FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 22 sep 2014, 16:28

pa možeš ti prijavit' post, što će me ljudi banovat' kad nema razloga? jedno je što tebi nešto ne paše, a drugo je da l' to krši pravila foruma ;) izvuci sve moje postove ovih dana, sa teme FK Sloboda i FK Željezničar, da vidim te svoje provokacije i prijetnje, pošto se ničeg takvog ne sjećam :D učestvovao sam u standardnim podjebavanjima, vi vrijeđate kozu, govorite posoljeni, ovi naši vrijeđaju brku, drveni stadion, itd, to su obične pošalice i nema ništa loše u tome :D

ili ako vas zezamo za evropu, ili kad vi pišete: kome smeta evropska Sloboda, itd :D niti sam lično nekog forumaša uvrijedio, niti sam prijetio u fazonu da ćete (navijači) dobit' batine, ali sam pisao da postoji realna šansa da dođe do nereda (na zapadu), itd :D e sad što neki od vas ne vole ili ne znaju za šalu, to nije moj problem .. već sam ranije pisao, ovo je forum, virtuelni život i stvari ovdje ne treba shvatat' ozbiljno, tako ni eventualne uvrede na moj račun od od strane nekog forumaša :D meni je simpatično kad se vi, Veležovci i mi podbamo, zezamo jedni druge, a sad je neka druga stvar što to neko shvati previše ozbiljno :D

sjećam se da sam pisao da brki treba priredit' specijalan tretman i dalje se držim toga, ili da sam bio za to da se igra u kost, ni tu ne vidim ništa loše, nema tu provokacije, niti krši pravila foruma .. a tebe opet pozivan da izvučeš moje postove pa da vidim koji to od njih zaslužuje sankcije, pa si ti prijavljivao :D

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 22 sep 2014, 16:29

Da je ovo normalna država kerovi tj njihov narednik više nikada ne bi obukao uniformu a kamoli šta drugo.Svjesno su uradili sve ovo vjerujte.
Kao što Majka kaže : "Tu su novinari reporteri možemo naje.b.a.t, neka međusobno zakuhaju pa ih onda haj'mo s.j.eb.at".
Nego da se okrenemo Vitezu.Očekuje li ko šta dole?Osim ekipe za gostovanje :)
Ako i od njih izgubimo teško ćemo do opstanka ove godine.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 sep 2014, 16:30

SarajlijaTM je napisao/la:@chinaglia-prvi si ti podgrijavao tenzije,vec 10 dana prije utakmice,nije ti posta bilo bez "belaj" i sl. Ja sam ti prvi prijavio par postova zbog toga,a ovdje su te ostavljali iz samo njima znanih razloga.

I tebe i onog baustelca i onog stara garda koji se btw trenutno ne cuju...

A sad se ko fol nesto zalite...

Bas me interesuje koliko ce vas doci na sljedece gostovanje u sarajevu ili mostaru?
btw.a publika na vasem zapadu je pocela od "najgorig i najludjih",pa onda"dede i unuci",da bi sad bili "simpatizeri",a ocekujem u buducnosti da su to "slucajni prolaznici" :lol: :lol: :lol:

A onaj pogodjeni sto hoce tuziti pola bih,bi mogao pogledati klipove na kojima u prvim redovima psuje sve od do manijacima,a lafo on divan krasan.

p.s.-ne mislite da vam se pametnije okrenuti nastavku,a ne dodatno podgrijavati i dalje i onako usr.ane odnose???
:thumbup: :thumbup:

jeste, korisnik koji se krije pod nickom @Chinaglia je glavni potpaljivač na ovom forumu....provaljen je sa svojim ložioničkim postivima u kojima hajca tuzlansku raju na manijake, u kojima poziva na nasilje i neke osvete, u kojima jednostavno priziva belaj :thumbdown: uživao je u takvim postovima

i sad se pravi naivan, nevješt, fol nije on taj :puke: :puke: fuuujjj

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 sep 2014, 16:35

@let3

tebi pozivam da učiniš isto k'o i SarajlijaTM :kafa:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2014, 16:36

Za Vitez.
Ne znam, mozda Denis proba sa rezervnim golmanom, to sigurno jos nije probao. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 sep 2014, 16:39

do sad sam se nadao bodovima s gostovanja, sad se ne nadam, pa ako izgube, reći ću očekivano, ako ipak donesu bod(ove), ugodno se iznenadim i to je to :D Denis bi igračima trebao reći da ne igraju pod pritiskom da moraju osvojit' barem 1 bod, nego da izađu i muški odigraju tekmu, opušteno, otvoreno, pa ko gornji, k'o donji, siguran sam da bi tako prije došli do bod(ova), nego ovako .. ipak imam predosjećaj za 6 bodova od narednih 9, pa eto, vidjet' ćemo

