FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kladim se da mozemo ovako Drinu uzeti bar 1 : 0 i odigrati tekmu konacno bez primljenog gola
..........D.B..........
Baric....................Mitrevski....................Kovacevic....................Protic
....................Kostic....................
Okic.......................Radovac...............................Todorovic
...Bilbija...
...........Bekic..........
A onda svijez udarni tim za listicu:
..........D.B..........
....................Kallasi....................Tatko....................Dup/Kov....................Puzi....................
....................Kostic....................Cimi...................
....................Duljevic.................... ....................Stojcev....................
..........Bilbija..........
..........Benko/Velkoski...........
..........D.B..........
Baric....................Mitrevski....................Kovacevic....................Protic
....................Kostic....................
Okic.......................Radovac...............................Todorovic
...Bilbija...
...........Bekic..........
A onda svijez udarni tim za listicu:
..........D.B..........
....................Kallasi....................Tatko....................Dup/Kov....................Puzi....................
....................Kostic....................Cimi...................
....................Duljevic.................... ....................Stojcev....................
..........Bilbija..........
..........Benko/Velkoski...........
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Zar nije Baric napustio klub???
Vala ne bih ga ni njima pozelio. Mozda u Slobodu ili Celik.[/quote]
nije valjda dotle doslo
nije valjda dotle doslo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Potpis od A do Žhilmo je napisao/la:Neki su do prije par dana govorili da imamo najbolje igrace ali da trener ne valja, a sad pored trenera bi se vecini igraca zahvalili nakon sto su ovi samo godinu dana proveli u Sarajevu, i za tu godinu su se pokazali kao solidni igraci. Problem je sto evropski klubovi na svakoj poziciji imaju po dva kvalitetna igraca a mi ne. Dotaknut cu se ovog kod igraca na koje se to odnosi.
Bandovic - U proteklom periodu se o njemu mnogo pricalo vecinom je bio izlozen negativnim kritikama (opravdano) i vrijedjanjem (neopravdano), kada se sve to oduzme i sabere dobro je frajer sve to podnio i juce je sasvim dobro odradio posao. Sukrivac je za drugi gol kao i stoperi.
Moramo traziti bolje rijesenje na golu.
Puzigaca - Uvijek moj prvi izbor na poziciji lijevog beka. Po mom misljenju hebe ga konzumiranje alkohola i zato nema snage za 90 minuta na visokom nivou. Juce je svoj posao odradio odlicno, dva gola mjera![]()
Dupovac - Ne zna covjek sta bi rekao, definitivno se u njegovoj glavi nesto desava sto ga sputava i cesto tjera na kikseve, jednostavno nije ni sjena onog Amera iz prosle sezone. Izjava Dzene da naslutiti da ce on u ovoj zaostaloj utakmici malo odmoriti. Sukrivac za onaj gol.
Tatomirovc - On juce nije bio na visini zadatka, krivac za oba gola.
Kallasi - Za ono sto je juce uradio od mene moze dobiti visoku ocjenu, ali i da je grijesio ne bih mu to uzeo za zlo jer prvi put igra pred domacom publikom a tek mu druga utakmica. Ono sto je @rammstein objasnjavao, kod drugog gola Ahmo je uradio ono sto je u njegovoj moci.
Cimirot - Sasvim OK, ima mali pad u formi sto je normalno ali sam siguran da ce se on u ovim narednim utakmicama vratiti na onaj njegov nivo. Nekad ga treba i zamjeniti.
Radovac - Njemu covjek nema sta zamjeriti, sa tako malo godina igra tako vaznu ulogu u ekipi i radi to jako dobro. On treba igrati ali nekad treba malo i da se ohladi, naredna utakmica je rpava prilika za to.
Postigao svoj previjenac i proslavio ga na svoj nacin, i onda se na fb nadje neki da mu ospori sto je skinuo dres. Bas me interesuje kako bi oni reagovali.
