Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Spaha popravlja atmosferu, daje jednu sigurnost odbrani, sto je najvaznije dize moral reprezentativcima ovim povratkom
momak je Emir-Vođa

DD
Bice svega sada.
A ovog tuzlaka - odnosno ovog "iz-nekog-sela-pored-Zivinica" - haveru sta ti je to toliko vokri da ti nisi vani?
Bjez ba idi goni krave... ili prosetaj do New Yorka, ili ti ga Sarajevo za raju poput tebe.
A ovog tuzlaka - odnosno ovog "iz-nekog-sela-pored-Zivinica" - haveru sta ti je to toliko vokri da ti nisi vani?
Bjez ba idi goni krave... ili prosetaj do New Yorka, ili ti ga Sarajevo za raju poput tebe.
[youtube][/youtube]
Emir Spahić, stub odbrane Leverkusen-a i BiH. Jedna utakmice bez njega i brukanje od Kipra koji nije dobio sto mečeva.
Kabadahija se vratio jači nego ikad, konačni šamar hejterima,
Emir Spahić, stub odbrane Leverkusen-a i BiH. Jedna utakmice bez njega i brukanje od Kipra koji nije dobio sto mečeva.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Hejteri, nemoj te vise! Umrijece te na aparatima.
22.09.2014
Return of kapiten.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
JEDINI PRAVI KAPITEN POSLJE SERGEJA BARBAREZA SE VRACA NA VELIKA VRATANeutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Sad ce kabadahija bas da nas ukopa.Dosao je u najbolji moment.
IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
haj ti s nickom vlaskog "pevaca" turbofolka i granda razligu...pusti nam nasu repku i slusaj plavu ciganku.
Spaha je zaduzen za tu noc 15. oktobra 2014 koju u zivotu necu zaboravit. To cekanje ispred BBI, te ulice na Bascarsij, te cevape u pola noci nikad sladji nisu bili, Velid Spaho, ona "Carneval de Paris" sto je drmala cjielu noc...
ma haj mrs...
Spaha je zaduzen za tu noc 15. oktobra 2014 koju u zivotu necu zaboravit. To cekanje ispred BBI, te ulice na Bascarsij, te cevape u pola noci nikad sladji nisu bili, Velid Spaho, ona "Carneval de Paris" sto je drmala cjielu noc...
ma haj mrs...
Da je pravi covjek od rijeci ne bi se odazvao
- BeyKopites
- Kontakt:
Hvala Pape što si kleknuo pred najvećim sinom bosanskim, svaka čast
Dobrodošao Kapitenu
Dobrodošao Kapitenu
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
LEGENDA

ovo je jedan veliki lavirint
j.e.b.e lud zbunjenog. Spahu sam cijenio do SP-a i kao covjeka i kao igraca. Posle Nigerije i pompeznih natpisa u nasim medijima, kao i vasih postova kako je prodavao utakmice kako u repci, tako i u Rusiji, opao mi je u ocima. Susic mi je ulivao nadu da ce ovo na dobro izaci, al posle Cipra druga prica
Najvise mrzim ljude koje pljuju pa lizu a to je Susic uradio vracanjem Spahe, jer iz pouzdanih izvora znam da je trazio od saveza da na blag nacin odstrane Emira iz repke kako bi istii imao mir i zvao polovnjake u repku. I opet na kraju ja sam na raskrsnici ko je kriv Susic ili Spahic??, ili neko treci ??? 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
idi uzmi cuclu imirzatele je napisao/la:i tako ti ode u arhivumilekitic je napisao/la:Ovaj nick je sam po sebi parodija...Amarinho je napisao/la:haj ti s nickom vlaskog "pevaca" turbofolka i granda razligu...pusti nam nasu repku i slusaj plavu ciganku.
ma haj mrs...
A ti mi se mozes napusiti kurca,majmune jedan.
IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!
Čuj da je do riječi.
Reprezentacija se bruka sa užasnim stoperskim dvojcem kojeg je pretrčao igrač Sion-a Demetris Christofi kao da je Bolt u pitanju. Taj isti igrač je prije utakmice protiv BiH nastupio 32 puta za Kipar i postigao je samo dva gola.
Gubiti bodove, čak i na domaćem terenu protiv takvih ekipa je sramotno.
Emir se vratio jer voli ovu državu, voli svoju BiH i pored izmišljanja neke taktike i očiglednog nepotizma i furanja određenih igrača. Emir nema koristi od reprezentacije, financijski, mogao je reći stotinu puta, ma šta imam igrati, no uvijek je bio tu, i biće i nakon odlaska u penziju zapamćen kao velikan bosanskohercegovačkog fudbala, godilo vam to ili ne, koga briga.
Reprezentacija se bruka sa užasnim stoperskim dvojcem kojeg je pretrčao igrač Sion-a Demetris Christofi kao da je Bolt u pitanju. Taj isti igrač je prije utakmice protiv BiH nastupio 32 puta za Kipar i postigao je samo dva gola.
Gubiti bodove, čak i na domaćem terenu protiv takvih ekipa je sramotno.
Emir se vratio jer voli ovu državu, voli svoju BiH i pored izmišljanja neke taktike i očiglednog nepotizma i furanja određenih igrača. Emir nema koristi od reprezentacije, financijski, mogao je reći stotinu puta, ma šta imam igrati, no uvijek je bio tu, i biće i nakon odlaska u penziju zapamćen kao velikan bosanskohercegovačkog fudbala, godilo vam to ili ne, koga briga.
njemacki Kicker tvrdi da je Spahic dobio poziv protiv svoje volje, i da ce zajedno sa Vollerom razmotriti dalje korake.
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... c-ein.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... c-ein.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Napisali su i da smo imali Test protiv Luxemburga...nidje veze...biskitt je napisao/la:njemacki Kicker tvrdi da je Spahic dobio poziv protiv svoje volje, i da ce zajedno sa Vollerom razmotriti dalje korake.
Sad sam javio jaranu sto radi za Kicker-a da to skloni i da nam ne rusi mir i atmosferu sad... naivna nasa raja u svabskoj ce povjerovat...
Dobrodošao nazad legendo. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.