FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

titulesutu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la titulesutu » 22 sep 2014, 14:29

tuzlak1987 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:gdje je to normalno da napadaju delegacije u ložama, papak?
A ova liga je normalna?

Amar ih je doveo u tu situaciju, njih poslao gore kod domacih navijaca. A on gledao iz svlacionice. Junacina..
Argumentacija ti je izuzetno glupa... I nemam pojma odakle ti ovdje da raspravljaš, jer vi ste za nas apsolvirani. Generalno, vi ste na nivou jedne Drine ili Mladosti VO, da mi neko ne zamjeri... ništa značajniji. Obična mala ekipa koja je tu da popuni broj ekipa PL, ponekad ispadne i vrati se... ništa vi niste značajniji i bolje da se pomitite sa tom činjenicom da ste prosjek PL, ako i to.
Dodatno, seljačka vam je priča oko Leotara i Trebinja... Evo ako ti meni odgovoriš zašto se izgubili zadnju tekmu od Slavije koju ste igrali za opstanak, ja ću tebi odgovoriti zašto smo mi izgubili od Leotara?
Vozdra...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 sep 2014, 14:29

znači ne napadaju baš sve, k'o što si prvo rekao, papak?

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 22 sep 2014, 14:31

ChWilla je napisao/la:nije to normalno niti običaj ni u ovoj ligi, kakva je da je. nije ni u prvoj federacije. samo je papcima normalno.
Rekoh ti razmak je par metara, raduje ti se neko iznad glave. Nisam ja pravio stadion ali je iritantno kad ti se raduje neko iza glave..
Zadnji put se to mozda desilo sezonu kada je Sloboda ispadala protiv Borca. Previse se radovali, ljudima prekipilo..
jeste kad si idiot. na grbavici pobjednici dobiju aplauz, pa ko su da su.

ispade treba praviti stadione tako da svaki gledalac bude od sljedećeg udaljen jedno 10 metara, jer niko nikoga ne može trpiti. vazda nekome prekipi. valjda bi ljudi koji su na centralnoj tribini trebali biti tolerantniji i da je to sportska publika koja zna priznati i poraz, a ne krkani koji zamahnu ciglom čim protivnik da gol.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2014, 14:33

ChWilla je napisao/la:znači ne napadaju baš sve, k'o što si prvo rekao, papak?
Rekao sam ti da vi niste izuzetak, kada prekipi desava se. Nije bitno protiv koje ekipe..

Tebi to nije normalno, nije mi meni normalno sto vasi gadjaju bakljama simpatizere. Da su Fukare pa eto..I da je pala mrtva glava vi bi vec nasli neki razlog da niste krivi..Najlakse je na drugog

Jos uvijek niste shvatili da je Slaviju Dragana Kuline nemoguce izbaciti iz lige zadnje kolo u gostima. Nemoguce..

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 22 sep 2014, 14:34

Nisu oni krivi što napadaju delegacije, takva im je gradnja. :lol:
FK Željezničar 1921

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 sep 2014, 14:36

isti "argument" je potezao i papak moderator.

CIA snajka CIA...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 22 sep 2014, 14:47

malo da se prisjetimo :cool:

http://postimg.org/image/hqjm8g2hj/" onclick="window.open(this.href);return false;
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 22 sep 2014, 14:48

Uvijek su nas mrzili, docekivali na noz, gadjali igrace ciglama itd. U novijoj historiji ova dva kluba ovo je bila najvaznija utakmica za njih protiv nas. Na dan kada su ispali pa do dana utakmice s nama cekali su tu utakmicu. Vidjet ce te da protiv Veleza nece biti nabrijani ni 10 % kao protiv nas. I sta se desilo. U 10 minuta koliko su svi nasi navijaci bili na tribini pokazalo im se kako se navija a u 90 na terenu kako se malograđanstvo pobjeduje sportski. Pokazali smo im kako se pobjedjuje nakon utakmice. Pokazimo im i na forumu da su zavrsena prica. Okrenimo se novoj stanici nase borbene lokomotive.

titulesutu
Kontakt:

Post Postao/la titulesutu » 22 sep 2014, 14:53

ChWilla je napisao/la:znači ne napadaju baš sve, k'o što si prvo rekao, papak?
Rekao sam ti da vi niste izuzetak, kada prekipi desava se. Nije bitno protiv koje ekipe..

