Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
A krila su druga prica, odnosno druga boljka.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
A losi stoperi treca, a nepredvidljiv selektor cetvrta, lazni bekovi peta, napadaci koji nisu u formi sesta i jos ako podcjenimo Wales zbog nekih njihovih losijih partija prosle godine ( a to neki ovdje radite vec mjesecima ) ili jer su po nama jedva Andoru pobjedili tek tada ce biti lose. Ali pojedini se nikad nece nauciti izgleda. Reprezentacija koja ima jednog Bale-a ne moze biti losa. A njega i dvojica dobrih defanzivaca tesko zaustave a kamoli nasi lazni bekovi ili tromi stoperi kada pobjegne bekovima.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Upravo tako...Lulic skroz lose u zadnje vrijeme...Hajrovic me malo razocarao...od njega sam ocekivao puno vise..da mu slava nije udarila u glavu??hogarstrasni je napisao/la: Ne fali nama vrhunska desetka, Pjanic i Medunjanin ili Salihovic, ce podvaliti barem nekoliko kvalitetnih lopti protiv svakog protivnika.
Nas problem je sto nemamo ni jedno kvalitetno, moderno krilo !
Lulic je vise lijevi vezni, a Hajrovic ne pokazuje kvalitet kakav se ocekuje, tu je jos Visca koji je , realno, druga liga...

Trenutno,mozda 4-3-1-2 nebi izgledalo lose..
Mujdza-Bico-Sunjic-Sejo
-----Medo-Besic-Lulic
-----------Pjanic-----
-------Vedo---Dzeko---

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Izbaci Vedada iz prve postave krilo moze igrati ili Prcic ili Hajrovic zavisno koji je u boljoj formi
- Juventinisimo
- Kontakt:
Zgembo brate dragi....kako izbaciti Vedu,on jedini i daje golove... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
4-2-3-1 ili 4-5-1
Znamo svi koji igraci trebaju igrati, zna to i Susic i mislim da ce izvesti nas najbolji tim protiv Walesa i Belgije.
Nema vise pravo na akrobacije.
Znamo svi koji igraci trebaju igrati, zna to i Susic i mislim da ce izvesti nas najbolji tim protiv Walesa i Belgije.
Nema vise pravo na akrobacije.
DD
-
.......................................golman.........................................
bek (ne krilo, bek safete)..stoper...stoper......bek (ne krilo, bek safete)
........................................besic.........................................
..........................pjanic................medunjanin.......................
krilo (ne vedo, krilo safete)............................................krilo.....
......................................dzeko............................................
formacija u kojoj bi nas cijeli vezni red dosao do izrazaja jer bi svaki od igraca igrao svoju prirodnu poziciju i u isto vrijeme (sto je najbitnije) bio okruzen igracima koji takodje igraju na svojim prirodnim pozicijama sto automatski daje ogromnu sigurnost, stabilnost ali i odredjenu dozu slobode samoj formaciji za razliku od nekih dosadasnjih eksperimenata poput nigerije i kipra. samim tim od pjanica bi izvukli maksimum sto je u ovom momentu od krucijalnog znacaja za nasu ekipu jer nam ponajbitniji igrac, vrijedan 27 miliona € igra totalnu suprotnost od onoga sto sa velikim uspjehom igra za klub. dakle, los je ali ne zato jer nema muda, nije dorastao ulozi lidera ili jednostavno nije dovoljno kvalitetan. ne, los je jer ga je u posljednje vrijeme los selektor ucinio losim svojim losim taktickim postavkama i losim vodjenjem ekipe.
bek (ne krilo, bek safete)..stoper...stoper......bek (ne krilo, bek safete)
........................................besic.........................................
..........................pjanic................medunjanin.......................
krilo (ne vedo, krilo safete)............................................krilo.....
......................................dzeko............................................
formacija u kojoj bi nas cijeli vezni red dosao do izrazaja jer bi svaki od igraca igrao svoju prirodnu poziciju i u isto vrijeme (sto je najbitnije) bio okruzen igracima koji takodje igraju na svojim prirodnim pozicijama sto automatski daje ogromnu sigurnost, stabilnost ali i odredjenu dozu slobode samoj formaciji za razliku od nekih dosadasnjih eksperimenata poput nigerije i kipra. samim tim od pjanica bi izvukli maksimum sto je u ovom momentu od krucijalnog znacaja za nasu ekipu jer nam ponajbitniji igrac, vrijedan 27 miliona € igra totalnu suprotnost od onoga sto sa velikim uspjehom igra za klub. dakle, los je ali ne zato jer nema muda, nije dorastao ulozi lidera ili jednostavno nije dovoljno kvalitetan. ne, los je jer ga je u posljednje vrijeme los selektor ucinio losim svojim losim taktickim postavkama i losim vodjenjem ekipe.
Vedo ispred Hajrovica. Odnosno jos gore drugi napadac Vedo a Medunjanin ( koliko vidim po prilozenoj slici ) na krilo. Ko sve pise ovdje

