AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

L'Avvocato
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la L'Avvocato » 21 sep 2014, 09:54

Hattrick123 je napisao/la:imaju li gdje slike koreografije??
Evo prijatelju :thumbup:
slika

slika

slika
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 sep 2014, 10:45

Kao sto sam ranije rekao 6 bodova iz 3 kola nije lose. Pipo me malo razocarao sinoc, nisam vidio onog presinga koji sam ocekivao. Nadam se da mu je ova utakmica otvorila oci i da cemo sljedecu tekmu vidjet neke promjene u sastavu. Prije svega ocekujem da ne igramo sa 3 DMF tako da ocekujem Van Ginkela u vezi, a mogao bi i Tores poceti tekmu.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 sep 2014, 11:14

Ma ljudi su bolji i kvalitetniji, nikakva tu taktika i presing ne pomazu. Odolijevali smo napadima, al' nije moglo zauvijek, bilo je sve samo pitanje vremena.
Pippo je pogrijesio sto nije znao sta zeli, s jedne strane hoce bod, s druge ipak ne. Ne ide to tako, ili jedno ili drugo, nema izmedju.

Al' haj, nisam uopste ni ljut ni razocaran, od pocetka se znalo da sa 2-3 kluba nemamo sanse, ali tu su lakse utakmice na kojima se osvaja prvenstvo i koje su nasa sansa.
A Pippu i igracima neka bude fina lekcija, osjetilo se koliko je ustvari zelen.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Asina
Kontakt:

Post Postao/la Asina » 21 sep 2014, 11:41

Mišljenja sam kako iz ove utakmice možemo izvući dosta loših ,ali i nekoliko dobrih stvari.Zadnja linija ok radi,dva štopera mi nekako bolje stoje od npr. Bonere i Alexa (Mexa),brži su .Muntariju se treba zahvaliti i na otpis u zimskom prelaznom roku,Šaravi još nije ni blizu onog starog (povreda je učinila svoje),Poli nedorečen,generalno vezni red pod pritiskom ne može držati loptu Vrbanjuši . Menezu bi Abiati trebao svrnuti koju pljusku u svlačionici (momak definitivno posjeduje kvalitet),da ne mlatara rukama i gestikuliše igračima na svaki pogrešan pas ,kao da je on Maradona a svi ostali magarci (možda se ugledao na Balotelija)???,ipak gospodine došao si u Milan i tu se ne bi smio provoditi ,a tek se boriš za status u timu!!!Pipo se poprilično izgubio,prevelik respekt Juventusa ,ekipa nije spremna (ne znam možda su preteški...).Na kraju trebalo bi koje jaje baciti u svečanu ložu gospodinu "utegnutom" pedofilu da napokon dovede par kvalitetnih igrača,ovako ćemo "uigravati" limitiran tim ....

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 21 sep 2014, 12:23

L'Avvocato je napisao/la:
Hattrick123 je napisao/la:imaju li gdje slike koreografije??
Evo prijatelju :thumbup:
slika

slika

slika
hvala drug:) izgleda da su zakazali ovi gdje pise "we are ac milan" i da nisu svi podigli papir/najlon. Ko razumije italijanski da prevede sta znaci ovo "un anno di rabiia per tornare grandi" :)
FORZA MILAN

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 sep 2014, 12:45

Jedna godina razočarenja kako bi ponovo bili veliki ... tako nekako, kad se prevede na naš malo glupavo zvuči, ali na italijanski je to baš dobro napisano.

A uvijek je problem sa ovima sa strane kad je koreografija u pitanju ... to je tako skoro uvijek.
★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 21 sep 2014, 12:52

Slogan je u smislu da ova godina bude ona u kojoj će svu ljutnju i bijes (iz prethodnih sezona) pretvoriti u nešto pozitivno ove sezone kako bi se vratili među velike. U tom kontekstu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlGuerriero
Kontakt:

Post Postao/la IlGuerriero » 21 sep 2014, 13:03

Slažem se sa @Pogbom. ''Godina bijesa za povratak na vrh'', to je moj slobodni prevod. :D

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 sep 2014, 13:06

Pogba je napisao/la:Slogan je u smislu da ova godina bude ona u kojoj će svu ljutnju i bijes (iz prethodnih sezona) pretvoriti u nešto pozitivno ove sezone kako bi se vratili među velike. U tom kontekstu.
E bravo, vidiš nisam uopšte mislio u tom pravcu. Mislio sam na prethodnu godinu, ali to tvoje ima više logike :D
★★★

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 sep 2014, 13:49

http://www.****.com/vesti/kad-p ... para/85171" onclick="window.open(this.href);return false;

Rino u svom stilu. :)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 21 sep 2014, 15:59

Dok god bude Milan igrao 4-3-3 neće biti dobro, cudo kako to čitav svijeti vidi osim trenera i uprave...nema potrebe pisati uvijek isto, ali se nadam promjeni formacije

