RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- VigorMostarac
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Napadač se raduje derbiju
Vladavić: Najviše volim igrati Pod Bijelim brijegom
Piše: A. DemićDanas, 15:18
Admir Vladavić iza sebe ima blizu desetak odigranih mostarskih gradskih derbija, iako je u posljednjoj deceniji najviše vremena proveo igrajući van granica Bosne i Hercegovine.
Protiv Zrinjskog je uvijek imao specijalan motiv, a pogotke im je postizao i igrajući za Željezničar i Olimpic.
“Od svih stadiona ja najviše volim igrati Pod Bijelim brijegom. Valjda je jasno čiji je to stadion, ko ga je sagradio i kome treba pripasti. Radujem se i predstojećem derbiju. Nadam se da ću ponovo igrati dobro i da će Velež pobijediti,” kaže Vladavić.
Trener Zrinjskog Branko Karačić u svojoj izjavi kazao je da bi volio da u derbiju zaigra i Vladavić. Zasmetala mu je Vladavićeva izjava data prije pola godine, a koja se odnosila na Zrinjski i borbu za titulu prvaka u prošloj sezoni.
"Svaka čast gospodinu Karačiću na osvojenom prvenstvu prošle sezone. CIjenim ga kao trenera i nekadašnjeg fudbalskog asa. Ove sezone bih volio da titula ostane u Mostaru, ali da ne bude u vlasništvu Zrinjskog već u vlasništvu Veleža. Ako već Velež ne mogne biti šampion, onda neka bude bilo ko samo neka ne bude Zrinjski,” jasan je Vladavić.
Vladavić: Najviše volim igrati Pod Bijelim brijegom
Piše: A. DemićDanas, 15:18
Admir Vladavić iza sebe ima blizu desetak odigranih mostarskih gradskih derbija, iako je u posljednjoj deceniji najviše vremena proveo igrajući van granica Bosne i Hercegovine.
Protiv Zrinjskog je uvijek imao specijalan motiv, a pogotke im je postizao i igrajući za Željezničar i Olimpic.
“Od svih stadiona ja najviše volim igrati Pod Bijelim brijegom. Valjda je jasno čiji je to stadion, ko ga je sagradio i kome treba pripasti. Radujem se i predstojećem derbiju. Nadam se da ću ponovo igrati dobro i da će Velež pobijediti,” kaže Vladavić.
Trener Zrinjskog Branko Karačić u svojoj izjavi kazao je da bi volio da u derbiju zaigra i Vladavić. Zasmetala mu je Vladavićeva izjava data prije pola godine, a koja se odnosila na Zrinjski i borbu za titulu prvaka u prošloj sezoni.
"Svaka čast gospodinu Karačiću na osvojenom prvenstvu prošle sezone. CIjenim ga kao trenera i nekadašnjeg fudbalskog asa. Ove sezone bih volio da titula ostane u Mostaru, ali da ne bude u vlasništvu Zrinjskog već u vlasništvu Veleža. Ako već Velež ne mogne biti šampion, onda neka bude bilo ko samo neka ne bude Zrinjski,” jasan je Vladavić.
VFC THE RELIGION
- Mostarac1971
- Kontakt:
Nema ništa ružnije kad trener huška i stvara mržnju pred derbirodjenisa je napisao/la:Pocele su se dizati tenzije kroz medije,i to ni manje ni vise na celu liste huskaca je Brane iz Slavonije![]()
Ni u kom slucaju netreba nasjedati na provokacije ostrascenog mrzitelja naseg Veleza kojeg pucaju kompleksi jos iz davne mladosti igrajuci i zbrajajuci poraze od Rodjenih.Hladne glave iduce Subote otici na svoje ognjiste i uzeti bodove,a on nek se puca leksevima i poljeva hladnom vodom zajedno sa onom grupicom momcica sto su im se cace godinama radovale uz Velez.Admir Vladavic bice njegov katil abd.
@fedelta brat si moj

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
Možeš li citirati to huškanje?Mostarac1971 je napisao/la:Nema ništa ružnije kad trener huška i stvara mržnju pred derbirodjenisa je napisao/la:Pocele su se dizati tenzije kroz medije,i to ni manje ni vise na celu liste huskaca je Brane iz Slavonije![]()
Ni u kom slucaju netreba nasjedati na provokacije ostrascenog mrzitelja naseg Veleza kojeg pucaju kompleksi jos iz davne mladosti igrajuci i zbrajajuci poraze od Rodjenih.Hladne glave iduce Subote otici na svoje ognjiste i uzeti bodove,a on nek se puca leksevima i poljeva hladnom vodom zajedno sa onom grupicom momcica sto su im se cace godinama radovale uz Velez.Admir Vladavic bice njegov katil abd.
@fedelta brat si mojTrebaju ga kazniti zbog ovakve izjave!
I have a dream
- VigorMostarac
- Kontakt:
Admir Vladavić,
Taj klip kojeg je postavio Pastrmka,
Sretno protiv vještačke tvorevine.

