Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nije lose ,ali ako oni izvedu najace sto imaju,ispadamorambo16 je napisao/la:Ospina,
Bellerin, Mertesacker, Hayden, NEKO
Coquelin, Diaby
Chamberlain, Rosicky ili Jack, Joel
Podolski
Protiv S'otona.
Jedino Jack kod nas ima herca za Kapitena.
rambo16 je napisao/la:Jedino Jack kod nas ima herca za Kapitena.
Tu mu je negdje mentalitet kao i kod Rooney-a.
Sta je smijesno? Tvoja mrznja prema Jacku prelazi granice normalnog. Preispitaj se.Rosicky je napisao/la:rambo16 je napisao/la:Jedino Jack kod nas ima herca za Kapitena.
Tu mu je negdje mentalitet kao i kod Rooney-a.
Pa to je kod nas normalasuhi je napisao/la:“Debuchy će se oporaviti možda sedmicu dana prije ili kasnije, ali otprilike tri mjeseca će biti odsutan”, kazao je menadžer Topnika Arsene Wenger.
Pametan čovjek. Da su i ostali navijači Arsenala kako treba i oni bi okrenuli leđa Jacku. Lik je teški engleski ultranacionalist i uz to podržava pušenje što je par puta demonstrirao pijan. Pravi moron i samo jedan od predstavnika svih onih debila u sportu NATO država koji uništava bit fair playa, čari nogometne igre kao i općenito tekovine antifašizma. Još je priznao da je u novcu sve. Eto zapamtite šta sam rekao Jack će na kraju podržati Plattinija i pljunut u lice svim navijačima Arsenala :/rambo16 je napisao/la:Ovaj @Rosicky više mrzi Jacka nego Adebayora.
Ma sutra treba što više bitnih igrača izostavit. Yebeš taj kup.
Slijede nam kokošari,Liga prvaka,pa CSKA i to na mostiću.
Nakon toga slijedi period "lakših" utakmica.
Jedan od glupljih postova koji sam pročitao odkako sam na forumu...Caeruleus je napisao/la:Pametan čovjek. Da su i ostali navijači Arsenala kako treba i oni bi okrenuli leđa Jacku. Lik je teški engleski ultranacionalist i uz to podržava pušenje što je par puta demonstrirao pijan. Pravi moron i samo jedan od predstavnika svih onih debila u sportu NATO država koji uništava bit fair playa, čari nogometne igre kao i općenito tekovine antifašizma. Još je priznao da je u novcu sve. Eto zapamtite šta sam rekao Jack će na kraju podržati Plattinija i pljunut u lice svim navijačima Arsenala :/rambo16 je napisao/la:Ovaj @Rosicky više mrzi Jacka nego Adebayora.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
PRAVDA ZA JACKA!Caeruleus je napisao/la:Pametan čovjek. Da su i ostali navijači Arsenala kako treba i oni bi okrenuli leđa Jacku. Lik je teški engleski ultranacionalist i uz to podržava pušenje što je par puta demonstrirao pijan. Pravi moron i samo jedan od predstavnika svih onih debila u sportu NATO država koji uništava bit fair playa, čari nogometne igre kao i općenito tekovine antifašizma. Još je priznao da je u novcu sve. Eto zapamtite šta sam rekao Jack će na kraju podržati Plattinija i pljunut u lice svim navijačima Arsenala :/rambo16 je napisao/la:Ovaj @Rosicky više mrzi Jacka nego Adebayora.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.