FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 21 sep 2014, 14:57

Kakav paranoican lik (lola ribar)..pa ispis'o je brat bratu makar dvadesetak postova, ma monografiju kluba i grupe. Ali razumijem ja to, ostale su samo uspomene :(
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Dominik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Dominik » 21 sep 2014, 15:13

Bio sam na tekmi ljudi nas ubili za 10 minuta tako rec.
Mi uzvracamo sa jednom jbn pjesmom tj tri rijeci.
Riki treba da vodi sve osim da ne spominjem zna se ko je kao "vodja/vodje".
Dobio sam u ledja stolicu od naseg-Slobodinog navijaca koji ima 14g. Sta reci.
Da kontriram kolegi bez ljutnje iz konteksta "mislili su da ce nas biti masa..volimo Slobodu i nista drugo..samo nam je Sloboda vazna".
Sloboda, Tuzla, Igraci, Navijaci, Oprema, Pjesma, Bakljade, Vodja Navijaca, Starci koji su dosli gledat, Djeca, Majke, Sestre, Braca, sve nam je vazno i svetinja.
Na ovoj tekmi smo zaboravili na Sve. Da smo se odazvali bili bi veca podrska klubu a i manijaci bi zavrsili sa svojim navijanjem kao prosli put. Iz Sarajeva bi dolazili po njih-Zeljo I Sa imaju uslove za treniranje i dobijaju od saveza sto nasi mogu da od jezera dio para poklone klubu. Pravimo jbn fontane kao da smo vatican city.
Izdali smo igrace, stoka nas bije u nasoj kuci.
Kako se osjecaju? Zamislite sebe u njihovim kopackama koju podrsku imaju da im ljudi razbiju "navijace za 10 minuta".
Sto oni pljuju psuju koji navijaci to ne rade? Nasi?
Za Slobodu navijam 40g mozda bez vrijedjanja mogu biti nekom cale tu :) -Ovo je najgori odaziv i STAV FUKARA protiv Zelje i uopce od "vecih rivalskig klubova".
pozz

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 sep 2014, 15:19

RezervniGolman je napisao/la: @probisvjet hvatas se za jedinu slamku koju mozes. Nije nama to brato poraz. Yebo stadion. Nasa je pobjeda sto smo sacuvali Velez,mi mostarska raja kojoj nije potreban milioner da nas spasava. Mi smo sami sebe spasili i nikad nikom kukali nismo. Ni kad su nas sutnuli u drugu ligu ni kad su nam radili u istoj svakakve spletke da se ne vratimo. Trebalo nam je mnogo da se vratimo ali uspjeli smo i niko nas nece zaustavit. Napravili smo tri stadiona,kupili autobus,semafor,napravit cemo i cetvrti jer ovu ljubav ti nikad neces osjetit. Nasim klubom vladamo mi a ne neki dezerterski milioner niti ce iko ikad. Jaki ko beton i eto nas po tri boda uz prezentaciju lekcije iz modernog fudbala jer smo vazda za vas bili vasiona i gigant. Sad vas ostavljam u kukanju i svaljivanju krivice na druge jer samo to i znate. Molim boga da vam 27-28 kolo budu trebali bodovi za opstanak da vas opet nabijemo nogom u drugu ligu
Napravili 3 stadiona da se osigurate ako vas OPET šutnu da imate gdje odmah?
Vidi Vrapčića, kakva li su ta 3...
slika
Koristiš dobro priliku dok Sloboda još nije stala na noge, bojim se da te od sljedeće sezone od sramote ovdje više nećemo viđati, ili ćeš dolaziti povremeno da podsjetiš kako ste osamdesetih imali ekipu i navijače...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 21 sep 2014, 15:22

pisao sam poslije sirokog pisem opet, uceram i onom midi i portalima zbog sirenja gluposti oko prodaje karti, nevidjeno interesovanje bla bla rekao bi covjek 20 000 ce doci, juce opet ulazim i sjebem se ziv kakva je posjeta, na sjeveru sve isti ljudi ista ekipa + sto su pola stadiona morali ostavit prazno zbog manijaka, ne vjerujem da je do kise i na repki je padala kisa i karta bila 4 puta skuplja jedino sto nemamo lijepih igraca ko besic pa da se picka trlja na stadionu i objavljuju slike na fb...

