FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 21 sep 2014, 01:00

Igru brisi bodove pisi, idemo dalje najvaznije je da smo u vrhu. :cool:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 21 sep 2014, 01:07

Ma ja ne znam da li to kod nas ima veze sa trenutnim rezultatom. Meni se čini da u nas mora neko kardinalno pogriješiti (čime direktno utiče na rezultat) u 90 minuta i to svaku tekmu. Nekad je to Antolović, nekad je to Zeljko, nekad je to Benjo ili Dado i šta ja znam. Znači neko mora pa kakav te rezultat trefi. Zašto je to tako, vjerovatno bi se dalo analizirati, ali na kraju su uvijek svede na koliko para toliko muzike barem kod nas u Želji jer ima i onih koji imaju, ali ne znaju ili pretjeruju, furaju se, moraju potrošiti 3 put više nego što treba itd., prepoznat će se sami. Čak je i Adžem jednom nešto slično govorio (u smislu kvalitete) kad je Kosorić nešto uhelačio, zaboravio sam protiv koga.

Gring0
Kontakt:

Post Postao/la Gring0 » 21 sep 2014, 01:44

One (SDA)udbase kad bi Bil Gates kupio ne bi mogli napraviti nista osim sramote :cool:
Hibridni klub uvijek je davao hibridne rezultate...
Prama mozes kupiti sve osim raje iskrene.... :crazy:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 21 sep 2014, 02:21

Ne znam zasto se ovi iz Tuzle bune za ovaj incident danas.Pa oni sami kazu da na zapadnoj tribini sjede ljudi bez zuba,to jest okorjeli Tuzlanski kriminalci koji samo cekaju da izazovu neki nered na tribini.Svi znate kako su Fukare docekale SN prosle sezone u Tuzli,ali se isto desio slican incident kad su ljudi sa zapadne tribine poceli gadjati SN kamenjima,nazivati ih svakakvim pogrdnim imenima,i naravno da nismo ni mi ostali duzni uzvratili smo im istom mjerom,sta onda tek ocekivati kad dodju Manijaci u velikom broju,i plus jos nije bajna situacija na relaciji Tuzla-Sarajevo :D Jos i da spomenem TK policiju koja isto nije tako bajna,Fukare kupile cugu zovu nas da pijemo s njima,a Tk policija ne dopusta da se susretnemo i da cugamo,a uz to jos su i prijetili :D
I mozel neko napisat kakav je Nuspahic bio danas nakon sto se vratio poslije povrede ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 21 sep 2014, 02:32

themaniaks je napisao/la:
bojamora je napisao/la:
extra je napisao/la:Valja sad skrpiti ekipu za zvijezdu bez Stanića i Tomića valjda će se ostali oporaviti
Kad bi sa povredama ostalo ovako onda bi to bilo :

.............Antolović...................

...Memija....Zeljković....Bogdanović....Kvesić...

......Čolić......D.Sadiković....E.Sadiković....

.....Bajić......Nurković.........Varea........

Rezerve : Kjoševski, Hadžiahmetović, Hasković, Grebenar. Baša, Nurspahić
jeko Nurkovic :D
Uhvatiste vi mene u pilanu :) naravno da sam pogrešno otkucao i da je Turković

blizaqFCS
Kontakt:

Post Postao/la blizaqFCS » 21 sep 2014, 03:40

VAREA :plac: :plac: ovaj basa ce biti igrac za jedno 50000000 svjetlosnih godina :rol:nasto neki klubovi spadnu

Gring0
Kontakt:

Post Postao/la Gring0 » 21 sep 2014, 03:57

blizaqFCS je napisao/la:VAREA :plac: :plac: ovaj basa ce biti igrac za jedno 50000000 svjetlosnih godina :rol:nasto neki klubovi spadnu
Na sta opet neki drugi spadnu da prime u guzu kitu sa Kineskog trzista....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2014, 04:10

Bihac96 je napisao/la:Ne znam zasto se ovi iz Tuzle bune za ovaj incident danas.Pa oni sami kazu da na zapadnoj tribini sjede ljudi bez zuba,to jest okorjeli Tuzlanski kriminalci koji samo cekaju da izazovu neki nered na tribini

Ovo apsolutno nije istina, drugo ti je care napast na momka od 20-25 godina, a drugo na vec ostarjele ljude, penzionere, radnike, djecu i takve. takvi su na zapadu..

