Safet Sušić - Pape

AYAN
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la AYAN » 11 mar 2010, 23:46

Čuo sam da Mimo ime neku novu emisiju, i da je glupa...

Ali po reakcijama raje na forumu, rekao bih de to nije glupa emisija, nego hronično nepodnošljivo ispiranje mozga narodu...

A mimo glevni lik... Bolje mu je da ide sa ženom ganjat ping-png loptice na izvlačenju lota... :lol: :lol: :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 11 mar 2010, 23:49

glupan pravi ovaj Mimo, to sam uvijek znao, al veceras je jos vise to potvrdio.
Ne znam samo ko ga fura da on u stvari zna raditi ovaj posao.Glupan se prravi pametan
aaaaaa kako me frajer iznervirao, kako ga nije stid, samo svojim komentarima stvara nemir oko reprezentacije.
Odhebao pape cirkus oko igraca, ne mogu se vse novinarski sestrici slikat po citav dan sa reprezentativcima.
Nema OBN gledanost ko kad su Ciru svaki dan dovodili .........

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 11 mar 2010, 23:55

glavonja glupi..........jad jadni.......fuj, treba sad zbog njega zabranit OBN-u skroz prilaz reprezentaciji i uskratiti im bilo kakve izjave, pa nek se malo na OBN-u zapitaju kakvi im klocevi rade....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 mar 2010, 23:57

Problem je sto kospicar,ili tip novinara(to su ljudi koji nose novine ispod pazuha)uz hladnu pivu ili jeftinu patoku pogleda Mimaru.i onda zakvrljavljenih ociju ode na stadion Koseva ili BP i hebe sve po spisku ovim navedenim sto ih Mimaga nabroja.Naravno ode atmosfera u onu stvar i onda kola odose nizbrdo.
Nego zivi bili i uzbrdo brzi ako neko od vas postavi,sta ovaj nabaljezga ili makar u kratkim crtama.
Sad me bas ponuka sta Mimara rece. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 mar 2010, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 12 mar 2010, 00:10

harishp je napisao/la:Problem je sto kospicar,ili tip novinara(to su ljudi koji nose novine ispod pazuha)uz hladnu pivu ili jeftinu patoku pogleda Mimaru.i onda zakrljavljenih ociju ode na stadion Koseva ili BP i hebe sve po spisku ovim navedenim sto ih Mimaga nabroja.Naravno ode atmosfera u onu stvar i onda kola odose nizbrdo.
Nego zivi bili i uzbrdo brzi ako neko od vas postavi,sta ovaj nabaljezga ili makar u kratkim crtama.
Evo kratko :mrgreen:
Dotični novinar je emisiju po običaju počeo balavih usta. Zatim je počeo hvaliti Papeta kako je veliki igrač, kako je na Koševu doživio najljepše trenutke, kako je tu postao igrač, kako Baho i još neki još uvijek drže njegove slike u sobi. Nakon toga je počeo blatiti. Kako ga nije stid onako nonšalantno sa rukama u džepu prošetetim Koševom prije tekme sa Ganom, umjsto da napravi krug oko Koševa u stilu Mikada, kako ga nije stid dijeliti novinare na podobne i nepodobne što prema Mimu nije bio slučaj kod Ćire(kako jada nije stid, svi smo vidjeli na 60min kako prijeti pojedninim novinarima kako ih neće voditi na slijedeće putovanje što mu ne postavljaju već unaprijed dogovorena pitanja). Dalje kako ga nije stid ogrančiti pristup hotelu i igračima, dok nam Mimo iz prve ruke daje informaciju kako su po hotelu hodali razno razni ljudi, a pobogu novinari ne mogu. Kako ga nije stid što je onako miran, što nema halbuke prije i poslije tekme, jer pobogu ko što on kaže svaka tekma zmajeva treba ostati u sječanju(tj. od svake tekme se treba napraviti teferič). Dalje, po velikom fudbalskom stručnjaku Mimi, Sušić bi barem dva puta mjesečno trebao održati konferenciju za novniare, u prevodu barem jednom mjesečno bi se trebao pojaviti u jednom od OBN show programa. Kako ga nije stid što se ne javlja na nepoznate brojeve i itd......
Strauss Junior