sto se tice naseg izdanja, neka se svako zapita daje li maximum kada su u pitanju grla i dlanovi, sve nekakvi sminkeri ultrasi qurcevi obicni, valjda ovo stanje svima odgovara pa niko nista ne poduzima al izdanja iz 2lige su nam bila brat bratu 10 puta bolja nego ove sezone. vrati se b.... davat cemo ti svi 10% od plate

oni - ne znam razlog tolikog kasnjenja ali ne razumijem ove iz zivinica da sjede i par puta se oglase kad su vec usli, nisu mi jasne ni baklje na obicne ljude, stariji svijet i ljude sa djecom? to je ta ultra furka jel?

dresovi su nam perverzija, valjda ce i prezimena staviti jos kad bi lijepo i sponzora odradili...

ps jel bilo kakvog sranja na odlasku manijaka?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 21 sep 2014, 15:23

wobly92 je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la: @probisvjet hvatas se za jedinu slamku koju mozes. Nije nama to brato poraz. Yebo stadion. Nasa je pobjeda sto smo sacuvali Velez,mi mostarska raja kojoj nije potreban milioner da nas spasava. Mi smo sami sebe spasili i nikad nikom kukali nismo. Ni kad su nas sutnuli u drugu ligu ni kad su nam radili u istoj svakakve spletke da se ne vratimo. Trebalo nam je mnogo da se vratimo ali uspjeli smo i niko nas nece zaustavit. Napravili smo tri stadiona,kupili autobus,semafor,napravit cemo i cetvrti jer ovu ljubav ti nikad neces osjetit. Nasim klubom vladamo mi a ne neki dezerterski milioner niti ce iko ikad. Jaki ko beton i eto nas po tri boda uz prezentaciju lekcije iz modernog fudbala jer smo vazda za vas bili vasiona i gigant. Sad vas ostavljam u kukanju i svaljivanju krivice na druge jer samo to i znate. Molim boga da vam 27-28 kolo budu trebali bodovi za opstanak da vas opet nabijemo nogom u drugu ligu
Napravili 3 stadiona da se osigurate ako vas OPET šutnu da imate gdje odmah?
Vidi Vrapčića, kakva li su ta 3...
slika
Koristiš dobro priliku dok Sloboda još nije stala na noge, bojim se da te od sljedeće sezone od sramote ovdje više nećemo viđati, ili ćeš dolaziti povremeno da podsjetiš kako ste osamdesetih imali ekipu i navijače...
Ako vas ne izbacimo opet :lol: :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 sep 2014, 15:49

sta je sje.alo posjetu..a vjerovatno Denis, igra i kisa-tim redom

cinjenica je da se nesto veliko mora promijeniti u igri, ovako vise ne ide...ubjedjen sam da bi i Prses, Music, Selamovic, Civic, Salihovic umjesto Dzafica, Sarica, Secerovica, Jankovica imali isto bodova kao i ovi do sad a ustedili bi ako je to primarni cilj...

sto se tice navijanja obzirom na brojnost i stanje u grupi bilo je jako dobro navijanje, ja manijake cuo nisam ni kad su svi dosli..na Tusnju ne mozes sudit preko tv-a jer su kamere metar od A sektora...isto ko sto na Grbavici uvijek samo Horde cujes ili gostujuce navijace ako ih ima 100-ak cujes jasno preko tv-a...isto tako sto se tice incidenta ne znam sta je tako strasno, na80% gostovanja ovako bude...samo sto je policija trebala reagovati prije jer ipak se radi o simaptizerima koji svejedno nisu ni trepnuli pred manijacima sigurnim iza murije i zastitara
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 21 sep 2014, 16:24

Zašto nije bilo gledalaca koliko bi trebalo biti.

