Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 06 mar 2010, 15:07

Mene je najvise iznenadio sa Dzekom, Ibisevicem i Muslimovicem zajedno na terenu. To je mozda jedna opcija protiv slabijih, defenzivnih protivnika, koji (kao Estonija) mogu slomiti kicmu i jacima (Turska) kroz nerjesene rezultate. Taj blok od Pjanica, Misimovica, Dzeke, Ibisevica je stvarno horor za protivnicke golmane.

Isto sto mi se svidja na Papetu da je stvarno isprobao nekoliko varijacija i igraca, umjesto da ih voda po tribinama a igra u prijateljskim uvjek sa istom postavom. Nadam se da ce Stilic sljedeci put dobiti poziv, izgleda da i on ponovo dolazi pri sebi, pored njega jos nekoliko defenzivnih i onda poraziti Svedsku. A sto se tice Njemacke, tu cemo igrati pred skoro pa domacom publikom, ako odigramo na jakom nivou, sta ocekivam kroz sam izazov, i tu mozemo sa pobjedom zavrsiti utakmicu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 06 mar 2010, 15:14

Kako je samo sjajan taj covjek !
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 06 mar 2010, 16:29

Evo reko je Pape da prati i Sudica i Bonuzu znaci ima ih u vidu sve ;)
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 06 mar 2010, 16:32

Meni nekako fali Ćiro. Ovo sve tiho nekako LOL
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 mar 2010, 16:33

Meni malo fali.......da potjeram sve u ............ :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 mar 2010, 18:01

NoName je napisao/la:Meni nekako fali Ćiro. Ovo sve tiho nekako LOL
podebljaj volume

:)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2010, 18:17

NoName je napisao/la:Meni nekako fali Ćiro. Ovo sve tiho nekako LOL
Neka, neka. Ovo je tek pocetak, vidit ces kad Pape pocne psovat francuzima majku i najavljivat petardu u mrezi Lorisa. :D Joj ne mogu to ni zamislit, a Ciro bi uzivo prije te tekme. Imo bi priliku da pokaze svoje poznavanje francuskih psovki. :lol: :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 mar 2010, 18:29

Neznam gdje da postavim ali posto je Piplica u strucnom stabu:
Na mom oproštaju bit će Sušić, Bilić, Šuker, Barbarez...

Po­ma­lo ti­ho, ne­pri­mje­tno, do­šao je To­mi­slav Pi­pli­ca na po­zi­ci­ju gol­man­skog tre­ne­ra re­pre­zen­ta­ci­je Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne. Što sva­ka­ko ni­je obi­čno za ovog sa­svim ne­obi­čnog biv­šeg go­la­ma­na, svjet­ske re­pu­ta­ci­je. U svom Ener­đi­ju iz Ko­tbu­sa vi­še od je­dne de­ce­ni­je je je­dan od po­pu­lar­ni­jih ako ne i naj­po­pu­lar­ni­ji igrač, no ne­ri­jet­ko i no­ćna mo­ra nje­go­vih tre­ne­ra. Pi­pli­ca je znao i vo­lio ri­jet­ko vi­đe­nim pa­ra­da­ma ele­gan­tno pro­le­ti­ti kroz svoj še­snes­te­rac, ali is­to ta­ko ni auto­go­lo­vi mu ni­su bi­li stra­ni. Zli je­zi­ci ka­žu da je auto­go­lom gla­vom pro­tiv Bo­ru­si­je Men­hen­gla­dbah ste­kao svjet­sku sla­vu, no kod na­vi­ja­ča Ko­tbu­sa je sta­tus „bes­mrtnog" za­ra­dio od­bra­nom pe­na­la kan­ce­la­ru Ger­har­du Šre­de­ru, iako su naj­vi­ši fun­kci­one­ri Ko­tbu­sa da­li znak da pus­ti gol.

No, Pi­pli­ca ni­ko­me ne pra­šta pa ni kan­ce­la­ru, ali ni ti­ta­nu Oli­ve­ru Ka­hnu ko­jem je ta­ko­đer od­bra­nio pe­nal. Kahn se opros­tio i sve je pos­ti­gao u svo­joj ka­ri­je­ri - osim go­la.

