FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Da se i ja malo ukljucim u ovu raspravu kao neutralni navijac.Nakon sto sam pogledao par snimaka od ulazka Manijaka na stadion i do toga nereda.Evidentno je da su Manijaci dosli na u Tuzlu da naprave nerede,od silnih prepucavanja preko foruma,FB i to od djece koja nema ni jedno odradjeno gostovanje,a pitanje da li su bili i na domacim tekmama.Ali ovo sto momci iz Tuzle pisu kao Manijaci gadjali didove,djecu,zene.Hajde neka bude da su bili ti nabrojani,lijepo se i na snimcima vidi da ima starijih ljudi od 60-tak godina,ali se i lijepo vidi da Manijaci prilikom ulazka na tribinu nisu nista ruzno rekli prema toj raji,vec su ti sa zapadne tribine odmah poceli sa svakakvim psovkama,i provociranjem Manijaka,naravno ovi su samo cekali da se to desi da mogu napravit kino.Pa ljudi vama je na zapadu 40% kriminalaca,na toj tribini ima na hiljade godina robije.Mozda ce se i neki sjetiti ovdje gostavanja SN u Tuzli,i svi znamo kako su Fukare docekale SN,ali opet se je desio incident kad su ti isti didovi,zene i djeca sa zapadne tribine poceli bacati kamenja na Silu Nebesku,i vi ste ovdje pisali da su to okorjeli kriminalci koji samo cekaju da naprave neko ruglo.E pa ti isti ljudii su bili i na toj tribini i protiv Zelje,i napravili su slicnu stvar gotovo istu,samo sto je cifra gostujucih navijaca bila puno veca,i kao sto su neki napisali da je dosla najveca Sarajevska bagra u Tuzlu,i razumljivo je da je proslo mnogo gore od te pomenu utakmice sa Jedinstvom.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Tu priču možeš pričati nekome ko nije bio na pomenutoj utakmici i neko ti možda i povjeruje. Lično sam bio na A sektoru i jedino što je poletilo prema SN jeste pokoji paket košpica i to nakon što su sve skupa sa golmanom Hamzabegovićem isprovocirali kompletan stadion. A inače je poznata činjenica da po A sektoru kada Sloboda postigne gol lete čaše piva, košpe i šta sve ne. Kamenja nije bilo ni na vidiku, a očigledno je da nisi bio na utakmici čim ti je neko prodao takvu priču. Tu bih da završim i ne pokušavaj ulaziti u dalju raspravu sa mnom, jer ćeš dobiti isti, krajnje miran i kulturan odgovor kao i sada.Bihac96 je napisao/la:Mozda ce se i neki sjetiti ovdje gostavanja SN u Tuzli,i svi znamo kako su Fukare docekale SN,ali opet se je desio incident kad su ti isti didovi,zene i djeca sa zapadne tribine poceli bacati kamenja na Silu Nebesku.
Što se tiče svih dešavanja sa zadnje utakmice, hladne glave mogu reći da smo očekivali previše od Sadikovića, pa da smo nakon klasičnog nokauta očigledno tražili krivce za još jedno blijedo izdanje u drugom poluvremenu i krivca našli ni manje ni više u Azmiru Husiću. U čovjeku o kojem ne treba puno pričati, jer o njemu i tuzlanske ptice na granama sve već znaju. Nakon jedne utakmice, sve što je građeno u više od godinu dana uspjeli smo srušiti u 10 minuta. Ocrnili smo se bespotrebno. Husića nema potrebe da diramo, jer čovjek radi odlično, on niti igra na terenu, niti vodi ekipu sa klupe. Obećao je jedan izlazak u Evropu u naredne četiri godine i vraćen dug, a mi drobimo njemu već nakon nekoliko poraza, iako se drži zacrtanog plana. Imate igrače, imate Sadikovića (nadam se ne još dugo), opletite po spisku, skinite ih gole na treningu, nakon utakmice... ali Husića ne dirajte! Ja sam još uvijek u šoku, u ogledalo ne mogu da se pogledam od sramote.

Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 22 sep 2014, 02:34, ukupno mijenjano 1 put.
sukob je poceo nakon sto je par navijaca željeznicara pogodzeno kamenicama prilikom ulaska na stadion,dovoljno je pogledati samo klip sa ulaska manijaka i vidjeti mentalitet tih momaka po vizuelnom dojmu nista vise ,volio bi da prikazu sjever njihov i par istetoviranih lokalnih lola vodza koji vode navijanje po utakmicama reprezentacije a na gostovanja nikad i ne idu,dosla sarajevska bagra izvinite drugi put samo streberi sa 9 prosjekom dolaze ,jucer mi cemo ovo ono danas moralisti ,jucer sta ce manijaci nikad ih nije doslo 300 danas doslo ih je previse ali su kriminalci to ,bagra i tako to ,proslu utakmicu po ulici cekaju ultrase dok im sloboda gra utakmicu sad na sjeveru zale sto nisu na zapadu bili satro ma dajBihac96 je napisao/la:Da se i ja malo ukljucim u ovu raspravu kao neutralni navijac.Nakon sto sam pogledao par snimaka od ulazka Manijaka na stadion i do toga nereda.Evidentno je da su Manijaci dosli na u Tuzlu da naprave nerede,od silnih prepucavanja preko foruma,FB i to od djece koja nema ni jedno odradjeno gostovanje,a pitanje da li su bili i na domacim tekmama.Ali ovo sto momci iz Tuzle pisu kao Manijaci gadjali didove,djecu,zene.Hajde neka bude da su bili ti nabrojani,lijepo se i na snimcima vidi da ima starijih ljudi od 60-tak godina,ali se i lijepo vidi da Manijaci prilikom ulazka na tribinu nisu nista ruzno rekli prema toj raji,vec su ti sa zapadne tribine odmah poceli sa svakakvim psovkama,i provociranjem Manijaka,naravno ovi su samo cekali da se to desi da mogu napravit kino.Pa ljudi vama je na zapadu 40% kriminalaca,na toj tribini ima na hiljade godina robije.Mozda ce se i neki sjetiti ovdje gostavanja SN u Tuzli,i svi znamo kako su Fukare docekale SN,ali opet se je desio incident kad su ti isti didovi,zene i djeca sa zapadne tribine poceli bacati kamenja na Silu Nebesku,i vi ste ovdje pisali da su to okorjeli kriminalci koji samo cekaju da naprave neko ruglo.E pa ti isti ljudii su bili i na toj tribini i protiv Zelje,i napravili su slicnu stvar gotovo istu,samo sto je cifra gostujucih navijaca bila puno veca,i kao sto su neki napisali da je dosla najveca Sarajevska bagra u Tuzlu,i razumljivo je da je proslo mnogo gore od te pomenu utakmice sa Jedinstvom.

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Momci, previse ocekujete od ove vase ekipe.
Napravili ste veliku gresku u startu samim tim sto ste Ciru pustili da ode. On je morao ostatii ako nista ovaj dio polusezone, jednostavno morao. Ovako ce vas cekati jos dosta naivni poraza, tj igre u prazno..
Sportki pozdrav do sljedeceg susreta...
Napravili ste veliku gresku u startu samim tim sto ste Ciru pustili da ode. On je morao ostatii ako nista ovaj dio polusezone, jednostavno morao. Ovako ce vas cekati jos dosta naivni poraza, tj igre u prazno..
Sportki pozdrav do sljedeceg susreta...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Dominik je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:emirzlaTu je napisao/la:Internet je veliko zlo...i ono doprinosi svemu sto se desava na terenu i tribinama.
kako nije nema goreg zla od onih navijackih grupa na FB.
ja kazem evo lik postavlja linkove od nekakvog napacenog lika koji pise onako nesto za ljude u sarajevu ..i onda je to njima materijal da su oni pravili nerede zbog toga hahahaa.. a ja sam vec pisao sta sam ja citao nakon one utkamice Veleza i Zelje tacno da se zgrozi covjek na sve to kad stavis u paket.