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 sep 2014, 16:40

Chinaglia je napisao/la:@let3

tebi pozivam da učiniš isto k'o i SarajlijaTM :kafa:
ne pada mi na pamet da sad tragam po tuđim postovima, ali tebi neka ide na obraz i cast šta si sve pisao :oops: :oops: stidi se
citavo si vrijeme pravio nekakav warzone od tušnja i unosio pometnju.

ima ovdje normalne raje iz tuzle koja bi pisala o sportu, o fudbalu, a ne frkama i belajima navijackim - ali ne mogu doci do izražaja o takvih likova :thumbdown:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 22 sep 2014, 16:42

Da se mi okrenemo Vitezu, nema potrebe više pisati o prošlom događaju, krive su sve tri strane ove utakmice.

Je li registrovan ovaj Kiso ? znam da se pisalo da će biti papiri do ove utakmice sa Želj, a eto nije ga bilo u sastavu.
Vitez kući zijanio od Olimpica i Slavije a dobio Radnik, mi smo prosuli bodove od sve tri ekipe al u gostima. Mislim da max možemo do 1 boda sa ovakvom igrom ako se nešto ne promjeni, a teško da će.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 22 sep 2014, 16:43

Probisvjet je napisao/la:Za Vitez.
Ne znam, mozda Denis proba sa rezervnim golmanom, to sigurno jos nije probao. :urnebes:
:stop: :mrgreen:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 sep 2014, 16:44

pa bolje bi bilo da ti padne na pamet i da predočiš dokaze, a ne da tako lupaš ;) stid bi me bilo pisat' tako nešto kao ti, bez konkretnih dokaza

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2014, 16:44

RezervniGolman je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Za Vitez.
:stop: :mrgreen:
Ma drago bi mi bilo da prodje ko one tvoje cehinje, portugalke, a boga mi i hercegovke. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 sep 2014, 17:12

Thranduil je napisao/la:Opet ista priča poslije svake utakmice. Ja ne znam kad će nekima doći iz guzice u glavu. Trenutni kadar Slobode je tu da izbori opstanak ako treba (a vidi se da treba) na polusezoni doći će par pojačanja i novi trener sigurno. Da su se uložile pare na ekipu kako to neki žele (sad bi klub bio već izbačen jer ne bi mogli isplatiti ~100k onoj trojici fudbalera). Vi stvarno ne razmišljate glavom, nije dug samo ovaj prema državi već ima i duga prema pojedincima koji se mora sanirati (vjerovatno u toku ima još 5-6 tužbi bivši igrača, pa onda i ostalih privatnih lica). Sve se to mora vratiti od jednog sezonskog budžeta, pa nije Azmir vesla sisio da vraća tek tako pare a da ga sutra smjene jel?!... zato i ide sve polako i zato čovjek ne baca veliki novac.

Već sam prije pisao, ovakva situacija se mogla očekivati spram onoga s čim raspolažemo. Mi smo ekipa koja će se boriti za opstanak sa još 6-7 ekipa do zadnjih par kola. Takva je istorija PLBIH ,svake sezone jedna ekipa otpiše samu sebe a ostalih 6-7 se bori da ne bude ta još jedna koja ispada. Realno od nas jači kadar imaju Sarajevo,Željezničar,Široki,Zrinjski,Velež,Olimpic,Borac i Slavija mi ćemo se s ostalim timovima boriti za opstanak.
To nas očekuje i naredne sezone isto.
Ovo što mi igramo nije za gledanje definitivno, katastrofa živa ali TAKVA JE SITUACIJA TRENUTNO!

Ja sam prije početka sezone rekao da uprava mora naći pravi balans, igra za opstanak bez ikakvog cilja povlači uštedu u budžetu kluba (lošiji igrači-lošiji trener) ali povlači i lošu posjetu i nezadovoljstvo navijača. Mi nemamo takve svijesti da dolazimo i podržavamo klub uprkos svemu, jednostavno moraš nam nešto dati jel?!
Ja sam se i pitao da li smo možda prerano ušli u PL, neki me napadoše.

Što se tiče samih navijača, navijačima Željezničara nije trebalo ono bacanje baklji u gledalište, to je nešto fuj gadljivo, već dva puta ste napali obične ljude u Tuzli ne navijače (što bi nekako čovjek i mogao razumiti mada je i to glupo i primitivno) bojim se da bi se sljedeći puta mogao ponoviti Vedran Puljić (R.I.P), navijači se igraju glavom pa kad se nešto desi onda svi krivi sem njih samih. Imate sreće što policija TK nije neprijateljski raspoložena prema stranim navijačima, šta više zaštićeniji su od domaćih. Da ste ovo uradili u B.Luci bilo bi mrtvih.