I za­mje­rio je Kahn Pi­pli­ci što mu je pri­je izvo­đe­nja pe­na­la „hla­dno" okre­no le­đa i na­sli­je­po od­bra­nio pe­nal, is­to kao i ru­ko­vod­stvo Ko­tbu­sa zbog od­bra­ne Šre­de­ru. Čak mu je pri­je­ti­la i su­spen­zi­ja, no Šre­der je „Pi­pi­ja" na­gra­dio za po­šte­nje po­zi­vom kom­ple­tnog ti­ma Ko­tbu­sa u vla­du Nje­ma­čke. Sa­da je Pi­pli­ca gol­man­ski tre­ner mla­đih ka­te­go­ri­ja Ko­tbu­sa, pre­zen­ta­tor,po­nos klu­ba kao i ska­ut za bal­kan­ske ze­mlje. Odne­da­vno i tre­ner na­ša dva naj­ve­ća gol­ma­na di­ja­man­ta- is­ku­snog Ke­na­na Ha­sa­gi­ća i su­per­ta­len­ti­ra­nog Asmir Be­go­vi­ća za ko­jeg se oti­ma­lo po­la En­gles­ke. No pred po­če­tak ope­ra­ci­je „EP 2012. u Ukra­ji­ni i Polj­skoj", pred pi­pli­com je i još je­dna ve­li­ka uta­kmi­ca, nje­go­va za­dnja u dre­su vo­lje­nog Ko­tbu­sa.

- Po prvi put u his­to­ri­ji Ko­tbu­sa or­ga­ni­zo­vat će se opro­štaj­na uta­kmi­ca za je­dnog igra­ča. Stra­šno sam po­no­san što sam upra­vo ja taj ko­ji će ima­ti tu čast. Mi­slim da to do­vo­ljno go­vo­ri ko­li­ko me ci­je­ne u klu­bu. Pre­uze­li su na se­be i sve tro­ško­ve uta­kmi­ce ko­ja će se odi­gra­ti 22. ma­ja ove go­di­ne. Bi­ti će to odli­čna re­kla­ma za naš fu­dbal u Nje­ma­čkoj, tim pri­je što za ma­nje od dvi­je se­dmi­ce BiH igra pro­tiv Nje­ma­čke u Fra­kfur­tu - miš­lje­nja je Pi­pli­ca.

Ek­sklu­zi­vno za „San Sport" „Pi­pi" je ot­krio i ime­na po­naj­ve­ćih zvi­jez­da ko­ji će uve­li­ča­ti nje­gov opro­štaj od dre­sa Ko­tbu­sa..

- Već su mi do­la­zak pot­vrdi­li le­gen­dar­ni Nje­ma­čki na­pa­dač Ulf Kir­sten. Ta­ko­đer, bit će tu dos­ta biv­ših bun­de­sli­ga­ških aso­va po­put To­me Ma­ri­ća (po­mo­ćni tre­ner Ho­fen­haj­ma), Da­vo­ra Šu­ke­ra (prvi stri­je­lac Svjet­skog prven­stva u Fran­cus­koj i biv­ši član Min­he­na 1860), Sla­ve­na Bi­li­ća (se­le­ktor Hrvat­ske i biv­ši igrač Kal­sruea). Na­ra­vno, bit će i naj­po­pu­lar­ni­ji bh. igrač u Bun­de­sli­gi Ser­gej Bar­ba­rez i moj pri­ja­telj El­vir Ba­ljić, ko­ji će si­gur­no na­kon uta­kmi­ce za­pje­va­ti za mo­ju du­šu.

No, tu ni­je kraj Pi­pli­ci­nih gos­ti­ju...

- Na­ra­vno, bit će tu ješ dos­ta ve­li­kih ime­na, ipak, još če­kam nji­ho­vu pot­vrdu - pri­zna­je Pi­pli­ca, naj­bo­lji izbor na mjes­to gol­man­skog tre­ne­ra se­le­kto­ra Sa­fe­ta Su­ši­ća. Su­šić, Ba­ljić, Sre­do­je­vić, Pi­pli­ca, kom­bi­na­ci­ja je ko­ja obe­ća­va us­pjeh, i uz ma­lo sre­će kva­li­fi­ka­ci­ju za EP 2012 u Ukra­ji­ni i Polj­skoj!

