Mirza_Hordas je napisao/la:i ja isto....bezvezeNeutral je napisao/la:Nikad nisam volio taj poker.
kontao` sam i ja dok se nisam navukao`
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mirza_Hordas je napisao/la:i ja isto....bezvezeNeutral je napisao/la:Nikad nisam volio taj poker.
roy_makaay je napisao/la:Wayne Bridge: "in a relationship" to "single"......... John Terry likes this.........![]()
Oplakahroy_makaay je napisao/la:Wayne Bridge: "in a relationship" to "single"......... John Terry likes this.........![]()

mislim da ovo nije trebalo na ss.ba nisam ni gledao do kraja,gledao kad dodje u bolnicuarmin je napisao/la:Grozno!![]()
daj link da se pridruzim...Wert je napisao/la:Grupa "Svi mi koji mislimo da Blanka Vlasic moze preskociti Sloveniju", hahahahahaha!
wtfEdo_Majka je napisao/la:UPOZORENJE!!! nije preporuceno za mladje od 18 godina, pogledajte ovaj sokantni i istiniti video![]()
![]()
![]()
Dobro je se razbio,ja sam prvo skontao kad je skocio da ga je ajkula uhvatila,al kad sam vidio ponovljen snimak imao sam sta vidjetEdo_Majka je napisao/la:Ja imam 25 godina i necu moci zaspati, ali ovo sluzi i za nesto dobro, mnogi od nas ce ubuduce prvo 3x razmisliti prije li pocnu skakati, bar ja tako mislim.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 7 gostiju.