FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 21 sep 2014, 23:56

Velahalve je napisao/la:Odlično mi izgleda Željo sa Vareom, Bajićem i Turkovićom,idemo lagano kolo po kolo ne zaboravite da nam je Evropa prioritet a o tituli je još uvijek rano pričati!
VTŽ

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tako je,bitno je da se ovi mladići bore i grizu teren,pa ako im se omakne koja da izgube nemamo pravo da se ljutimo,jer su momci pravi ratnici na terenu.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 22 sep 2014, 00:14

braco je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:Odlično mi izgleda Željo sa Vareom, Bajićem i Turkovićom,idemo lagano kolo po kolo ne zaboravite da nam je Evropa prioritet a o tituli je još uvijek rano pričati!
VTŽ

Tako je,bitno je da se ovi mladići bore i grizu teren,pa ako im se omakne koja da izgube nemamo pravo da se ljutimo,jer su momci pravi ratnici na terenu.
Putpuno se slažem s tobom.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 22 sep 2014, 00:17

Rutinski protiv male Slobode, kako na terenu tako i na tribinama :kafa:

Sada zvijezda, odmorit će se Stanić i Tomić radi kartona, zaslužuju. Ozbiljno shvatiti protivnika iz Gradačca odmah na startu ko zapete puške jurišati, kao protiv Viteza, valjda sad uđe nešto za razliku od te tekme :mrgreen:

U kupu bih volio da izvučemo Čelik :kafa:

NIKOG SE NE BOJIMO, NJEGA SAMO VOLIMO! 1921!!!
Grbavica naš je Hram!!!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 22 sep 2014, 00:35

Nikog ne smijemo olahko shvatiti,narocito ne ekipu koja ima par dobrih igraca. Izostanak Stanica i Tomica se ne bi trebao osjetiti jer ce Benjo zamjeniti Stanu,a Tomu ce ili Amir ili neka varijanta sa 3 napadaca,a iza njih da budu Dado,Eldar,Memija..ma kako god sef odluci,nase je da podrzimoo..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 22 sep 2014, 01:42

Da i ja cestitam lavovima na pobjedi..
Mogu reci da sam znao da uzimamo bod/ove jer sam i prije govorio da nisu kvalizetniji klub od nas..
Tekmu necu puno komentirati,manje vise sve je ispricano..hvala Enisu Sadikovicu sto je fino odigrao tekmu sto nam je vazno za samopouzdanje da imamo i na klupi kvalitet i da su igraci u par deka(znaci niko se nmž opustiti odma neko novi uskace,to nam i treba zdrava konkurencija).
Jbg za tribine sad nez sta kazem,sad ovako hladne glave da kazem da se mozda nije trebalo onako reagovati jbg kako god mrlja je bacena i mnogi su nas spomenuli u negativnom smislu(al jbg kad sam bio tamo na tribini u glavi ti osjecaj ruši,lomi sve redom)..jbg takav je valjda odbrambeni istikt sto ljudi imaju i brane se u raznim situacijama.Murija nas iz***** cijeli put,puno je raje bilo iznervirano i ljuto pred put(2 busa otkazala u zadnji cas,vracale se pare onima koji kasnije nisu kombije nasli,puno raje vraceno kuci,onda onaj pljusak-ma nebo se bilo otvorilo..kvar busa jednog u putu..stani,cekaj razmisljanja,lozionicka atmosfera....al eto na kraju je sve zavrseno nekako i dobro kako je moglo biti..2 pendreka primiti bezveze haj nije nista za voljeni klub..

Ugl da skratim,tekmu nisam gledao,golove naknadno vidio..Dobro je zbog Dade da opet ima ulogu u golovima..Varea majstor pravi..i špica je ona pjesma sto mu raja pjeva treba je sad forsirat(varea oooo,varea ooo,vareaaa oooo,varea zabij goooo)..hah i on se naloži odma :D

Sad na Grbavici uzet Zvijezdu koja nije talašika,najteze je odigrati ove utakmice kad ti unaprijed upisu bodove,lopta je okrugla treba ozbiljno pristupiti..
Adzemu jos jednom hvala podrzao sam ga od prvog dana i kad sam gledao treninge znao sam da dobro radi svoj posao dok ga je ovdje vecina pljuvala..

