Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Illmatic09 je napisao/la:Nema za'ebancije...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Desi se ponekad ali se ubrzo (za jedno 6 h max) vrati u normaluIlProfessore je napisao/la:Nekada mi je chat bio spojen sa onim aktivnostima koje izbacuje a u zadnje vrijeme je ono "staromodan", odvojen od onoga... da li je neko shvatio o čemu pričam i u čemu je stvar, hoće li se vratiti izgled kao prije?
A ko je cura?mravojed je napisao/la:Sve za lajk
Meni to već stoji 15ak dana, možda malo jačeSoba je napisao/la:Desi se ponekad ali se ubrzo (za jedno 6 h max) vrati u normaluIlProfessore je napisao/la:Nekada mi je chat bio spojen sa onim aktivnostima koje izbacuje a u zadnje vrijeme je ono "staromodan", odvojen od onoga... da li je neko shvatio o čemu pričam i u čemu je stvar, hoće li se vratiti izgled kao prije?
Kod mene nikada nije tako dugo bilo. Možda je malo glupo ali pokušaj obirsati kolačiće i ostale gluposti i na kraju krajeva preko drugog browsera.IlProfessore je napisao/la:Meni to već stoji 15ak dana, možda malo jačeSoba je napisao/la:Desi se ponekad ali se ubrzo (za jedno 6 h max) vrati u normaluIlProfessore je napisao/la:Nekada mi je chat bio spojen sa onim aktivnostima koje izbacuje a u zadnje vrijeme je ono "staromodan", odvojen od onoga... da li je neko shvatio o čemu pričam i u čemu je stvar, hoće li se vratiti izgled kao prije?