RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Jedva cekam subotu bez obzira na sve bit ce zanimljivo. Kone u vrhu tabele a nama fali ona 4 izgubljena boda. Eventulana pobijeda bi nas ubacila u utrku za sami vrh a i bod nebi bio los.
BHT 1 prenosi tekmu u sub u 17:00 bar kako sada stoji na pregledu programa.
Nadam se da cemo biti kompletni. Skaljic i Blagojevic od prve.
Moj sasat bi izgledao ovako :
Dragojevic / Bobic
Maletic Zolj Skaljic Pejic
Hebibivoc Nikolic Merzic Vladavic
Blagojevic
Jankovoic
BHT 1 prenosi tekmu u sub u 17:00 bar kako sada stoji na pregledu programa.
Nadam se da cemo biti kompletni. Skaljic i Blagojevic od prve.
Moj sasat bi izgledao ovako :
Dragojevic / Bobic
Maletic Zolj Skaljic Pejic
Hebibivoc Nikolic Merzic Vladavic
Blagojevic
Jankovoic
Gdje vam je najveća legenda kluba Modrić? Odigrao 20 utakmica za klub i postao legendacrnov je napisao/la:Bolan imamo mi kondicije za kobilovacu ,sjeb... bi nas kod Udovica kad bi raja pocela svracat!![]()
Cestitke komsinice na pobjedi imamo opet zanimljiv derbi iz vrha tablice,pozdrav raji!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Brato i Baljic je legenda Reala. Odigrao lik desetak utakmicavm22 je napisao/la:Gdje vam je najveća legenda kluba Modrić? Odigrao 20 utakmica za klub i postao legendacrnov je napisao/la:Bolan imamo mi kondicije za kobilovacu ,sjeb... bi nas kod Udovica kad bi raja pocela svracat!![]()
Cestitke komsinice na pobjedi imamo opet zanimljiv derbi iz vrha tablice,pozdrav raji!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Ono sto mene zanima da li mozemo pokrenuti neku akciju da se fkvelezlive stavi u funkciju. Da vidimo sta treba i koliko je to novca i da pokusamo da to isfinanciramo pa i momke koji su to do sada radili jer razumijem da zbog male zainteresovansti nisu mogli vise da rede bez kinte.
Ovo bi trebao klub da nekako sredi i uz godisnju clanarinu da nekako se dodje do realizacije.
Ne znam jeli ima iko ovde blizak upravi da o ovome se malo poprica i vidi sta se moze uraditi.
Fali nam pravo
Ovo bi trebao klub da nekako sredi i uz godisnju clanarinu da nekako se dodje do realizacije.
Ne znam jeli ima iko ovde blizak upravi da o ovome se malo poprica i vidi sta se moze uraditi.
Fali nam pravo
Drugarice nasa ,ipak tvoje analize i komentari puno objektivnije docaraju situaciju na terenu a isto tako ovaj pdf citaju mnogi kvazinovinari pa ljudi malo usput nesto i nauce kada procitaju tvoje komentareRedOne je napisao/la:Ovaj put sam bila opravdano odsutna što uz utakmicu u Foči čini zabrinjavajući niz od 2 (uživo) neodgledane utakmicerodjenisa je napisao/la:@RedOne cekamo te djavolice![]()
PS fala Bogu RAja mi optimisticnija![]()
ali očito "rođenim" bolje ide kad me nema
![]()
Evo @gost, @drakensang, @vm22 su odlično odradili izvještaje s ove utakmice, svaki na svoj način... Znači kako sam shvatila Ani je malo "prizemljen" na svojoj bekovskoj poziciji, stoperi nastavljaju biti solidni, Janka je pokazao svoje pravo lice, Haurda igra neki svoj fudbal, Pop se i dalje trudi... Pa dobro... 3 boda su najvažnija. Vidjećemo šta će biti sljedeći vikend...
P.S. Pošto se nisam javila ni iz Širokog da dam malo pojašnjenje- TV prenosi Veleža ove sezone čine pisanje kilometarskih izvještaja sasvim bespotrebnim. Svi vidite sve, na osnovu toga donosite zaključke, mišljenja što je odlično...Npr. već unaprijed ne vidim ni svrhu izvještavanja s BB-a i Grbavice. Tuzla će već biti druga priča

PS Jos jednom cestitke nasim Rodjenim za uspjesno odradjenu radnu sedmicu i vjerujem da je ovo pocetak nove serije pobjeda ili barem serije nepobjedivosti.

