Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Gojko Cimirot
Ovdje niko ni jednom nije spomenuo da bi Cimirota volio vidjeti veceras u startnih 11. Samo je rijec o tome da momak ima POTENCIJAL da postane mnogo veci fudbaler od Besica (mada ni trenutno razlika nije ogromna medju njima kako to hoce da predstave ovi ovamo), jer je Besic limitiran karakterom, a Gojko nije. Znaci ne govorimo o trenutnom stanju nego govorimo o buducnosti (sljedecih par godina). Ali ne shvataju to dezurni ovdje. 

- Burberry46
- Kontakt:
Jao strucnjaka porede Besica i Cimirota
prvo Besic ima vise utakmica u reprezentaciji , igrao na SP, samim tim dobio vise prilike za igru, dok na drugoj strani imas debitanta Cimirota, koji je tek poziv dobio, koji tek treba da dobije minute u reprezentaciji, i da se dokazuje. Pa tek onda da se procijeni je li dobar za reprezentaciju ili nije!
Strucnjaci pustite se vasih kompleksa, mrznje, sta li vec, samo zato sto je igrac FK SARAJEVO!
Hvala Bogu pa se vi nista ne pitate
Gojkara samo naprijed

Strucnjaci pustite se vasih kompleksa, mrznje, sta li vec, samo zato sto je igrac FK SARAJEVO!
Gojkara samo naprijed

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Gojko je bio obični talenat kojeg viđaš na mnogim mjestima u BiH, no za razliku od drugih on je fudbal shvatio ozbiljno. Dakle, trudom, zalaganjem se mnogo toga može postići i meni je neizmjerno drago da je Cimirot dobio poziv jer ga je i apsolutno zaslužio.
Neke igrače ne možete tek tako uspoređivati, no Gojko sigurno ima potencijal da Sarajevu donese milionski transfer što bi bio enorman uspjeh.
Neke igrače ne možete tek tako uspoređivati, no Gojko sigurno ima potencijal da Sarajevu donese milionski transfer što bi bio enorman uspjeh.
ja koliko vidim prvi koji je poceo porediti besica i cimirota je navijac sarajeva, koji tvrdi da ce gojko imati bolju karijeru od muhemade. a to nema veze sa zdravim razumom.Burberry46 je napisao/la:Jao strucnjaka porede Besica i Cimirotaprvo Besic ima vise utakmica u reprezentaciji , igrao na SP, samim tim dobio vise prilike za igru, dok na drugoj strani imas debitanta Cimirota, koji je tek poziv dobio, koji tek treba da dobije minute u reprezentaciji, i da se dokazuje. Pa tek onda da se procijeni je li dobar za reprezentaciju ili nije!
Gojkara samo naprijed
Re: Odg: Gojko Cimirot
A ne zna poslati pas..Head je napisao/la:Sinoc asistencija.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cimi gospodin
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Momciluk mora birati novi broj

Ne mora, Vranješ ga mora birati.KenoRob je napisao/la:Momciluk mora birati novi broj

U onoj prijateljskoj su "ostali" nosili dresove koji su im pod rukom bili.

Momčiluk je od Ibričića naslijedio broj.

Uscuplic ako ovako nastavi unistit ce veliki potencijal.
Momak nije odmorio 2 godine.
Momak nije odmorio 2 godine.

1946
Miske je vjerovatno imao oko 30. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva je on igracina, sa 30 igrao u Bundesligi 

http://www.****/clanak/139155/mire-p ... mnogo-ucim" onclick="window.open(this.href);return false;
Cimirot je ponikao u Leotaru. U rodnom Trebinju danas mu živi gotovo čitava rodbina. - U Trebinju su mi roditelji, sestra i brat koji je, također, fudbaler i kapiten Leotara. Čitavo Trebinje je ponosno na mene i svakodnevno dobivam čestitke. Reakcije zbog poziva u reprezentaciju su pozitivne - kazao je Cimirot, koji s ponosom ističe da je veoma pobožan te da mrzi alkohol, noćne izlaske, nezdravu hranu i sve ono što jednom sportisti nije dozvoljeno.
1946
Znaci Gojko nije u onoj grupi iz Istocnog Sarajeva, posto kaze da ne pije 

Vjerujem da ne pije.. Ako za bilo koga mogu garantovat i svi mi koji pratimo njegov rad i napredak, samim tim i njegov klub, vidimo da momak ne stvara sliku siroj javnosti, kao sto to rade pojedini iz (i)stocnogMozambik je napisao/la:Znaci Gojko nije u onoj grupi iz Istocnog Sarajeva, posto kaze da ne pije
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- Evolution87
- Kontakt:
Head je napisao/la:http://www.****/clanak/139155/mire-p ... mnogo-ucim
Cimirot je ponikao u Leotaru. U rodnom Trebinju danas mu živi gotovo čitava rodbina. - U Trebinju su mi roditelji, sestra i brat koji je, također, fudbaler i kapiten Leotara. Čitavo Trebinje je ponosno na mene i svakodnevno dobivam čestitke. Reakcije zbog poziva u reprezentaciju su pozitivne - kazao je Cimirot, koji s ponosom ističe da je veoma pobožan te da mrzi alkohol, noćne izlaske, nezdravu hranu i sve ono što jednom sportisti nije dozvoljeno.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Goalgetter
- Kontakt:
Svaka cast ovima sto kao fudbaleri ne izlaze i zive miran zivot. Nezamislivo sa tim novcem i slavom. 

Gojko je primjer kako se fudbaler i u BiH može razviti, te kao takav dobiti poziv u reprezentaciji.
Svaka mu čast za te izjave, želim mu svu sreću ovog svijeta da uspije još više napredovati.
Svaka mu čast za te izjave, želim mu svu sreću ovog svijeta da uspije još više napredovati.
Momcina ne zna sta valja.Head je napisao/la:http://www.****/clanak/139155/mire-p ... mnogo-ucim

Zezam se, samo takvim pristupom nasi domaci igraci mogu nesto napravit. Samo naprijed Gojko.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.