Halid Rahmanović: Tužit ću NSBiH, Slobodu, Željezničar i MUP TK
Halid Rahmanović: Tužit ću NSBiH, Slobodu, Željezničar i MUP TK
U neredima koje su na jučerašnjoj utakmici 8. kola BHT Premijer lige BiH između tuzlanske Slobode i sarajevskog Željezničara izazvali pripadnici navijačke grupe Manijaci, povredu glave zadobio je Halid Rahmanović, ljubitelj fudbala iz Tuzle i dugogodišnji simpatizer Slobode.
Zajedno sa svojim društvom on je sjedio na zapadnoj tribini – sektoru D, kada ga je vodovodnim ventilom u bradu pogodio jedan od navijača Željezničara.

"Nisam se obazirao na njihovu bakljadu i dimnu zavjesu koja je prekrivala tribinu. Gledao sam utakmicu i događanja na terenu. Međutim, vrlo brzo sam pogođen i krvavog lica odveden na UKC Tuzla", kaže za Klix.ba Halid Rahmanović.

Kaže kako je u trenucima nakon dobijenog udarca u glavu bio izgubljen i da je došao sebi u nedjelju ujutro.
"Četrdesetpet godina idem na utakmice i nikad mi se nešto slično nije dogodilo. Kada su me pogodili pitao sam pomoćnog trenera Željezničara Almir Memića šta sam im ja kriv, a on mi je samo slegnuo ramenima", govori Rahmaanović.

Kaže kako je utakmicu pratio kao ljubitelj fudbala bez bilo kakvih klupskih obilježja. Imao je problema, kako navodi, i sa svojim rajom, jer je i poteze gostiju znao nagraditi aplauzom.

"Poslije svega pitam se kakav je smisao igranja fudbala u našoj zemlji. Treba li opet pasti mrtva glava kako bi se ukraj stalo huliganima. Zbog huligana stadion Tušanj u subotu nije bio pun, a mnogi su u strahu od nereda umjesto dolaska na utakmicu ostali kod kuće. Ja sam otišao na utakmicu, jer sam na Tušnju od 1969. godine i ne sjećam se da sam ijednu utakmicu propustio. Meni nije potrebna finansijska, meni je potrebna moralna satisfakcija, jer sam napadnut u gradu u kojem sam rođen, odrastao i zasnovao porodicu. Kontaktirao sam advokata i podići ću tužbu protiv N/FS BiH kao organizatora takmičenja, FK Sloboda kao organizatora utakmice, FK Željezničar čiji su me huligani pogodili u glavu i MUP-a TK čiji su pripadnici huliganima iz Sarajeva dozvolili da unesu baklje i tvrde predmete. Možda je ovo utopijska borba, ali želim ovim potezom skrenuti pažnju javnosti na probleme u našem fudbalu, jer divljanja huligana otjerat će i ono malo poštenih ljubitelja fudbala koji kupovinom ulaznice simbolično pomažu rad klubova iz svojih gradova", kaže Halid Rahmanović.

Nakon dobijenog udarca na stadionu Tušanj od Halida Rahmanovića službenici MUP-a TK nisu uzeli nikakvu izjavu. Njemu je brada zašivena na UKC Tuzla te je pušten na kućno liječenje.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 sep 2014, 16:28

Mislim da je red da se i iz Kluba uozbilje što se tiče "objavljivanja" broja prodatih karata. Shvatam da je to stvar marketiga ali bojim se da ovim tempom mogu izazvati samo kontraefekat, a to je sve prazniji i prazniji Tušanj. :problem:
075