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ma ljudi kakav je ono kijamet jučer?Svaka čast ljudima koji se brinu o terenu,nakon onakvog nevremena da se osposobi teren za igru je pravo čudo.Sve mi se čini da ćemo do kraja sezone iste utakmice gledati kod kuće,protivnici se brane i nemaju namjeru prelaziti na našu polovinu.Slavija jučer u 1.pol. jednom ošutala prema golu u 40.minuti,što me je iznenadilo,jer su dobra ekipa i znaju igrati što je se pokazalo u drugom poluvremenu.Naši su bili solidni svi izuzev Bobića koji nije imao posla pa i ne može se ocijeniti,i Haurdića koji je igrao preko k..ca,lik nije dresa isprlj'o
.Daj bože samo zdravlja Blagoji i Deji i nema zime za nas,Popović je igra'o,trudio se borio se sa odbranom Slavije koja je bogami jaka,ali ga neće gol.Za ekipu radi dobar pos'o i zato ga Feja i drži,puno se istroše on i Vlada vraćajući se nazad po loptu i onda u završnici nemaju snage.Sve u svemu sam zadovoljan viđenim,a sad idemo po drugu domaću pobjedu za redom.FORZZZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAA ROĐENI

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- el-fighter
- Kontakt:
Jedva cekam subotu. Zadnjih nekoliko sezona smo bili jako blizu pobjede tamo, ali uvijek nam se nekako omakne. Mislim da bi ovaj put mogli uzeti 3 boda, sto bi bio jako dobar rezultat.
FORZA VELEŽ
FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Spominjao sam isto to neki dan, uprava ako vec hoce povezivanje sa nama navijacima koji su vani prvi uslov bi trebao bit da se ponovo pokrene fkvelezlive ili nesto slicno da mozemo gledat tekme! Spominju neki ino card clansku itd itd ali nigdje nisam cuo da spominju ista oko prenosa! Cak sta vise, prosle sezone su poslje svake tekme imali detaljan pregled od 7-8 minuta na velez tv a i to su ukinuli... evo trenutno na oficijelnoj nema ni golova iz ove dvi tekme sa slavijom a kamoli ista drugo... cak nisu ni tekstom opisali jucerasnju tekmu... to mi je malo neozbiljno..Adma je napisao/la:Ono sto mene zanima da li mozemo pokrenuti neku akciju da se fkvelezlive stavi u funkciju. Da vidimo sta treba i koliko je to novca i da pokusamo da to isfinanciramo pa i momke koji su to do sada radili jer razumijem da zbog male zainteresovansti nisu mogli vise da rede bez kinte.
Fali nam pravo
- RezervniGolman
- Kontakt:
Imate e mail kluba. Uvijek ima momaka koji su zeljni zarade. Povezite se svi koji ste vani i javite se u klub. Dobit cete odgovor. Nista lakse 

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Halo crnov, u narednu subotu ce ti biti jasno sto su ti ćaća i deda nekada navijali za Velež, a ako cemo iskreno i tebi ce noge zaigrat kad Rodjeni povedu, jer su i u tvoj dusi /Velez/ tiha patnja.crnov je napisao/la:Bolan imamo mi kondicije za kobilovacu ,sjeb... bi nas kod Udovica kad bi raja pocela svracat!![]()
Ali dobro nemoj samo da ostali nultrasi skontaju tvoju reakciju-radost jer bi mogao kasnije dobit po picki

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
- RezervniGolman
- Kontakt:
Gadno je volit jedan klub a navijat na silu za drugi jer moras. Nedo bog nikome 

