Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirzatele
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la mirzatele » 21 sep 2014, 02:59

Rusilac je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Ako sam rekao da je Pjanic nas najbolji igrac,to ne znaci da mi kapiten nije drag,naprotiv,vjerovatno sam jedan od njegovih najvatrenijih navijaca,ali trenutno je stanje tako,Pjanic je nas najbolji igrac,svidjalo se to nekome ili ne

@Rusilac

"Ne postoji igrac u Evropi koji ima jacu konkurenciju sve ove godine od Dzeke,niti klub koji u napadu ima jacu konkurenciju od Citya"

Kako ces bolan ovo reci ?
Pa daj mi taj klub:
Real-Benzema i ko jos?Niko
Bayern-Lewa i ko jos?Penzioner Pizzaro.
Arsenal,Borusija,Atletico,Juventus,Čelzi....daj mi ime kluba.

Daj mi ovu konkurenciju:Aguero,Tevez,Baloteli,Dzeko ili Aguero,Dzeko,Negredo,Jovetic.
Daj mi samo ovu,Aguero,Dzeko,ima li?
Sturridge,Sterling,Lambert,Baloteli
Welbeck,Sanchez,Giroud,Walcott
RvP,Falcao,Rooney
Cavani,Ibrahimovic,Lavezzi
Messi,Suarez,Pedro,Neymar
Drogba,Costa,Remy

i dalje se nadam da nisi ozbiljan :crazy: hej,kako on to izjavi hladno,jos kasnije brani tu svoju provalu umjesto da se poklopi, "nema kluba sa jacom konkurencijom u napadu " :crazy:

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 21 sep 2014, 06:00

Juventinisimo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Kraj Mede zivog,koji je vec igrao sa Pjanketom..."strateg" zabaci udicu sa Prcom i Tinkijem... :crazy: jos pored zivog Mujdze nadoda Avdiju da ispuni tu normu za BCL...norma ispunjena za Januarski prijelazni rok...svi sretni :salut:
Baš tada bljesne onaj koji ima kvalitet, kao npr. Bešić.
Da udje jedna od tri,kornera,sto Pjanke u glavu pogodi...sve to u minuti bjese..pri rezultatu 1:0..ko zna sta bi se pisalo...ovako nove stranice slatkisa,samo za Virtuala,Grin000000a and company... :( :mrgreen:

Pjanic NIJE bolji igrac od Dzeke...trenutno bi i mogli bez Pjanketa(nekako) ali bez Edina bin sultan diamond Dzeke nikako.. :mrgreen:
Djeca nosaju samo Dzekine dresove..a djeca NIKADA ne lazu i ne GRIJESE :D
Mogli bi i bez Džeke. Sa jednim napadačem. Ako baš hoćeš, ne može se bez Asmira.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 21 sep 2014, 06:32

Č000ban...nije valjda da si morao izmjenjivati post i to tri puta... :mrgreen:

Moje postove svako moze pregledati i analizirati...nema sakrivanja od narodne mase...to sto sam prije podrzavao Papeta,nisam negirao,niti bi.Mozda treba da ostanem pri tom stavu i dalje,nakon svega??

To ispada,ako izgubimo sve utakmice do kraja,treba da ga i podrzim do kraja??? :crazy:
Ili ipak kao da budem kao ti...da i osvojimo EP...treba da ga pljujem?? :crazy:
Pape je tri zlatne ribice ispucao...podrske,logicki vise od mene nema... ;)

Mozda mislis na ovu temu o Pjanicu??? Pa cijeli svijet ga hvali..osim tebe i jos dvojice-trojice...pa zapitajte se malo,sami o sebi... :mrgreen:
Ako je nesto drugo u pitanju,samo reci jarane..da i to razrijesimo..Ja sam na svako tvoje pitanje spreman odgovoriti.. ;)