zato ja ne znam kako mogu ljudi svatati ozbiljno te ljude po FB i takve komentare, kad je tu vecina debila ta ih je tesko ozbiljno svatiti... bas kao i na ovom forumu, cast onim normalnim ljudima sa bilo koje strane
Salt Ale je znam te bio si skoro-Ale s batve.Znas o kome se radi?
nemam pojmaa care majkemi

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ALADIN ALE BEZ NOGE MORAS ZNAT CARE, BAN BRDO RELEJ TU IZGUBIO
Drug molim te procitaj moj koment-slazem se u nekim stvarima ali ja sam ratni invalid i predsjednik ratnih vojnih invalida gdje je bilo istih kao ja i u gorem slucaju napadnuti..stvari se desavale na ulazu na stadion -nepravdam nikog ali mi protezama i natpisom udruzenje rvi tk..to niko nije snimio/stavio na mrezu tj jeste snimljen ali je Tariku ispao telefon i kartica za memoriju se "popravlja" uskoro ce biti biti dostupan. Ako nam daju jer Zeljo bi mogao da plati sumu novca RTITK-STO BI IH DOVELO DO BANKRUPTA...ALI TO JE U SARAJEVU PUNOG IZMETA KOJI NAS OPTUZUJU ZA APLAUZ SRBIJANSKOJ HIMNI A U ISTOCNOM SA BILO VISE BOSNJAKA NA CECINOM KONCERTU UZ SKANDIRANJE "SRBIJA". KOJI HIPOKRATI KOD NAS SE ORTODOKSI VRACAJU NAZAD U TZ A U SA?Bihac96 je napisao/la:Da se i ja malo ukljucim u ovu raspravu kao neutralni navijac.Nakon sto sam pogledao par snimaka od ulazka Manijaka na stadion i do toga nereda.Evidentno je da su Manijaci dosli na u Tuzlu da naprave nerede,od silnih prepucavanja preko foruma,FB i to od djece koja nema ni jedno odradjeno gostovanje,a pitanje da li su bili i na domacim tekmama.Ali ovo sto momci iz Tuzle pisu kao Manijaci gadjali didove,djecu,zene.Hajde neka bude da su bili ti nabrojani,lijepo se i na snimcima vidi da ima starijih ljudi od 60-tak godina,ali se i lijepo vidi da Manijaci prilikom ulazka na tribinu nisu nista ruzno rekli prema toj raji,vec su ti sa zapadne tribine odmah poceli sa svakakvim psovkama,i provociranjem Manijaka,naravno ovi su samo cekali da se to desi da mogu napravit kino.Pa ljudi vama je na zapadu 40% kriminalaca,na toj tribini ima na hiljade godina robije.Mozda ce se i neki sjetiti ovdje gostavanja SN u Tuzli,i svi znamo kako su Fukare docekale SN,ali opet se je desio incident kad su ti isti didovi,zene i djeca sa zapadne tribine poceli bacati kamenja na Silu Nebesku,i vi ste ovdje pisali da su to okorjeli kriminalci koji samo cekaju da naprave neko ruglo.E pa ti isti ljudii su bili i na toj tribini i protiv Zelje,i napravili su slicnu stvar gotovo istu,samo sto je cifra gostujucih navijaca bila puno veca,i kao sto su neki napisali da je dosla najveca Sarajevska bagra u Tuzlu,i razumljivo je da je proslo mnogo gore od te pomenu utakmice sa Jedinstvom.