Vidim @sloboda72 jedva dočekao da sere o Azmiru Husiću, dugo je glumio ovde. Mogu misliti kako mu je muka bilo jedno pisati a drugo misliti. Kvazinovinarčić vrijeđa Sakiba Malkočevića naziva ga majmunom iz Lipnice :puke: PUUU

Ovi navijači Veleža su mi najsmješniji kada "šukaju u vezi navijača", oni si tripuju još da igraju YU ligu i da igraju protiv Borussije, ima ih 100000 i šta sve ne a u stvarnosti ljudi ih nabili nogom s njihovog stadiona, igraju na livadi i na domaćim utakmicama unatoč nizu od 7-8 utakmica bez poraza bude 300 gledalaca od toga 20 "navijača" ,
Trndahule!
Tvoja teorija o navijačima i "običnim" ljudima na Tušnju je tvoja legitimacija koliko nemaš pojma o Slobodi i nama navijačima.Ekvivalent tome bi bilo kada bih ja koji platim kartu i uđem na B tribinu te "tvoje navijače" nazvao "crkvenim horom "koji uđe (uglavnom bespl.)i otpjeva svoj repertoar a da i ne prati događanje na terenu.( što nebi odgovaralo istini).
Ta tvoja crna najava o teškim godinama koje dolaze je također potvrda da tebe zaboli za Slobodu.Po toj teoriji Tušanj treba zatvoriti naredne 2 -3 godine i igrati bez prisustva publike.
Naravno u tom slučaju svi u S Han i Sloga Sloga.
O" majmunu "ću reći da taj hinjo nije nimalo slučajno utakmicu prestajao sa p.........m.Zna hinjo uz koga se češe ,bacio je on oko na veće položaje .Ne čudi me on nimalo ,znam ga ko svoj džep.
I Husić.U društvu otmjenog Husarića Ade . Stara izreka "S kim si onakav si". Ovu je ekipu njemu upravo Husara sklepo.Mešanović ode u Osijek pod amaterskim Ugovorom, Husarin igrač. S LOBODA NA ZIJANU min.50 000 EURA, i kako to oni zajedno? Husić ne zna o fudbalu i njegova "stabilizacija" bit će ko i ona Milke Planinc (pok. Prem. Yug.).
Gostima pripada 5% od kapaciteta stadiona. Na Tušnju to je 340 mjesta.U Subotu svedoci smo ,prazna cijela A tribina i pola B . 1300 MJESTA. Sjever pola pun pola prazan, znači još 1600 mj. Total 2900 mj.15000KM.
Ali Husić prostro "crveni tepih" gostima.!!!!!!!! Ja kad se ne slažem u duši s nečijim postupkom reći ću mu to u brk , pa da mi je ne znam ko, i reko sam mu to i na licu mjesta.K OLIKO MU VJERUJEM ISTO TOLIKO I SUMNJAM ma kako ti ovo zvučalo. Izjebani smo mi i previše da bi bili idolopoklonoci bilo čiji, pa i Husića. I da znaš "ekonomista" ,nikakav problem u buduće ,kad dođu hercegovci ili sarajlice, pustite ih opet ko u subotu , na isto mjesto, ali nemojte roviti nas "obične navijače"i vidjećeš balo ko smo to mi "Obični navijači".
I na kraju. Kaznu će platit SLOBODA 2-3 HILJADE. Total- 18000 KM zijana.(izbiti PDV). Ako mi na derbijima gubimo pare , protiv "malih" to nećemo nadoknadit sigurno.
P. S. Utakmica u subotu bila je gore izdanje Slobode nego protiv Branitelja u jesen 2013.
Ja volim FK Tuzla City

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 22 sep 2014, 17:25

Kakvo prevrtanje cinjenica i od strane 'nasih' ali i gostiju. Tako je valjda u Bosni lakse je lagat samog sebe i time se amnestirat od bilo kakvog preispitivanja i uopste razmisljanja. Tacno sad su svi pali u kolektivnu paranoju pa u isto vrijeme pravdanju izreceno i ono sto se desilo ali isto tako imaju potrebu da naglase kako obje strane imaju damu. Pola vas je potegnulo tu pricu sa nekakvim ex robijasima na zapadu ja u zivotu nisam sreo mnogo takvih (iako sam da budem iskren najmanje i bio na toj tribini pogotovo tom zapadnijem dijelu). Ono sto ja pamtim jeste da je tu vazda bilo 'cudne' ekipe koja je vazda bila pijana a znala je i unijet litru rakije i meze (cak jednom prilikom lik unio noz i dasku za sjecenje sudzuke) ali daleko od toga da docekuju nerede spremni.a takvih likovaima svugdje. Napumpala se prica ko da sve sami gorostasi idu na zapad a istina je da vecina tu sjedi sa sezonskim kartama a svak' neka procijeni kolika je sansa da 'robijasi i najgori olos' istu nabavi. Druga stvar manijaci obrcu pricu, kako svane koji dan, zna se kako je sve zapocelo a zasto ste se povukli nije ni bitno ali daleko od toga da su momci imali svijest o eventualnom gubitku bodova. Jos veci diskurs popovanje kako tuzlaci trebaju smiriti situaciju i stati na loptu a zna se dobro sta je vasa grupa uradila u prethodne dvije godine. Ja se iskreno bojim da ce ovo sve otici predaleko pogotovo sad kad sam tek uvidio koliko ovaj forum zaista utice na svijest ljudi. Anonimusi koji se skrivaju iza kojekvih nikova i iz sigurnosti svoje stolice pisu kojekave gluposti se moraju sankcionisat bez pogovora.. vecinu sam i skontao sa ove teme i radi se o momcima koji rijetko kad da su se pomakli dalje od TK, sto se tice gostujucih, iako ih se moze vidjeti na Tusnju. Ali nemate pravo u ime bilo koga da prepricavate price iz 'druge-trece' ruke i da pravite lozionu.. govorim za momke iz naseg grada mada je vjerovatno ista stvar i na drugim temama i grupama.

