Po sto svaki dan zovem dostavu,u par mjeseci sam ih vecinom sve isprobao pa cu onako "ukratko" napisati neke stvari.
Cevapi - naravno u Zenici su poznati Beslic i Piccolo (Kaktus) al kod Ajse su meni zvjerski a nisu ni skupi.
Ciken - Biznis naravno ima jedan od najjacih cikena sto sam probao po meni je tu bio i Admir (stara carsija do Royala) ali je on zatvorio poslije SP-a

I naravno Mc Milano u Mexikana sosu.
Hamburger bas i ne jedem puno al mi je dobar u Velmi kao i u ovom novom Kingu,momak radi trudi se,bori se a i dobra mu hrana,hamburger zajedno sa cikenom su mu dobri.
Doner - Turcin naravno,nema mu ravnog.Mada ni u Tandemu nije los,samo da je meso bolje peceno.
Tapas radi dobro mjesano meso
Fratelli ubija svoju cuvenu maslanicu od 8 km,al taj ko nije probao maslanicu sa piletinom u frateliju zajebao se za citav zivot.
Hari na mokusnicama ubija batake bez kostiju,sa pomfritom znaci nesto najjace sto sam jeo
Opatija ima dobru piletinu u sosu,a ZS dole kod celicnog po meni vrhunske ustipke sa sirom i mesom....
Ukratko.....
Sto se Sarajeva tice to je kod Zelje na vapace i kod Taleta na pljeskavicu,auuu ona mi je vrhunaaac .