Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la calcio » 15 jan 2009, 20:34

pola godine..... katastrofa :cry: ali opet treba misliti pozitivno, vratice se on jos jaci i bolji

zna li iko jeli ovo njegov oficijalni facebook http://en-gb.facebook.com/pages/Vedad-I ... 7504068680
mozete mu tamo ostaviti poruke ako ste clan (ja nisam *ebi ga), sigurno ce procitati

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 15 jan 2009, 20:39

lopta je okrugla je napisao/la:
DinceManijak je napisao/la:Ma da je losa osoba nikada mu se ovo nebih desilo. A sto cojk bolji, plemenitij, dobre duse.. sve ti se lose vraca. Ziva istina :!:
Potpisujem buraz!!!!Nek' ide sve u PM!!Ovo me jako pogodilo kao da mi je Vedo rodjeni brat!!Vise bih volio da sam ja slomio i ruke i noge nego ovo sto se Vedi desilo!!pozz
Bas tako i ja kazem :!: :!:
Sta ce sad bit od mogucih ponuda Intera,Mancestera,Barcelone i pitaj boga ko jos do lijeta :?: Hoce li mu neko uzet mjesto, hoce li mu Ragnick pruzit priliku poslije pola godine da se vrati gdje je i stao :?: Hoce li spast motivacija, razpolozenje u repci :?: Kako ce ovo uticati uopste uticati na Vedada :?: Ma ima milion pitanja sto se svi pitamo :!:

Treba onom Reinhardtu u HSV'u polomit noge jer je on prekrsaj na Vedi napravio, treba Ragnicka dobro uhvatit pa iz devetati jer ga je ubacivao u igru, znajuci da je se prije tekme zalio na male bolove :!:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 15 jan 2009, 20:41

Nemoj da se sada solidarisemo sa Vedom samo iz razloga jer nece moci da igra za repku,po nekim komentarima u kojima se povezuje Vedina povreda i ne igranje za repku-"ispada da zalimo za ovim sto se desilo Vedi samo iz razloga jer nece moci igrati za repku"-ne zelim da me pogresno shvatite,imam samo dobre namjere......ne treba sada spominjati ni repku ni Ciru niti bilo sto drugo povezivati sa Vedinom nesretnom povredom!!Podrzimo Vedu prije svega jer je DOBAR COVJEK!!

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 15 jan 2009, 20:50

lopta je okrugla je napisao/la:Nemoj da se sada solidarisemo sa Vedom samo iz razloga jer nece moci da igra za repku,po nekim komentarima u kojima se povezuje Vedina povreda i ne igranje za repku-"ispada da zalimo za ovim sto se desilo Vedi samo iz razloga jer nece moci igrati za repku"-ne zelim da me pogresno shvatite,imam samo dobre namjere......ne treba sada spominjati ni repku ni Ciru niti bilo sto drugo povezivati sa Vedinom nesretnom povredom!!Podrzimo Vedu prije svega jer je DOBAR COVJEK!!
eto ti ces nam reci kako cemo solidarisat....sto mi pice na zivce ovi politicki govori
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 15 jan 2009, 20:52

http://www.vedadibisevic.info
Ovo je njegova oficijelna stranica,imate guestbook ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 jan 2009, 20:54

Treba onom Reinhardtu u HSV'u polomit noge jer je on prekrsaj na Vedi napravio, treba Ragnicka dobro uhvatit pa iz devetati jer ga je ubacivao u igru, znajuci da je se prije tekme zalio na male bolove
Ne znam zasto neki krive Reinhardta. Jedini krivac za ovo moze biti Ragnick jer je znao da je rovit i da se je zalio na bolove, trebao mu je dati sedam dana slobodno da dodje sebi.
Znao je da postoji rizik da ce se povrijediti i on ga ubacijue u igru. To bi se isto moglo desiti da si ti ili ja napravili prekrsaj.
Danas sam postavio pitanje sta bi bilo da ga je faulirao Dzeko ili Miske ili Radeljic onda njima ne treba polomiti noge. Neki stvarno ovdje razmisljaju malo cudno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 jan 2009, 20:54

Ljudi..vjerovali ili ne, sto se tice nekih stvari, jako bitnih i jako teskih u zivotu...ja sam kao kamen, tesko mi zaplakati brate...
Ali evo saznajuci za ove vjesti o nasem Vedadu...i citajuci vase zadnje postove...nije me sramota reci...placem kao malo dijete.
Potreslo je me do te mjere...da je to tesko opisati.
Vedo kralju budi jak...i znaj da ono sto te ne ubije...da ce te ojacati.
Vom Jäger zum Gejagten

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 15 jan 2009, 20:55

Koji šok! :cry:
Zar baš sad kad mu je krenulo?! :evil:
Veliki gubitak kako za reprezentaciju tako i za Hoffenhiem! :evil:
Ne daj se Vedo! :cry: :cry: :cry: :cry:

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 15 jan 2009, 21:01

ra1981 je napisao/la:http://www.vedadibisevic.info
Ovo je njegova oficijelna stranica,imate guestbook ;)

Welcome to the Fan-Site of Vedad Ibisevic, THIS IS NOT OFFICIAL SITE

Malihordas
Kontakt:

Post Postao/la Malihordas » 15 jan 2009, 21:20

http://www.vedadibisevic.info ja odrzavam... i iz pouzdanih izvora znam da je vedo redovni posjetioc stranice... Tako sam sto posto siguran da ce svi komentari biti procitani

bihfans
Kontakt:

Post Postao/la bihfans » 15 jan 2009, 21:21

Nedaj se Vedo care uz tebe smo !!!

