Ali po reakcijama raje na forumu, rekao bih de to nije glupa emisija, nego hronično nepodnošljivo ispiranje mozga narodu...
A mimo glevni lik... Bolje mu je da ide sa ženom ganjat ping-png loptice na izvlačenju lota...
Evo kratkoharishp je napisao/la:Problem je sto kospicar,ili tip novinara(to su ljudi koji nose novine ispod pazuha)uz hladnu pivu ili jeftinu patoku pogleda Mimaru.i onda zakrljavljenih ociju ode na stadion Koseva ili BP i hebe sve po spisku ovim navedenim sto ih Mimaga nabroja.Naravno ode atmosfera u onu stvar i onda kola odose nizbrdo.
Nego zivi bili i uzbrdo brzi ako neko od vas postavi,sta ovaj nabaljezga ili makar u kratkim crtama.
Sad me bas ponuka sta Mimara rece.
JeL u toj emisiji gostuje Pape?BlueSharks je napisao/la:Evo kratkoharishp je napisao/la:Problem je sto kospicar,ili tip novinara(to su ljudi koji nose novine ispod pazuha)uz hladnu pivu ili jeftinu patoku pogleda Mimaru.i onda zakrljavljenih ociju ode na stadion Koseva ili BP i hebe sve po spisku ovim navedenim sto ih Mimaga nabroja.Naravno ode atmosfera u onu stvar i onda kola odose nizbrdo.
Nego zivi bili i uzbrdo brzi ako neko od vas postavi,sta ovaj nabaljezga ili makar u kratkim crtama.
Sad me bas ponuka sta Mimara rece.![]()
Dotični novinar je emisiju po običaju počeo balavih usta. Zatim je počeo hvaliti Papeta kako je veliki igrač, kako je na Koševu doživio najljepše trenutke, kako je tu postao igrač, kako Baho i još neki još uvijek drže njegove slike u sobi. Nakon toga je počeo blatiti. Kako ga nije stid onako nonšalantno sa rukama u džepu prošetetim Koševom prije tekme sa Ganom, umjsto da napravi krug oko Koševa u stilu Mikada, kako ga nije stid dijeliti novinare na podobne i nepodobne što prema Mimu nije bio slučaj kod Ćire(kako jada nije stid, svi smo vidjeli na 60min kako prijeti pojedninim novinarima kako ih neće voditi na slijedeće putovanje što mu ne postavljaju već unaprijed dogovorena pitanja). Dalje kako ga nije stid ogrančiti pristup hotelu i igračima, dok nam Mimo iz prve ruke daje informaciju kako su po hotelu hodali razno razni ljudi, a pobogu novinari ne mogu. Kako ga nije stid što je onako miran, što nema halbuke prije i poslije tekme, jer pobogu ko što on kaže svaka tekma zmajeva treba ostati u sječanju(tj. od svake tekme se treba napraviti teferič). Dalje, po velikom fudbalskom stručnjaku Mimi, Sušić bi barem dva puta mjesečno trebao održati konferenciju za novniare, u prevodu barem jednom mjesečno bi se trebao pojaviti u jednom od OBN show programa. Kako ga nije stid što se ne javlja na nepoznate brojeve i itd......
Ma ne, ta emisija se zove Vox Populi u kojoj nema gostiju, u kojoj bisere prosipa samo Mimo. A inače on vodi još jednu emisiju na OBN i tu je već gostovao Pape, al kad je oči u oči onda je sve cile-mileAYAN je napisao/la:JeL u toj emisiji gostuje Pape?
Ma zato i pitam, jer sam našo neku emisiju, on papeta nešto ispituje na finjaka...BlueSharks je napisao/la:Ma ne, ta emisija se zove Vox Populi u kojoj nema gostiju, u kojoj bisere prosipa samo Mimo. A inače on vodi još jednu emisiju na OBN i tu je već gostovao Pape, al kad je oči u oči onda je sve cile-mileAYAN je napisao/la:JeL u toj emisiji gostuje Pape?
Zahvaljujem@SharkyBlueSharks je napisao/la:Evo kratkoharishp je napisao/la:Problem je sto kospicar,ili tip novinara(to su ljudi koji nose novine ispod pazuha)uz hladnu pivu ili jeftinu patoku pogleda Mimaru.i onda zakrljavljenih ociju ode na stadion Koseva ili BP i hebe sve po spisku ovim navedenim sto ih Mimaga nabroja.Naravno ode atmosfera u onu stvar i onda kola odose nizbrdo.
