Prva liga FBiH 2014./2015.
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2014./2015.
Upozorenje sucima, instruktorima i posmatračima suđenja
http://nsfbih.ba/novost/10326/upozorenj ... ma_sudenja" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nsfbih.ba/novost/10326/upozorenj ... ma_sudenja" onclick="window.open(this.href);return false;
ajme ostade nam liga siromasnija za gobeljica/prosica, nije dobro

Jel moguce?

inace ?
-
- Moderator
- Kontakt:
Da, DaJohnLowe je napisao/la:
Jel moguce?Na "Kontaktirajte nas" stranici saveza, pod sektorom za finansije kontakt email je STELA

- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
To ti je ono da se progleda kroz prste ako nemas para 
Mozda je ba to ime , vidite da ima gore imena ljudi, ovo je 100% žena zadužena za Money €€

Mozda je ba to ime , vidite da ima gore imena ljudi, ovo je 100% žena zadužena za Money €€

-
- Moderator
- Kontakt:
Aldin Šišić najbolji igrač Prve lige FBiH za mjesec avgust
http://www.nsfbih.ba/novost/10339/aldin ... sec_avgust" onclick="window.open(this.href);return false;
Na web portalu Nogometnog saveza Federacije BiH u toku je nova anketa, glasanje za najboljeg igrača Prve lige FBiH za mjesec rujan/septembar.
U konkurenciji su:
- Mirza Kovač (NK "Metalleghe)
- Željko Malčić (NK "Gošk)
- Alden Vladavić (FK "Goražde")
- Jurčević Zdenko (NK "Čapljina")
- Rijad Pljevljak (NK "Bratstvo")
http://www.nsfbih.ba/novost/10339/aldin ... sec_avgust" onclick="window.open(this.href);return false;
Na web portalu Nogometnog saveza Federacije BiH u toku je nova anketa, glasanje za najboljeg igrača Prve lige FBiH za mjesec rujan/septembar.
U konkurenciji su:
- Mirza Kovač (NK "Metalleghe)
- Željko Malčić (NK "Gošk)
- Alden Vladavić (FK "Goražde")
- Jurčević Zdenko (NK "Čapljina")
- Rijad Pljevljak (NK "Bratstvo")
-
- Moderator
- Kontakt:
Sta vi mislite oko 1. mjesta ??
Gorazde ima do kraja - Capljina, Gosk,Turbina, Rudar K. ide u Podgrmec
Mladost DK ide Bratstvu, docekuje Orasje, ide u Banovice, docekuje Capljinu, ide Gosk-u
Radnicki - ide Orasju, docekuje Buducnost, ide u Capljinu, dolazi mu Gosk, ide Turbini
Buducnost docekuje Igman, ide Radnickom, doalzi mu Mladost DK, ide Jedinstvu, docekuje Bratstvo
Bratstvo docekuje Mladost DK, ide Jedinstvu, docekuje Metalleghe, docekuje Orasje, ide u Banovice
Metalleghe ide u Bihac, docekuje Podgrmec, ide Bratstvu, docekuje Gradinu, ide u Orasje
GOSK - docekuje Branitelj, ide u Gorazde, docekuje Igman, ide u Lukavac i docekuje Mladost DK
Ko po vama ima lagane utakmice ?

Gorazde ima do kraja - Capljina, Gosk,Turbina, Rudar K. ide u Podgrmec
Mladost DK ide Bratstvu, docekuje Orasje, ide u Banovice, docekuje Capljinu, ide Gosk-u
Radnicki - ide Orasju, docekuje Buducnost, ide u Capljinu, dolazi mu Gosk, ide Turbini
Buducnost docekuje Igman, ide Radnickom, doalzi mu Mladost DK, ide Jedinstvu, docekuje Bratstvo
Bratstvo docekuje Mladost DK, ide Jedinstvu, docekuje Metalleghe, docekuje Orasje, ide u Banovice
Metalleghe ide u Bihac, docekuje Podgrmec, ide Bratstvu, docekuje Gradinu, ide u Orasje
GOSK - docekuje Branitelj, ide u Gorazde, docekuje Igman, ide u Lukavac i docekuje Mladost DK
Ko po vama ima lagane utakmice ?

Opet klubovi s TK-a u vrhu, nadam se da će neko od njih i ući u PL a ne udaljiti jedni druge od prvog mjesta. Budućnost apsolutno feniks ove sezone, možda čak i Radnički u odnosu na prošlu sezonu. 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ništa neočekivano.
Skupa s klubovima iz HNŽ vaš kanton ima najviše klubova (četiri, HNŽ čak pet), a svi ti klubovi žele u viši rang, dok ovi iz Hercegovine (ne svi) igraju samo radi prodaje/kupovine utakmica i pranja love. Vaš kanton ima uvjerljivo najviše klubova u državi i ima najtalentiranije igrače (dobar primjer je UEFA Regions Cup) pa dobre igre klubova od kojih se to nije očekivalo ne trebaju čuditi.
Ipak, mislim da u PL neće klub iz TK.
Skupa s klubovima iz HNŽ vaš kanton ima najviše klubova (četiri, HNŽ čak pet), a svi ti klubovi žele u viši rang, dok ovi iz Hercegovine (ne svi) igraju samo radi prodaje/kupovine utakmica i pranja love. Vaš kanton ima uvjerljivo najviše klubova u državi i ima najtalentiranije igrače (dobar primjer je UEFA Regions Cup) pa dobre igre klubova od kojih se to nije očekivalo ne trebaju čuditi.

