Pozz za MUFC

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Polahko puca navijacki klub "Ciro Blazevic"..neki su malo kontali pa prokontali..samo si osto jos ti i par neznalicaamir je napisao/la:" Strucnjaci " sta ste se okomili na Ciru, steta pa niste vi ti koji birate, vi kao pametniji od Cire so se tice fudbala, jel to pokusavate reci, zao mi je ali niste
CheGuevara je napisao/la:Polahko puca navijacki klub "Ciro Blazevic"..neki su malo kontali pa prokontali..samo si osto jos ti i par neznalicaamir je napisao/la:" Strucnjaci " sta ste se okomili na Ciru, steta pa niste vi ti koji birate, vi kao pametniji od Cire so se tice fudbala, jel to pokusavate reci, zao mi je ali niste...mora da su Cirina jaja pravo glatka i imaju dobar miris dok ih jos uvijek gladis i lizkas sa ukusom
ne, ja SIGURNO nikoga nevrijedzam vulgarno, nego samo pisem svoje misljenje..to znaci nemam cega da se odvikajem..ako nisi mog misljenja i ako mislis da sa tom izjavom nisam u pravu, onda izvoli..pruzaj kontraargumentaciju..kao sto i ja radim..niko ti nebrani..a ni ti meni necesizet fazlinovic je napisao/la:CheGuevara je napisao/la:Polahko puca navijacki klub "Ciro Blazevic"..neki su malo kontali pa prokontali..samo si osto jos ti i par neznalicaamir je napisao/la:" Strucnjaci " sta ste se okomili na Ciru, steta pa niste vi ti koji birate, vi kao pametniji od Cire so se tice fudbala, jel to pokusavate reci, zao mi je ali niste...mora da su Cirina jaja pravo glatka i imaju dobar miris dok ih jos uvijek gladis i lizkas sa ukusom
Eh kako te samo nije sramota tako pricati. Jesil´ naucio to, mi ovdje zelimo da se druzimo i da malo pricamo o fudbalu a ti se ovdje pravis pametan, za svaki komentar, ti imas jedan kontra-argument i mislis ubjediti jedno osobu sa tvojim misljenem.
Ali sada si i poceo sa takvim ruznim vulgerim komentarom da uvredis osobe. To je najnizi niveau, vjeruj mi jarane to nije fino, odvikni se toga
eto izo tebe cemo proglasit za revolucionaristu...svaka ti cast...ako jepuno bilino polje koje uzvikuje cirino ime par neznalica tebi je mjesto na kubi majstore pa gladi muda fidelu kastruizet fazlinovic je napisao/la:CheGuevara je napisao/la:Polahko puca navijacki klub "Ciro Blazevic"..neki su malo kontali pa prokontali..samo si osto jos ti i par neznalicaamir je napisao/la:" Strucnjaci " sta ste se okomili na Ciru, steta pa niste vi ti koji birate, vi kao pametniji od Cire so se tice fudbala, jel to pokusavate reci, zao mi je ali niste...mora da su Cirina jaja pravo glatka i imaju dobar miris dok ih jos uvijek gladis i lizkas sa ukusom
Eh kako te samo nije sramota tako pricati. Jesil´ naucio to, mi ovdje zelimo da se druzimo i da malo pricamo o fudbalu a ti se ovdje pravis pametan, za svaki komentar, ti imas jedan kontra-argument i mislis ubjediti jedno osobu sa tvojim misljenem.
Ali sada si i poceo sa takvim ruznim vulgerim komentarom da uvredis osobe. To je najnizi niveau, vjeruj mi jarane to nije fino, odvikni se toga
ne kuzis ti stosta majstore!!!izet fazlinovic je napisao/la:Za Zehru
Jarane, trebas mi objasnit sta mislis sa tim. Ne kuzim tvoju gramatiku, mozes mi molim te jos jednom objasnit?
ma slusaj ljudino, nebrini ti za mene, gledaj na sebe..nit me zanima sta ti o meni mislis ni kako ti se cinim..ma ni malo..to znaci, ili se pomiri stim kakav sam i kako argumentujem ili se ubij..neznam koje bi ti najblize predlozio..odluci samizet fazlinovic je napisao/la:Pusti ti ciru krajem, pricamo o tebi.
One tvoje stalne kontra-argumentacije mogu jos nekako prihvatit, ali ovo sto si napisao iznad to je jednostavno bila uvreda i to nije kulturno, sinko moj. Ti kazes da je to tvoje misljenje, pa otkud ti znas da su Cirina jaja glatka.
Mozes reci svoje misljine ali nemoj vrijedzat druge, samo sto oni nemaju isto misljene ko ti, ali najgore, sto ti mislis da si napametniji.
Dajem ti savjet, prvo razmisli o tome pa mi onda nesto napisi, sto ce ovu diskusiju napredovati, ali nemoj lupati sta bilo.
che@, stvarno te ja neshvatam, ti si izgleda "najpametniji" ovdje, ti na svaki post imas svoj odgovor koji je popracen uvredama, u redu je da odgovaras na postove ali ti odma vrijedjas, NEMOGU SHVATITI KAKO TE ADMINISTRATOR DRZI na forumuCheGuevara je napisao/la:ma slusaj ljudino, nebrini ti za mene, gledaj na sebe..nit me zanima sta ti o meni mislis ni kako ti se cinim..ma ni malo..to znaci, ili se pomiri stim kakav sam i kako argumentujem ili se ubij..neznam koje bi ti najblize predlozio..odluci samizet fazlinovic je napisao/la:Pusti ti ciru krajem, pricamo o tebi.
One tvoje stalne kontra-argumentacije mogu jos nekako prihvatit, ali ovo sto si napisao iznad to je jednostavno bila uvreda i to nije kulturno, sinko moj. Ti kazes da je to tvoje misljenje, pa otkud ti znas da su Cirina jaja glatka.
Mozes reci svoje misljine ali nemoj vrijedzat druge, samo sto oni nemaju isto misljene ko ti, ali najgore, sto ti mislis da si napametniji.
Dajem ti savjet, prvo razmisli o tome pa mi onda nesto napisi, sto ce ovu diskusiju napredovati, ali nemoj lupati sta bilo.
s' ovim rijecima se oprastam za danas..vozdra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.