Edit: izvinjavam se na duzem postu ali nadam se da ce zakucat u glavu onog koga treba a ako neko zeli da ga i identifikujem nece mi biti uopste problem ;)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2014, 17:30

Nista lozione, bilo i proslo. Meni nakon utakmice prolazi kroz glavu samo kako vratiti ljude na stadion?

Sta je sa shopa? Sta je sa humanitarnih akcija? Sta je sa planova za istok u narednom periodu? Dosta bitnijih pitanja od ovih nakon ovog debakla od neki dan.
Prvo sto smo sami sebi lomili stolice, drugo sto smo zaplasili ljude sami od sebe. Naredni put ce biti jos manje ljudi..

I nemojte svi sad govorit slabo navijanje, dobro je navijanje s obzirom kako igraju. :crazy:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 sep 2014, 17:33

Prvo djeca kod Kapije,pa onda ovo
slika

:thumbdown:
Pobjeda je bolja od orgazma!

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 22 sep 2014, 17:56

:?: :?: slika

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 22 sep 2014, 18:02

De ljudi dragi,dosta je vise!!!Krivci su na svim stranama i sta se vise raspravljate?Neka mi neko odgovori,ko ce priznat krivicu,niko!!??Imamo precih problema od manijaka i zelje,idu nam dva gostovanja.Sta i kako,ja imam osjecaj da se sve raspada od ekipe pa do glavnih...Od ovih pojacanja vidimo da nemamo nista,kao i sa trenerom.Postoji li mogucnost da se pomalo omladinci ubacuju u prvu postavu?Vjerovatno dok je Denisa,nema sanse,ili je neko drugi odgovoran za to??!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 22 sep 2014, 18:04

samke12345 je napisao/la::?: :?: slika
razmisljanje biznismena, nista cudno. Ali s oziljnijom organizacijom i pristupom bi se ta prica vrlo brzo okrenula.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2014, 18:07

Prvo smo zakazali mi sa finansijske strane tj pomoci klubu, pa onda on zakazao sa sklepavanjem ekipe i onda smo zakazali svi zajedno.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 sep 2014, 18:20

staragarda je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:[youtube][/youtube]
To je ta "najgora" bagra :lol: .
eo na ovom se snimku odlicno vidi kakve su to p.i.c.k.e.t.i.n.e u stvari...ruke mu se pozlatile ko je ovo snimio jer su strumfovi vec poceli bajke ispredat ko na gazimestanu....usli su bez kotrola,popalili baklje i gadzali gledaoce umiksano sa nekim ventilima i koji su sjedili 50 metara od njih...usla interventna i to njih 20 jer je vecina bila skoncentrisana na sjeveru i oni ko p.i.c.k.e.t.i.n.e zadnje...znaci,mirni ko bube......napisao sam da su poslije ulaska interventne samo nesto skandirali...ljude im odvode sa tribine a oni naravno ko najveca bagra prstom nisu mrdnuli... :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...nije ni cudo sto su ih lesevi razmontirali :roll: :roll: ..i jos se ovim cinom nesto k.u.r.c.e ,jbt :wtf: :wtf: ...kao,objasnili su nam :urnebes: :urnebes: ....cega se pametan stidi,budala se ponosi....jazavci
Pa jel te stid poslije svega to pisati :lol: , to smo trebali sa specijalcima se udarati kako bi vama nesto dokazali. Prijatelju zna se razlog zasto nismo prosli kroz vas ko tornado i trebale bi nam samo 2 minute za to i ti to znas. Vidjela se nervoza na stadionu kad smo usli, utakmica u drugom planu, cak ste se i vi rastrkali i nestalo vas u kopu svi ste bili impresionirani priznaj to :mrgreen: .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 14 gostiju.