" I krv svoju za bracu moju "
MOZES BITI RODJEN U KAMENOJ KUCI,
CERPICARI, NEBODERU, ILI U BARACI,
UVJEK CES U SEBI PJEVATI PJESMU,
SVI SMO MI HERCEGOVCI I BOSANCI!

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 15 jan 2009, 21:27

amerosm je napisao/la:
Treba onom Reinhardtu u HSV'u polomit noge jer je on prekrsaj na Vedi napravio, treba Ragnicka dobro uhvatit pa iz devetati jer ga je ubacivao u igru, znajuci da je se prije tekme zalio na male bolove
Ne znam zasto neki krive Reinhardta. Jedini krivac za ovo moze biti Ragnick jer je znao da je rovit i da se je zalio na bolove, trebao mu je dati sedam dana slobodno da dodje sebi.
Znao je da postoji rizik da ce se povrijediti i on ga ubacijue u igru. To bi se isto moglo desiti da si ti ili ja napravili prekrsaj.
Danas sam postavio pitanje sta bi bilo da ga je faulirao Dzeko ili Miske ili Radeljic onda njima ne treba polomiti noge. Neki stvarno ovdje razmisljaju malo cudno.
Vjerovatno Reihardt nema puno veze sa Vedinom povredom posto se ova povreda desi kada se koljeno iskrivi i onda popucaju ligamenti a to se tesko moze desiti pod dejstvom sile povrede ove vrste su vise nesretni slucajevi,peh ali su jako jako teske...uzalud je sad pricati kriviti ragnicka ili reinhardta vede nema 6 mjeseci veliki je gubitak za nas i bundesligu izgubio je vjerovatno zivotnu sansu da bude najbolji stijelac BL-a pa i da skine Mullerov rekord ali ubjedjen sam da ce se NAS VEDO VRATITI JACI NEGO IKAD I DA CE SVE NADOKNATITI
VEDO BRATE UZ TEBE SMO
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

amar991
Kontakt:

Post Postao/la amar991 » 15 jan 2009, 21:31

vedade zavidovici su uz tebe i zele ti da brzo se oporavis
majstore

emirwien
Kontakt:

Post Postao/la emirwien » 15 jan 2009, 21:34

Vedo zelim ti dobar oporavak,srecu i puno,puno zdravlja.Sto se tice tvoje karijere sto posto sam siguran da ce nas vedo biti jos bolji i jos ubitacni za protivnicke mreze.Sada se sigurno nasi protivnici na svim stranama raduju,povredi nasega Igracine Vede pogotovo Belgijanci,smatrajuci da su spaseni ovom situacijom koja je pogodila nasega Vedu,ali Bosan je puna veda,dzeke i ostali nasi zaltni momaka.

Iskreno od srca gotov poceo da vristim od muke,pitam se zasto bas Vedo,zasto sad i tako u nedogled zasto.ali sta ces takav je zivot.

kaldrmica
Kontakt:

Post Postao/la kaldrmica » 15 jan 2009, 21:35

Vedo legendo.
Duboko smo zateceni ovim slucajem, ali isto tako smo sigurni da,ces se vratiti jos bolji i efikasniji. Puno srece i strpljenja, bice ti potrebno, tvopja raja iz Nove Kasabe.

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 15 jan 2009, 21:50

VEDO,IZDRŽI PRVENSTVENO RADI SEBE **** NAS OSTALE !!!
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 15 jan 2009, 21:53

Vedo, raja iz dijaspore, pogotovo u SAD je uz tebe!

Never give up, champion!
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 15 jan 2009, 21:57

Salihović: Bez Ibiševića nemamo šanse za titulu

Blažević izrazio želju da ga posjeti i osigura mu vrhunske liječnike * Podrška igrača * Salihović utučen * Tužan sam, ali se ne predajem - izjavio je za "San" Vedad Ibišević

Sutra opsirnije.. :!:

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 15 jan 2009, 22:08

Kakav San crni !pa vi niste normalni ako vjerujete takvim novinama
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

Fukare tz
Kontakt:

Post Postao/la Fukare tz » 15 jan 2009, 22:16

Am Abend bestätigte sich wie befürchtet die erste Diagnose: Ibisevic hat sich das vordere Kreuzband des rechten Knies gerissen. ko zna nek prevodi, ovo je sa stranice hofenhaima
Zadnja izmjena: Fukare tz, dana/u 15 jan 2009, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
CRVENO CRNA JE BOJA MOJE KRVI!!! SLOBODA DO GROBA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.