojeo go*no, a on se zove Safet Susic. Spahic je prihvatio da se vrati nazad da pomogne reprezentaciji. Vidis da nece biti ni kapiten. Znaci tu je da pomogne i zato je se vratio iz reprezentativne penzije.

Selektor je pojeo jedno ogromno go*no jer se nije borio vise da zaustavi Spahu posle Brazila da ostane u reprezentaciji. Govorio je kako mu je odluka razumljiva i da mu zeli sretno il sta vec.

Ova odluka pokazuje samo o kakvoj neznalici i (ne)treneru se radi.
:thumbup: Upravo.Ajnstajni su stvarno utripovali da cemo mi bez problema igrati bez Spahica,stavise da cemo biti jos bolji bez njega :lol: :lol:
I Susic i novinari koji su ga savjetovali i neki iz saveza.
To samo govori kakvi ljudi vode nas fudbal.Mi,laici na forumu smo odmah rekli da bez Spahica i Misimovica mi postajemo drasticno slabiji tim i da nije vrijeme za njihov odlazak.
Ivica Osim je u zadnjoj svojoj izjavi za medije rekao da nije vrijeme za podmladjivanje i da je vazno da imamo igrace koji mogu podnijeti pritisak.Ali oni njega ne bendaju ni pod razno od kako im je osigurao pozicije,Begicu mjesto predsjednika saveza a Susicu selektorsko mjesto.
Zato se covjek vise i ne oglasava.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 22 sep 2014, 18:28

Fino je trebao naš najveći sin Bosanski zalijepiti jedan elegantni šamarčić teletu i ne odazvati se na poziv, pa nek' se sam koprca u g*vnima. Ne bi Emiru trebalo ni na pamet padati da panju spašava guzicu, mada je njegova ljubav do svetog dresa veća od bilo čega... pa čak i od trenerskog neumijeća jednog seljačiča iz Zavidovića.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2014, 18:30

Rusilac je napisao/la:Zato se covjek vise i ne oglasava.
Dobro ti znaš zašto se Ivica Osim ne oglašava i neka te je stid što njegovu bolest koristiš za ovakve komentare.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2014, 18:32

sajo10 je napisao/la:

Selektor je pojeo jedno ogromno go*no jer se nije borio vise da zaustavi Spahu posle Brazila da ostane u reprezentaciji. Govorio je Susic kako mu je odluka Spahica razumljiva i da mu zeli sretno il sta vec, bla bla.

Ova odluka pokazuje samo o kakvoj neznalici i (ne)treneru se radi. A Spahicu svaka cast sto je odlucio da se vrati i pomogne svojoj drzavi. Voljeli nega neki ili ne.
a sutra kad bi spahic rekao ne vracam se ti bi isto rekao svaka cast spaha sto ne igras za ovog kriminalca ,hocu da kazem da vama ovdje nije bitno vise ni ko sta kaze ni ko sta uradi ,ni jeli to ispravno ili neispravno uvijek je safet kriv i tu je kraj price .

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 22 sep 2014, 18:32

Nitkovi iz NFSBiH su nitkovu na klupi, postavili ultimatum da zove Spahu i da vadi sto se vaditi mozse.
Susic je pojeo jos jedno ****, ali covjeku s toliko govana u ustima, jedno vise nista ne znaci.
Zalosno je sto ce Spaha, covjek kojeg su Susic i njegove medijske falange, otjerale iz reprezrentacije, proglasile remetilackim faktorom, siledzijom, kikserom ...igrati da spasi kozu tog smetljara.
No, poznato je da bagra nema ni zrno stida i obraza, da ce uraditi sve da ostane na funkciji.
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 22 sep 2014, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 22 sep 2014, 18:33

Navijat ću za Vels i Belgiju isto kao sto sam za Kipar dabogda nas razbili i smrad otišao sa klupe a za sobom poveo **** Tinu, Vrsajevica, Hadžića, Dujkovica, Cimirota i Zakarica.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.