Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dobar je aguero za skoka
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kazna Božija odma stiže , pele pele pele
u šta ti sjeba svoje godine.
Dzeko se borio ko lav bravo kapitenu naš.

Dzeko se borio ko lav bravo kapitenu naš.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- el-fighter
- Kontakt:
No Dzeko no party
Lik izadje i primise gol za minutu. Mislim da bi ga Pelegrini vratio odmah da je mogao 

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Niko u ovom City-u ne zna podvaliti loptu, to je očigledno. Pored Silve, Tourea, Nasrija to zvuči malo nestvarno ali je ustvari istina, oni je vole više peljati i dodavati se u 5 metara nego dati loptu. Zato ovaj City nikad neće biti ekipa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Šesta utakmicu zaredom (računajući i prošlu sezonu) kako Džeko nije postigao gol u ligi za City.
1-1 Lampard ko ce kome ako nece svoj svome 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Slazem se !Sve se igra na silu I sa kvalitetima pojedinaca .Nema timske igre nikako .FaraonTM je napisao/la:Niko u ovom City-u ne zna podvaliti loptu, to je očigledno. Pored Silve, Tourea, Nasrija to zvuči malo nestvarno ali je ustvari istina, oni je vole više peljati i dodavati se u 5 metara nego dati loptu. Zato ovaj City nikad neće biti ekipa.
Predstoje nam 2 vazne utakmice u kvalifikacijama a nas kapiten u velikoj,velikoj krizi 

Vrlo je moguce da ce Ibisevic i Dzeko uc u utakmice protiv Velsa i Belgije bez jednog jedinog gola za svoje klubove ove sezone. Bas nas nesto krenulo nakon SP, sve ode u tri picke materine.autogol je napisao/la:Predstoje nam 2 vazne utakmice u kvalifikacijama a nas kapiten u velikoj,velikoj krizi
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja se za Edina uopste ne brinem. Ne daje sad golove ali jako dobro stoji na terenu, trci, trudi se i golovi ce doci. Danas jako dobro odigrao. Kun nista nije naravio cjelu tekmu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dobar je Dzeko bio danas ( prema njegovim standardima ). Puno vise je trcao nego inace i jaci je bio na lopti nego inace. Samo to nije bilo dovoljno jer nije zabio gol i trosio se je u defanzivi nepotrebno. Steta onog crvenog kartona Zabalete. Imao sam osjecaj da ga trener nije zamjenio da bi zabio gol u oni preostalih 20 minuta. Mada sasvim logicna odluka jer Aguero nije igrao protiv Bayerna skoro nikako.
Lampard
Lampard

Majke mi kad je Lampard usao govorim volio bi vise da ga Lampard zabije nego iko.Ajax je napisao/la:Dobar je Dzeko bio danas ( prema njegovim standardima ). Puno vise je trcao nego inace i jaci je bio na lopti nego inace. Samo to nije bilo dovoljno jer nije zabio gol i trosio se je u defanzivi nepotrebno. Steta onog crvenog kartona Zabalete. Imao sam osjecaj da ga trener nije zamjenio da bi zabio gol u oni preostalih 20 minuta. Mada sasvim logicna odluka jer Aguero nije igrao protiv bayerna skoro nikako.
Lampard

Imam osjecaj da bi se Dzeko i Lampard odlicno slagali jer on nije toliko sebican igrac. Samo nece biti nista od toga zbog njegovih godina i velike konkurencije na njegovoj poziciji.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Trudio se, ali nekako nikad nije na vrijeme na lopti ili kasni ili bude brži. 
Po meni ono nije trebao biti crveni, nekako mi se činilo da sudija navija za Chelsea. I mislim da je bio penal nad Džekom, ali hajd....

Po meni ono nije trebao biti crveni, nekako mi se činilo da sudija navija za Chelsea. I mislim da je bio penal nad Džekom, ali hajd....
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma forma ne igra neku ulogu, konkretno mislim na reprezentaciju. Naravno da je važna ali nije presudna, na SP smo otišli sa svim zdravim igračima, glavni nam igrači bili u ekstra formi, dobili ekstra defanzivnog veznog i na kraju pušiona.
A za eventualne poraze protiv Velsa i Belgije ima puno drugih okolnosti koje su krive prije forme...
A za eventualne poraze protiv Velsa i Belgije ima puno drugih okolnosti koje su krive prije forme...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sudija je po meni unistio danasnju tekmu. I crveni ali cjelu je tekmu "siljio" za Chelsea i to bas providno.Unofficialpage je napisao/la:Trudio se, ali nekako nikad nije na vrijeme na lopti ili kasni ili bude brži.
Nezaustavljiv ublehas, svaki dan. A broj postova samo se povecava.Cartman je napisao/la:Ne znam po cemu je fenomenalno odigrao. Cisti prosjek. Dosta je se kretao, to je pozitiva u odnosu na njegovu obicnu igru. Ali opet grijesi sa pasovima (sad pred kraj unisti odlicnu kontru), spor sa loptom i ni u jednom ne trenutku ne izgleda da ce zabit.

-
- Kontakt:
Dzeko je danas odigrao sasvim solidno u poziciji poluspica, bio je zrtva taktike i crvenog kartona, inace vjerujem da ga nebi vadili prije 80.Minute. Moliti Boga da Pellegrini ostaje sto duze u City-u, jer mu daje povjerenje i mozemo biti zadovoljni ovolikoj minutazi
- Consigliere
- Kontakt:
Previse je bio daleko od gola... Vjerovatno dio taktike da se proba izvuci koji odbrambeni Chelaea vani. Inace, sasvim dobar... Mislim da je pogrijesio kod jednog ili dva dodavanja samo. Da Chelsea nije svjetski prvak u blokiranju udaraca mozda bi se nesto i napravilo 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, dedo26, drzgemboadislic, greenwood i 47 gostiju.