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 21 sep 2014, 21:13

meskalin je napisao/la:Dok god bude Milan igrao 4-3-3 neće biti dobro, cudo kako to čitav svijeti vidi osim trenera i uprave...nema potrebe pisati uvijek isto, ali se nadam promjeni formacije

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja odavno govorim da ova formacija sa ovim igracima ne donosi ništa dobro, a bez Montoliva to izgleda jos gore. Još uz to smo prodali Cristantea a Sapoanara vazda povrijeđen tako da i nemamo kreativnog veznog igraca, sve destruktivci. Fakat je vrijeme za promjenu formacije.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 sep 2014, 21:45

Jasno je da se sa ovim kadrom vise ne moze igrati ova formacija, krajnje je vrijeme promijeniti na 4231 jer nam najbolje godi.
Ginkel i De Jong iza kao osiguraci (s tim da je ovaj prvi daleko ofanzivniji i sposobniji od ona dva ublehasa), naprijed napokon gurnes Hondu na prirodnu poziciju gdje je troduplo opasniji, a vrijeme je i za pravim napadacem koji nam je realno falio, ne mogu ona dvojica dovijeka glumiti lazne devetke kad to nisu.

A taman dolazi i Suso tako da cemo imati jako fin trojac naprijed (pretpostavljam da ce on biti taj amf), a vraca se i Monto.

Nisam ni znao da je ova utakmica ovako brzo i to prekosutra, al' to je najbolji momenat da se napokon krenu uvoditi neke promjene, pogotovo jer bi to trebala biti jedna od laksih utakmica. Kad ce ako ne tad?

FORZA MILAN !

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 21 sep 2014, 23:38

braco je napisao/la:http://www.****.com/vesti/kad-p ... para/85171

Rino u svom stilu. :)
[youtube][/youtube]
3,52 - 4,06 haha.
Kakav otac, (nadam se da će nas preuzeti jednog dana) !
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 21 sep 2014, 23:47

rope11 je napisao/la:Ma ljudi su bolji i kvalitetniji, nikakva tu taktika i presing ne pomazu. Odolijevali smo napadima, al' nije moglo zauvijek, bilo je sve samo pitanje vremena.
Pippo je pogrijesio sto nije znao sta zeli, s jedne strane hoce bod, s druge ipak ne. Ne ide to tako, ili jedno ili drugo, nema izmedju.

Al' haj, nisam uopste ni ljut ni razocaran, od pocetka se znalo da sa 2-3 kluba nemamo sanse, ali tu su lakse utakmice na kojima se osvaja prvenstvo i koje su nasa sansa.
A Pippu i igracima neka bude fina lekcija, osjetilo se koliko je ustvari zelen.
dosta tacnih konstatacija,,,,ali brate,,,,tu su lakse utakmice na kojima se osvaja prvenstvo,,,,samo da te pitam jesi ozbiljan.........................ovo zadnje sto si napisao,,,nma to mislim,,,,,,,hmmmmm

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 22 sep 2014, 00:35

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 sep 2014, 00:46

Kad kazem prvenstvo, ne mislim bukvalno na prvenstvo vec u nasem slucaju trece mjesto i kvalifikacije za LS. Mislim da je to tako ocito i lako za zakljuciti. :mrgreen:

Postoje dva kluba koja su jaca od nas i tu nemamo sta traziti (ako otkines koji bod - dobro je, ako ne - opet dobro), postoji par klubova koji su u par deka sa nama i gdje se moze izvuci pokoji bod bar na domacem terenu i oni slabiji koji se moraju maksimalno koristiti, bez nepotrebnog oklizavanja (bit ce toga kako sezona bude odmicala, al' i to pokusati smanjiti na minimum).

Budimo optimisti :mrgreen: navijam za LS iskljucivo radi finansijskih dobrobiti, nista vise. Za nesto vise ionako nismo kadra i necemo biti jos duze vrijeme.

FORZA MILAN !

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 22 sep 2014, 09:45

Mec protiv Juventusa arhivirati i krenuti dalje.Nema tu puno rasprave, ljudi su jaci od nas i to je to, Milan je najslabiji tamo gdje je najvaznije a to je sredina terena. Bez dva ili jos cak tri kvalitetna vezna igraca uvijek cemo se uciti u ovo jacim utakmicama. Nego sljedeci mec Empoli i nadam se nova tri boda.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 sep 2014, 09:53

Menez has a minor thigh problem and he could skip the match vs. Empoli (as a precautionary measure). He will be examined later today.

:cry: kad te hoce bas te hoce...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 22 sep 2014, 09:59

Pa šta rade tim igračima kod nas kad se svi ozljeđuju yebo ih otac retardirani više da ih yebo!!

I nema mjesta razočarenjima u utakmicama protiv Juvea, Rome i sl.
Pa sa ovakvom sredinom kakvu mi (ne)-i-mamo, bilo bi osmo svjetsko čudo uzeti treće mjesto u Italiji.
I ako Super Pippo uspije u tome, treba mu dati ugovor na sljedećih 10 godina.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.