Stojcev - E o njemu bi se moglo sto sta reci, evidentan je pad u njegovoj formi ali se nadam da ce se i on vratiti na stari nivo. Neki su se bunili kada ga trener mjenja, neki se bune sto ga ne mjenja, a neki idu do te mjere da mu se treba zahvaliti. Stojcev moze biti zamjenjen u toku utakmice da bi neko krpio tu njegovu poziciju ali mi jos nemamo igraca koji njega moze dostojno zamjeniti. Ne znam kako je to izgledalo u KOnjicu bez Stojceva, ali bez njega na terenu mi ne postojimo. Nekad pretjera sa driblanjema ali je i cinjenica da je on dosta cuvan od protivnickih igraca. Vjerujem i nadam se da cemo od naredne utakmice gledati onog pravog Milosa jer im je ova pobjeda donekle skinula pritisak koji je bio evidentan.
Duljevic - U posljednjih nekoliko utakmica nas najbolji igrac. Fantastican gol juce i jos nekoliko finih pteza, ima mu se sta prigovoriti ali to su sitnice koje ce on otkloniti.
Okic - Kad je dosao kod nas imao je epitet najboljeg igraca mostaraca, medjutim to kod ans nije pokazao. Sa jucerasnje utakmice se nema sta izdvojiti u njegovu korist. Nadam se da ce se i on malo trznuti.
Velkoski - KOnstantno mjenjanje pozicija negativno je uticalo na njegovu formu, ali s obzirom da do sad nismo imali adekvatno alternativno rijesenje u napadu morali smo ga forirati. Uz Benku i Bekica vjerujem da ce Krste doci na svoje.
Izmjene su po meni odradjene korektno, ja bih samo onu prvu uradio ranije i umjesto Radovca ubacio Kovacevica, ali onda Samir ne bi postiga gol.Na onom juce Dzeni nemam sta zamjeriti.
Generalno covjek moze biti zadovoljan rezultatom i igrom u prvom poluvremenu. MOgu donekle razumjeti da su se igraci zadovoljili sa 3-0 pa u drugom malo popustili, medjutim to nam se ne smije ponoviti ni protiv ekipa iz donjeg dijela tabele a kamoli iz vrha.
Raduje me cinjenica da gol mozemo postici kad hocemo ako smo 100 % koncentrisani.
Smanjite ocekivanja, smanjite pritisak na ekipu.
IDEMO DALJE.
Sarajevo ljubavi moja!
E Bože dragi vi u ovakvoj krizi neke torte objavljujete(ko velis do slavlja ti??)
Ako nas ovaj Benko ne izvuce necemo mi ni evropu izboriti kako smo krenuli,ono protiv olimpika Dzenaza..
Losije sarajevo nisam vido od rudara prosle sezone.
Ako nas ovaj Benko ne izvuce necemo mi ni evropu izboriti kako smo krenuli,ono protiv olimpika Dzenaza..
A 4 gola zabili ,i tebi loši.. Vise bi volio da igramo kao u evropi onako predobro a da gubimo i igramo nerijeseno,BICA je napisao/la:E Bože dragi vi u ovakvoj krizi neke torte objavljujete(ko velis do slavlja ti??)
Mi osim trenera nemamo ni kvalitetan strucni štab
Vec ako ce se dovodit dobri igraci,tipa Benko itd..,njih treba i da treniraju dobri treneri,a ko su ovi likovi u strcnom stabu uopste???
Diletanti, ali pravi diletanti.Forestt je napisao/la:Mi osim trenera nemamo ni kvalitetan strucni štabVec ako ce se dovodit dobri igraci,tipa Benko itd..,njih treba i da treniraju dobri treneri,a ko su ovi likovi u strcnom stabu uopste???
