AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 22 sep 2014, 10:48

Ma bilo je krajnje vrijeme da i taj Menez malo odahne, pa covjek je pretrcao 68 kilometara u ove tri utakmice.
Sto se utakmice tice, vrijeme je za isprobavanje novih stvari tako da bi za pocetak bio korak unaprijed odstraniti ona dva hadalja i staviti Ginkela. Naprijed Bonaventura, Torres i Honda, poslije nekad neka udju Niang i Saravi. Svakako se nadam pobjedi, vjerujem da ce se iskupiti za poraz, a i ovaj Empoli je najgora ekipa lige.

A to da bi bilo osmo svjetsko cudo da izborimo trece mjesto mi je malo pretjerano jer ne vidim kako su to Napoli, Inter, Fiorentina ili Lazio znacajno jaci od nas. Cak naprotiv.
Prva dva mjesta su zagarantovana i mi tu nemamo sta traziti, al' ostalo je itekako dohvatljivo i ako nastave igrati kao dosad, iskreno vjerujem da mogu do treceg mjesta (mozda sam doduse prepozitivan i presubjektivan, ko zna, al' nama dajem tu laganu prednost).
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 sep 2014, 10:55

slicnog sam misljenja i ja da mozemo do tog 3 mjesta koje vodi u LP, sve preko je ravno cudu. Ostali konkurnti za tu poziciju u ova prva tri kola me nisu nesto posebno impresionirala, sto mi daje dodatnu nadu da na kraju mozemo u LP

sutra igra samo pobjeda , i nadam se da cemo do nje doci, jer ne smijmo kikasti u ovim ''laksim'' utakmicama.

Ako vec Menez mora odmoriti onda bi u napadu volio vidjeti

---------------Torres-----------
SES-----------Honda-------Niang

ali od ovoga nema nista. Nece pipo da mijena na 4-2-3-1, ostaje covjek pri 4-3-3

tako da je najrealnije:

----------Torres--------
SES---------------Honda
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 sep 2014, 11:12

Najavljeni su Ginkel i Bonaventura od prve minute i to ako se ne varam, Bonaventura u sredini. Al' ne znam bas to za Jacka, vise bih ga sutra volio vidjeti na krilu jer cisto sumnjam da je Saravi uspio podignuti fizicku spremu za citava 3 dana i da je u stanju odigrati 90 minuta.
Al' mi se generalno svidja ideja jer to ukljucuje klupu za Polija i Muntarija, a vracanjem Montoliva bi se trebali napokon i zakucati za istu.

I meni je ta formacija najbolja i mislim da ce se dolaskom Susa i Montoliva vratiti na to, bilo je nekog govora o tome.

FORZA MILAN !

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 22 sep 2014, 11:23

Naravno da bi bilo ravno čudu, danas ne možeš biti ozbiljna konkurencija ako nemaš jaku sredinu, osim ako ti se trener ne zove Jose Mourinho, onda je sve moguće. U nas su "hvala" Bogu sve destruktivci pa čak i kada nam se vrati kapiten u ekipu opet nemamo izrazitog kreatora da povezuje konce kada treba stati na loptu.

Koliko je to trčao Menez po tekmi 23km ? :urnebes:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 sep 2014, 11:32

E ima ti i Inter i Napoli jaku sredinu, ma boli glava. Covjek bi rek'o da su Real Madrid naspram nas, a u sustini su isti ku'rac k'o i mi. :roll:
Izbacis ona dva konja, stavis Ginkela, vratis Hondu u sredinu i vec si znacajno poboljsao situaciju.

A dobro, jasno je da ne mislim bukvalno :mrgreen: al' covjek je stvarno puno pretrcao i dobro ce mu doci mali odmor. Da ne pricam da nema potrebe rizikovati pogorsanje povrede jer je uz De Jonga nas najbolji igrac i ne bi valjalo da jos i on otpadne na vise utakmica.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 sep 2014, 11:35

Gdje nam je drug @Ilprincipe nema ga od ono vece kada je bila tekma sa Juvetom, kaze da ce gledati negdje u gradu sa rajom i nestade covjeka,, da mu se nije nedo bog sta dogodilo lose, il je zbario kakvu funjaru pa se ne odvaja od nje :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 22 sep 2014, 11:35

Nemaju, zato će i biti daleko iza Rome i Juvea.
Ali kod njih barem nisu 90% destruktivci kao kod nas, (što nam je zasigurno najveći problem).
Ovdje mislim izrazito na cmf pozicije, takvog igrača nemamo.
I Honda i Bonaventura su po prirodi amf.
Montolivo je najbliže onom što nam treba ali ni on nije dovoljan, a tek bez njega smo goli qurac protiv bilo koje malo bolje ekipe. Istina da je Menez mnogo pretrčao i svi moraju više trčati da bi nadoknadili nedostatak kvalitete.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 sep 2014, 11:41