Hajrovic je jedino kvalitetno krilo koje imamo ali nije ni blizu u formi koju ocekujemo, poslje njega Stevanovic je bio solidan ali samo Bog zna gdje on sada. Mislim da se Zec i Eldin Hadzic moraju pozvati, nebi nista gori mogli biti od Visce,Lulica i Hajrovica trenutno.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Treba igrati ekipa koja ima glavu i rep. Znac cak i ako je Vedo trenutno bolji od Hajrovica ( a nije u nekoj formi ) bolje igrati sa dvojicom krila jer to na nesto lici i pokrivene su sve pozicije. Nego da umjesto toga igraju 11 najvecih imena a da nam igraju neki igraci lazna krila ili bekove. Hajrovic se vraca po tom krilu i pomaze beku defanzivno ( Bale ) a i zna uputiti centarsut ima i topovski udarac. Vedo moze samo glumit krilo na njihovoj polovici samo nije to to. Da je Safet bio pametan ko sto nije i da je ostavio 4-2-3-1 poslje Meksika, Obale i Argentine. Samo da nije nista mijenjao sve bi to puno bolje ispalo.Adnan89 je napisao/la:Hajrovic je jedino kvalitetno krilo koje imamo ali nije ni blizu u formi koju ocekujemo, poslje njega Stevanovic je bio solidan ali samo Bog zna gdje on sada. Mislim da se Zec i Eldin Hadzic moraju pozvati, nebi nista gori mogli biti od Visce,Lulica i Hajrovica trenutno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 sep 2014, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
tesko i je vedu ostaviti na klupi, s obzirom da je on svoj posao protiv kipra uradio.
- DonCorleone
- Kontakt:
Samo jedna formacija dolazi u obzir:
-------------------Dzeko--------------------
-------Lulic-----------------Hajrovic------
------------Medo-------Pjanic-------------
-------------------Besic---------------------
--Salihovic-Spahic--Bicakcic--Mujdza--
------------------Begovic------------------
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
To je bez ikakve sumnje najjace sto trenutno imamo a i najnezgodinje po protivnike. Jedino sto bi ipak Pjanica gurnuo malo defanzivnije u paru sa Besicem kao dvojica zadnjih veznih ( u 4-2-3-1 ). Doduse fali Stilic ali OK. Spaha nam je podigao reprezentaciju za oko 25-30%.DonCorleone je napisao/la:Samo jedna formacija dolazi u obzir:

nizozemac brate imal ijednog posta da ne spomenes Stilica ? Zaboravi na njega dok je klaun na klupi
Nemam ja nista za Ajaxom bezveze sam se izabrao nekakav nick. Da mogu promjenio bi ga. Stilica spominjem jer znam sta bi nam on donio, ono sto nam je davao Miske. I znam da to Tino trenutno ne moze ponuditi. Pjanic tesko jedina nam je nada Medunjanin kojemu to nije najjaca pozicija.
Ali nema veze sa Spahom smo bar 25% jaci nego prije. Sa Stilicem bi bili jos jaci.

Ma znam da nemas nako te zezam
Znam i ja da nam treba Stilic,ali nema druge nego cekati drugog selektora jer ovaj je u vise navrata potvrdio da ga nece zvati jer nije iskoristio priliku kada je dobio

Znam i ja da nam treba Stilic,ali nema druge nego cekati drugog selektora jer ovaj je u vise navrata potvrdio da ga nece zvati jer nije iskoristio priliku kada je dobio

To sto igrac u medzuvremenu napreduje to ocigledno nije bitno. Jedna minimalna prilika i cao. Trodupli standardi ako vidimo koliko prilika daje pojedinim drugim igracima koji isto nisu iskoristili svoje prilike u prvih par utakmica. Svi znamo koji je razlog nepozivanja Stilica ali se slazem da ga je sada glupo spominjati jer je vec objavljen spisak. Samo se nadam da nam nece faliti vec protiv Walesa.mirzatele je napisao/la:Ma znam da nemas nako te zezam![]()
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 sep 2014, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Mali Edin...

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Mali Princ 

-
devetogodisnji tottijev sin je vec poceo trenirati za romu. ocekujem da sabatini uskoro vrbuje i edina za potpis 

inace, roma ima prenatrpan raspored iducih 12 dana pa da unaprijed hejtere obradujem kako pjanic nece igrati svaku utakmicu, a fanove malog princa da upozorim da iziginorisu komentare svima nama poznate ekipe za dobrobit nasih zivaca i citanja ove teme

inace, roma ima prenatrpan raspored iducih 12 dana pa da unaprijed hejtere obradujem kako pjanic nece igrati svaku utakmicu, a fanove malog princa da upozorim da iziginorisu komentare svima nama poznate ekipe za dobrobit nasih zivaca i citanja ove teme

to je ta formacija koju sam i ja postavio i dalje uopste nema potrebe da se raspravlja jer ova postavka je idealna. naravno, seo umjesto seje upada cim se oporavi, a ovaj bi mogao na lulicevo mjesto mozda.DonCorleone je napisao/la:Samo jedna formacija dolazi u obzir:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Beduin, dukipajser i 57 gostiju.