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E jbga pa ko da ih uljudi , mislis da bi se to desavalo u Srbiji ili Hrvatskoj , malo morgen. Nisam doso da provociram nego samo kazem da brukaju I FKS i drzavu BIH. Gavrane nema frke ohladit cu samo nemoj tucigavran je napisao/la:Muhamede,ohladi malo nisu klubovi ti koji mogu zabraniti nekome da negdje ide i sta da radi.a pogotovo mi sa foruma da nekog uljudimo.smijesan siMuhamedTM je napisao/la:Pitari de malo svoje igrace uljudite , dosta pitara rahmet Im duši su dali živote za grad Sarajevo. Sumnjam da bi im bilo drago vidit sta neki igraci rade I koga podržavaju.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ja znam da je FKS ove godine osvjetlalo obraz BiH doguravsi do play offa europa lige te tako ugostivsi najbolju ekipu koja je poslje rata gostovala u BiH.MuhamedTM je napisao/la:E jbga pa ko da ih uljudi , mislis da bi se to desavalo u Srbiji ili Hrvatskoj , malo morgen. Nisam doso da provociram nego samo kazem da brukaju I FKS i drzavu BIH. Gavrane nema frke ohladit cu samo nemoj tucigavran je napisao/la:Muhamede,ohladi malo nisu klubovi ti koji mogu zabraniti nekome da negdje ide i sta da radi.a pogotovo mi sa foruma da nekog uljudimo.smijesan siMuhamedTM je napisao/la:Pitari de malo svoje igrace uljudite , dosta pitara rahmet Im duši su dali živote za grad Sarajevo. Sumnjam da bi im bilo drago vidit sta neki igraci rade I koga podržavaju.
O kakvom ti brukanju pricas , fakat ne znam.
@samosarajevo ukljuci mozak ebemu misa , ne pricam o tome nego o nekim drugim stvarima , ljudi koji su blizi FKS znaju sta govorim. Nije mi fol da sad govorim gdje vam igraci izlaze, sta posjecuju I koga podržavaju . Ako ste vi Okej s tim onda se izvinjavam 
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Muhamede, gledaj svoja posla, i prati svoje igrace i kub.
Kakve krst i ta prica ima veze sa FKSarajevo. Nemoj sviju ti.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Muhamede, gledaj svoja posla, i prati svoje igrace i kub.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Ovde nije mjesto politici a o tome možemo na nekoj drugoj temi molim te popustite to taman da je
Sarajevo ljubavi moja!
Čudi me da ovo niste postavili
:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Sarajevo22
- Kontakt:
SAMO SARAJ'VO
Dok je cuger Dženo na klupi, nikad drugo poluvrijeme nećeš odigrati bolje nego prvo.
Pravi je talent za razhebati ekipu na poluvremenu !
Pravi je talent za razhebati ekipu na poluvremenu !
U novi boj ...
Gledam sad ovaj pregled, joj kako Muharemović okrenu Tatomirovića, mada se vidi da ga Radovac nije ispratio do kraja. Uglavnom te stvari treba popravljati.
Prema izboru BHT-a Puzigaća igrač kola a Duljevićev gol najbolji.
Kad spomenuh Radovca, pročitao sam ove njegove izjave za službenu i malo mi se vratila nada da bi on ipak možda mogao produžiti ugovor:
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/zelim- ... ajevo/1859" onclick="window.open(this.href);return false;
"Mogu samo biti ponosan kada sagledam dešavanja iz posljednjih par sedmica. Sarajevo ima najbolji i najširi igrački kadar, a ja sam među prvih jedanaest. Naravno, bio bih presretan da i u nadolazećim sezonama budem sastavni dio našeg prvog tima. Želim i u budućnosti nositi bordo dres, ali sam svjestan, da se prije svega moram uvijek truditi i boriti, kako bih stekao povjerenje trenera i ostalih članova stručnog štaba.", dodao je U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine.
Ali me malo i zbunjuje, ali eto vidjet ćemo šta će biti.
Prema izboru BHT-a Puzigaća igrač kola a Duljevićev gol najbolji.
Kad spomenuh Radovca, pročitao sam ove njegove izjave za službenu i malo mi se vratila nada da bi on ipak možda mogao produžiti ugovor:
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/zelim- ... ajevo/1859" onclick="window.open(this.href);return false;
"Mogu samo biti ponosan kada sagledam dešavanja iz posljednjih par sedmica. Sarajevo ima najbolji i najširi igrački kadar, a ja sam među prvih jedanaest. Naravno, bio bih presretan da i u nadolazećim sezonama budem sastavni dio našeg prvog tima. Želim i u budućnosti nositi bordo dres, ali sam svjestan, da se prije svega moram uvijek truditi i boriti, kako bih stekao povjerenje trenera i ostalih članova stručnog štaba.", dodao je U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine.
Ali me malo i zbunjuje, ali eto vidjet ćemo šta će biti.