Dobro mozda je Hondi primarna pozicija AMF ali vjerujem da bi se bolje snasao na CMF-u nego kao krilni napadac jer to on nije jbg... tako mislim da bi i Bonaventura bolje odgovorio zadatku na sredini terena recimo od Poli-a, tako da materijala za sredinu ima, samo to Pipo mora dobro posloziti, ima tu i Monto kada se vrati i Van Ginkel, tako da to n izgleda toliko strasno, samo sto jos treba to fino posloziti i cekati kapitena da se vrati.
recimo nesto u fazonu:

Montolivo--------------Honda
-------------De Jong---------

ili

Montolivo---------Van Ginkel
-------------De Jong----------

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 22 sep 2014, 11:45

Da je Pippo želio nešto više mijenjati, siguran sam da bi dosta ranije viđali Hondu ili nekog drugog igrača na cmf.
Očigledno je već izabrao formaciju s kojom će igrati nažalost sviju nas koji jasno vidimo da nam ista ne leži s obzirom kakve igrače imamo u kadru : (

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 sep 2014, 11:49

haman nam se zapio ilprincipe :D

Pa naravno da ce svi biti iza Juventusa i Rome, to je nekako logican zakljucak. :mrgreen:
Ma iskreno, nit' su sta bolji nit' losiji od nas, svi smo tu u par deka i svi imaju podjednake sanse, al' nama dajem tu laganu prednost radi Pippa.
Opet kazem, dosta toga ce se promijeniti kada se ona dvojica izbace i uvedu nova dva igraca koji ce biti ogroman upgrade za sredinu.

Sto se toga tice, sjecam se da je Pippo rekao kako je utakmica sa Juventusom dosla prerano i da igraci jos nisu uigrani, iz cega se da naslutiti da ce ipak biti nekih promjena kako vrijeme bude odmicalo. A samim dolaskom Torresa i Bonaventure (vjerovatno i Susa) nagovjestava da bi Honda mogao biti pomaknut u sredinu.

FORZA MILAN !

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 22 sep 2014, 11:51

DaBogda se sve to tako desilo kao što kažeš i povrede nas zaobišle, ali do tada, ovo što sam naveo su činjenice.
Forza Pippo.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 sep 2014, 12:11

Tu sam ja, onu noć poslije tekme sam imo neki dernek pa sam se zapio prespavo sam cijeli idući dan od mamurluka..

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 sep 2014, 12:13

a tu si ipak, dobro je :P
danas nadodji seb pa sutra opet ozezi :lol: :lol: ubi te ovaj tempo :)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 sep 2014, 12:22

Ma sutra će bit samo jedna krigla :mrgreen: ako pobjedimo možda i 2

Evo slika sa mini okupljanja kao što sam i obećao..

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 22 sep 2014, 12:25

Okle Nocerina ponovo u Milanu ? :urnebes: :rol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 sep 2014, 12:29

Koja je to samo smjelost i drskost, doci u crno-bijeloj majici na pruge... :lol: :cool:

koji je ovo brate kafic, totalno sam zaboravio neke stvari u zenici... je li ono iza uglovnica ili mi se cini? :think:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 sep 2014, 13:30

:lol: :lol: :lol: :lol:
idemo redom

Nocerino, Bonaventura, Cristante i Pazzini, sa lijeva na desno.. bez uvrede druze zezamo se malo :lol: :lol: koji li si ti :)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 sep 2014, 14:37

Treba taj Empoli pobijediti sutra da se vratimo na pobjednički kolosjek. Generalno, pred nama je par relativno lakših tekmi do Fiorentine, obavezno treba osvojiti što više bodova. Jer u toj borbi za treće mjesto ima još par ekipa pored nas, a uslov za to mjesto je da se pobjeđuju ove tzv male utakmice.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 22 sep 2014, 15:03

milanist je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol:
idemo redom

Nocerino, Bonaventura, Cristante i Pazzini, sa lijeva na desno.. bez uvrede druze zezamo se malo :lol: :lol: koji li si ti :)

:clap: :clap: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ako cemo pogadjati on je ovaj 3 s lijeva tj Cristante :D :D Nocerino nije jer mislim da ne voli bradu, Bonaventura nije jer ne bi obuko taj protivnicke boje :D e sad dvoumio sam se izmedju Cristantea i Pazzinia ali dres je presudio pa ipak Cristante hehe :D
FORZA MILAN

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 22 sep 2014, 15:05

slika

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, celikmilan, enzo777, galia95, memaga, muxa, ronaldo99, tuzlanskinacin i 21 gost.