pa možeš ti prijavit' post, što će me ljudi banovat' kad nema razloga? jedno je što tebi nešto ne paše, a drugo je da l' to krši pravila foruma

izvuci sve moje postove ovih dana, sa teme FK Sloboda i FK Željezničar, da vidim te svoje
provokacije i
prijetnje, pošto se ničeg takvog ne sjećam

učestvovao sam u standardnim podjebavanjima, vi vrijeđate kozu, govorite
posoljeni, ovi naši vrijeđaju brku, drveni stadion, itd, to su obične pošalice i nema ništa loše u tome
ili ako vas zezamo za evropu, ili kad vi pišete:
kome smeta evropska Sloboda, itd

niti sam lično nekog forumaša uvrijedio, niti sam prijetio u fazonu da ćete (navijači) dobit' batine, ali sam pisao da postoji realna šansa da dođe do nereda (na zapadu), itd

e sad što neki od vas ne vole ili ne znaju za šalu, to nije moj problem .. već sam ranije pisao, ovo je forum, virtuelni život i stvari ovdje ne treba shvatat' ozbiljno, tako ni eventualne uvrede na moj račun od od strane nekog forumaša

meni je simpatično kad se vi, Veležovci i mi podbamo, zezamo jedni druge, a sad je neka druga stvar što to neko shvati previše ozbiljno
sjećam se da sam pisao da brki treba priredit' specijalan tretman i dalje se držim toga, ili da sam bio za to da se igra u kost, ni tu ne vidim ništa loše, nema tu provokacije, niti krši pravila foruma .. a tebe opet pozivan da izvučeš moje postove pa da vidim koji to od njih zaslužuje sankcije, pa si ti prijavljivao