Sta je bolja odlika ljudi?...da promjene misljenje kad se i situacija promjeni ili da ipak ostanu na tom misljenju do smrti... :crazy:
Znam da si iznenadjen mojom licnoscu...nije mi to nista novo...nego ti i takvi kao ti ,iz tvrdoglavosti i dalje glasajte za jedne te iste ljude..kao sto ste i do sada...zlatne kasike su na putu ;)

E,Čombe,Čombe...aferim na ljogika,sto se moze pokupiti u sljasticarnica..bazi repke Kosova :mrgreen:

Pozdrav i tebi Combe...direktno iz sljasticarnice Keljmendi...Ja i Pape gledamo kasete.. :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 sep 2014, 07:04

Rusilac je napisao/la:Najbolji igrac reprezentacije svih vremena je Zvjezdan Misimovic.
Najbolji strijelac,najpoznatiji,najpopularniji igrac svih vremena je Dzeko,on je planetarna zvijezda i niko nije ni blizu njegovom statusu,niti bio a tesko da ce i biti.
Najtrofejniji igrac je Salihamidzic.
Pjanic,planetarna zvijezda u najavi vec nekoliko sezona,na zalost to jos nije postao.
a najvažniji igrač u ekipi je Mensur Mujdža :bih:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 sep 2014, 09:10

mirzatele je napisao/la: Sturridge,Sterling,Lambert,Baloteli
RvP,Falcao,Rooney
Drogba,Costa,Remy

i dalje se nadam da nisi ozbiljan :crazy: hej,kako on to izjavi hladno,jos kasnije brani tu svoju provalu umjesto da se poklopi, "nema kluba sa jacom konkurencijom u napadu " :crazy:
Nije bubnjaš puno pogriješio, velika većina tih 'napada' sa tvog spiska je formirana tek ove sezone, a ti si tu nabrojao nekoliko igrača koji čak i nisu napadači, pa i nisu igrali poziciju špica, nekako mislim da Messi, Walcott ili Sterling ne bi bili Džekina konkurencija kada bi igrali u istom klubu ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 sep 2014, 09:31

Nainggolan, Strootman, De Rossi, Keita, Florenzi...

I opet Grande Miralem alfa i omega u veznom redu.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 21 sep 2014, 09:54

mirzatele je napisao/la:
RvP,Falcao,Rooney
Drogba,Costa,Remy

Prvo da se nasmijem na ovo: Welbeck + Giroud > Džeko + Aguero. :rol:

Pošto su u pitanju "sve ove godine" koje je Džeko proveo u City-u, zašto svoje argumente baziraš na tek formiranim napadima? Iako si fulio poentu, opet si pogodio samo to da United ima bolju konkurenciju u napadu od City-a. Brojiš krila (Neymar, Pedro, Lavezzi, Sanchez, Walcott) i hoćeš da degradiraš momka koji ti je napisao poprilično tačnu stvar?
Jako argumentovano, nema šta.

Ne da mi se na uranku da se prisjećam kakve su napade imale ostale ekipe u ovih par sezona, ali mislim da ni jedna nije imala jači napad od City-a. Barem ne kada se uzme u obzir da su uvijek imali 4 jaka napadača.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 sep 2014, 10:14

Gring0 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Ti si se tacno i ubio za cobana :D
Naravno, za zalutale ovce kao sto si ti uvijek je trebao coban :cool:
Je li bio skup pop :lol: :lol:
Koji lik jbt :lol:

Sta ti tacno znaci to "zalutala ovca" ? O cemu pricas uopste ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 21 sep 2014, 10:31

Na zalost bojim se da ce ipak ostati samo vjeciti talenat,poput onog Bojana Krkica ili Ibrahima Afelaja...nema konstantnost i tu dozu arogantnosti da se dokaze onda kad treba, ono sto je npr.Modricu poslo za rukom.Al ima jos vremena,ova godina je presudna,vazno je da igra..