Taj klip kojeg je postavio Pastrmka,

- RezervniGolman
- Kontakt:
Ma kaznjen je brato eno ga osusio se ko tikva surahijaMostarac1971 je napisao/la:Nema ništa ružnije kad trener huška i stvara mržnju pred derbirodjenisa je napisao/la:Pocele su se dizati tenzije kroz medije,i to ni manje ni vise na celu liste huskaca je Brane iz Slavonije![]()
@fedelta brat si mojTrebaju ga kazniti zbog ovakve izjave!

Neutral

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Kao i uvijek ovaj truhlo huška i prosipa svoju mržnju.Kad se sjetim da je izjavio da će mile pehar biti kapiten u Vrapčićima poslije onog podapinjanja našem igraču pod BB, kad našeg igrača zamalo nisu linčovali.rodjenisa je napisao/la:Pocele su se dizati tenzije kroz medije,i to ni manje ni vise na celu liste huskaca je Brane iz Slavonije![]()
@fedelta brat si moj
Jeli to sport i jeli to sportski????
To je hinjski, njihov trener i njihovi navijači!Serem im se svima u usta zajedno a ovom truhli želim da što prije struhne, samo što nije, mater mu retardiranu i pokvarenu!!!

meni se ova klima oko utakmiceu subotu uopšte ne sviđa, i bojim se velikog belaja. 
već su počela nepotrebna prepucavanja, a uz to ovo je predizborn godina, i prilika da se na stadionima pokaže sav raskošan talenat nacionalizma u ljudima, bez ikakve potrebe. Bojim se da ćemo u subotu prisutvovati svemu osim fudbalu, i da će igra i rezultat biti u n-om planu. toliko.

već su počela nepotrebna prepucavanja, a uz to ovo je predizborn godina, i prilika da se na stadionima pokaže sav raskošan talenat nacionalizma u ljudima, bez ikakve potrebe. Bojim se da ćemo u subotu prisutvovati svemu osim fudbalu, i da će igra i rezultat biti u n-om planu. toliko.
Ima li igdje izvijestaj sa utakmice protiv Slavije ???
AlemC85 je napisao/la:meni se ova klima oko utakmiceu subotu uopšte ne sviđa, i bojim se velikog belaja.
Toga je i mene strah.Izbori samo što nisu a znamo da vladaju najveći kriminalci koje ova zemlja ima, koji su spremni na sve samo da ostanu na svojim pozicijama.
-
- Kontakt:
Jedna od najboljih:
[youtube][/youtube]
A za Karačiča me ne čudi.To je seljak
a samo čekam subotu kad mu Vlada začepi usta 
[youtube][/youtube]
A za Karačiča me ne čudi.To je seljak

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Mene nimalo ne čude ovakve izjave onog levata Karačića,to im je jedini način da privuku raju.Ma ko ih **** mi trebamo samo otići tamo u što većem broju i navijati,bez ikakvih gluposti koje bi mogle koštati naš klub.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Karačić nije slavonac,on je iz Širokog.To što su njegovi kao i veliki dio Hercegovine odselili u Slavoniju,ništa ne mijenja.A čovjek jeste retard i seljak jer se uvijek trudi rasplamsati strasti.Na najprimitivniji način.
Inače,kada Velež igra sa zrinskim u Vrapčićima,i ne prestavlja mi neki događaj.Pod BB je druga priča.E tu idem uvijek.
Pobjeda na terenu i na tribinama,to želimo
Inače,kada Velež igra sa zrinskim u Vrapčićima,i ne prestavlja mi neki događaj.Pod BB je druga priča.E tu idem uvijek.
Pobjeda na terenu i na tribinama,to želimo