TREBA SE MALO GLEDAT NA MORAL..BEZ LJUTNJE DRUG
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Drug, nikog od Željinih navijača (Bošnjaka), nećes vidjeti na Çecinom koncertu, za nerede su iskljucivo krivi vaši navijači koji su prije tekme govorili da nećemo ni doći do Tušnja,zaboravili ste da igrate protiv najtrofejnijeg kluba u BIH i kluba koji ima najvjernije navijače,tako da protiv nas ne može ništa na silu kako na terenu kakva god nam je ekipa tako i na tribinama, predlažem da se pod hitno smanje tenzije i zakopa ratna sjekira da ne bi u budućnosti pala mrtva glava!Dominik je napisao/la:Drug molim te procitaj moj koment-slazem se u nekim stvarima ali ja sam ratni invalid i predsjednik ratnih vojnih invalida gdje je bilo istih kao ja i u gorem slucaju napadnuti..stvari se desavale na ulazu na stadion -nepravdam nikog ali mi protezama i natpisom udruzenje rvi tk..to niko nije snimio/stavio na mrezu tj jeste snimljen ali je Tariku ispao telefon i kartica za memoriju se "popravlja" uskoro ce biti biti dostupan. Ako nam daju jer Zeljo bi mogao da plati sumu novca RTITK-STO BI IH DOVELO DO BANKRUPTA...ALI TO JE U SARAJEVU PUNOG IZMETA KOJI NAS OPTUZUJU ZA APLAUZ SRBIJANSKOJ HIMNI A U ISTOCNOM SA BILO VISE BOSNJAKA NA CECINOM KONCERTU UZ SKANDIRANJE "SRBIJA". KOJI HIPOKRATI KOD NAS SE ORTODOKSI VRACAJU NAZAD U TZ A U SA?Bihac96 je napisao/la:Da se i ja malo ukljucim u ovu raspravu kao neutralni navijac.Nakon sto sam pogledao par snimaka od ulazka Manijaka na stadion i do toga nereda.Evidentno je da su Manijaci dosli na u Tuzlu da naprave nerede,od silnih prepucavanja preko foruma,FB i to od djece koja nema ni jedno odradjeno gostovanje,a pitanje da li su bili i na domacim tekmama.Ali ovo sto momci iz Tuzle pisu kao Manijaci gadjali didove,djecu,zene.Hajde neka bude da su bili ti nabrojani,lijepo se i na snimcima vidi da ima starijih ljudi od 60-tak godina,ali se i lijepo vidi da Manijaci prilikom ulazka na tribinu nisu nista ruzno rekli prema toj raji,vec su ti sa zapadne tribine odmah poceli sa svakakvim psovkama,i provociranjem Manijaka,naravno ovi su samo cekali da se to desi da mogu napravit kino.Pa ljudi vama je na zapadu 40% kriminalaca,na toj tribini ima na hiljade godina robije.Mozda ce se i neki sjetiti ovdje gostavanja SN u Tuzli,i svi znamo kako su Fukare docekale SN,ali opet se je desio incident kad su ti isti didovi,zene i djeca sa zapadne tribine poceli bacati kamenja na Silu Nebesku,i vi ste ovdje pisali da su to okorjeli kriminalci koji samo cekaju da naprave neko ruglo.E pa ti isti ljudii su bili i na toj tribini i protiv Zelje,i napravili su slicnu stvar gotovo istu,samo sto je cifra gostujucih navijaca bila puno veca,i kao sto su neki napisali da je dosla najveca Sarajevska bagra u Tuzlu,i razumljivo je da je proslo mnogo gore od te pomenu utakmice sa Jedinstvom.
Ekipa nam je ko k.urac,trener isto tako,za uhljupa je odavno receno sve,samo covjek nema obraza da podnese ostavku,sta ce dzaba,sve ima redovno,samo mi zao Azmira Husica sto covjek trudi se da nesto napravi,al ne mo's ti od govana pitu pravit..
Mora se nesto hitno promjenit,sto se tice strucnog staba,tako i igraca..Secerovic,Saric,Dzafic,Kuduzovic,Jankovic,Fejzic napolje iz kluba,zajedno sa usljom Sadikovicem..
Citam neki traze odlazak Azmira zbog incidenta,pozelili ljudi Slobodi haman gasenje,hoce ljudi milionska pojacanja,Ciru,ups njega ne mogu vise dobiti,mozda Magatha da im covjek dovede i tad bi bili nezadovoljni,nasli bi neku manu .. Podrska Azmiru i dalje,rijesi se brate ovog kretena na klupi i ovih nazovi igraca..