Tebi to nije normalno, nije mi meni normalno sto vasi gadjaju bakljama simpatizere. Da su Fukare pa eto..I da je pala mrtva glava vi bi vec nasli neki razlog da niste krivi..Najlakse je na drugog

Jos uvijek niste shvatili da je Slaviju Dragana Kuline nemoguce izbaciti iz lige zadnje kolo u gostima. Nemoguce..
Pa ste htjeli da mi radimo "prljave poslove" za vas?
Mi smo te sezone osvojili titulu 3 kola prije kraja, pa logika nalaže da nismo bili 100% u tim utakmicama koje su nam bile nevažne. Vi ste ispali iz lige zahvaljujući SAMO vašim lošim rezultatima i ništa drugo, pomirite se sa tim. Doveli ste sebe u tu situaciju i onda ste teret prebacili na Želju i očekivali od poslijednjeg kola i Želje da vas ostavi u ligi... Mada, kada se sagleda realno stanje i vaša naloženost na Želju oduvijek, dugogodišnje mesarsko iživljavanje na našim kada god se igra u Tuzli, niste bolje ni zaslužili.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2014, 14:54

Vasa Ladacki je napisao/la:Gov.naru tuzlanski, i kapiten i klemponja ćelavi aka ex igrač želje su zaslužili direktne crvene kartone.
Znaci vrijedjamo se..ako imas sta argumentovano reci reci, mislio sam da si normalan forumas ali eto izgleda da nisi

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 22 sep 2014, 14:55

RobertoBaggio je napisao/la:Nisu oni krivi što napadaju delegacije, takva im je gradnja. :lol:
Dobra, dobra.

Ali kad smo već kod gradnje dobro su se oni zadali sa stadionom. Prijatno sam se iznenadio. Još malo i mi ćemo imati najgori stadion u ligi. Borac se solidno skocko, Bilino isto tako, evo i Tuzla itd.
Hoće li nas ikad sunce ogrijati ili to spada u predznake Sudnjeg dana:
Ide Dedžal, pa Isa a.s pa nova Grbavica pa i Jedžudž i Medžudž.
Šalu nastranu vi ste mlađa raja, ali nama starijim polahko ističe vrijeme i ja već počinjem gubiti nadu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2014, 14:59

amko27 je napisao/la:Uvijek su nas mrzili, docekivali na noz, gadjali igrace ciglama itd. U novijoj historiji ova dva kluba ovo je bila najvaznija utakmica za njih protiv nas. Na dan kada su ispali pa do dana utakmice s nama cekali su tu utakmicu. Vidjet ce te da protiv Veleza nece biti nabrijani ni 10 % kao protiv nas. I sta se desilo. U 10 minuta koliko su svi nasi navijaci bili na tribini pokazalo im se kako se navija a u 90 na terenu kako se malograđanstvo pobjeduje sportski. Pokazali smo im kako se pobjedjuje nakon utakmice. Pokazimo im i na forumu da su zavrsena prica. Okrenimo se novoj stanici nase borbene lokomotive.
Ovo nije istina, bilo je boljih utakmica kada su ekipe bile na terenu vise ravnopravne..

Vasi navijaci nisu bili 10 minuta, vec citavu utakmicu do prekida..

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 22 sep 2014, 15:01

Stvarno nemam obicaj pisati o drugim ekipama na ovoj temi, a pogotovo na temi nekog kluba, ali ne mogu da ne progovorim i ja koju.

1. Sad kazes nemoguce je izbaciti Slaviju od Drgaana Kuline na njihovom terenu zadnje kolo. Znas li sad sta si upravo rekao. Po ovoj tvojoj recenici sad je Slavija kriva sto Vas je izbacila, a ne Zeljo kako govorite zadnje dvije godine.

2. Nijedan tim koji ima ambiciji opstanka u nekoj ligi ne ceka zadnje kolo i da zavisi od drugih ekipa, nego se navakat obezbjedi (npr. Travnik i sl).

3. Vama Gošk prodao tekmu za masnu cifru, a u pola cijene kupi utakmicu u Vrapcicima( i vuk sit i ovce na broju). Kad ste levati.

4. Željo je otišao kao i svaki drugi tim koji igra zadnje kolo rastereceno i sa drugim timom u Trebinje da odigra utakmicu, pa šta bude.

5. Željo je svima kriv zato što je najbolji (najtrofejniji) tim u državi, čast izuzecima kojih je jako malo.

6. Kažeš moramo reagovati jer gubimo, a Željina ekspedicjia se raduje. Tu si pokazao pravo lice. Na Grbavici su pobjednici ispračeni aplauzom. Nije ovo Premier liga Engleske(slučaj Lampard), ali se možemo ponašati ljudski i priznati poraz.

7. Nikada niko na Grbavicu nije došao da je napadnut(samo jedan neodgovorni pojedinac, jednom, slucaj Dujkovic) i sl. zbog gola ili neceg slicnog. Cak stavise znali smo zvizdati na dosudjene penale za nas.

Zna se ko ne voli Želju i ko sve radi protiv Želje, ne vole ga oni kojima su vitrine u ocima. Uvijek se mrzi najbolji i najuspjesniji, kad imas konkurenciju.

8. TRAŽITE KRIVCA U SEBI!!!

KRALJ NA TRONU(PO PITANJU TROFEJA) OSTAJE KRALJ DOK NE UMRE, A NAŠ KRALJ NE MOŽE DA UMRE JER IMA PUNO NAS KOJI GA VOLE VIŠE NEGO SEBE!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 sep 2014, 15:10

pa mi smo bez posljedica mogli pustiti i tu neizbacivu slaviju i gošk na grbavici, da smo htjeli i da je to bila namjera.

prava adresa za sve prigovore je pametni ibraković koji je mislio da je kupio opstanak.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 22 sep 2014, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 22 sep 2014, 15:11

tm8782 je napisao/la:Stvarno nemam obicaj pisati o drugim ekipama na ovoj temi, a pogotovo na temi nekog kluba, ali ne mogu da ne progovorim i ja koju.