Hayley <3
Goražde mi se čini kao dobar kandidat za ulazak, mada mi je nerealno da u povratničkoj sezoni idu i u PL. Također mi je inresantna ova smjena klubova u Kaknju 

-
- Kontakt:
Imaju finu ekipu al polako posustaju. Bit će zanimljivo, ali svakako da su glavni kandidati ekipe sa TK za ulazak u PL (Bratstvo, Radnički i Budućnost), i vjerujem da će tako i biti, najviše bi volio da to bude Radnički.Coraco je napisao/la:Goražde mi se čini kao dobar kandidat za ulazak, mada mi je nerealno da u povratničkoj sezoni idu i u PL. Također mi je inresantna ova smjena klubova u Kaknju

-
- Moderator
- Kontakt:
Bratstvo ili RadnickiSiouxLukavac je napisao/la:Imaju finu ekipu al polako posustaju. Bit će zanimljivo, ali svakako da su glavni kandidati ekipe sa TK za ulazak u PL (Bratstvo, Radnički i Budućnost), i vjerujem da će tako i biti, najviše bi volio da to bude Radnički.Coraco je napisao/la:Goražde mi se čini kao dobar kandidat za ulazak, mada mi je nerealno da u povratničkoj sezoni idu i u PL. Također mi je inresantna ova smjena klubova u Kaknju

Vi ste nekako najozbiljniji kandidat od te trojke, Banovićani kao i Goražde "povratnici" u 1.FBiH pa je teško očekivati ulazak u PL od njih, a s druge strane Brkina mašinerija uvijek posustane pred ciljemSiouxLukavac je napisao/la:Imaju finu ekipu al polako posustaju. Bit će zanimljivo, ali svakako da su glavni kandidati ekipe sa TK za ulazak u PL (Bratstvo, Radnički i Budućnost), i vjerujem da će tako i biti, najviše bi volio da to bude Radnički.Coraco je napisao/la:Goražde mi se čini kao dobar kandidat za ulazak, mada mi je nerealno da u povratničkoj sezoni idu i u PL. Također mi je inresantna ova smjena klubova u Kaknju

Prema mom saznanju a @Zoom ga moze potvridi postoje 3 kandidata za ulazak.Od toga su 2 ozbiljna i jedan koji ukoliko bude htio ima sve predispozicije kao i novac da ude. To su GOSK , Bratstvo i MetallegheCoraco je napisao/la:Vi ste nekako najozbiljniji kandidat od te trojke, Banovićani kao i Goražde "povratnici" u 1.FBiH pa je teško očekivati ulazak u PL od njih, a s druge strane Brkina mašinerija uvijek posustane pred ciljemSiouxLukavac je napisao/la:Imaju finu ekipu al polako posustaju. Bit će zanimljivo, ali svakako da su glavni kandidati ekipe sa TK za ulazak u PL (Bratstvo, Radnički i Budućnost), i vjerujem da će tako i biti, najviše bi volio da to bude Radnički.Coraco je napisao/la:Goražde mi se čini kao dobar kandidat za ulazak, mada mi je nerealno da u povratničkoj sezoni idu i u PL. Također mi je inresantna ova smjena klubova u Kaknju

www.nkbratstvogracanica.com
E onda je to puno ekipa u opciji, prvih 7 čak
Mislio sam da će GOŠK pokupiti bodove redom i vratiti se u PL ali kako su krenuli Bgm teško, bez i jedne gostujuće pobjede.
Ovaj Metaledž mi nekako nit smrdi nit miriše i ne vjerujem da će skrkati pare samo da uđu bez ikakve ekipe. Sudeći po do sad viđenom oni su dugoročniji projekat.
Od svih navedenih mislim da samo GOŠK i Budućnost ispunjavaju infrastrukturne uslove.

Ovaj Metaledž mi nekako nit smrdi nit miriše i ne vjerujem da će skrkati pare samo da uđu bez ikakve ekipe. Sudeći po do sad viđenom oni su dugoročniji projekat.
Od svih navedenih mislim da samo GOŠK i Budućnost ispunjavaju infrastrukturne uslove.
TK je najmnogoljudniji kantom u federaciji i skoro petina stanovnistva Bih zivi u ovom kantonu i kao takav TK zasluzuje da ima najmanje 3 predstavnika u PL(u ovom formatu),,,a i sam ne vjerujem da ce neko iz TK biti prvi ali zivi bili pa vidjeli, nadati se nije grijehbadblueboylivno je napisao/la:Ništa neočekivano.

Da li možda u nekoj od kladionica u ponudi ova liga ? 

-
- Kontakt:
Bude nekad na LIVE-u, Bet365 čini mi se. Al rijetko, uglavnom bude neka derby utakmica.hifans je napisao/la:Da li možda u nekoj od kladionica u ponudi ova liga ?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ovi iz Mladosti fakat misle da je lagano uci u PL.
Jest, ali moras se lijepo
Jest, ali moras se lijepo

1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.