Na papiru a u globalu su Velez i njegovi navijaci jer su ga oni izgradili dok ovih nije bilo na mapi. Ali sto puta ispricana prica nema potrebe za nekim raspravamamravojed je napisao/la:Jel grad vlasnik stadiona ?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- RezervniGolman
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Joj,nemoj mi o gradu Mostaru.Em što je jednosmjeran,em što ljudi ne rade ništa a za to primaju enormnu plaću.Nerade ništa.Strašan grad imamo,sa strašnim potencijalima,ali taj 'grad Mostar' uživa sve plodove zbog ove cjelokupne situacije koja njima odgovara.To su isti oni koji fabrike prodaju za 1KM?rondo je napisao/la:
Jednostavno! Vlasnik stadiona (grad Mostar) raskinuo ugovor o zakupu i iznajmio ga nekome drugom. Sutra ga moze opet raskinuti i iznajmiti nekome trećem.
Hercegovina,zemlja duhana,ni jedna fabrika ne radi.Ni ona u Mostaru,ni u Čapljini,ni u Ljubuškom,ni u Širokom.I gle slučajnosti,svako malo požar u tim postrijenjima.WTF.Da ne bi zastranili u politiku,jer to mi nije namjera,samo sam htio ukazati na vjerodostojnost odluka koje donosi tzv. 'grad Mostar'.
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 21 sep 2014, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- RezervniGolman
- Kontakt:
K
Kako nismo tepsija jesmo li dva puta u korteu isli. Drugi i cetvrti ako se ne varam. Prvi bili na stajanju drugi na centralnoj na istoku. Nije to problem nego tajkunski lobi koji je jaci od Mupa HNK. Znas da se treba proc pored novog trznog.tepsija je napisao/la:Nije bio korteo jer je nemoguće proći usred dana da te neki stranački fanatik ne zvekne kamenom u glavu ali nerijetko smo do sada lagano pješke išli na stadion.Išao sam 5-6 puta lagano sa ekipom pješaka,onako kulerski.Govorim o ovom periodu kad je uskrsnuo zrinski.Ići ću i ovaj put.Ne treba meni policijska zaštita u mom gradu.RezervniGolman je napisao/la:HOCEMO U KORTEU IDUCE KOLO NA SVOJ STADION POD BB
FORZA VELEZ
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nije to bio onaj klasični korteo.Kad su kornjače oko tebe,nije to to.Ponavljam,ja ću opet lagano,pješaka.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Nije nikoga hastra ali bezveze je zajebavat se i dolazit na stadion pojedinacno. Skup kod ruze i gruh 5-6-7 stoja ljudi. To je posao moj tepsija kad zapjevamo od liske do stadiona da pucaju stakla na prozorimatepsija je napisao/la:Nije to bio onaj klasični korteo.Kad su kornjače oko tebe,nije to to.Ponavljam,ja ću opet lagano,pješaka.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Ja sam siguran za drugi put.Gdje ću zaboravit kako su bježali iza stajanja i kad smo krenuli kući,počeli bacati flaše ispred kafića planet Mostar na nas.A kad smo probili kordon murije bježali su ko zečevi 

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- delpiero502
- Kontakt:
Poštovani, obavještavamo Vas da smo prinuđeni povući ediciju poštanskih markica s grbom NK Zrinjski, jer zbunjeni građani nisu bili sigurni s koje strane da pljunu. Još jednom se izvinjavamo zbog neugodnosti. Vaša Pošta Mostar
Hajmo Rođeniiiii
Hajmo Rođeniiiii
- RezervniGolman
- Kontakt:
delpiero502 je napisao/la:Poštovani, obavještavamo Vas da smo prinuđeni povući ediciju poštanskih markica s grbom NK Zrinjski, jer zbunjeni građani nisu bili sigurni s koje strane da pljunu. Još jednom se izvinjavamo zbog neugodnosti. Vaša Pošta Mostar
Hajmo Rođeniiiii

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
delpiero502 je napisao/la:Poštovani, obavještavamo Vas da smo prinuđeni povući ediciju poštanskih markica s grbom NK Zrinjski, jer zbunjeni građani nisu bili sigurni s koje strane da pljunu. Još jednom se izvinjavamo zbog neugodnosti. Vaša Pošta Mostar
Hajmo Rođeniiiii

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Jesuli igrali omladinci sa konama danas? Kako zavrsi?
Zadnja izmjena: mikki21, dana/u 21 sep 2014, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kadeti 0-0, Juniori poluvrijeme 0-0 isto i zbog nevremena prekinuto. Sutra u 2 juniori igraju !mikki21 je napisao/la:Jesuli igrali omladinci sa konama danas? Kako zavrsi?
Juce je Mezric dobio zuti karton.Znali neko koji mu je po redu taj karton i inace imamo li kakvih suspendovanih?
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
trebali bi igrati sa najjačom postavom u subotu ili nedjelju, ne znam tačno kada će se igrati utakmica.
-
- Kontakt:
Subota 17:00.AlemC85 je napisao/la:trebali bi igrati sa najjačom postavom u subotu ili nedjelju, ne znam tačno kada će se igrati utakmica.
-
- Kontakt:
SVI POD BIJELIIIIIIII
iako se ne slažemo, hvala ti na info...marioo8888 je napisao/la:Subota 17:00.AlemC85 je napisao/la:trebali bi igrati sa najjačom postavom u subotu ili nedjelju, ne znam tačno kada će se igrati utakmica.

- pravnik1981
- Kontakt:
BUDI SE GRADE-Svi na derby u subotu!
Iako smo dobili samo 250 karata pozivamo sve navijace Veleza da dodjemo u sto većem broju......
Ne mogu nas limitirat ili idemo svi ili niko!!!!!
BUDI SE GRADEEEEE
Iako smo dobili samo 250 karata pozivamo sve navijace Veleza da dodjemo u sto većem broju......
BUDI SE GRADEEEEE
- RezervniGolman
- Kontakt:
Kakvih 250pravnik1981 je napisao/la:BUDI SE GRADE-Svi na derby u subotu!
BUDI SE GRADEEEEE

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- pravnik1981
- Kontakt:
RezervniGolman je napisao/la:Kakvih 250pravnik1981 je napisao/la:BUDI SE GRADE-Svi na derby u subotu!
BUDI SE GRADEEEEEili svi ili nijedan. I to hocemo pjeske. Ne treba nam ni policija ni nikakva zastita

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.