Sad me bas ponuka sta Mimara rece.![]()
Dotični novinar je emisiju po običaju počeo balavih usta. Zatim je počeo hvaliti Papeta kako je veliki igrač, kako je na Koševu doživio najljepše trenutke, kako je tu postao igrač, kako Baho i još neki još uvijek drže njegove slike u sobi. Nakon toga je počeo blatiti. Kako ga nije stid onako nonšalantno sa rukama u džepu prošetetim Koševom prije tekme sa Ganom, umjsto da napravi krug oko Koševa u stilu Mikada, kako ga nije stid dijeliti novinare na podobne i nepodobne što prema Mimu nije bio slučaj kod Ćire(kako jada nije stid, svi smo vidjeli na 60min kako prijeti pojedninim novinarima kako ih neće voditi na slijedeće putovanje što mu ne postavljaju već unaprijed dogovorena pitanja). Dalje kako ga nije stid ogrančiti pristup hotelu i igračima, dok nam Mimo iz prve ruke daje informaciju kako su po hotelu hodali razno razni ljudi, a pobogu novinari ne mogu. Kako ga nije stid što je onako miran, što nema halbuke prije i poslije tekme, jer pobogu ko što on kaže svaka tekma zmajeva treba ostati u sječanju(tj. od svake tekme se treba napraviti teferič). Dalje, po velikom fudbalskom stručnjaku Mimi, Sušić bi barem dva puta mjesečno trebao održati konferenciju za novniare, u prevodu barem jednom mjesečno bi se trebao pojaviti u jednom od OBN show programa. Kako ga nije stid što se ne javlja na nepoznate brojeve i itd......
I ja se pitam,pošto et večeras propustih...Ali više sumnjam u Miminu inteligenciju,nego u inteligenciju 10-ak momaka koji su shvatili jedno te isto...calcio je napisao/la:da to nije bila neka vrste satire, nemogu da vjerujem da neko, pa i Mimo Sahinpasic, donosi tako glupe i providne zakljucke?
Ovaj dio mi je bio najjaci u toj njegovoj maloj emisijiciBlueSharks je napisao/la:Kako ga nije stid što je onako miran, što nema halbuke prije i poslije tekme, jer pobogu ko što on kaže svaka tekma zmajeva treba ostati u sječanju(tj. od svake tekme se treba napraviti teferič). Dalje, po velikom fudbalskom stručnjaku Mimi, Sušić bi barem dva puta mjesečno trebao održati konferenciju za novniare, u prevodu barem jednom mjesečno bi se trebao pojaviti u jednom od OBN show programa. Kako ga nije stid što se ne javlja na nepoznate brojeve i itd......
Mimina inteligencija je pod velikim znakom pitanja. Ja mislim da se on priprema za emisiju sa rijecnikom u ruci trazeci "teske" rijeci koje ce koritstiti da bi zvucao pametniji...... ali to nije tema ove emisijabayer 04 je napisao/la:I ja se pitam,pošto et večeras propustih...Ali više sumnjam u Miminu inteligenciju,nego u inteligenciju 10-ak momaka koji su shvatili jedno te isto...calcio je napisao/la:da to nije bila neka vrste satire, nemogu da vjerujem da neko, pa i Mimo Sahinpasic, donosi tako glupe i providne zakljucke?
Majko mila pa otkad profesionalizam skodi.Ne mogu da vjerujem da je neko u stanju da ovo izjavi.Mozda se salioRiNo je napisao/la: Ovaj dio mi je bio najjaci u toj njegovoj maloj emisijici![]()
Uglavnom je kritikovao Papetov odnos prema novinarima, i na kraju zakljucio da ce nam naskoditi toliko profesionalizma na pocetku Papetovog mandata...
A nisam gledao od pocetka pa ne znam jel' spomenuo pobjedu nad Ganom... ali to nije vazno, vazno je da kritikovao kako se Pape prosetao po terenu
Ma nije to doslovno rekao... ali sve ono sto je nabrojao kao neke mane Papeta je zapravo cisti profesionalizam... Ali eto njemu to smeta, jer ovaj nije ko Mikado Showmendelija je napisao/la:Majko mila pa otkad profesionalizam skodi.Ne mogu da vjerujem da je neko u stanju da ovo izjavi.Mozda se salioRiNo je napisao/la: Ovaj dio mi je bio najjaci u toj njegovoj maloj emisijici![]()
Uglavnom je kritikovao Papetov odnos prema novinarima, i na kraju zakljucio da ce nam naskoditi toliko profesionalizma na pocetku Papetovog mandata...
A nisam gledao od pocetka pa ne znam jel' spomenuo pobjedu nad Ganom... ali to nije vazno, vazno je da kritikovao kako se Pape prosetao po terenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.