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Vi svaku utakmicu u gostima ccccrnov je napisao/la:Zamisli korteo do vaseg stadiona u Vrapcicima,da se utakmica igra u 16h trebali bi sa Musale poci negdje oko 7.30 h da stignete na vrijeme!RezervniGolman je napisao/la:HOCEMO U KORTEU IDUCE KOLO NA SVOJ STADION POD BB
FORZA VELEZ
Što se prenosa utakmica tiče možda bi se tu i moglo nešto odraditi.ZAP produkcija ja mislim snima sa 3 kamere za savez.Normalno nije isto snimati samo i prenositi utakmicu, u to nisam baš upućen jeli puno skuplje ali mogli bi se kontaktirati momci i vidit sa njima.
Vlasnici ZAP produkcije su iz Mostara.
Vlasnici ZAP produkcije su iz Mostara.
RedOne je napisao/la:Ovaj put sam bila opravdano odsutna što uz utakmicu u Foči čini zabrinjavajući niz od 2 (uživo) neodgledane utakmicerodjenisa je napisao/la:@RedOne cekamo te djavolice![]()
PS fala Bogu RAja mi optimisticnija![]()
ali očito "rođenim" bolje ide kad me nema
![]()
Evo @gost, @drakensang, @vm22 su odlično odradili izvještaje s ove utakmice, svaki na svoj način... Znači kako sam shvatila Ani je malo "prizemljen" na svojoj bekovskoj poziciji, stoperi nastavljaju biti solidni, Janka je pokazao svoje pravo lice, Haurda igra neki svoj fudbal, Pop se i dalje trudi... Pa dobro... 3 boda su najvažnija. Vidjećemo šta će biti sljedeći vikend...
P.S. Pošto se nisam javila ni iz Širokog da dam malo pojašnjenje- TV prenosi Veleža ove sezone čine pisanje kilometarskih izvještaja sasvim bespotrebnim. Svi vidite sve, na osnovu toga donosite zaključke, mišljenja što je odlično...Npr. već unaprijed ne vidim ni svrhu izvještavanja s BB-a i Grbavice. Tuzla će već biti druga priča
Ja i kad gledam utakmicu u tvom izvještaju skoro uvijek nađem nešto što sam previdio ili zaboravio.Legendo ti to dočaraš vrhunski.Da bar ovi neki kvazi novinari i sportski komentatori imaju pola tvog znanja i osjećaja za ovu igru.

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nije bio korteo jer je nemoguće proći usred dana da te neki stranački fanatik ne zvekne kamenom u glavu ali nerijetko smo do sada lagano pješke išli na stadion.Išao sam 5-6 puta lagano sa ekipom pješaka,onako kulerski.Govorim o ovom periodu kad je uskrsnuo zrinski.Ići ću i ovaj put.Ne treba meni policijska zaštita u mom gradu.RezervniGolman je napisao/la:HOCEMO U KORTEU IDUCE KOLO NA SVOJ STADION POD BB
FORZA VELEZ
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vidi sto se jarac brine za nas. Hvala na brizi, ali svi su problemi rijeseni. Inace, posto vidim da si u osnovnoj skoli pa vjerovatno neznas, ovo je nama drugi stadion sto pravimo nakon sto smo zahvaljujuci dogovoru politicara(SDA i HDZCoraco je napisao/la:Brate, je l' ovo bila jaka kiša ili je drenaža loša ?
) protjerani sa naseg stadiona. To te u toj jadnoj osnovnoj, osim kulturnog ponasanja, nece nauciti sigurno. Tvoj intelekt i intelekt tvojih jarana se vidi iz prilozenog:
[youtube][/youtube]
Forza Velez!
Zadnja izmjena: Kadet91, dana/u 21 sep 2014, 18:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Pozdrav pastrmka brate moj! Tu sam ja nego imam puno posla ovih dana. Izgleda da Rodjenima ide puno bolje kad se ja nejavljam.RezervniGolman je napisao/la:A gdje nam je drug @ kadet![]()
za brata gdje god bio

Idemo donjeti 3 boda sa ukradenog stadiona pod bb. Samo moze li mi neko objasniti jedno.
Kako da su ljudi uspijeli vratiti vecinu ukradenih kuca i stanova od onih sto su zivjeli u zaludi mislili da ce ukrasti/ubiti i danas jesti sa zlatnim kasikama, a Velez jos nemoze da igra na stadionu pod BB kojeg su svi Mostarci sagradili da bi na njemu danas igrali kikashi?
Forza Velez!
Jednostavno! Vlasnik stadiona (grad Mostar) raskinuo ugovor o zakupu i iznajmio ga nekome drugom. Sutra ga moze opet raskinuti i iznajmiti nekome trećem.Kadet91 je napisao/la:Idemo donjeti 3 boda sa ukradenog stadiona pod bb. Samo moze li mi neko objasniti jedno.RezervniGolman je napisao/la:A gdje nam je drug @ kadet![]()
za brata gdje god bio
Kako da su ljudi uspijeli vratiti vecinu ukradenih kuca i stanova od onih sto su zivjeli u zaludi mislili da ce ukrasti/ubiti i danas jesti sa zlatnim kasikama, a Velez jos nemoze da igra na stadionu pod BB kojeg su svi Mostarci sagradili da bi na njemu danas igrali kikashi?
!
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..
Jel grad vlasnik stadiona ?
kakav grad, pa da se taj isti grad pita ne bi ni bilo Veleža. Eto toliko o gradskim vlastima Mostara. Jedan je Mustafa-Mujaga Komadina....mravojed je napisao/la:Jel grad vlasnik stadiona ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.