1. Sad kazes nemoguce je izbaciti Slaviju od Drgaana Kuline na njihovom terenu zadnje kolo. Znas li sad sta si upravo rekao. Po ovoj tvojoj recenici sad je Slavija kriva sto Vas je izbacila, a ne Zeljo kako govorite zadnje dvije godine.

2. Nijedan tim koji ima ambiciji opstanka u nekoj ligi ne ceka zadnje kolo i da zavisi od drugih ekipa, nego se navakat obezbjedi (npr. Travnik i sl).

3. Vama Gošk prodao tekmu za masnu cifru, a u pola cijene kupi utakmicu u Vrapcicima( i vuk sit i ovce na broju). Kad ste levati.

4. Željo je otišao kao i svaki drugi tim koji igra zadnje kolo rastereceno i sa drugim timom u Trebinje da odigra utakmicu, pa šta bude.

5. Željo je svima kriv zato što je najbolji (najtrofejniji) tim u državi, čast izuzecima kojih je jako malo.

6. Kažeš moramo reagovati jer gubimo, a Željina ekspedicjia se raduje. Tu si pokazao pravo lice. Na Grbavici su pobjednici ispračeni aplauzom. Nije ovo Premier liga Engleske(slučaj Lampard), ali se možemo ponašati ljudski i priznati poraz.

7. Nikada niko na Grbavicu nije došao da je napadnut(samo jedan neodgovorni pojedinac, jednom, slucaj Dujkovic) i sl. zbog gola ili neceg slicnog. Cak stavise znali smo zvizdati na dosudjene penale za nas.

Zna se ko ne voli Želju i ko sve radi protiv Želje, ne vole ga oni kojima su vitrine u ocima. Uvijek se mrzi najbolji i najuspjesniji, kad imas konkurenciju.

8. TRAŽITE KRIVCA U SEBI!!!

KRALJ NA TRONU(PO PITANJU TROFEJA) OSTAJE KRALJ DOK NE UMRE, A NAŠ KRALJ NE MOŽE DA UMRE JER IMA PUNO NAS KOJI GA VOLE VIŠE NEGO SEBE!!!
Uokviriti :thumbup:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 22 sep 2014, 15:11

Rece komentator neki Grebenar na klupi ili tako nesto iz Viteza.Sta igra,valjal sta?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 sep 2014, 15:13

themaniaks je napisao/la:Rece komentator neki Grebenar na klupi ili tako nesto iz Viteza.Sta igra,valjal sta?
Ma tu je vec dugo,zavrsio kod nas juniorski staz i potpisao ugovor inace je krilo :)

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 22 sep 2014, 15:14

ChWilla je napisao/la:pa mi smo bez posljedica mogli pustiti i tu neizbacivu slaviju i gošk na grbavici, da smo htjeli i da je to bila namjera.

prava adresa za sve prigovore je pametni ibraković koji je mislio da je kupio opstanak.
Ma brate @ChWilla pticama na grani su jasne neke stvari. Znas sta je najgore od svega, sve sto se vise vrse pritisci i neistine na racun Želje, kod jedog covjeka se budi jos veci inat, a vecina nas zna sta znaci taj inat kod njega. Ne diraj LAVA DOK SPAVA, stara dobra izreka.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Ferplejko
Kontakt:

Post Postao/la Ferplejko » 22 sep 2014, 15:28

Bas je ovako bilo, mogli smo u 27. kolu mirno pustiti Slaviju na Grbavici (zadnja utakmica u tom kolu, Siroki igro nerjeseno u prijedoru, vec imali 6 bodova fore, trebala nam samo 3 u zadnje 4 utakmice) jer smo inoako fakticki imali 3 izgledna boda protiv Kozare (koja je vec bila otpisana) u 29. kolu. Ali mi smo dobili Slaviju (mislim 3-1) i 3 kola prije matematicki rijesili titulu. Cak smo i Sarajevo u 28.kolu pustili na Kosevu da povede 2-0 (poslije je Vernes to poravnao), a niko se ne buni zbog toga.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 22 sep 2014, 16:25

Just for the record, na ovom snimku od 17 sec iz saopstenja se ne vidi ni 10% onog sto je doletilo u lozu niti onih koji su se bukvalno dopentrali do loze da udju unutra da se obracunaju jer dje ces se,pobogu, usudit radovat pogotku svog tima. Azmir jadan gura ljude s ograde da se ne popnu unutra. I onda ono prica o nekoj agresivnosti... Djedovi, djeca ovo ono... :lol: (ja bio odmah ispod)
Fakat se i u ovu jadnu Tuzlu svasta sjatilo. Bio je to nekad grad kulturne raje.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], WeekendOffender i 77 gostiju.