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 21 sep 2014, 16:41

kad sam u pripremnom periodu govorio da sve rade pogresno neki preoptimisticni likovi su me pobijali :!: Husic je potpuna neznalica u svijetu fudbala, inati se navijacima imenovanjem trenera, Jasmin pocne ozbiljno financirati klub nakon dugo godina pokloni im 70000 KM za pripreme a oni pare u vjetar bace :!: ako cemo se rijesavati dugova preko Dzafica, Halila i ostalih bolje da ugasimo klub :!: juce nas ljudi ponizise u po Tuzle, mrtvi Radnik nas naklofa sta je sljedece :?: s kartama posebna prica pumpa se neka lazna euforija a nje ni na mapi :!: 90% ljudi je sinoc preko qurca doslo na stadion, od 9 utakmica imamo 3 pobjede i 6 poraza u svakom normalnom klubu bi pljustale kazne, opomene trener bi vrlo vjerovatno letio medjutim kod nas to nije slucaj :clap: na gostovanja vise necu ni ici a iducu tekmu protiv Zvijezde doc kupit kartu al na stadion necu uci :!: ljudi nas izvarase prvo s prijateljskim tekmama, pa sa igrackim kadrom sto da im koji qurac vjerujem da ce iduce godine biti bolje kad sve ljudi pogazise :!: i jos nesto koja je yebena funkcija Vugdalica u klubu :?: :?: :?: frajer redovno prima platu a nista ne radi
Sloboda Tuzla

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 21 sep 2014, 18:02

Predlazem administraciji da prije svake registracije dostavimo dokaz koliko imamo godina.......samo da mogu preskociti ovih 90 % sto pisu a nemaju jos ni 18....... reci cu jednom samo : danas husic da ode iz kluba sutra ujutro nam je gasenje ! ovi svi sto pricaju protiv njega su za gasenje !!!! ne slazem se ni ja sa dosta stvari al brate mili trpit cu 2-3-5 god pa nekad kad vratimo te dugove onda sve sjebat redom na kamaru....... onih 500 ljudi sto su bili uz klub kad se trebao ugasiti , sto su pokrenuli UG i sve ostalo oni razumiju sta pricam......svi ovi sto su dosli nakon rezultata iz furke ne trudite se dzaba....jednostavno **** od kluba idite vodajte curice po gradu , ispijajte kafice kao sto ste radili i zadnjih 5 god.....

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 21 sep 2014, 18:24

KrojcicaHills je napisao/la:Predlazem administraciji da prije svake registracije dostavimo dokaz koliko imamo godina.......samo da mogu preskociti ovih 90 % sto pisu a nemaju jos ni 18....... reci cu jednom samo : danas husic da ode iz kluba sutra ujutro nam je gasenje ! ovi svi sto pricaju protiv njega su za gasenje !!!! ne slazem se ni ja sa dosta stvari al brate mili trpit cu 2-3-5 god pa nekad kad vratimo te dugove onda sve sjebat redom na kamaru....... onih 500 ljudi sto su bili uz klub kad se trebao ugasiti , sto su pokrenuli UG i sve ostalo oni razumiju sta pricam......svi ovi sto su dosli nakon rezultata iz furke ne trudite se dzaba....jednostavno **** od kluba idite vodajte curice po gradu , ispijajte kafice kao sto ste radili i zadnjih 5 god.....
A zasto...Imam ja vise i od 20, i od 30 i od 40...I placam kartu i placao sam kartu cak i u ratu kad sam imao oni nekih bonova...JTo se ne smije protiv uprave reci, ...Sjedio sam na tribinama gledao cak i treninge...Pa sta...Ocigledno je da u ovom gradu nema ljudi koji su spremni platiti kartu i gledati Slobodu, tj ima ih veoma malo..
Dodaj jos ovaj argument ugrozavanja bezbjednosti obicnih gledalaca od strane uprave i bice ih jos manje...
I namece se logican zakljucak uprava napolje, i to na kraju ne zbog poraza, ne zbog stednje nego zbog manijaka na A tribini koji su ugrozili ljude koji su uvijek placale karte a ne ulazili sa salom za dza.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 21 sep 2014, 18:45

cekaj sta ti mislis da ce se dobiti ako uprava i azmir odu vec danas ??? jedino da sabovica onda vratis i drzis klub jos 2-3 mjeseca u zivotu......ljudi ne budite smijesni ko ce preuzet slobodu eto dajte jedan primjer samo ???? ja ne mogu da vjerujem sta pricate......