O tribini necu puno,samo cu reci B.... VRATI SE !!
Mora se nesto hitno promjenit,sto se tice strucnog staba,tako i igraca..Secerovic,Saric,Dzafic,Kuduzovic,Jankovic,Fejzic napolje iz kluba,zajedno sa usljom Sadikovicem..
Citam neki traze odlazak Azmira zbog incidenta,pozelili ljudi Slobodi haman gasenje,hoce ljudi milionska pojacanja,Ciru,ups njega ne mogu vise dobiti,mozda Magatha da im covjek dovede i tad bi bili nezadovoljni,nasli bi neku manu .. Podrska Azmiru i dalje,rijesi se brate ovog kretena na klupi i ovih nazovi igraca..
O tribini necu puno,samo cu reci B.... VRATI SE !!

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Drug nisam spomenuo Zeljine navijace da su isli -prvenstveno sam mislio kao u komentu "NAS OPTUZUJU ZA APLAUZ SRBIJANSKOJ HIMNI A U ISTOCNOM SA BILO VISE BOSNJAKA NA CECINOM KONCERTU UZ SKANDIRANJE "SRBIJA". KOJI HIPOKRATI KOD NAS SE ORTODOKSI VRACAJU NAZAD U TZ A U SA?Velahalve je napisao/la:Drug, nikog od Željinih navijača (Bošnjaka), nećes vidjeti na Çecinom koncertu, za nerede su iskljucivo krivi vaši navijači koji su prije tekme govorili da nećemo ni doći do Tušnja,zaboravili ste da igrate protiv najtrofejnijeg kluba u BIH i kluba koji ima najvjernije navijače,tako da protiv nas ne može ništa na silu kako na terenu kakva god nam je ekipa tako i na tribinama, predlažem da se pod hitno smanje tenzije i zakopa ratna sjekira da ne bi u budućnosti pala mrtva glava!Dominik je napisao/la:Drug molim te procitaj moj koment-slazem se u nekim stvarima ali ja sam ratni invalid i predsjednik ratnih vojnih invalida gdje je bilo istih kao ja i u gorem slucaju napadnuti..stvari se desavale na ulazu na stadion -nepravdam nikog ali mi protezama i natpisom udruzenje rvi tk..to niko nije snimio/stavio na mrezu tj jeste snimljen ali je Tariku ispao telefon i kartica za memoriju se "popravlja" uskoro ce biti biti dostupan. Ako nam daju jer Zeljo bi mogao da plati sumu novca RTITK-STO BI IH DOVELO DO BANKRUPTA...ALI TO JE U SARAJEVU PUNOG IZMETA KOJI NAS OPTUZUJU ZA APLAUZ SRBIJANSKOJ HIMNI A U ISTOCNOM SA BILO VISE BOSNJAKA NA CECINOM KONCERTU UZ SKANDIRANJE "SRBIJA". KOJI HIPOKRATI KOD NAS SE ORTODOKSI VRACAJU NAZAD U TZ A U SA?Bihac96 je napisao/la:Da se i ja malo ukljucim u ovu raspravu kao neutralni navijac.Nakon sto sam pogledao par snimaka od ulazka Manijaka na stadion i do toga nereda.Evidentno je da su Manijaci dosli na u Tuzlu da naprave nerede,od silnih prepucavanja preko foruma,FB i to od djece koja nema ni jedno odradjeno gostovanje,a pitanje da li su bili i na domacim tekmama.Ali ovo sto momci iz Tuzle pisu kao Manijaci gadjali didove,djecu,zene.Hajde neka bude da su bili ti nabrojani,lijepo se i na snimcima vidi da ima starijih ljudi od 60-tak godina,ali se i lijepo vidi da Manijaci prilikom ulazka na tribinu nisu nista ruzno rekli prema toj raji,vec su ti sa zapadne tribine odmah poceli sa svakakvim psovkama,i provociranjem Manijaka,naravno ovi su samo cekali da se to desi da mogu napravit kino.Pa ljudi vama je na zapadu 40% kriminalaca,na toj tribini ima na hiljade godina robije.Mozda ce se i neki sjetiti ovdje gostavanja SN u Tuzli,i svi znamo kako su Fukare docekale SN,ali opet se je desio incident kad su ti isti didovi,zene i djeca sa zapadne tribine poceli bacati kamenja na Silu Nebesku,i vi ste ovdje pisali da su to okorjeli kriminalci koji samo cekaju da naprave neko ruglo.E pa ti isti ljudii su bili i na toj tribini i protiv Zelje,i napravili su slicnu stvar gotovo istu,samo sto je cifra gostujucih navijaca bila puno veca,i kao sto su neki napisali da je dosla najveca Sarajevska bagra u Tuzlu,i razumljivo je da je proslo mnogo gore od te pomenu utakmice sa Jedinstvom.