Samo jako,bez opustanja i onda na noge borcu(muski odigrat tekmu pa sta bude)..i onda opet pauzu iskoriastiti za uigravanje i fizicku spremu...
Naravno u subotu SVI na GRBAVICU! ZASLUŽILI SU MOMCI!

19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 22 sep 2014, 02:12

Drago mi je da nas vecina isto razmislja o ovogodisnjim ciljevima. Ne treba pricati o tituli( naravno da svi to imamo u malom mozgu uvijek) Ali ovo kako ide je bolje nego sto nas je vecina ocekivala na pocetku sezone. Prica o tituli samo moze napraviti nepotreban pritisak na momke.
Sad vec mozemo poceti havaliti Adzema. Mislim da je zasluzio. Ono sad mozemo filozofirati trebo je u onoj tekmi vako ili nako ali u globalu radi dobro. Neko rece da Adzem nema trenersku licencu. Jel to tacno?
Opet se pokazalo da Amar zna sta radi posebno kad smo u ovakvoj finansijskoj situaciji(zamislite da jos imamo para).
Od nicega opet imamo vrlo vrlo solidan tim. Jos ako ovaj Asanovic bude dobar, mada ja ono sto sam vidio na youtube nije bas neka sreca. Jeste visok ali predaja lopte mu je bezveze. Visokih imamo dovoljno. Mozda samo da pojaca konkurenciju ali ja bih prije nasu djecu gurao. tacno da nam zadnji vezni treba ko gladnom hljeba ali netreba uzimati nikoga tek da bi se uzelo. Vjerujem da ce Amar opet potrefiti.
Eto @super kaze da je na vidiku i sponzor,
U ovoj situaciji mislim da uprava radi vise nego se realno moze u nasim uslovima.
E j*** ga kad procitam sta sam napisao ja nahvalih ko da smo Barca. Halalite mozda nisam realan al ja to tako vidim.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 sep 2014, 02:27

bojamora je napisao/la:
braco je napisao/la:
VTŽ

Putpuno se slažem s tobom.
Ja se iskreno ne bih slozio sa vama cisto iz razloga jer niko drugi nije toliko dobar da moze racunati sa sigurnoscu na titulu. (Naravno, iskljucivo ciljam na sljedece cetiri momcadi: Siroki, Zeljo, Sarajevo i Zrinjski)
Ove ekipe koje su u vrhu su vecinom bara-bara a ekipu koja ce proci kao prva kroz cilj ce odluci nijasna prosipanja sigurnih bodova, protiv ekipa koja nisu medu ove cetiri.

Kada je vec takav omjer, zasto onda i ne ici direktno na cilj. Jbg, kada opet pogledamo sitvaciju, mi od evrope imamo samo razocarenje i nesta sice sto zaradimo. Pa zar nije bolje onda pokupiti nesto malo vise sice u drugom pretkolu lige prvaka nego se mouciti kroz EL, gdje ti nista nije sigurno i gdje ti se lako moze ponovi ovogodisnja EU blamaza. Opet sa druge strane, koeficient na samo jaca igranjem u LP, pa tako jednom ce se morati potrefiti da imamo adekvanu momcad za tog takmicenja uz dobar koeficient. Ne kazem ja sada da treba forsirati tu pricu kao pitari sto rade, vec jednostavno treba ici da se iskoristi sitvacija kakva trenutno jeste, jer nema te ekipe koja je trenutno toliko bolja od nas. Sve je to u par deka..