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 21 sep 2014, 19:03

KrojcicaHills je napisao/la:cekaj sta ti mislis da ce se dobiti ako uprava i azmir odu vec danas ??? jedino da sabovica onda vratis i drzis klub jos 2-3 mjeseca u zivotu......ljudi ne budite smijesni ko ce preuzet slobodu eto dajte jedan primjer samo ???? ja ne mogu da vjerujem sta pricate......
Ti ocigledno nisi procitao moj post. Za ovo mora biti krivac... Neko je stavio manijake na A tribinu...
Ili ste mozda kontali ne dati Manijacima ni uci na stadion...Jeb... i Sabovica i Sicu i ine druge i Davuda...Tebi izgleda pamcenje samo do Sabovica...
Ako ste odlucili pustiti Manijake na stadion morali ste ograditi prostor...Ali toga na Tusnju nema, zasto?...Zato sto niko nece moci uci ili u najboljem slucaju pustiti ce desetak gostujucih navijaca...

Nije moje ni da spremam ekipu ni da organizujem utakmicu...Ako su ljudi povrijedzeni na stadionu za vrijeme utakmice nekog kluba onda uprava tog kluba bi morala da da izjavu ali bez s... tipa navijaci krivi....
Navijaci uvijek idu da naprave sra..., ali hajmo objektivno, gdje je prostor za gostujuce navijace i na koji nacin je obezbijeđen...

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 21 sep 2014, 19:11

Prije svega pozdrav iz Zenice. Nisu mi jasne neke stvari,sta su se Velezovci dohvatili ove teme? Drugo,vratio bih se malo utakmici,jer meni je najmjerdavnije sto se događa na terenu,a tu se pokazalo da je Sloboda -nedorasla,bas kao i moj Čelik. Da li će se nekada stvari promjeniti u nekoj bližoj ili daljoj budućnosti vidjećemo. Moja je želja bila da je Sloboda pobijedila,ali treba biti realan i reci i da je ovaj i onakav podmladjeni i oslabljeni Zeljo ipak bolji u ovom trenutku. Primitivne istupe navijačkih skupina ne bih komentarisao, samo bih rekao da normalni ljudi i huligani ne mogu skupa biti na utakmici,posebno kad dodje roditelj sa djetetom i naleti na nekog idiota... Pozdrav iz Zenice i želim vam napredak u svakom mogućem pogledu. Dolazak Velezovaca na vašu temu je dokaz vaše veličine kako kluba tako i grada,da vas podsjetim Tuzla grad iz kojeg je bio i evropski prvak :salut: :bih:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 21 sep 2014, 19:44

PREMIJER OMLADINSKA LIGA BIH
Kadeti: Sloboda 7-2 Vitez
Juniori: Sloboda 3-0 Vitez
Ako ništa...

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 21 sep 2014, 19:59

klma je napisao/la:
KrojcicaHills je napisao/la:cekaj sta ti mislis da ce se dobiti ako uprava i azmir odu vec danas ??? jedino da sabovica onda vratis i drzis klub jos 2-3 mjeseca u zivotu......ljudi ne budite smijesni ko ce preuzet slobodu eto dajte jedan primjer samo ???? ja ne mogu da vjerujem sta pricate......
Ti ocigledno nisi procitao moj post. Za ovo mora biti krivac... Neko je stavio manijake na A tribinu...
Ili ste mozda kontali ne dati Manijacima ni uci na stadion...Jeb... i Sabovica i Sicu i ine druge i Davuda...Tebi izgleda pamcenje samo do Sabovica...
Ako ste odlucili pustiti Manijake na stadion morali ste ograditi prostor...Ali toga na Tusnju nema, zasto?...Zato sto niko nece moci uci ili u najboljem slucaju pustiti ce desetak gostujucih navijaca...

Nije moje ni da spremam ekipu ni da organizujem utakmicu...Ako su ljudi povrijedzeni na stadionu za vrijeme utakmice nekog kluba onda uprava tog kluba bi morala da da izjavu ali bez s... tipa navijaci krivi....
Navijaci uvijek idu da naprave sra..., ali hajmo objektivno, gdje je prostor za gostujuce navijace i na koji nacin je obezbijeđen...

ti ocito nikad nisi bio na gostovanju tako da uopste nemas pojma.....evo gostovanje na grbavici mozemo gadjati publiku na sjeveru lagano....hocel biti kriva uprava zelje ???
jesil bio u bijeljini mogli su se gadjati domacini ??
travnik isto ??