TREBA SE MALO GLEDAT NA MORAL..BEZ LJUTNJE DRUG"- Ljoze nije spomenut jel tako?
Ja ti pricam sta se desilo pred kapijom glavnom, a to da necete doc to su pocele price preko portala i doslo je do fizickog obracuna. Tenzije se nece smirit bas nazalost kad padne mrtva glava. I posle smo najebali i mi i vi.
Nismo mi zaboravili a nije to razlog ej imamo najvise trofeja nemoze nam niko nista. Imate 80% bolje uslove, skaute, skole, kako nebih bili bolji-dobijate najvece medju 3 tima premije. ako si bio na utakmici neslusaj forum video ovo ono, gdje je prvi incident se desio? Na ulici Alma prolazila setala psa-aludiranje ka curi "j.. ker mamu..fukare su ti j.. i psa i tebe pa zatrudnila...KO TI JE BABO TUZLANSKA KUJO..
TU JE POCELO; DA BI NASRNULI U STADION I ODMA BAKLJADE-JA SAM BIO, SIN ISPRED ULAZA JA SAM BIO OCEVIDAC KO JE PRVI POCEO NA STADIONU I ISPRED, A TE PORUKE DJECIJE TO MORAMO RIJESITI SKUPA, STARI NAVIJACI ILI BEZ NAVIJACA DA SE IGRA..NEZNAM NEVIDJENA GLUPOST OD STRANE VODJA OBJE EKIPE
- SarajlijaTM
Dzaba vam prica,suplja do bola...
Ko sto sam procitao jedan pametan komentar :"najavljivali ste osvete,spominjali belaje koje kakve,trazili problem,dobili ste najgoru ekipu koja je mogla doci i sta sad hocete?Umjesto da dodje 100-200ljudi i odradi gostovanje.ovako ste imali 99% spremnih na sve".
Nemate vi pojma ko vam je bio sve u tz,vjerujte mi...
Nabijte se nogom sto nije bilo gore i sljedeci put malo u pamet,pa docekajte normalno utakmicu,mozda sta i uspijete na terenu,a ovako ce vam ubuduce svaka navijacka grupa dolaziti.Prevelik ste revolt ljudi na sebe navukli.
A da ne spominjem da su vam gostovanja juznije od zenice zestoko zeznuta...
A da se imate cime kur.citi od igre na terenu,vala i nemate,ako cemo posteno...
Haj' sad vozdra,do sljedece tekme
Ko sto sam procitao jedan pametan komentar :"najavljivali ste osvete,spominjali belaje koje kakve,trazili problem,dobili ste najgoru ekipu koja je mogla doci i sta sad hocete?Umjesto da dodje 100-200ljudi i odradi gostovanje.ovako ste imali 99% spremnih na sve".
Nemate vi pojma ko vam je bio sve u tz,vjerujte mi...
Nabijte se nogom sto nije bilo gore i sljedeci put malo u pamet,pa docekajte normalno utakmicu,mozda sta i uspijete na terenu,a ovako ce vam ubuduce svaka navijacka grupa dolaziti.Prevelik ste revolt ljudi na sebe navukli.
A da ne spominjem da su vam gostovanja juznije od zenice zestoko zeznuta...
A da se imate cime kur.citi od igre na terenu,vala i nemate,ako cemo posteno...