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 12 mar 2010, 00:16

BlueSharks je napisao/la:
harishp je napisao/la:Problem je sto kospicar,ili tip novinara(to su ljudi koji nose novine ispod pazuha)uz hladnu pivu ili jeftinu patoku pogleda Mimaru.i onda zakrljavljenih ociju ode na stadion Koseva ili BP i hebe sve po spisku ovim navedenim sto ih Mimaga nabroja.Naravno ode atmosfera u onu stvar i onda kola odose nizbrdo.
Dotični novinar je emisiju po običaju počeo balavih usta. Zatim je počeo hvaliti Papeta kako je veliki igrač, kako je na Koševu doživio najljepše trenutke, kako je tu postao igrač, kako Baho i još neki još uvijek drže njegove slike u sobi. Nakon toga je počeo blatiti. Kako ga nije stid onako nonšalantno sa rukama u džepu prošetetim Koševom prije tekme sa Ganom, umjsto da napravi krug oko Koševa u stilu Mikada, kako ga nije stid dijeliti novinare na podobne i nepodobne što prema Mimu nije bio slučaj kod Ćire(kako jada nije stid, svi smo vidjeli na 60min kako prijeti pojedninim novinarima kako ih neće voditi na slijedeće putovanje što mu ne postavljaju već unaprijed dogovorena pitanja). Dalje kako ga nije stid ogrančiti pristup hotelu i igračima, dok nam Mimo iz prve ruke daje informaciju kako su po hotelu hodali razno razni ljudi, a pobogu novinari ne mogu. Kako ga nije stid što je onako miran, što nema halbuke prije i poslije tekme, jer pobogu ko što on kaže svaka tekma zmajeva treba ostati u sječanju(tj. od svake tekme se treba napraviti teferič). Dalje, po velikom fudbalskom stručnjaku Mimi, Sušić bi barem dva puta mjesečno trebao održati konferenciju za novniare, u prevodu barem jednom mjesečno bi se trebao pojaviti u jednom od OBN show programa. Kako ga nije stid što se ne javlja na nepoznate brojeve i itd......
JeL u toj emisiji gostuje Pape?
Željo i samo Željo...

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 12 mar 2010, 00:20

AYAN je napisao/la:JeL u toj emisiji gostuje Pape?
Ma ne, ta emisija se zove Vox Populi u kojoj nema gostiju, u kojoj bisere prosipa samo Mimo. A inače on vodi još jednu emisiju na OBN i tu je već gostovao Pape, al kad je oči u oči onda je sve cile-mile
Strauss Junior

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 12 mar 2010, 00:23

AYAN je napisao/la:JeL u toj emisiji gostuje Pape?
Ma ne, ta emisija se zove Vox Populi u kojoj nema gostiju, u kojoj bisere prosipa samo Mimo. A inače on vodi još jednu emisiju na OBN i tu je već gostovao Pape, al kad je oči u oči onda je sve cile-mile
Ma zato i pitam, jer sam našo neku emisiju, on papeta nešto ispituje na finjaka...

Znači ipak je to ta druga emisija... eh da mi je vidjet i to srOnje, pa da odem mirno spavat... :mrgreen:
Željo i samo Željo...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 mar 2010, 00:25

Sigurno ga zvali na neki big mama, tata show i covjek pametan odbio, a onda ga ovi popljuvashe :evil:

Samo se sjetite ko je bio stalni gost u 80% emisija na obn-u, a tog covjeka je velika vecina ovde na forumu smatrala spasiocem bh fudbala, majstorom, idolom, sahom, matom.....

Kakva smo mi samo cirkus reprezentacija bili pod vodstvom klauna cire
nema potpisa

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2010, 00:27

Zahvaljujem@Sharky 8-)
Ali po ovom tvom napisanom stekao sam dojam.
Da on ide u cilju dvosmislenog izrazavanja.to jest sprdanja onog sta se prije desavalo i sta se desava pod papetovom palicom u pozitivnom smislu.
Mada znajuci vas par da niste naivni i da dobro znate sta je ovaj rekao.To jest sta je rekao to je i mislio.
Ako je tako,normalnog gledaoca samo moze izgubiti.Nema gledalaca nema ni para.Jer ja taj OBN zbog takvih inace i ne pratim.
Na tekmama izgubim zivce radi trubljenja u prazno a u ovakvim stvarima postoji mogucnost da mi plazma tv ode u onu stvar.
Tako da cu radije i rumune i njihov prenos da pregledam nego ove nase ohrdine.makar se nesekiram. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 12 mar 2010, 00:28

Čuj Mimo... :mrgreen: ...Nisam ranije ni imao ovaj OBN,ali je li ja pomješah nešto ili je baš u Miminoj emisiji-tada nekoj drugoj,gostovao upravo Safet Sušić,sa onom pričom kako nikad nije glasao na izborima,kako bi volio voditi neki veliki klub "jer smatram da niko ne zna bolje od mene...a isto tako ni ja od nikog" :mrgreen: ...Tada su me i jedan i drugi pošteno nanervirali...Uglavnom pogledam nekada Mimu,jer mi na Nova TV budu reklame do one serije "Najbolje godine" :lol: ,pa se pošteno ismijem svaki put...Šta reći za čovjeka koji u svojoj PETOMINUTNOJ emisiji kao da reklamira one štapiće Pardon-samo izvolite...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 mar 2010, 00:30

da to nije bila neka vrste satire, nemogu da vjerujem da neko, pa i Mimo Sahinpasic, donosi tako glupe i providne zakljucke?

