rob do bagro je napisao/la: Neutral, je li ti malo poznata ova melodija od navijaca Red Chaosa i nase pjesme
Ovo se odavno znalo,i ovu melodiju je preradilo pola evrope

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
rob do bagro je napisao/la: Neutral, je li ti malo poznata ova melodija od navijaca Red Chaosa i nase pjesme
Davno se ovo furaloWert je napisao/la:Jel ima neko da nije gledo ovaj klip
Ti se pravo nalozio na te Madjare...steve-o je napisao/la:[youtube][/youtube]
nekako me posjecaju na nas mentalitetGoRaN je napisao/la:Ti se pravo nalozio na te Madjare...steve-o je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
A divlji su nema sta....
steve-o je napisao/la:koji su ovo ludjaci![]()
![]()
[youtube][/youtube]
I to nije prva ekipaNeutral je napisao/la:steve-o je napisao/la:koji su ovo ludjaci![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Vidi u njih raje, sve stariji momci
hehe ovo su starija garda, danas vladaju utrecht youth, sami sebe tako nazivajuNeutral je napisao/la:steve-o je napisao/la:koji su ovo ludjaci![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Vidi u njih raje, sve stariji momci
naj-ludji mi je ovaj dominique, skroz puko lik vidi seNeutral je napisao/la:Ma ludi tipovi skroz, samo lokaju piva okolo i glupiraju se po utakmicama hehe, kao da sport nije nikako u pitanju.
jos opisuje kako su pravili molotov cocktailseNeutral je napisao/la:Ovaj što pokazuje srednji prst
slazem se, al' ovo je starija generacija koja radi stvari drugacije(ovaj jedan drugi lik je pricao kako su srusili sami stari stadion nakon tokom zadnje utakmice kad se trebalo seliti na novi npr.), dobro je pa danas nisu svi tako extremni.Neutral je napisao/la:Inače mislim da su ovi "luđaci" posebna tipa ljudi . Ne znam, jeste lijepo otići na utakmice, ali ovo je za mene pretjerivanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.