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 sep 2014, 11:55

sedra je napisao/la:Na zalost bojim se da ce ipak ostati samo vjeciti talenat,poput onog Bojana Krkica ili Ibrahima Afelaja...nema konstantnost i tu dozu arogantnosti da se dokaze onda kad treba, ono sto je npr.Modricu poslo za rukom.Al ima jos vremena,ova godina je presudna,vazno je da igra..
Koje poredjenje. :rol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 sep 2014, 12:44

Unknown Genius je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
RvP,Falcao,Rooney
Drogba,Costa,Remy

Prvo da se nasmijem na ovo: Welbeck + Giroud > Džeko + Aguero. :rol:

Pošto su u pitanju "sve ove godine" koje je Džeko proveo u City-u, zašto svoje argumente baziraš na tek formiranim napadima? Iako si fulio poentu, opet si pogodio samo to da United ima bolju konkurenciju u napadu od City-a. Brojiš krila (Neymar, Pedro, Lavezzi, Sanchez, Walcott) i hoćeš da degradiraš momka koji ti je napisao poprilično tačnu stvar?
Jako argumentovano, nema šta.

Ne da mi se na uranku da se prisjećam kakve su napade imale ostale ekipe u ovih par sezona, ali mislim da ni jedna nije imala jači napad od City-a. Barem ne kada se uzme u obzir da su uvijek imali 4 jaka napadača.
A jel City uvijek igrao sa jednim ili 2 napadaca ? Jel onda Aguero konkurencija Dzeki ? Evo recimo prosle sezone kad su svi bili zdravi igrali su Aguero + Negredo ili Dzeko..Znaci konkurencija mu je bio samo Negredo..Jovetica na mapi nije bilo..I nemojte mi molim vas nabrajati budalu od Balotelija koji je igrao grozno,zaradjivao suspenzije i zayebavao se po terenu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 sep 2014, 12:57

mirzatele je napisao/la:I nemojte mi molim vas nabrajati budalu od Balotelija koji je igrao grozno,zaradjivao suspenzije i zayebavao se po terenu
I kao takav statistički nije bio ništa lošiji od Džeke. Naravno da mu je bio žestoka konkurencija.
Voli te tvoje Sarajevo.

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 21 sep 2014, 13:08

Bolida u pm.Raspravljaju se ko je bolji igrač veznjak ili napadač :facepalm: Ono što je Magat kazao za Džeku važi isto i za Pjanića.Ako ga znaš koristit on je zvjer,a ako ne znaš možeš samo gledat sa koje strane je vedro :salut: :salut:

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 21 sep 2014, 13:10

Zahvalimo se Bogu sto imamo igracinu kao sto je Pjanic u reprezentaciji. i to ne kazem za svakog naseg igraca, i kritikujem svakoga ko dize ovaj nas prosjek u visine (primjer besic), ali pjanic je s obzirom za svoje godine, kao vezni igrac, nevjerovatan.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 sep 2014, 13:17

Virtu4l je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:I nemojte mi molim vas nabrajati budalu od Balotelija koji je igrao grozno,zaradjivao suspenzije i zayebavao se po terenu
I kao takav statistički nije bio ništa lošiji od Džeke. Naravno da mu je bio žestoka konkurencija.
to govori o igri Dzeke te sezone a ne njega

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 sep 2014, 13:21

Ko ovdje govori o jednoj sezoni?
Voli te tvoje Sarajevo.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 21 sep 2014, 13:27

mirzatele je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Ako sam rekao da je Pjanic nas najbolji igrac,to ne znaci da mi kapiten nije drag,naprotiv,vjerovatno sam jedan od njegovih najvatrenijih navijaca,ali trenutno je stanje tako,Pjanic je nas najbolji igrac,svidjalo se to nekome ili ne

@Rusilac

"Ne postoji igrac u Evropi koji ima jacu konkurenciju sve ove godine od Dzeke,niti klub koji u napadu ima jacu konkurenciju od Citya"

Kako ces bolan ovo reci ?
Pa daj mi taj klub:
Real-Benzema i ko jos?Niko
Bayern-Lewa i ko jos?Penzioner Pizzaro.
Arsenal,Borusija,Atletico,Juventus,Čelzi....daj mi ime kluba.