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 12 mar 2010, 00:36

@harishp
Vjerovatno nisam dobro prenio njegove riječi, ako si stekao takav dojam. Hvala bogu dovoljno sam pametan da zaključim šta htjeo reći, uglavnom budi siguran da se on negeativnom osvrnuo na dosadašnji rad Papeta, pritom hvaleći onog klauna.
I da , ne moraš se hvaliti da imaš plazmu, de nam još napiši od koliko je inči :mrgreen:
Zadnja izmjena: BlueSharks, dana/u 12 mar 2010, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Strauss Junior

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 12 mar 2010, 00:37

calcio je napisao/la:da to nije bila neka vrste satire, nemogu da vjerujem da neko, pa i Mimo Sahinpasic, donosi tako glupe i providne zakljucke?
I ja se pitam,pošto et večeras propustih...Ali više sumnjam u Miminu inteligenciju,nego u inteligenciju 10-ak momaka koji su shvatili jedno te isto...

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 12 mar 2010, 00:47

e ljudi evo vam mail od mime sahinpasica ako hocete da mu sta srocite ja hocu boga mi
[email protected]

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 12 mar 2010, 00:51

BlueSharks je napisao/la:Kako ga nije stid što je onako miran, što nema halbuke prije i poslije tekme, jer pobogu ko što on kaže svaka tekma zmajeva treba ostati u sječanju(tj. od svake tekme se treba napraviti teferič). Dalje, po velikom fudbalskom stručnjaku Mimi, Sušić bi barem dva puta mjesečno trebao održati konferenciju za novniare, u prevodu barem jednom mjesečno bi se trebao pojaviti u jednom od OBN show programa. Kako ga nije stid što se ne javlja na nepoznate brojeve i itd......
Ovaj dio mi je bio najjaci u toj njegovoj maloj emisijici :lol:
Uglavnom je kritikovao Papetov odnos prema novinarima, i na kraju zakljucio da ce nam naskoditi toliko profesionalizma na pocetku Papetovog mandata...
A nisam gledao od pocetka pa ne znam jel' spomenuo pobjedu nad Ganom... ali to nije vazno, vazno je da kritikovao kako se Pape prosetao po terenu :roll:
100% sportski i krajnje opušten potpis

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 mar 2010, 00:52

bayer 04 je napisao/la:
calcio je napisao/la:da to nije bila neka vrste satire, nemogu da vjerujem da neko, pa i Mimo Sahinpasic, donosi tako glupe i providne zakljucke?
I ja se pitam,pošto et večeras propustih...Ali više sumnjam u Miminu inteligenciju,nego u inteligenciju 10-ak momaka koji su shvatili jedno te isto...
Mimina inteligencija je pod velikim znakom pitanja. Ja mislim da se on priprema za emisiju sa rijecnikom u ruci trazeci "teske" rijeci koje ce koritstiti da bi zvucao pametniji...... ali to nije tema ove emisija :D
AKo je napao Susica svima je jasno da je to zato jer ih je odj_ebao pa im je programska sema puno siromasnija otkad je on dosao na celo. Nema Mikada da zabavlja raju svojim jeftinim seoskim salama...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2010, 01:39

Mimini ''pohotnici'' ce jedva da cekaju na kiks zvani nerijeseno sa Svabama da mogu reci.
''Bogami Mimo bi u pravu. :roll:
Ovo me podjeca na ratna stanja i Ristu Dzogu ili takve.i kad svaki put pocnu islamski fundamentalisti ovaki onaki ja se u par navrata sam zapitah.pa jesam li ja tako zaeban kao sto me ovaj opisa 8-)
Da ne bi ovo ispalo politicko hocu da kazem da je medij vrlo zaebana stvar.
Mimi je potrebno kako ovaj jedan forumas rece da se da na znanje da ne zaebaje puno,jer to nam nije potrebno.
Kad Mimo vidi stotine takvih natpisa,skontace da to ne pije vodu.Inace poslije Mime eto jos Mimi.
Dok Papetu u po dobrog posla ne pukne fim i zapuca nazad u Pariz.A igraci ostanu ko' popisani.
@sharky nisam tite mi mislio se hvaliti. ko kontam sad svako plazmu ima :mrgreen: .
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 12 mar 2010, 02:29

RiNo je napisao/la: Ovaj dio mi je bio najjaci u toj njegovoj maloj emisijici :lol:
Uglavnom je kritikovao Papetov odnos prema novinarima, i na kraju zakljucio da ce nam naskoditi toliko profesionalizma na pocetku Papetovog mandata...
A nisam gledao od pocetka pa ne znam jel' spomenuo pobjedu nad Ganom... ali to nije vazno, vazno je da kritikovao kako se Pape prosetao po terenu :roll:
Majko mila pa otkad profesionalizam skodi.Ne mogu da vjerujem da je neko u stanju da ovo izjavi.Mozda se salio :)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 12 mar 2010, 10:07

delija je napisao/la:
RiNo je napisao/la: Ovaj dio mi je bio najjaci u toj njegovoj maloj emisijici :lol:
Majko mila pa otkad profesionalizam skodi.Ne mogu da vjerujem da je neko u stanju da ovo izjavi.Mozda se salio :)
Ma nije to doslovno rekao... ali sve ono sto je nabrojao kao neke mane Papeta je zapravo cisti profesionalizam... Ali eto njemu to smeta, jer ovaj nije ko Mikado Showmen
100% sportski i krajnje opušten potpis

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.