jel trebam dalje nabrajati ?? tesko da i jedan klub u bih moze obezbjediti uslove o kojima ti govoris da si otisao na neko gostovanje znao bi

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 21 sep 2014, 20:06

Otkad je dozvoljeno snimanje iz kopa? Nekad su se za to dijelile dobre batine :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 21 sep 2014, 20:18

Crni gavran je napisao/la:Prije svega pozdrav iz Zenice. Nisu mi jasne neke stvari,sta su se Velezovci dohvatili ove teme? Drugo,vratio bih se malo utakmici,jer meni je najmjerdavnije sto se događa na terenu,a tu se pokazalo da je Sloboda -nedorasla,bas kao i moj Čelik. Da li će se nekada stvari promjeniti u nekoj bližoj ili daljoj budućnosti vidjećemo. Moja je želja bila da je Sloboda pobijedila,ali treba biti realan i reci i da je ovaj i onakav podmladjeni i oslabljeni Zeljo ipak bolji u ovom trenutku. Primitivne istupe navijačkih skupina ne bih komentarisao, samo bih rekao da normalni ljudi i huligani ne mogu skupa biti na utakmici,posebno kad dodje roditelj sa djetetom i naleti na nekog idiota... Pozdrav iz Zenice i želim vam napredak u svakom mogućem pogledu. Dolazak Velezovaca na vašu temu je dokaz vaše veličine kako kluba tako i grada,da vas podsjetim Tuzla grad iz kojeg je bio i evropski prvak :salut: :bih:
rodjace,velezovci su tu jer i njih prozivaju kao krivce za ispadanje,a ne slobodine velicine.problem je mrznja u tuzli kao i u zenici prema svemu sto dolazi iz glavnog grada.nazalost to je BiH mjesto gdje nema logike.a mrznja vuce korijene od ranije jos od rata ako ne i prije.osjetio sam je na svojoj kozi od 93-96 tako da mi niko ne moze reci da to nije istina
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 21 sep 2014, 20:29

gavran je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Prije svega pozdrav iz Zenice. Nisu mi jasne neke stvari,sta su se Velezovci dohvatili ove teme? Drugo,vratio bih se malo utakmici,jer meni je najmjerdavnije sto se događa na terenu,a tu se pokazalo da je Sloboda -nedorasla,bas kao i moj Čelik. Da li će se nekada stvari promjeniti u nekoj bližoj ili daljoj budućnosti vidjećemo. Moja je želja bila da je Sloboda pobijedila,ali treba biti realan i reci i da je ovaj i onakav podmladjeni i oslabljeni Zeljo ipak bolji u ovom trenutku. Primitivne istupe navijačkih skupina ne bih komentarisao, samo bih rekao da normalni ljudi i huligani ne mogu skupa biti na utakmici,posebno kad dodje roditelj sa djetetom i naleti na nekog idiota... Pozdrav iz Zenice i želim vam napredak u svakom mogućem pogledu. Dolazak Velezovaca na vašu temu je dokaz vaše veličine kako kluba tako i grada,da vas podsjetim Tuzla grad iz kojeg je bio i evropski prvak :salut: :bih:
rodjace,velezovci su tu jer i njih prozivaju kao krivce za ispadanje,a ne slobodine velicine.problem je mrznja u tuzli kao i u zenici prema svemu sto dolazi iz glavnog grada.nazalost to je BiH mjesto gdje nema logike.a mrznja vuce korijene od ranije jos od rata ako ne i prije.osjetio sam je na svojoj kozi od 93-96 tako da mi niko ne moze reci da to nije istina
Vi sarajlije kao ne mrzite Tuzlu ili Zenicu, jadnici, cvjecke, nemoj mi te suplje price. :puke:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 21 sep 2014, 20:35

sta je starije kokos ili jaje,

u pomenutom periodu sam igrao u tz i ze i znam kako smo bili docekani.....
mi vas nismo mogli tad ugostiti jer smo ratovali...........a neki titule osvajali

budite mi kolektivno pozdravljeni
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.