Daj mi ovu konkurenciju:Aguero,Tevez,Baloteli,Dzeko ili Aguero,Dzeko,Negredo,Jovetic.
Daj mi samo ovu,Aguero,Dzeko,ima li?
RvP,Falcao,Rooney
Drogba,Costa,Remy

Momci su ti vec odgovorili i rekli su ti uglavnom sve.
Samo ovo:
1.Napadi Liverpoola i Arsenala sa Cityevim ne mogu ni u istu recenicu,ni Čelzijev isto.Lambert,Remy? :o Stari Drogba?
2.Rooney nije napadac i ne igra uopste to,kao i mnogi drugi koje si nabrojao.
3.Trojac PSG-a uglavnom igra zajedno tako da jedan drugom i nisu konkurencija kao sto i od Barcine cetvorke bar trojica uvijek igraju,ni oni nisu jedan drugom konkurencija.
I sve to sto si ti nabrojao je od ove sezone,Dzeko ima nabrojanu konkurenciju sve ove godine kako je u Cityu.

Jedino sto je istina da Unitedov dvojac RVP,Falcao moze parirati Cityevom Aguero,Dzeko.Mozda su za nijansu bolji tandem,opet tek od ove sezone.
Nekad se bolje povuci nego se kopati jos dublje ;)

Gring0
Kontakt:

Post Postao/la Gring0 » 21 sep 2014, 13:40

Papastathopoulos je napisao/la:
Gring0 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Ti si se tacno i ubio za cobana :D
Naravno, za zalutale ovce kao sto si ti uvijek je trebao coban :cool:
Je li bio skup pop :lol: :lol:
Koji lik jbt :lol:

Sta ti tacno znaci to "zalutala ovca" ? O cemu pricas uopste ?
Pa dati ne treba coban znao bi :cool:
Juventinisimo je napisao/la:Č000ban...nije valjda da si morao izmjenjivati post i to tri puta... :mrgreen:

Moje postove svako moze pregledati i analizirati...nema sakrivanja od narodne mase...to sto sam prije podrzavao Papeta,nisam negirao,niti bi.Mozda treba da ostanem pri tom stavu i dalje,nakon svega??

To ispada,ako izgubimo sve utakmice do kraja,treba da ga i podrzim do kraja??? :crazy:
Ili ipak kao da budem kao ti...da i osvojimo EP...treba da ga pljujem?? :crazy:
Pape je tri zlatne ribice ispucao...podrske,logicki vise od mene nema... ;)

Mozda mislis na ovu temu o Pjanicu??? Pa cijeli svijet ga hvali..osim tebe i jos dvojice-trojice...pa zapitajte se malo,sami o sebi... :mrgreen:
Ako je nesto drugo u pitanju,samo reci jarane..da i to razrijesimo..Ja sam na svako tvoje pitanje spreman odgovoriti.. ;)

Sta je bolja odlika ljudi?...da promjene misljenje kad se i situacija promjeni ili da ipak ostanu na tom misljenju do smrti... :crazy:
Znam da si iznenadjen mojom licnoscu...nije mi to nista novo...nego ti i takvi kao ti ,iz tvrdoglavosti i dalje glasajte za jedne te iste ljude..kao sto ste i do sada...zlatne kasike su na putu ;)

E,Čombe,Čombe...aferim na ljogika,sto se moze pokupiti u sljasticarnica..bazi repke Kosova :mrgreen:

Pozdrav i tebi Combe...direktno iz sljasticarnice Keljmendi...Ja i Pape gledamo kasete.. :mrgreen:
:tokralju: :tokralju:
slika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 sep 2014, 15:15

Kako igra ova roma ovo djeluje prestrasno

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 sep 2014, 15:17

slika

Pjanić pod njim briljira. Čovjek je vrhunski trener.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.