Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Ne znam dali da "jedva cekam" tekmu ili da navijam za sto sporiji prolazak vremena.
Danas idemo u goste ekipi koja je dosta ozbiljnija od QPRa, pokazali su to protiv Evertona i Arsenala. Vrlo lako se mozemo opet "okliznuti" , bit' ce toga jos sigurno.
Nadam se da ce LvG opet poceti sa 4 covjeka nazad. Navijam takodjer da Falcao pocne utakmicu ali nesto ne vjerujem da ce RvPa ostaviti na klupi, Rooney vec ne dolazi u obzir.
Danas idemo u goste ekipi koja je dosta ozbiljnija od QPRa, pokazali su to protiv Evertona i Arsenala. Vrlo lako se mozemo opet "okliznuti" , bit' ce toga jos sigurno.
Nadam se da ce LvG opet poceti sa 4 covjeka nazad. Navijam takodjer da Falcao pocne utakmicu ali nesto ne vjerujem da ce RvPa ostaviti na klupi, Rooney vec ne dolazi u obzir.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Bojim se da bi Shaw mogao biti zrtva promovisanja Blacketa..a tako smo mu se radovali
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
Gledao sam ovo prije, ali opet sad sam se najezio... on je bio romanticar i za mene u Unitedu sa Giggsom, Scholesom, Ronaldom najveci u zadnjih 20 godina.Rajaz je napisao/la:[youtube][/youtube]
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
-
- Kontakt:
A i tako smo ga skupo platili,mislim na Shawa,ali Blek mi je vec prirastao srcu
Shaw se tek oporavio, vidjet` cemo sta planira LvG s njim. Ja se nadam odbrani Rafa-Jones-Rojo-Shaw, sto skorije moze. Blackett je potencijal ali je do sada pravio i previse gresaka u odbrani, pa jedna od dvije sanse koliko je QPR imao je dosla direktno njegovom greskom. U svim utakmicama do sada je pokazao dosta slabosti, ne kazem da ga treba prekriziti ali da se moze pricati o nekim odlicnim partijama vala i ne moze.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
A ja imam osjećaj da ćemo ih ubti danas 3+ 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Mislim da ce Mata/RVP biti glavna tema narednih sedmica. Wazza ulazi u formu, kapitenski. Radamel zeljan igre, dokazivanja. Tako da ostaje samo jedno mjesto u kombinacijama. Protiv jaceg protivnika RVP bi trebao biti u pocetnom sastavu u tandemu sa Falcaom, Rooney ispod, dok protiv ekipa gdje imamo veliki posjed, Mata bi mogao biti taj koji kombinuje sa Radamelom i Wazzom. Opet, ovo su slatke muke.
- Ed Woodward for Prime Minister !
OnlyUnited je napisao/la:Mislim da ce Mata/RVP biti glavna tema narednih sedmica. Wazza ulazi u formu, kapitenski. Radamel zeljan igre, dokazivanja. Tako da ostaje samo jedno mjesto u kombinacijama. Protiv jaceg protivnika RVP bi trebao biti u pocetnom sastavu u tandemu sa Falcaom, Rooney ispod, dok protiv ekipa gdje imamo veliki posjed, Mata bi mogao biti taj koji kombinuje sa Radamelom i Wazzom. Opet, ovo su slatke muke.[/b]
mislis obrnuto

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
XI: De Gea, Rafael, Evans, Blackett, Rojo, Blind, Herrera, Di Maria, Falcao, Rooney, van Persie
Klupa: Lindegaard, Shaw, Smalling, Fletcher, Mata, Valencia, Januzaj
Klupa: Lindegaard, Shaw, Smalling, Fletcher, Mata, Valencia, Januzaj
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 21 sep 2014, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
100% sportski i krajnje opušten potpis
0-9
Rooney 3
RvP 3
Falcao 3
Di Maria 9 asistencija
Rooney 3
RvP 3
Falcao 3
Di Maria 9 asistencija
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Re: Odg: Manchester United F.C.
Napad nam slabNarin je napisao/la:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Sastav poznat idemo razvalit ovo.
- SylvesterStallone
- Kontakt:
Policeman je napisao/la:0-9
Rooney 3
RvP 3
Falcao 3
Di Maria 9 asistencija
hahahahha

Uhhh jbte, ovo je ultraofanzivno. Leicester nije nimalo naivna ekipa, odbrana se danas biti na jakom testu, Blind im mora dosta pomagati ovdje. Od Herrere ce dosta toga zavisiti.
Vidjet` cemo, moram priznati da se nisam nadao ovom napadu od prve minute, pogotovo jer domacin nije naivna ekipa.
Vidjet` cemo, moram priznati da se nisam nadao ovom napadu od prve minute, pogotovo jer domacin nije naivna ekipa.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Auu kakav napad jbt 

'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
- OnlyUnited
- Kontakt:
Odlicno, Wazza koji je trkacki raspolozen ispod napada. Ocekujem da RVP proradi...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Vidim niko ne spominje da je na današnji dan debitovao naš najbolji vezni igrač svih vremena
http://sportsport.ba/blabla/na-danasnji ... les/140953" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sportsport.ba/blabla/na-danasnji ... les/140953" onclick="window.open(this.href);return false;

If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.
Skeptičan sam u vezi toga mogu li ova tri faraona zajedno funkcionisati naprijed, ali moram priznat da je yebeno dobar osjećaj imati takav napad.
Ja da sam odbrambeni igrač Leicestera, ne bi mi bilo svejedno.
Očekujem ne tako laganu pobjedu ( 1:2 ili 1:3 ), Angelito ponovo riješava utakmicu.

Očekujem ne tako laganu pobjedu ( 1:2 ili 1:3 ), Angelito ponovo riješava utakmicu.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.