Ja iskreno vidim dosta mogucnosti sa ovom nasom mladom ekipom. Naravno, sve je to jos mlado, osjeca se neuigranost u odredenim segmentima igre, ali za to je potrebno vrijeme. Posebno me raduje cinjenica da je ekipa konacno odradila utakmicu, tj odradila zacrtani cilj po koji je dosla. U prevodu, isli smo u Tuzlu po pobode, ne da pruzimo lijepu igru pa da nas ubiju a mi na kraju praznih ruku da idemo a svi da pricamo kako Zeljo lijepo igra a prazni depovi, vec cisto onoliko koliko je trebalo u pravim momentima utakmice.

Dakle, pomak je vidan ne samo u igri vec i rezultatski se to popratilo odmah.

Po meni, trenutno vidim najveci problem domace utakmice jer tu dozivljamo jos padove u igri zato jer kada stvorimo prilike protivnika ne dokrajcimo na vrijeme i to nam se odbija od glavu.

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 22 sep 2014, 07:27

Utakmica sa zvjwzdom ce biti jedna od tezih uvjek se mucimo sa njom zato je potrebna velika podrska od nas

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 22 sep 2014, 07:44

Nadam se većem broju navijača nego na utakmici sa Vitezom, dođimo podrzimo ove momke koji ginu za sveti dres!
VTŽ

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 sep 2014, 08:58

pa ako je s vitezom bilo jedno 3.000, biće jedno hiljadu, hiljadu i po više. sve više od toga bi me pozitivno šokiralo.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 22 sep 2014, 09:08

Šampionski Zeljo je imao po 4 pobjede u gostima za cijelu sezonu, a mi to vec imamo u 8 kola, svaka čast ekipi i struci, još samo malo da počnemo igrati opuštenije na grbavici bilo bi to super..

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 22 sep 2014, 09:57

Jao Stane kod drugog gola :tokralju: :tokralju: :tokralju:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 22 sep 2014, 10:07

Schwarz je napisao/la:Jao Stane kod drugog gola :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ma Sadiković je bacio onoga kod 1.gola drama....zna li neko jeli se decko dozvao :D
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 sep 2014, 10:35

a šteta što se ne vidi na ovom pregledu kako je varea ostavio staniću. apsolutno ključan detalj.

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 22 sep 2014, 11:14

i ja sam taj dribling sadikovica primjetio u ponovljenoj snimci gola ode frajer nikako da stane hhahga

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 22 sep 2014, 11:16

http://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-za-javnost-5/11736/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo neka se vidi sta je stvarno bilo !
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 sep 2014, 11:21

diplomatija je napisao/la:Šampionski Zeljo je imao po 4 pobjede u gostima za cijelu sezonu, a mi to vec imamo u 8 kola, svaka čast ekipi i struci, još samo malo da počnemo igrati opuštenije na grbavici bilo bi to super..
Budimo iskreni, sve ove gostujuce utakmice smo i morali da pobijedimo ako zelimo da izadjemo u Evropu. Ostaje veliki zal za utakmicom sa Slavijom gdje smo takodjer morali osvojiti tri boda. Nisu to neka mjerila.

Ne zelim da oduzimam nista od ovog tima i od ovih pobijeda. Ali nije to to. Da smo mi igrali u Banjoj Luci, Sirokom, Mostaru, na Kosevu bio bi drugciji scenario, mozda. Ipak i ove manje ekipe valja pobijedjivati.

Treba se ici samo od utakmice do utakmice.

Zvijezda sljedeca. Tri boda i nastavak pobijednicke serije!

Naprijed LjoZe!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 sep 2014, 11:23

prošle godine bogami nismo ni ovakve.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 22 sep 2014, 11:35

Odlicno saopstenje uprave. Nek' su se dotakli i ovog portala, samo huskacki naslovi i tekstovi, nema normalnih analiza s glave, ne samo na ovom portalu, nego nigdje...
FORZA ZELJO

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2014, 11:44

Po ovom saopstenju mi smo sve krivi, vi niste nista.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.