Jbt ispade sad srz nasih navijaca krminalci, ima degena ali manjina. tamo i idu na zapad da im bude mirno jer ne mogu nereda i fukara. Dosta nas je trazilo da uleti tamo, ali ja kontam koji cu vrag kad nemam ni baklje. mi nismo imali pirotehnike, manijaci bili puni.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 sep 2014, 08:27

Kako vas nije stid ponositi se onim "incidentom" od jučer ?

Prva baklja je doletila sa vaše strane, bio sam tu odmah do vas. Ako mi ne vjerujete da jeste, onda razmišljajte logički. Ako su na zapadu bili ljudi od 40 godina sa ženama i djecom, a jesu, odakle njima baklja ? Na zapadu je bilo 6-7 momaka uključujući i mene, a ostatak su bili simpatizeri.

Sve je počelo kad su došle ekipe iz Sarajeva, neki vaš kabadahija ulazi i penje se odmah na ogradu ali se okreće prema terenu, kao spreman da uleti. Security mu govore da siđe, a on maše rukama raspravlja se. Dakle potpuno nepotrebno pravljenje problema. Ne znam ko vam je onaj sa ribarskim plavim šeširom "Željo", nek ide na liječenje, a može i na pecanje (opušta). Prvi je potegao za bakljom, da s njom krene na simpatizere i bio je jedan od ratobornijih, izgleda da dugo nije istukao djeda ili bakicu. Bilo je i likova što kod vas haman imaju dvije sastavljene u glavi pa su smirivali situaciju. Ponosite se njima, a ne ovim "ratobornim" klošarima.

Mislio sam da ste vi neki Ultrasi, kodeksi i te priče. Poštovanje na brojnosti i na onom kratkom delirijumu ali dalje od toga ništa. Stvar je kod vas što imate dobru propagandu, i možete pričati šta hoćete ostale grupe će vam povjerovati, i opet ćemo mi ispasti krivi. Ali za ono od jučer treba da vas bude sramota.

Trebao je nečiji otac ili djed da strada od baklje pa da vi kažete da to baš i nije trebalo raditi.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 21 sep 2014, 08:57

tuzlak1987 je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Ne znam zasto se ovi iz Tuzle bune za ovaj incident danas.Pa oni sami kazu da na zapadnoj tribini sjede ljudi bez zuba,to jest okorjeli Tuzlanski kriminalci koji samo cekaju da izazovu neki nered na tribini

Ovo apsolutno nije istina, drugo ti je care napast na momka od 20-25 godina, a drugo na vec ostarjele ljude, penzionere, radnike, djecu i takve. takvi su na zapadu..

Jbt ispade sad srz nasih navijaca krminalci, ima degena ali manjina. tamo i idu na zapad da im bude mirno jer ne mogu nereda i fukara. Dosta nas je trazilo da uleti tamo, ali ja kontam koji cu vrag kad nemam ni baklje. mi nismo imali pirotehnike, manijaci bili puni.
Kao neko neutralan ti moram reći da sad izvrćeš priču. Onaj vaš @staragarda i još neko su pisali da su na tom dijelu vašeg zapada oni najgori i da će biti sranja ako željovci dođu na A. Eto sad kad je sranje bilo, odjednom je tu bila nejač.Koliko se sjećam istu priču ste furali i dok ste bili u prvoj ligi, da vam je najgora tribina ovaj sektor na zapadu. Tako da....

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 21 sep 2014, 09:09

tuzlak1987 je napisao/la:

PostPostao/la Coraco dana 20 sep 2014, 20:16
Što se fudbala tiče, dominantniji od nas u dvije akcije dva gola treba priznati. Možda smo bili bolji prvo pol. baš kao i protiv ŠB, Zrinjskog, a u drugom raspad sistema. Igrači Želj. pametno iskoristili ovaj naboj, svaki kontakt je faul za njih, bilo je i startova za karton ali previše glume brate.

Što se tribina tiče, nisam bio na zapadu, stvarno ne znam što je ono trebalo bacit baklju među košpicare, al' eto.