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
vozdra moj dobri brato. ma vjeruj mi ako pratiš natpise, bojim se da ne bude repriza iz Tuzle, treba savez da obrati pažnju na tu tekmu, ali hoće u limburgu, boli njih racku za ligu, nedaj bože mrtvih glava, opet se ne bi ništa desilo. Ma nam treba visoki predstavnik za sport, druge nema.fedeltafrotta je napisao/la:biće to rutinska utakmica za rođene pod BB, 0-1 Vladavić. Pastrmka, rodjenisa, ALEM zivjeli rodjeni. forzaaa![]()
![]()

Daj bože da njihovi igrači razmišljaju kao i njihovi posmatrači sa tribine,po njihovom samo što nije sudija svir'o kraj i naravno oni pobjeđuju.
E malo sutra kone male,nećete se provući ovaj put ili možda hoćete ako prekinete utakmicu kad primite gol to je sve što znate,osim slušanja radio prenosa naravno.
E malo sutra kone male,nećete se provući ovaj put ili možda hoćete ako prekinete utakmicu kad primite gol to je sve što znate,osim slušanja radio prenosa naravno.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Znas ti sta je jos vjestacko samo te stid priznati!Neutral je napisao/la:Admir Vladavić,![]()
Taj klip kojeg je postavio Pastrmka,![]()
90e su nam godile...

Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
-
- Kontakt:
Branko Karacic je iz Gornjeg Mracaja, to ti je na karti otprilike na izlazu iz civilizacije lijevo. Hranu im i sad u helikopterima donose
Pozdrav Raja. Ja idem pjeske na nas stadion majke mi moje, netreba mi nikakva milicija ni paravjne formacije da me cuvaju, a ova djeca sto piskaraju i prave se vazni ovdje, prijete nesto, hajde nek se suknu na mene, mozete ga ciki samo podudlat majke mi moje.
Bice tvrda tekmica, ali nesmunjam u tri boda majke mi moje jer oni su prava gay ekipica. Mi ako pokazemo zube, budemo igrali muski, nemamo cega da se bojimo, a igramo kuci uz to. Do duse, jest da ce tu biti ovi njihovi navijaci iz srednje bosne, rodoca, neke djece i par prodanih dusa, ali majke mi moje oni se brzo umire cim im kola i konji krenu niza stranu, ostace im jedino da ponovo ulete ne teren i pocnu gonjati nase igrace po terenu kako su navikli u svojim selima kad se igrao seoski derbi u Rkljusu.
Nego majke mi moje zove me Milena jutros kaze:" di si ti lipi moj, kad ces na kavu da malo trzas odame, samo nimoj ume." Ja je nisam na pocetku razumio, ali smo se kasnije skontali. Eto me ljubavi prije utakmice jedno dvadesetak minuta, to ce ti biti dosta majke mi moje.
Mostar u Srcu Velez do Groba!
Bice tvrda tekmica, ali nesmunjam u tri boda majke mi moje jer oni su prava gay ekipica. Mi ako pokazemo zube, budemo igrali muski, nemamo cega da se bojimo, a igramo kuci uz to. Do duse, jest da ce tu biti ovi njihovi navijaci iz srednje bosne, rodoca, neke djece i par prodanih dusa, ali majke mi moje oni se brzo umire cim im kola i konji krenu niza stranu, ostace im jedino da ponovo ulete ne teren i pocnu gonjati nase igrace po terenu kako su navikli u svojim selima kad se igrao seoski derbi u Rkljusu.
Nego majke mi moje zove me Milena jutros kaze:" di si ti lipi moj, kad ces na kavu da malo trzas odame, samo nimoj ume." Ja je nisam na pocetku razumio, ali smo se kasnije skontali. Eto me ljubavi prije utakmice jedno dvadesetak minuta, to ce ti biti dosta majke mi moje.
Mostar u Srcu Velez do Groba!
Evo sad će im se aktivirat pdf, samo im se aktivira kad protiv Veleža igraju. Još kad ih brat pastrmka krene zajebavat pa kad ih se 10-tak registruje 

Ima Zrinjski svoj forum za tvoju informaciju. Nisam znao da broj stranica na jbenom forumu prikazuje brojnost navijacavm22 je napisao/la:Evo sad će im se aktivirat pdf, samo im se aktivira kad protiv Veleža igraju. Još kad ih brat pastrmka krene zajebavat pa kad ih se 10-tak registruje

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.