Haj' sad vozdra,do sljedece tekme

Gledajuci sa strane meni je kriva policija, ili barem losa organizacija. Na sjever specijalci a na njihovom "boxu" 6 7 securityafukara1919 je napisao/la:Najveci krivac za jucerasje sranje po meni su ona djeca koja su na milijardu stranica prijetili Manijacima, i u Tz. je dosla najgora bagra Sarajeva. Vecina nas zna ko trenutno vodi Manijake i momak je okupio momke kojim nije bio bitan rezultat nego da dodju da se potuku da naprave belaje, i to su i uradili. Problem je bio sto je pritisak vrsen i na policiju koja je nas osiguravala umjesto nji, jer su se kao bojali da bi mi mogli pravit sranje.

Mislim da je FK Sloboda zakuhala sa onim ne pustanjem mostaraca i s ovim pustanjem manijaka tek u 60. minutu... pa se moglo ocekivati baklje u publiku i slicno... al ovakva nespremnost

inace ?
- Probisvjet
- Kontakt:
Postoji li komesar za sigurnost u Slobodi? Da li je taj sta radio? Ima li pismeni plan-prijedlog za osiguranje utakmice, za zajednicko sadejstvo osiguranja, policije i redara? Zasto ne pokrenuti i protiv njega postupak ako nije radio odgovorno.
Kako to da jedinica policije za podrsku bude na najudaljenijem mjestu od manijaka? Koga su to oni cuvali i koga se boje?
Poslijedice su mogle biti mnogo gore. Sreca pa nije neko dijete ostalo bez oka ili cak jos nesto gore.
Kako to da jedinica policije za podrsku bude na najudaljenijem mjestu od manijaka? Koga su to oni cuvali i koga se boje?
Poslijedice su mogle biti mnogo gore. Sreca pa nije neko dijete ostalo bez oka ili cak jos nesto gore.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Zato su Fkr i sjever bili cuvani max ,par momaka je krenulo preko ograde i odmah su ih docekali ,show bi nastao da nas je krenulo vise,samo su to i cekali.
Ko god da je organizovao osiguranje i muriju, ocigledno je htio probmem napraviti, jer zna se kako to izgleda kada murija nece da bude problema...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma napravili propust, nisu ocekivali da ce Manijaci pocet sra.nje pa stavili kod sjevera 70% specijalaca koje imaju..i kad su momci sa sjevera poceli preskakat vidjelo se koja je murija tu..
a ne kontam sta su to Manijaci uradili tako strasno na Tusnju, bacili 3-4 baklje i ko sto sg rece 2 po 2 se povukli pred 20 specijalaca..ako je to ta zajebana ekipa i ako je to neka pobjeda na tribinama onda su vas Lesinari ugasili ko grupu kad su zadnji put gostovali sta se desilo
a ne kontam sta su to Manijaci uradili tako strasno na Tusnju, bacili 3-4 baklje i ko sto sg rece 2 po 2 se povukli pred 20 specijalaca..ako je to ta zajebana ekipa i ako je to neka pobjeda na tribinama onda su vas Lesinari ugasili ko grupu kad su zadnji put gostovali sta se desilo

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma napravili propust, nisu ocekivali da ce Manijaci pocet sra.nje pa stavili kod sjevera 70% specijalaca koje imaju..i kad su momci sa sjevera poceli preskakat vidjelo se koja je murija tu..
Kako to? Pa Lesevi su šmugnuli sa tribine iako nije postojala mogucnost da se dodje do njih

[youtube][/youtube]
To je ta "najgora" bagra
.
To je ta "najgora" bagra

Posto sam bio banovan za vrijeme ovih dogadjaja , moram napisati da su Fukare izgledale kao najjadnija grupa u cijeloj drzavi. Od repertoara pjesama, do brojnosti pa svega ostalog.
Ko je ikad stao pored kornjace zna da je nemoguce suprostaviti se istim
Ko je ikad stao pored kornjace zna da je nemoguce suprostaviti se istim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.