PS. za gospodu sa sjevera koja polomi stolice, bez komentara :facepalm:
u transu pjesma nek' zagrmi, Slobodo gazi sve do pobjede

hajd' se vi prvo dogovorite medju sobom, pa dodjite ovdje pametovati i pricati istinu. boldirano je post sa vase teme i od vaseg covjeka.
edit: daleko od toga da opravdavam ono sto se desilo i sto su manijaci uradili, ali treba saslusati i drugu stranu. to bi bilo ko od vas, sto mudrujete i satro se izvinjavate u ime kluba, mirno slusali i sjedili da vam neko **** sve zivo i mrtvo, da vas gadja cim stigne i sl. za aska vjerujem da bi tako postupio. to je papucar obicni. zena ga pomalo pusti na internet, pa se isprazni covjek.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 sep 2014, 09:38

rodom s Mejtaša je napisao/la:
Minjore je napisao/la:@themaniaks Nurkovic ti je spoj Turkovica i Nuspahica, polivalentan igrac. Ja stalno govorim,mi kad u bijelim dresovima igramo,ne mozemo kiksati.
Jest, jest takvih nam igrača treba više :D . Npr. jedan Sadija (Sadiković - Memija) ili recimo Barea (Bajić - Varea)
:rol:

sadija = muhamed bešić :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 sep 2014, 10:06

Jedna od najvažnijih pobjeda u posljednje vrijeme. Imali smo mnogo problema sa sastavom, na trerenu je bila ekipa koja vjerovatno nikad više neće zaigrati zajedno, bez Hasanovića, Kosorića i Bogdanovića, dakle sa osakaćenom zadnjom linijom, ali Adžem je uspio da pronađe rješenje i balans, sa izuzetno ofanzivnim Vareom, Nedom i Bajom, kada tome dodamo Enisa na stoperu, maksimalnu slobodu za Dadu, jasno je da je ovo jedan veliki pogodak Admira Ažema. Na momente je ta odbrana pokazala slabosti, ali sreća pa Sloboda nije ekipa koja će to maksimalno iskoristiti, pa smo se opet provukli, bez obzira na vodstvo od 2-0, vodstvo koje nam već polako postaje prokletstvo, jer ovo je već treći ili četvrti put da strepimo nakon 2-0 i da naš tim pada u igri.

Pobjeda bitna zbog bodova, atmosfere koja nas je pratila proteklu sedmicu, zbog Želje koji je još jednom pokazao da je strah i trepet bez obzira u kakvom sastavu igrao. Peta pobjeda u nizu, a u svakoj od njih su momci izginuli na terenu i ako se taj niz nastavi protiv Zvijezde, mislim da su momci zaslužili malo kredita da ne budemo prestrogi prema njima kada dođe naredni poraz, a doći će...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 21 sep 2014, 10:29

evo jedna za mustuluka,jos ne zvanicno i neznam pojedinosti al od nove godine imamo generalnog sponzora,cim saznam pojedinosti javnem vam ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 sep 2014, 10:47

Ko tebe kamenom, ufatis ga ako mozes, pa mu ocitas bukvicu, ako nemozes skloni se. Najlakse je vratiti istom mijerom, ali pravi karakter nepada u vatru. A onaj koji baci baklju na drugog treba policija da istrazuje.

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 21 sep 2014, 10:48

super je napisao/la:evo jedna za mustuluka,jos ne zvanicno i neznam pojedinosti al od nove godine imamo generalnog sponzora,cim saznam pojedinosti javnem vam ;)
Citam odavno forum, i vazda si bio mustulukdzija :clap:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 sep 2014, 10:56

super je napisao/la:evo jedna za mustuluka,jos ne zvanicno i neznam pojedinosti al od nove godine imamo generalnog sponzora,cim saznam pojedinosti javnem vam ;)
Hoćeš da kažeš da je proljeće naše :tokralju:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 21 sep 2014, 10:57

Virtu4l je napisao/la:
Hoćeš da kažeš da je proljeće naše :tokralju:
pa zar opet... :mrgreen: :njanjanja:
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 sep 2014, 10:57

za muštuluk bih pozlatio :mrgreen:

valjda će preteći za nekakvog stopera boljeg od ovih koje imamo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 sep 2014, 11:06

Svaka cast pasa!

http://sportsport.ba/ostalo/alen-ramic- ... cke/140938" onclick="window.open(this.href);return false;
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Levin i 18 gostiju.