Kicker tvrdi da će se Spahić suočiti sa suspenzijom, kao u slučaju Francka Riberya, te da bivši kapiten nije voljan za povratak u reprezentaciju dok je selektor Safet Sušić.

Ako je ovo istina,onda ne znam :

taj igrac ni u jednoj ekipi nije ostao duze od godinu dana.mikki21 je napisao/la:Nemogu da vjerujem da ljudi mogu tvrdit da igrac koji igra u prvoj postavi kluba koji igra lp i koji je top 3 u bundesligi nije za nase reprezentacije! Sp jeste lose odigrao, sto jest jest ali realno ro je vise plod papetove taktike nego spahiceve lose igre.. spominje se gol protiv nigerije, taj gol jest spahiceva greska, barem donekle.. a ljudi zaboravljaju da je spahic u toj utakmic igrao i stopera i beka i da je faul napravljen na njemu od tog istog igraca koji je dao gol i da su sve svijetske medije napisale da je to faul i da je gol trebao bit ponisten, tacnije nije nikad trebalo doc do njega... ali eto svak ima svoje misljenje, samo neskodi ponekad bit malo realan kosto u nas narod nazalost cesto nije... sto se men tice, spaha kapitenu dobrodosao nazad!damirdamic72 je napisao/la:Bravo govedinooooooo
pozovi i Muhameda Konjića još
Taman smo se rijesili covjeka koji je unosio nered i ti ga opet pozvao.35 godisnjaka koji zadnej dvije godine igra sve gore i gore...osim sto kaki vani i na terenu kiksa.nema vise snage.nadtrcavaju ga ko moju nanu.
samo kad se sjetim onog gola Nigerije....onaj je prosao kroz njega ko seljak iz Gluhe bukovicwe kroz kamermana
užas sve gore i gore....
umjesto da proba Coclića ili Arslanagića on se uzda u 35 godisnjaka
Bolje da je vratio Misimovića
UŽAS si SAFETEEEEEEEE
Sheyo ne čitamo iste novineSheyi je napisao/la:Kaznu moze dobiti Bayer ako ga ne pusti
Gravce, imas intervju Spahin za Avaz, sve je dogovoreno i sa Bayerom, moraju postovati njegovu odluku
PatriJoto!!!esprit24 je napisao/la:..Volio bih da dozivimo blamazu i da ne izborimo EP...
Jadnice jadni.calcio je napisao/la:PatriJoto!!!esprit24 je napisao/la:..Volio bih da dozivimo blamazu i da ne izborimo EP...
Slika i prilika, Švabo spašava Papeta savjetom iznad.sanlituncay je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Kaznu moze dobiti Bayer ako ga ne pusti
Gravce, imas intervju Spahin za Avaz, sve je dogovoreno i sa Bayerom, moraju postovati njegovu odluku
Forumasi zive u nekom svom svijetu. Pogledaj ti samo ovo, svaki drugi post su neke konspiracije, neko nekog tjera iz reprezentacije, neko nekog treba samarati, neki se nadaju porazima i blamazama... Ja im preporucujem da pocnu igrati neke shooter igrice i da na taj nacin izbace svu ovu agresivnost i negativnost iz sebe.obagol je napisao/la:Jel sad jasno da nema sukoba između Papeta i Spahića, kako vrli forumaši pokušavaju dokazati? Sreća pa obojica rade za dobrobit reprezentacije, jer da ned'o Bog repku vode forumaši, ona bi se davno ugasila. Pun forum teladi...
ne treba se uzrujavati ovo je forum i morate shvytiti da je ovocalcio je napisao/la:Forumasi zive u nekom svom svijetu. Pogledaj ti samo ovo, svaki drugi post su neke konspiracije, neko nekog tjera iz reprezentacije, neko nekog treba samarati, neki se nadaju porazima i blamazama... Ja im preporucujem da pocnu igrati neke shooter igrice i da na taj nacin izbace svu ovu agresivnost i negativnost iz sebe.obagol je napisao/la:Jel sad jasno da nema sukoba između Papeta i Spahića, kako vrli forumaši pokušavaju dokazati? Sreća pa obojica rade za dobrobit reprezentacije, jer da ned'o Bog repku vode forumaši, ona bi se davno ugasila. Pun forum teladi...
pa ne znam rusilac ovo koliko pape radi da sebe sacuva toliko je dobro i za spahu da se vrati u repku i da pokaze da su te vase price o kriminalu u reprezentaciji o sukobima igraca samo forumske izmisljotina a da je spaha s selektorom u sasvim korektnim odnosima ,cisto sumnjam da je safet tele kao sto ga vi nazivate da bi veliki kapiten i ljudina spahic pristao da se vrati pod njegovu palicu .Rusilac je napisao/la:I znaci,ovdje bi neki trebali da se odjave sa foruma,razumijem ja da je forum i sve ali ipak ne mozes svasta baljezgat ni na forumu,moras bar malo vodit racuna o obrazu.
Sto miliona teorija pade u vodu,idol pozva Spahica da mu spasava glavu.
Pa kako,pa zasto...
Hoce li se raznorazni novinarcici i raznorazni insajder-forumasi izviniti ljudima?
Mislim obraz i to?
Spaha je bio i ostao Zmaj. Moze pricat ko sta hoce, covjek je ljudina i vjecni kapiten.hogarstrasni je napisao/la:![]()
Susicevi medijski i forumski nitkovi, pozurili su da promijene pricu, pa je od mrskog kabadahije, koji se mijesa u izbor igraca, placa mafiju da terorise istinske patriote, tuce policajce , Spaha postao najbolji Susicev prijatelj i saborac za dobrobit Bih fudbala.
Sve za odbranu mafijaske porodice Susic
No ne brinite, sve ce doci na svoje , kao i do sada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.