E. Solak

Mer­kel i Šre­der spe­ci­jal­ni gos­ti

Po­red ve­li­kog bro­ja spor­tskih ra­dni­ka na tri­bi­na­ma sta­di­ona Dru­gar­stva svo­je mjes­to bi tre­ba­li za­uze­ti biv­ši i sa­daš­nji kan­ce­la­ri Nje­ma­čke Ger­hard Šre­der i An­ge­la Mer­kel, ve­li­ki pri­ja­te­lji na­šeg go­la­ma­na. Ta­ko­đer, i le­te­ći Mos­ta­rac En­ver Ma­rić bi svo­jim pri­sus­tvom tre­bao uve­li­ča­ti ovaj spe­ktakl, dok se spo­mi­nje mo­gu­ćnost da se u pro­ti­vni­čkoj eki­pi po­ja­vi i ve­li­ki Oli­ver Kan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 mar 2010, 03:03

Luis Fernandez koji je vazda bio iza Papeta u PSG ce vjerovatno da preuzme Izrael.
Plata ce mu biti 400 000 eura i to mjesecno.Papetova 5.000.Pa nek onda neko nastavi sranja provoditi i traziti dlaku u jajetu. :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 mar 2010, 23:33

Otkad je Mimo Šahinpašić postao i sportski novinar i kritičar svakodnevnice? Pa šta se frajer nalupa noćas to nije normalno, bolje bi mu bilo da od danas jedno 5 godina ne izlazi u javnost nikako. Trebao je Pape doć maksuzile da se na tribinama izgrli i ižljubi šnjim i s Bahom jerbo su ipak oni puno za njega učinili.

A fakat si Pape mahnit pa slušaš ove iz saveza, znaš nisu ti oni dali posao nego Mimo i nemoj se više zahebavat Pape jesil čuo! I ima da igrači pričaju s novinarima do ranog sabaha, ko hebe utakmicu, bitno je da sve dođe do javnosti. I što si stavio ruke u džepove papak jedan, kad si čuo da sa svih strana grmi Pape Pape trebo si pusu poslat heboga ti!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 11 mar 2010, 23:35

Joj kako me iznervira ovaj kloc mimo, fuj, fuj, fuj!!! :twisted:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 mar 2010, 23:35

novinari su inace pokupili svu pamet svijeta,sve imaju pravo da kritikuju,a kad se njih kritikuje,onda kazu kao Mimo" mi samo prenosimo informacije narodu",jest jest i ubacis jos tonu gluposti koje tebi odgovaraju :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 mar 2010, 23:35

Sta je to sad bilo na OBN-u? Mislim mogu pretpostavit, savez bla bla bla. Ali eto, mozda su danas nesto kreativno novinari bili. A vec sam reko da njima Susic ne odgovara jer nije seljak kao oni i Ciro. On je gospodin. I svaki novinar sa FTV-a, Hayata, OBN-a i Pinka mogu se fino skupit i popusit mu neku stvar.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 11 mar 2010, 23:37, ukupno mijenjano 2 puta.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 mar 2010, 23:36

Cartman je napisao/la:Sta je to sad bilo na OBN-u?
Ako nisi, bolje ne gledaj. Kenjac obični, ostao sam frapiran materemi.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 11 mar 2010, 23:40

Ja sam davno rekao da je ona Mimo najjadni novinar i tv voditelj, sav nekakv ulickan, fuj :evil:
× Plava krv ispod koze ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 mar 2010, 23:41

NoName je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sta je to sad bilo na OBN-u?
Ako nisi, bolje ne gledaj. Kenjac obični, ostao sam frapiran materemi.
De ukratko reci,sta, ko ,gdje.
Ne upratih OBN zbog ovih danasnjih tekmi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 mar 2010, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 mar 2010, 23:42

Najsmješnije od svega da je ovdje nedavno osvanuo članak kako je Ćiro selektirao novinare, a kako je Pape jednak prema svima. Ovaj večeras sve suprotno reče. :mrgreen: I to se još iščuđuje u kolikoj je to mjeri tako. Ma Mimo je ofirni, arogantni luđak, čije su emisije klasična komedija. Baš da se čovjek nasmije i iščudi kakvih ljudi ima.
90% najvećih budala u državi radi na toj televiziji.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 11 mar 2010, 23:43

Kakav neviđeni idiotizam dotičnog novinara. Al nažalost, mnogo je glupog i nepismenog naroda u BiH, koji će popušiti ovu njegovu priču :| :evil:
Strauss Junior

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 mar 2010, 23:43

Željovac je napisao/la:Najsmješnije od svega da je ovdje nedavno osvanuo članak kako je Ćiro selektirao novinare, a kako je Pape jednak prema svima. Ovaj večeras sve suprotno reče. :mrgreen: I to se još iščuđuje u kolikoj je to mjeri tako. Ma Mimo je ofirni, arogantni luđak, čije su emisije klasična komedija. Baš da se čovjek nasmije i iščudi kakvih ljudi ima.
90% najvećih budala u državi radi na toj televiziji.
Reci mi je li bio Emerik Gudelj da kaze kako mu se svidja Susiceva odjeca? :D

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 11 mar 2010, 23:46

Ima li snimak negdje ?
× Plava krv ispod koze ×

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.